- Μετεμψύχωση & μετενσάρκωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Υ.Γ. Στα όνειρά μας, πολλές φορές μπορούμε να δούμε σκηνές από προηγούμενές ζωές μας (γιατί η ψυχή «γνωρίζει»)...
Πολύ ενδιαφέροντα, ανάλογα, θέματα υπάρχουν και στο forum μας, στον ιστό «ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ».
Θα επανέλθω σύντομα και με δικές μου εμπειρίες !

Φιλικά, http://astro.forumup.com/
η karma
ΘΕΩΡΙΑ.
1) Είχα μπροστά μου ένα παγκόσμιο χάρτη και το μάτι μου αντίκρυσε ένα μακρόστενο νησί στον Ατλαντικό Ωκεανό.
Έπειτα γυρίζοντας μια υδρόγειο σφαίρα αντίκρυζα πολλές χώρες - μερικές από αυτές μας είναι γνωστές και σήμερα - και καμία δεν είχε κάποιο όνομα γνωστό ως σήμερα.
Πολύ περίεργα ονόματα και δυστυχώς δεν συγκράτησα κανένα.
2) Ήμουν σε μια φυλακή σε ένα κελί - ανοιχτό από πάνω - μαζί με μια γυναίκα κι έναν άνδρα.
Παίζαμε ένα παιχνίδι με χαρτιά και στο τραπέζι ήταν κάποια χάπια τα οποία θα μοιράζαμε (μη ρωτήσετε το λόγο!
)
Ενώ κάποια τα είχαμε ήδη μοιράσει τα υπόλοιπα "τα παίζαμε στα χαρτιά" κι είχα κερδίσει τα περισσότερα.
Ο άνδρας τότε θύμωσε, με χτύπησε στο κεφάλι κι αυτό ήταν!
Κάποιες φοβίες τις οποίες έχω από παιδί:
1) Δεν ανέχομαι να μου πιάνουν το λαιμό κι ούτε κι εγώ θέλω να φοράω μπλούζες που να στενεύουν το λαιμό μου.
Τα τελευταία χρόνια άρχισα να φοράω ζιβάγκο και το θεωρώ κατόρθωμα... ![]()
2) Απεχθάνομαι ό,τι μπορεί να μου δώσει δηλητήριο (ταραντούλες, σκορπιοί και τα φίδια μόνο όταν είναι δηλητηριώδη).
3) Δεν αντέχω τα ύψη γιατί φοβάμαι ή οτι θα παραπατήσω ή οτι κάποιος μπορεί να με σπρώξει - εσκεμμένα ή κατά λάθος.
Υ.Γ. Όταν είδα τα 2 όνειρα δεν είχα φάει τίποτα το βράδυ και έχω καμία σχέση με τα χαπάκια που είδα στο δεύτερο όνειρο μου!
Χεχε! ![]()
![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Πολύ ενδιαφέρουσες οι διηγήσεις σου !
quote:
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 14 ΕΤΩΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΛΟΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ
ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΤΕ ΠΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ Η ΤΙΣ
ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.
Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι είναι πιθανό να έχεις ζήσει στην Ελλάδα (αρχαία ή νεώτερη) και γενικά, να έχεις βιώσει μία δύσκολη ή βίαιη κατάσταση που να σχετίζεται με το νερό (και όχι μόνο). Ένα από τα καρμικά σου σημεία βρίσκεται σε έναν Οίκο που έχει να κάνει και με το λαιμό.
quote:
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ
ΤΕΤΟΙΑ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΠΧ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΡΓΑ ΤΥΠΟΥ
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ.
Είναι πιθανό να έχεις ζήσει στην Ιαπωνία, αλλά στο ωροσκόπιό σου φαίνεται ότι ίσως έχεις ζήσει και στην Κίνα. Επίσης, μπορεί να έχεις υπάρξει πολεμιστής, ηγέτης ή στρατηγός, αλχημιστής, ευγενής κ.α. να έχεις περάσει από βασιλικές ενσαρκώσεις, τιμές και αξιώματα.

η karma

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_IncubusΑγαπητή μου karma, αν σου στείλω τα δικά μου στοιχεία θα μπορούσες να πεις και σε μένα κάποια πραγματάκια?
Βεβαίως ! Ακόμα δεν τα έστειλες ;;;;;;; ![]()
Το ωροσκόπιό μας είναι η ταυτότητα της ψυχής μας. Σηματοδοτεί, τις εμπειρίες και τα μαθήματα που έχουμε να λάβουμε σε αυτή τη ζωή μας ή την αποστολή μας στη γη !

η karma
Αντιγράφω ένα μικρό απόσπασμα:
quote:Σημειωτέον, τη Report την πήρα το Νοέμβριο του 2004, το όραμα το είδα πριν από 15 χρόνια περίπου, όπως ήδη έγραψα.
Your Jupiter is conjoined with Neptune.A past lifetime in Palestine, perhaps during the time of Jesus or the Early Church, and before that, in very early Egypt as a participant in the temple service, are likely to be major influences upon your inner urges in the present.
Και μια μικρή παρέκκλιση, συγνώμη, αλλά βρίσκω συναρπαστική την αστρολογία. Karma, γνωρίζεις/χρησιμοποιείς την ερμηνεία των τεσσάρων βασιλικών άστρων (Αντάρη, Αλντεμπαράν, Βασιλίσκος και Φολμαχούτ, δηλ. αντίστοιχα των α Σκορπιού, α Ταύρου, α Λέοντα και α Νοτίου Ιχθύ) στο γενέθλιο ωροσκόπιο;
Επίσης, έχεις υπόψη σου το ηλιοκεντρικό σύστημα κατάστρωσης ωροσκοπίων;
Ευχαριστώ.
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
quote:
UnseenKarma, χρησιμοποιείς το σύστημα του Edgar Cayce κι εσύ;
Αγαπητή Unseen
Χρησιμοποιώ ένα δικό μου σύστημα, μέσα από την προσωπική μου εμπειρία και μελέτη. Έχω διαβάσει, όμως, Edgar Cayce, ειδικά το βιβλίο «ΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ».
quote:
UnseenΚαι μια μικρή παρέκκλιση, συγνώμη, αλλά βρίσκω συναρπαστική την αστρολογία. Karma, γνωρίζεις/χρησιμοποιείς την ερμηνεία των τεσσάρων βασιλικών άστρων (Αντάρη, Αλντεμπαράν, Βασιλίσκος και Φολμαχούτ, δηλ. αντίστοιχα των α Σκορπιού, α Ταύρου, α Λέοντα και α Νοτίου Ιχθύ) στο γενέθλιο ωροσκόπιο;
Επίσης, έχεις υπόψη σου το ηλιοκεντρικό σύστημα κατάστρωσης ωροσκοπίων;
Δεν τα χρησιμοποιώ, αλλά τα γνωρίζω. Το ηλιοκεντρικό το έχω υπ’ όψη, νομίζω, πάντως, ότι είναι καλύτερο το γενέθλιο.
Πάτησε το σύνδεσμο κάτω από τη εικόνα μου και όταν μπεις στο forum μας, επέλεξε τον ιστό «ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και «ΨΥΧΗ». Θα βρεις εκεί θέματα που θα σε ενδιαφέρουν !

η karma
Αγαπητή μου karma σε ευχαριστώ πολύ, είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον το φόρουμ όπου με παρέπεμψες. Επίσης, μια και χρησιμοποιείς δική σου μέθοδο, θα ήθελα πολύ αν έχεις χρόνο να δεις και τα δικά μου στοιχεία (τα οποία θα σου στείλω με μαιλ). Και βέβαια περιμένουμε πάντα με ενδιαφέρον και τις δικές σου επιγνώσεις προηγούμενων ζωών.
Το τριήμερο που τελείωσε σήμερα παρακολούθησα ένα εξαιρετικό σεμινάριο. Στο πλαίσιο αυτού του σεμιναρίου αναφέρθηκαν κάποιες κατηγορίες ζωών που έχουν καταγραφεί.
Πέρα λοιπόν από τη συγκεκριμένη ζωή της οποίας έχουμε συνείδηση στο εδώ και τώρα μπορεί επίσης να ζούμε ταυτόχρονα:
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ, τις οποίες η ψυχή θέλησε να επαναλάβει είτε επειδή της προσέφεραν εξαιρετικές εμπειρίες είτε επειδή επιθυμεί να εξιλεωθεί γι' αυτές.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΖΩΕΣ, σε άλλο/άλλους πλανήτες/γαλαξίες.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΖΩΕΣ, οι οποίες δημιουργούνται εάν εκφράσουμε μια βαθιά επιθυμία και στις οποίες βιώνουμε την επιθυμία μας ως πραγματική.
ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ή ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΖΩΕΣ (σε άλλη διάσταση αυτού του πλανήτη): πρόκειται για εναλλακτικές δυνατότητες να βιώσουμε καταστάσεις που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στο υλικό επίπεδο.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΖΩΕΣ, στο τώρα δηλαδή αλλά σε διαφορετικά "εδώ" πάνω στον πλανήτη. Όταν βιώνουμε τέτοιες ζωές, είναι πάντα τρεις (εκτός από εμάς, συνολικά δηλαδή τέσσερις) και πρόκειται για ανθρώπους με ακριβώς την ίδια εμφάνιση με εμάς.
Όταν φεύγουμε από το εδώ και τώρα μέσω της πύλης του θανάτου, οι εμπειρίες από όλες αυτές τις ζωές ενσωματώνονται στο μορφογενετικό αρχείο της ψυχής μας.
Ευχαριστώ πολύ.
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Απολαύστε ένα ταξίδι στο όνειρο!!!

www.agh.edu.pl/htdocs/gifs/fantasy/dreams.gif" target="_blank">http://images.google.com.gr/images?q=tbn:5zMTz8iGBm0J:www.agh.edu.pl/htdocs/gifs/fantasy/dreams.gif
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...(το είπε και η Τατιάνα)!
Παρατηρώ πως το ζήτημα της εντροπίας, ως αυτή τίθεται από το 2ο Θ.Α. σε απασχολεί εντόνως, και για αυτό παραθέτω δυο παραπομπές σε ελαφρώς διαφοροποιημένες θεάσεις του ζητήματος:
http://www.youtube.com/watch?v=eNU3MLqyzPk
http://www.youtube.com/watch?v=GROowrg4zko
Αγαπητέ Κηφέα
quote:
Ο δρόμος που συνδέει αυτούς τους επιστημονικούς κλάδους είναι τραχύς και μερικές φορές είναι δύσκολο να τον διασχίσει κανείς .Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δόμηση της νόησης απαιτεί πολυάριθμα επίπεδα οργάνωσης , καθώς και πολυάριθμους βρόχους αλληλεπίδρασης οι οποίοι να συνδέουν επίπεδα περιγραφής που εκ πρώτης όψεως φαίνονται άσχετα .
Δεδομένου ότι η νόηση είναι αποτέλεσμα εξέλιξης και όχι λογικού σχεδιασμού , δεν θα περίμενα διαφορετική έκβαση .
Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την εξελικτική διαδικασία της νόησης ως φαινόμενο.
Ωστόσο, φαντάζομαι πως δέχεσαι την άγνοιά μας γύρω από την καταγωγή της εξέλιξης ως διαδικασίας.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Το θέμα που πραγματευόμαστε , φίλη arte, είναι από τη φύση του περίπλοκο . Ανακεφαλαιώνοντας το μήνυμά σου έχω να σημειώσω τα παρακάτω :
Νομίζω ότι είναι πια καιρός για μια νέα θεώρηση των νοητικών φαινομένων , για ένα νευροεπιστημονικό μοντέλο της νόησης .
Αν το μοντέλο που θέλω να προτείνω εδώ είναι νέο , οφείλεται στο ότι βασίζεται απόλυτα στη φυσική και τη βιολογία .
Βασίζεται επίσης στις ιδέες περί εξελικτικής μορφολογίας και επιλογής , και απορρίπτει την ιδέα ότι αρκεί μια συντακτική περιγραφή νοητικών λειτουργιών και αναπαραστάσεων για να εξηγήσει τη νόηση .
Και άλλοι έχουν υποστηρίξει παρόμοιες θέσεις , αλλά δεν τις ενοποίησαν σε μια μοναδική θεωρία που να βασίζεται στην εξέλιξη και να συνδέει την εμβρυολογία , τη μορφολογία , τη φυσιολογία και την ψυχολογία .
Μόνο μια τέτοια θεωρία της νόησης επιδέχεται ανασκευή με επιστημονικά μέσα .
Ο δρόμος που συνδέει αυτούς τους επιστημονικούς κλάδους είναι τραχύς και μερικές φορές είναι δύσκολο να τον διασχίσει κανείς .
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δόμηση της νόησης απαιτεί πολυάριθμα επίπεδα οργάνωσης , καθώς και πολυάριθμους βρόχους αλληλεπίδρασης οι οποίοι να συνδέουν επίπεδα περιγραφής που εκ πρώτης όψεως φαίνονται άσχετα .
Δεδομένου ότι η νόηση είναι αποτέλεσμα εξέλιξης και όχι λογικού σχεδιασμού , δεν θα περίμενα διαφορετική έκβαση .
Σε αυτή την αφθονία επιπέδων, και όχι σε κάποια εσωτερική νέα αρχή της φυσικής οφείλεται η δυσκολία να στοχαστεί κανείς για τη νόηση .
Ο εγκέφαλος , που γεννά τη νόηση , είναι ένα πρωτοτυπικό πολύπλοκο σύστημα που , από την άποψη του τύπου οργάνωσής του , μοιάζει περισσότερο με ζούγκλα παρά με υπολογιστή .
Ο εγκέφαλος όμως υπόκειται σε δύο διαδικασίες επιλογής , τη φυσική επιλογή και τη σωματική επιλογή .
Το αποτέλεσμα είναι μια λεπτή και πολυεπίπεδη οντότητα , γεμάτη επίπεδα και βρόχους .
- