ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/Α.ΔΗΛΩΣΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΙΧΙΤΩΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.-Π.Α.Μ.Ε

Α.ΔΗΛΩΣΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΙΧΙΤΩΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.-Π.Α.Μ.Ε

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Σάβ 03/07/2010 0:0
ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

« ΔΗΛΩΣΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ»

Διὰ τῆς παρούσης μου ΔΗΛΩΝΩ πλήρη καὶ ἁπόλυτη ὑποταγή εἰς τὶς ἐντολές καὶ ὁδηγίες τῆς Κεντρικῆς Ἐπιτροπῆς τοῦ Κ.Κ.Ε.
Ἀποκυρήσω τὴν Πατρίδα μου Ἑλλάδα, τοὺς Γονεῖς μου, τὰ ἀδέλφιά μου, τοὺς Συγγενεῖς μου καὶ τοὺς Φίλους μου καὶ ὅλες καὶ ὅλους, οἱ ὁποῖες καὶ οἱ ὁποῖοι δὲν ὑπακουοῦν καὶ δὲν ἐκτελοῦν μὲ θρησκευτικὸ ( Μαρξλενιστικὸ ) φανατισμὸ τὶς διδαχὲς, ὁδηγίες καὶ διαταγές τοῦ Κ.Κ.Ε.
Εἶμαι πρόθυμος καὶ ἔτοιμος νὰ ἐνταχθῶ καὶ ὑπηρετήσω εἰς γραμμές τῶν διὰ λογαργασμό τῆς μίας καὶ μοναδικῆς Μας Πατρίδος Ἀγγλίας καὶ τῆς Βασιλίσσης Μας δρόντων Ταγμάτων Ἐφόδου =Π.Α.Μ.Ε ( ὅπως τῶν Μελανοχιτόνων τοῦ Ρέμ) καὶ νὰ συμμετέσχω ἐνθέρμως εἰς τὸν αὐριανό ἔνοπλο ἀγῶνα καὶ εἰς τὴν κατ’αὐτὸν πυρπόλησιν ( Ὅπως τὸ Ράϊχσταν)
τῆς τῶν «μπάσταρδων ἑλλήνων» Βουλῆς
.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ:

Ἑκλαμπρότατα Τέκνα καὶ αεί στρατιῶτες τῆς τοῦ αἰῶνος τῶν αἰώνων Πατρίδος μας Ἀγγλίας καὶ τῆς Παναγιωτάτης Μητρός Μας Βασιλήσσης Ἐλισάβετ μετὰ τοῦ προσίκοντος Σεβασμοῦ Σᾶς Ὁμολογῶ:

Ὅταν, τὸ 1973, κυβερνοῦσε τὴν ἑλλάδα ἡ «καταραμένη ἀμερικανόεπιβεβλημένη» Χούντα, ὁ αὐταδελφός μου Ἐμμανουήλ, μηχανικός αὐτοκινήτων, ἔπρεπε νὰ ἀποκτήση δίπλωμα ὀδηγήσεως αὐτοκινήτου, ὡς τὸ βασικότερο ἐργαλείο τοῦ ἐπαγγὲλματός του.
Μεταξύ τῶν αἰτιολογικῶν ἐκδόσεως, τοῦ διπλώματος τούτου, συμπεριλαμβανόταν καὶ πιστοποιητικό «Κοινωνικῶν Φρονημάτων».[/b]
Τοῦτο ἔπρεπε νὰ τοῦ τὸ ἐκδώσει ἡ Γενική Ἀσφάλεια Ἀθηνῶν. Ἄμα προσῆλθε εἰς αὐτὴν καὶ κατέθεσε τὴν σχετικὴν αἴτησιν τοῦ εἶπαν:
« Ἐσύ δὲν εἶσαι Κουμμονιστὴς καὶ οὐδέποτε ἔχεις ἀπασχολήσει τὴν Ὑπηρεσίαν μας διὰ κομματική ἤ ἄλλη δράσιν. Ὅμως διὰ νὰ λάβεις τὸ αἰτούμενο Πιστοποιητικὸ θὰ πρέπει νὰ γράψεις καὶ ὑπογράψεις ἀποκήρρυξιν τοῦ ἔχοντος μεγάλη καὶ πολύπλευρη ἀντεθνική δράσιν Κουμμουνιστὴν ἀδλφοῦ Σου Γιάννη».

