ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΓΙΔΕΣ (στην Εσωτερική Αναζήτηση) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΠΑΓΙΔΕΣ (στην Εσωτερική Αναζήτηση) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΗΧΩ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΗΧΩΜέλος
09/02/2016, 19:10:56
Πύρινος στο σχόλιο σου δεν υπάρχει ερωτηματικο.
Αρα περιμένεις να αναφερθώ στον Πλάτωνα άλλες δέκα φορές για να ανέβω στην εκτίμηση σου.
Πως γίνεται να έχει εκτπίμηση κάποιος με εγκεφαλική απενεργοποιηση?

09/02/2016, 20:02:39
Και δεν παίρνει restart.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/02/2016, 20:05:06
χατζηχρηστο

Καλά σου λέει ο άλλος.Τον Πουαρώ τι τον έχεις?

Μας έπιασες ρε μπαγάσα.

Λες τώρα να απενεργοποιήσει, τον έναν από τους δύο λογαριασμούς η διαχείρηση?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/02/2016, 20:33:37
Τι έγινε λέει; Διπλοί λογαριασμοί; Ντροπή σας ρε. Μόλις έφυγε ο καλικάντζαρος, αρχίσατε εσείς τα κόλπα

09/02/2016, 23:50:15
quote:
Λες τώρα να απενεργοποιήσει, τον έναν από τους δύο λογαριασμούς η διαχείρηση?

Εσυ Νικομουχεντιν... τετοιε... εισαι ηδη απενεργοποιημενος εδω και πολυ καιρο και δυστυχως χωρις restart γιατι χαλασε
Δυστυχως συνεχιζεις να εισαι πεπεισμενος για το αντιθετο

09/02/2016, 23:53:14
quote:
Καλά σου λέει ο άλλος.Τον Πουαρώ τι τον έχεις?

Συμπεθερος του μπατζανακη μου

10/02/2016, 02:32:55

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

10/02/2016, 03:36:38

ΗΧΩΜέλος
10/02/2016, 08:50:23
Όπως και να το κάνουμε ένας διπλός λογαριασμός σου είναι απαραιτητος.
Μερικές ηλιθιότητες δεν μπορείς να τις δεχτείς με την πρώτη ανάγνωση, θες και δεύτερη.

10/02/2016, 09:29:03
quote:
Όπως και να το κάνουμε ένας διπλός λογαριασμός σου είναι απαραιτητος.
Μερικές ηλιθιότητες δεν μπορείς να τις δεχτείς με την πρώτη ανάγνωση, θες και δεύτερη.

Βρε βρε την Ν.ιχο..μαχοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

ΗΧΩΜέλος
10/02/2016, 11:04:25
Τελικά πρέπει να έχεις έναν μοναδικό τρόπο για να ξενερώνεις τους άλλους.

10/02/2016, 11:46:57
Λοιπον θα κανουμε μια συμφωνια
Θα μου αφησετε το ενα μου θεματακι ησυχο χωρις παρεμβολες ,και εγω δεν προκειται ποτε να σας ξαναενοχλησω
Αν θελετε εχει καλως

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒΙΣΙΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΧΩΜέλος
10/02/2016, 12:51:11
Οπαααα! Να και οι προτάσεις. Τελικά τα κατάφερες χωρίς βοήθεια. Παραδέχτηκες ότι είσαι ανεγκεφαλος.

Xristosxatz πέρα της πλάκας, δεν ξέρω ποια είναι τα θεματακια σου. Μήπως όμως δεν είσαι σε θέση να τα υπερασπιστεις?

10/02/2016, 14:04:24
Aργησες, αλλά τον κατάλαβες κι εσύ!

Εχει πρόβλημα ο χατζηχρηστος.Απλά δεν το ξέρει.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/02/2016, 01:51:29

17/02/2016, 14:50:08
quote:

..... Παραδέχτηκες ότι είσαι ανεγκεφαλος.

.... Μήπως όμως δεν είσαι σε θέση να τα υπερασπιστεις?

