ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο 5ος κι η Ελληνική Επανάσταση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο 5ος κι η Ελληνική Επανάσταση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΕΡΙΩΠΙΣ91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
DarkLoveΝέο Μέλος
08/03/2004, 15:52:29
Ωπα ρε μεγαλη που εχεις καταφερει να ασκησεις και τηλεκινηση!!!
Δηλαδη οταν θελεις να παρεις κατι και βαριεσαι να σηκωθεις το τηλεμετακινεις και ερχεται αυτο σε εσενα???
Καλα εισαι απιστευτη.
Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

bladerunnerΜέλος
08/03/2004, 23:35:40
Καλησπέρα σε όλους και όλες...

TheArtstruck τί μέγεθος αντικειμένου μετακίνησες;;;

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

09/03/2004, 00:51:43
ολα τα φαινομενα εξωαισθητηριας αντιληψης ειναι φυσικα.

δυστυχως τα αγγλικα μου δεν επαρκουν για να κατανοησω το περιεχομενο του σαϊτ σου, αλλα παρατηρησα οτι πρεπει να γινεις μελος για να σου αποκαλυψουν τις γνωσεις τους, πραγμα που υποσυνειδητα με προβληματιζει.

για να εχεις αποτελεσματα στην τηλεκινηση, πρεπει να διαθετεις και το αναλογο ταλεντο (οπως και σε καθε μορφη εξωαισθητηριας αντιληψης).

δεν διδασκονται ολα σε ολους.

γιατι δεν μας λες τι μετακινησες?

θαχει ενδιαφερον.

να υποθεσω πως το σαϊτ προτεινει καποια συγκεκριμενη "συσκευη" με ελαχιστη τριβη στα κινουμενα μερη της?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

lavelleΝέο Μέλος
06/04/2004, 11:41:55
Τι ανοησίες μας λεει αυτή ?

Dr.DoomΜέλος
07/04/2004, 00:45:36
Τελικα το θεμα ειναι μουφα και ξαφνικα ολοι το ξεχασατε και ειδικα η συγγραφεας του που ενω πολυ σωστα εχει ρωτηθει σχετικα με τις δυνατοτητες της αυτες, και ειναι διαχυτη η αμφιβολια μας παρατησε πραγματικα στα κρυα του λουτρου;

Ε.μ.ΑΜέλος
07/04/2004, 16:43:20
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ THE ARTSTRUCK
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΡΚΕΤΑ.
ΚΑΝΩ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΕ ΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
ΦΙΛΙΚΑ. Ε.μ.Α...

Edited by - Ε.μ.Α on 07/04/2004 16:44:42

YpokinitisΜέλος
07/04/2004, 19:18:19
Ε.μ.Α.
καταρχας πρεπει να εισαι πληρως χαλαρωμενη(ο εκγεφαλος σου πρεπει να επιβραδυνει στους 10 περιπου κυκλους το δευτ.).
Για να το πετυχεις αυτο πρεπει να ξαπλωσεις, να χαλαρωσεις εντελως ολο σου το σωμα, και να μην σκεφτεσαι τιποτα. Σε αυτην την κατασταση σου αμβλινεται η αισθηση του χρονου. Για να φτασει κανεις σε αυτην την λατασταη θελει περιπου 10-α5 λεπτα. Αλλα καθως εξασκισαι θα θελεις ολο και λιγοτερο.
Για αρχη ειναι καλυτερο να παρεις σκονη απο αλευρι η γενικα κατι ελαφρι....
ελπιζω να σε βοηθησα...

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

Ε.μ.ΑΜέλος
07/04/2004, 19:43:18
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΥΠΟΚΙΝΙΤΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ.
ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΧ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΑΑΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΓΕΛΕΡ...??
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

YpokinitisΜέλος
07/04/2004, 19:58:20
γιατι τι ειναι ο γκελερ? θεος? υπαρκτο προσωπο ειναι και εχει αποδειχθει οτι ολα αυτα που κανει ειναι αληθινα...αφου ο ανθρωπος δεν ξερει τι εχει και τι δεν εχει και ολα τα εχει βγαλει απο την ικανοτητα του να βρησκει πετρελεο και διαμαντια μονο με ενα ξυλακι!
συγγνωμη για την ορθογραφια μου αλλα μου τελιωνει ο χρονος και βιαζομαι!
Λοιπον,,εγω την κανω..τα λεμε αυριο
τα λεμεεε

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

Ε.μ.ΑΜέλος
07/04/2004, 20:40:07
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΕΙΑ ΜΕ ΖΑΡΙΑ ΛΕΩ "ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ 7" ΠΧ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΕΙ 7, ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΝ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ 7ΠΧ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΚΗΝΗΣΗ ΑΥΤΟ?? ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ???
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΩ

Ε.μ.ΑΜέλος
07/04/2004, 20:44:25
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΥΠΟΚΙΝΙΤΙ
ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΟΝΙΟ ΕΧΕΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ.