Ὁ Νεαρός τότε αὐταδελφός μου, καίτοι εἶχε δημιουργήσει οἰκογένεια μὲ δύο Θυγατέρες καὶ τὸ διπλωμα ὀδηγήσεως αὐτοκινήτων ἦτο τὸ βασικότερο ἐργαλεῖο τῆς βιοποριστικῆς του ἐργασίας ἀρνήθηκε νὰ ὑπογράψεις τὴν ἀποκήρρυξίν μου.

Ἔφυγε ἀπὸ τὴν Ἀσφάλεια μὲ τὴν ἀπόφασιν νὰ μὴ ὑπογράψει ποτὲ μία τέτοια δήλωσιν Ἦλθε εἰς τὴν οἱκία μας καὶ μοῦ ἐξιστόρησε τὰ καθέκαστα. Ἐγώ λαμβάνοντας ὑπ’ ὄψιν μου τὶς ἄμεσες καὶ ἐπιτακτικές οἰκονομικές του ἀνάγκες τὸν συνεβούλευσα νὰ ὑπογράψεις. Αὑτός ὅμως ἀρνιώταν πισματικά. Μετὰ ἀπό πολὺ μεταξύ μας συζήτησιν καὶ λογομαχία τοῦ ἔγγραψα διὰ χειρός μου τὴν ἀπ’ αὐτὸν ἀποκήρρυξίν μου ὡς ἀδελφοῦ του. Τὴν ἑπομένη τὸ πρωΐ πῆγα εἰς τὴν ἐπί τῆς ὁδοῦ Μεγάλου Βασιλείου εἰς τὸ Ρούφ οἰκίαν του καὶ διὰ τῆς βίας, περίπου, τὸν πῆρα καὶ τὸν ὁδήγησα εἰς τὴν κεντρική εἴσοδο, τῶν ἐπὶ τῆς ὁδοῦ Μπουμπουλήνας γραφείων κ.λπ τῆς Γενικῆς Ἀφάλειας. Τότε τοῦ ἔδωσα τὴν ἀπό τὰ χέρια μου γραμμένη δήλωσιν του ἀποκηρρύξεώς μου καὶ τοῦ εἶπα νὰ τὴν ὑπογράψει καὶ νὰ πάη νὰ τὴν καταθέση. Καὶ πάλι ἀρνήθηκε πισματικὰ νὰ τὴν ὑπογράψει. Τελικὰ, μετὰ ἀπό ἕνα ἀκόμα καυγά μεταξὺ μας τὴν ὑπέγραψε κλαίωντας. Πῆγε τὴν κατέθεσε καὶ τοῦ ἔδωσαν τὸ «πιστοποιητικό κοινωνικῶν φρονημάτων» καὶ ἔτσι ἔβγαλε τὸ δίπλωμα.

Ἐξοχότατοι Λόρδοι καὶ Σέρ, πιστά καὶ ἀφοσιωμένα Τέκνα τῆς Αὐτοῦ Μεγαλιότητος τῆς Βασιλίσσης μας Ἐλισάβετ, [b]ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩ
πώς: ὅταν ἔγγραφα τὴν ἀποκήρρυξίν μου τούτη καὶ ὑποχρέωνα τὸν αὐταδελφό μου νὰ τὴν ὺπογράψει δὲν μποροῦσα νὰ φαντασθῶ, ὄχι μόνο ὅτι οἱ ὄμοιες καὶ παρόμοιες δηλώσεις ἦτο Μαρξλενιστικὴ ἐφεύρεσις καὶ «ντιρεκτίβα» ἀλλὰ ὅτι καὶ τὸ Κ.Κ.Ε. καὶ τὸ Π.Α.Μ.Ε. θὰ μοῦ ἐπέβαλλαν τὴν ὑπογραφή καὶ κατέθση τῆς αὐτῆς πρὸς αὐτὰ δηλώσεως.

Καὶ τώρα «συντρόφοι»(;) στρατιῶτες τῆς Μητρός Πατρίδος μας Ἀγγλίας, μετὰ τὴν καὶ ἀπό ἐμένα ὑποβολή, τῆς ἀπ’ἐσᾶς ἀπαιτουμένης Δηλώσεως ὑποταγῆς μου καὶ ὑπακουῆς μου, εἰς τὰ κελέσματα τῆς ὑπὸ τῆς Αὐτοῦ Μεγαλειότητος Βασιλίσσης Μας Ἐλισάβετ ἡγούμενης Παγκοσμίου Κυβερνήσεως, προχωρᾶμε ἀκαθέκτως εἰς τὴν παράδωσιν τοῦ Αἰγαίου , ὄχι εἰς τὰ ψάρια, ἀλλά εἰς τὴν Ἑταιρία τῶν Ἀνατολικῶν Ἰνδιῶν καὶ εἰς τὰ Βαμπίρ τοῦ Σόρου. Μὲ μονάδα κρούσης τὴν Νέα ΟΠΛΑ, ἤτοι τὸ Π.Α.Μ.Ε., δῆλα δὴ τούς ζηλωτές τῶν ταγμάτων ἐφόδου τῶν Μελανιχιτόνων τοῦ Ρέμ, ἀποκρεμίζομε, ἀποκαταστρέφουμε καὶ ἀποκονορτοποιοῦμε ὅτι ἀφήσαμε τὸ 1945-1949 εἰς τὴν «μοναρχοφασιστική ἑλλάδα».
Κυρ 04/07/2010 21:0
1789 - 2011

222 Ἔτη!

Οἱ «Ἐπαναστάσεις» δὲν συμβαίνουν ἀπὸ μόνες τους, αὐθόρμητα.
Ὁ ὄχλος σύντομα χάνει κάθε ἐνδιαφέρον γι’ αὐτὸ τὸν σκοπό.
Πρέπει νὰ ὀργανωθεῖ καὶ διευθυνθεῖ ἀπὸ πληρωμένους δημαγωγούς, οἱ ὁποῖοι παραμένουν στὸ σκοτάδι, ἀλλὰ τὴν βοηθοῦν χρησιμοποιώντας καλὰ ἀμειβόμενους τρομοκράτες.
Ο Γ. Κλέον Σκοῦζεν στὸ βιβλίο τοῦ «Ὁ Γυμνὸς Καπιταλίστας» ἐξηγεῖ μὲ λεπτομέρειες πὼς τὰ μὴ φορολογούμενα Ἱδρύματα δίνουν ἑκατομμύρια σὲ ἐπαγγελματίες ἐπαναστάτες καὶ ἀριστερὲς τρομοκρατικὲς ὀργανώσεις.
Μέχρι τὸ 1956 τὸ Ἵδρυμα Φὸρτ (τὸ ὁποῖο περιῆλθε στὰ χέρια τῶν Σιωνιστῶν) ξόδεψε πάνω ἀπὸ ἕνα δισεκατομμύριο δολλάρια γι’ αὐτοὺς τοὺς σκοποὺς καὶ γιὰ νὰ μετεκπαιδεύσει τοὺς Ἀμερικανούς, διὰ τῆς πλύσης ἐγκεφάλου, στὸ ν’ ἀποδεχθοῦν τὸ Εὐαγγέλιο τοῦ Κὰρλ Μάρξ.

Ἡ Ἱστορία ὅπως ὅλα τὰ γεγονότα, διαγράφει κυκλικὴ τροχιά..

Ὁ κύκλος τῆς Γαλλικῆς ἐπανάστασης εἶναι πλέον πρὸ τῶν πυλών!
"Αἰὲν ἀριστεύειν καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων, μηδὲ γένος πατέρων αἰσχυνέμεν»..

ΟΜΗΡΟΣ Ιλιάδα, Ζ 208