Δε βλέπω να επιτήθεσαι σε θεματάκια αλλά στον θεματοθέτη.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

ΗΧΩΜέλος
17/02/2016, 19:30:51
Εσύ βλέπεις κάποιο θεματακι?

17/02/2016, 20:00:46
Εγω βλέπω πάντως τον S.A.W να πρωταγωνιστεί σε φωτορομάντζο

ΗΧΩΜέλος
17/02/2016, 20:56:25
Μην προσβάλλεις τον Δάσκαλο.

18/02/2016, 23:34:51
Οταν βρισκομαστε συνεχως μεσα στον κοσμο ,χωρις να αντιλαμβανομαστε και να μαθαινουμε , την λειτουργια του εαυτου ,κοινως πως διαδικαζεται το ΕΓΩ την καθε στιγμη ,τοτε θα ζουμε τυχαια
Τυχαια σημαινει δεν εχουμε καμμια επιγνωση , η γνωση ,του εαυτου, και της διαδικασιας, που συμβαινει αυτος ,και αρα κανεναν ελεγχο και καμμια επιλογη εκτος , απο ,μια συνεχη αλληλεπιδραση ...αντιδραση , με το περιβαλλον Καλλιστα βεβαια μπορουμε να ειμαστε και εντελως απομονωμενοι αλλα να αλληλεπιδρουμε με χιλιαδες κοσμο εσωτερικο ,που και αυτο δεν εχει κανενα νοημα επισης
Ο στοχασμος ειναι μια υποθεση αυστηρα προσωπικη ,και η αλληλεπιδραση, και η τυχαια διαδικασια του ψυχισμου , ειναι ο εμποδιο για τον στοχασμο
Οσο το Εγω αυξανεται τοσο πιο δυσκολος γινεται ο στοχασμος και τοσο πιο αλλοπροσαλη και η ιδια η ζωη
Γινεται αδυνατον να καταλαβει κανεις τις αιτιες που συμβαινουν τα πραγματα μεσα του
Ο στοχασμος ,δεν ειναι κριση η επικριση , αλλα εκμαθηση και αμεση η εμμεση , βιωματικη εμεπειρια ,του πως διαδικαζεται ο εαυτος Αυτο γινεται με οποιοδηποτε προσφορο τροπο εχει ο καθενας βρει Στην συνεχεια προσπαθουμε να κραταμε ενα κατωτατο επιπεδο επιπροσθετων στοιχειων, αποφευγοντας διαδικασιες και γενικοτερα την πολυπλοκοτητα και πολυποικιλοτητα των αισθησεων
Ετσι μειωνεται η πολυπλοκοτητα του ΕΓΩ και παραληλα και το ιδιο το εγω
Αν θελουμε να προχωραμε σε αυτον τον δρομο οι τυχαιες αλληλεπιδρασεις μας, με το εξω αλλα και με το μεσα,πρεπει να ειναι ελεγχομενες
Αν αφηνουμε το εγω να συσωρευεται συνεχως τοτε και οι πραξεις σκεψεις συναισθηματα θα ειναι αλλοπροσαλα
Και το χειροτερο απο ολα, ειναι,οτι , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
Απλα ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΙς ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Για να αποταυτιστει κανεις απο αισθησεις και συναισθηματα δεν ειναι καθολου ευκολη δουλεια απο μονη της
Ειναι μια δουλεια που απαιτει πραγματα που δεν ειναι στην καθημερινη ημερησια διαταξη
Πρεπει κανεις να κατανοησει κατ αρχην τι σημαινει ΕΓΩ και πως αυτο διαδικαζεται ,και κατοπιν να βρισκει τροπους να αποταυτιζεται Και πιστεψε με Και αυτο πρεπει κανεις να το βρει μονος του
Αν προσπαθησει να αποταυτιστει κανεις ακολουθωντας καποιον η καποιες νουθεσιες ,θα αργησει πολυ
Τελειωνοντας θα πω ,οτι και η ανθρωπινη παρουσια και συντροφια ειναι απαραιτητα στοιχεια διαβιωσης Ο καθενας αναλογα με την κατανοηση και τα θελω ,θα ρυθμιζει και την ζωη του