Ε.μ.ΑΜέλος
24/04/2004, 16:46:35
ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ...
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ...
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΥΤΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΨΤΕ ΑΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ...
ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...
ΑΠΛΩΣ ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ, ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ...
ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΡΟΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...
ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΛΥΓΙΣΤΕ ΤΟ! ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ...
ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ????
ΜΑΛΛΟΝ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!!

24/04/2004, 19:28:31
Το έχω κάνει αλλά θα συνιστούσα το υλικό του κουταλιού να μην είναι ιδιαίτερα εύκαμπτο και χαρείται ματαίως!

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

Ε.μ.ΑΜέλος
25/04/2004, 15:00:47
ΤΟ ΕΧΕΙΣ "ΚΑΝΕΙ"????
ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ?????????????????????????????

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

mariaaaaaΝέο Μέλος
26/04/2004, 20:09:36
εχω ακουσει και εγω για το πως να λυγιζεις κουταλια,ειχα προσπαθησει αλλα δεν καταφερα τιποτα!πιστευω οτι δεν ημουνα αρκετα συγκεντρωμενη!για να καταφερεις κατι τετοιο πρεπει να ξεχασεις τον σκοπο σου εγω το προσπαθουσα απο περιεργεια αλλα μου κανει λογικο που δεν το καταφερα!εσεις το εχετε καταφερει?
bye

FlorΝέο Μέλος
29/04/2004, 10:51:59
Να ρωτήσω κάτι ?
Γιατί μόνο κουτάλια ??????

Ε.μ.ΑΜέλος
29/04/2004, 14:25:48
ΘΕΣ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ
ΘΕΣ ΠΙΡΟΥΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΜΠΛΕ
ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣ...
ΠΧ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΝΑ ΤΑΨΙ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ....

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

FlorΝέο Μέλος
29/04/2004, 14:30:57
Που το πάτε που το φέρνετε σε κουζινικό σκεύος καταλήγουμε .....
χμμμμμμμ

Ε.μ.ΑΜέλος
29/04/2004, 14:38:44

ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ.....

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

02/05/2004, 19:22:41
Αγαπητοί φίλοι.

Για μένα τηλεκίνηση είναι ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο φαινόμενο.
Πολλοί πιστεύουν ότι είναι απλά ένα ταχυδακτυλουργικό που μπορεί να πετύχει μόνο ο μάγος με τα τρικ του. Άλλοι πάλι νόμίζουν ότι ανήκει μόνο στην σφαίρα της φαντασίας.

Για μένα είναι ένα απόλυτα υπαρκτό φαινόμενο το οποίο πολλοί άνθρωποι μπορούν να πετύχουν. Το μυστικό είναι να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Η Ε.μ.Α ίσως να δίνει πλήρεις οδηγίες για την επίτευξη του οπότε δεν θα αναφερθώ σε αυτές. Θα ήθελα όμως τώρα να εξηγήσω πως λειτουργεί έτσι όπως το διάβασα σε ένα βιβλίο.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε πάντως ο άνθρωπος κατέχει μία δύναμη-ενέργεια που με αυτήν μπορούμε να συνοψίσουμε τις εξηγήσεις όλων των υπερφυσικών που καταφέρνουμε. Αυτήν την ενέργεια μπορεί ο άνθρωπος να την δαμάσει υπό ορισμένες συνθήκες και να την εκφράσει διαφορετικώς κάθες φορά ανάλογα με την θέλησή του.

Για να κινήσουμε κάποιο αντικείμενο, αυτό πρέπει να αψηφίσει την βαρύτητα. Η ενέγρεια αυτή που έχει ο άνθρωπος, μπορεί και αλλάζει μορφή, υλική ή άυλη. Στην τηλεκίνιση παίρνει την μορφή των αντιβαρυτονίων(υπεύθυνα για την αντιβαρύτητα) και περιτρυγυρίζει με την συγκέντρωση μας το σώμα που θέλουμε να κινήσουμε. Αυτό καταστρέφει το βαρυτικό πεδίο γύρω από το αντικείμενο και έτσι μπορεί να σηκωθεί στον αέρα και να κινηθεί. Βέβαια κάνει τυχαίες κινήσεις? Όχι φυσικά εμείς με την θέληση μας κινούμε την ενέργεια μας στον χώρο και σαν φυσικό αποτέλεσμα κινείται το αντικείμενο.

όλα αυτά εννοείται πως γίνονται υποσυνείδητα. Αυτή ήταν μία "επιστημονική" εξήγηση του φαινομένου!

Έγινα σαφής?...επειδή συνήθως εκφράζομαι πολλές φορές με τέτοιο τρόπο που πολλοί δεν με καταλαβαίνουν. Αν έχετε απορίες απευθυνθείτε μου!