ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περίεργες ευωδίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περίεργες ευωδίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

μαντησσα27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
μαντησσαΝέο Μέλος
30/01/2012, 02:25:28
γεια σας.ανοιγω αυτο το θεμα για να ζητησω την γνωμη σας

πολλες φορες μυριζω αρωμα λουλουδιων κρινο συγκεκριμενα κ γιασεμι οταν δν υπαρχει τπτ αρωματικο η λουλουδια.μπορει καποιος να με βοηθησει η να μου δωσει εστω καποιο link ?

μαντησσαΝέο Μέλος
30/01/2012, 15:06:40
ελατε παιδια δεν υπαρχει καποιος να με βοηθησει???

dimosKerkiraΝέο Μέλος
30/01/2012, 15:14:45
για σου μαντησα . προφανως ειπαρχει καποιο πνευμα στην βιλα σου.η καποιος εχει βαλει κολονια αλλα δεν το ξερεις

OI TOURKOI EXOUN TA KOLIVA STO ZONARI TOUS

31/1/2012

μαντησσαΝέο Μέλος
30/01/2012, 15:19:35
πολλες φορες μου εχει συμβει κ πιο εντονα στην εγκυμοσυνη μου.παντα μυριζω 2 συγκεκριμενα αρωματα.δν υπαρχει ομως καποιο αρωματικο η λουλουδια σπιτι καθως μου προκαλουν αναπνευστικα προβληματα.αλλου που το ειπαν μου απαντησαν πως οτι ειτε ειναι ο φυλακας αγγελος μου διπλα μου ειτε καποιος αγιος?!

dookedookeΝέο Μέλος
30/01/2012, 22:29:55
quote:

πολλες φορες μου εχει συμβει κ πιο εντονα στην εγκυμοσυνη μου.παντα μυριζω 2 συγκεκριμενα αρωματα.δν υπαρχει ομως καποιο αρωματικο η λουλουδια σπιτι καθως μου προκαλουν αναπνευστικα προβληματα.αλλου που το ειπαν μου απαντησαν πως οτι ειτε ειναι ο φυλακας αγγελος μου διπλα μου ειτε καποιος αγιος?!

Αυτά που έχεις λέγονται "οσφρητικές ψευδαισθήσεις". Συνήθως είναι μέρος αύρας κάποιας ημικρανικής κρίσης ή ακόμη και επιληπτικές εκφορτίσεις των νευρώνων του κροταφικού λοβού. Δεν χρειάζεται να έχεις σπασμούς. Εγώ θα σου συνιστούσα να επισκεφθείς έναν νευρολόγο για αυτές τις "παραοσμίες"-έτσι ονομάζονται (googlaρε τον όρο)...και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι έτσι μυρίζει ο φύλακας άγγελός σου... έλεος...

Φιλικά,

είμαι γιατρός στο επάγγελμα

-agelos-Μέλος
31/01/2012, 09:05:11

Aυτό είναι το άρωμα του Κυρίου, έχω ακούσει άπειρες μαρτυρίες από άτομα αναγεννημένα και χρισμένα με Πνεύμα Άγιο, είναι η πρώτη εμπειρία του πιστού που λαμβάνει την κλήση για την όποια αποστολή του σ' αυτή τη γη.

Καλό είναι το άτομο που έχει αυτή την εμπειρία να δηλώσει αφιέρωση και να αρχίσει την γνωριμία με τον εαυτό και το Θεό Λόγο, να μελετήσει συνειδητά και να ερμηνεύσει τις γραφές με το Πνεύμα της αγάπης Του.
Έχω γευθεί αυτό το άρωμα πολλές φορές, είναι όντως κάτι μεταξύ κρίνου και γιασεμιού..

31/01/2012, 09:29:12
dookedooke vs -agelos-
"Αυτά που έχεις λέγονται "οσφρητικές ψευδαισθήσεις" vs "Aυτό είναι το άρωμα του Κυρίου"
Επιστήμη vs Θρησκεία!
Ενδιαφέρον

-agelos-Μέλος
31/01/2012, 09:29:58
ΑΝ θέλετε απαντάτε..
στην εγκυμοσύνη σας αυτή πότε γεννήθηκε το παιδί,
διότι σε κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες
γεννιούνται άγγελοι στις μέρες μας,
έρχονται διότι έχουν αποστολή για το έργο της Σωτηρίας
του Σύμπαντος Κόσμου..
(ημερομηνία κ, ώρα γέννησης..)

αγάπη ειρήνη χαρά

31/01/2012, 11:48:54
quote:

OI TOURKOI EXOUN TA KOLIVA STO ZONARI TOUS

Διόρθωση διαχείρησης:
Μη αποδεκτή ψηφιακή υπογραφή:
δεν επιτρέπονται στο παρόν forum ψηφιακές υπογραφές
που προπαγανδίζουν και καλλιεργούν το εθνικό μίσος.

quote:

Το 1922 οι Τούρκοι κατέσφαζαν τους Ελληνες στον λιμένα της Σμύρνης,ενω προσπαθούσαν να επιβιβασθούν στα πλοία της σωτηρίας...

Διόρθωση Θ.Δραγώνα:

Υπήρχε συνωστισμός τον καιρό εκείνο στον λιμένα της Σμύρνης,καθώς οι Τούρκοι απωθούσαν τούς Ελληνες...

quote:

Νικηταράς ο Τουρκοφάγος

Προτεινόμενη διόρθωση:
Νικηταράς ο τουρκο-καταναλωτής!

quote:
Γ.Σουρής
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

anastoleas1Νέο Μέλος
31/01/2012, 14:15:18
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ 'agelos' .ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ??
ΔΕΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΥΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ??
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η' ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ...
ΕΤΣΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ??
ΕΤΣΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...ΟΧΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ..
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΦΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

-agelos-Μέλος
31/01/2012, 16:00:16

Eίναι πολλά τα αγκάθια και τα τριβόλια anastolea… και θα βλαστάνουν ακόμα..

"μήπως θα συνάγουμε ποτέ απο τους τριβόλους σύκα;"

"όταν καποιος εκφύει ακάνθας και τριβόλους είναι αδόκιμος..."

anastoleas1Νέο Μέλος
31/01/2012, 21:40:14
ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΑΓΓΕΛΕ...
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ???
ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

01/02/2012, 00:37:18
Θα πρότεινα να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.
Που αφορά στην ερώτηση της μαντησσα: Περίεργες ευοδίες.

anastoleas1Νέο Μέλος
01/02/2012, 00:42:22
ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ?

01/02/2012, 05:11:16
anastoleas1
θα προτιμήσω (και θα προτιμήσουμε) να προστατευτεί το θέμα από "περιέργειες" εκτός θέματος

(Προσωπικά ναι, έχω κάποια μικρή περιέργεια. Αλλά δεν θα ήθελα να ξεφύγει η συζήτηση λόγω της περιέργειάς μου, εκτός εάν αυτό που θα κατατεθεί ως απάντηση εντάσσεται μέσα στο θέμα. Φοβάμαι όμως, και με όσα δεδομένα έχω μέχρι στιγμής, ότι κινδυνεύουμε να ξεφύγουμε, γι' αυτό και εφιστώ την προσοχή)

Μπορείς πάντως να ρωτήσεις σχετικά τον -agelos- και στο θέμα που κατά βάση (και για την ώρα) κηρύττει, δηλαδή στο:
ΝΕΟ ΚΑΡΑΒΙ -SOS-

Μπορούμε εδώ να συνεχίσουμε τη συζήτηση και να εξετάσουμε τις όποιες απόψεις κατατίθενται, αλλά καλύτερα να μην ξεφύγουμε πολύ από το κυρίως θέμα.

01/02/2012, 05:17:00
Να προσθέσω (για το θέμα) ότι και δική μου άποψη είναι πως θα ήταν σωστό να ρωτήσεις κάποιον γιατρό μαντησσα σχετικά με αυτό που σου αναφέρει ο dookedooke. Κυρίως εάν το συγκεκριμένο φαινόμενο σου παρουσιάζεται ιδιαίτερα έντονα.

μαντησσαΝέο Μέλος
01/02/2012, 17:33:21
ο γιος μου γεννηθηκε 18 δεκεμβριου ωρα 8:20

το φαινομενο αυτο δν μου συμβαινει ουτε εντονα...

μαντησσαΝέο Μέλος
01/02/2012, 17:39:27
αρα 2 εξηγησεις υπαρχουν.ειτε ο θεος μου στελνει σημαδια για κατι ειτε ειμαι τρελη?

naysΜέλος
01/02/2012, 18:30:32
Γεια σου Μάντισσα
εγώ στη θέση σου θα το έπαιρνα ως κάτι θετικό και δε θα αγχωνόμουν. Πιστεύω ότι υπάρχουν "ανώτερες" οντότητες... ας πούμε άγγελοι, όπως αντίστοιχα και σκοτεινες οντότητες.
Είχα την ιδια εμπειρία για 1μισυ μήνα περίπου αλλά απ το αντιθετό της... μυριζα ένα έντονο "άρωμα" αλλά συνοδευόνταν κι απο κάποιες αλλες εμπειρίες όχι και τοσο καλές. Αυτή το "άρωμα" δεν ήταν ωραίο, ήταν πολύ περιεργο και δεν μπορώ να το παρομοιάσω με κάτι.
Αλλά τωρα που διαβασα και τους άλλους ίσως το έψαχνα περισσοτερο ή στο νετ ή σε κάποιον γιατρό.

Υ.Γ. γκούγκλαρα το "παροσμίες" που είπε ο ΝτουκΝτουκ και δε βγαζει τίποτα

02/02/2012, 14:06:18
quote:

Αυτά που έχεις λέγονται "οσφρητικές ψευδαισθήσεις". Συνήθως είναι μέρος αύρας κάποιας ημικρανικής κρίσης ή ακόμη και επιληπτικές εκφορτίσεις των νευρώνων του κροταφικού λοβού. Δεν χρειάζεται να έχεις σπασμούς. Εγώ θα σου συνιστούσα να επισκεφθείς έναν νευρολόγο για αυτές τις "παραοσμίες"-έτσι ονομάζονται (googlaρε τον όρο)...και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι έτσι μυρίζει ο φύλακας άγγελός σου... έλεος...

Φιλικά,

είμαι γιατρός στο επάγγελμα

Γιατρέ μου γεια σου,
Ορθά τα όσα λες και μπορεί να είναι και έτσι.
Όταν όμως, την ευωδία αυτή ή κάποια ευωδία τη νιώσουν 2-3 άτομα εκείνη τη δεδομένη στιγμή και μετά από λίγο παύσει να υπάρχει, τότε τι είναι;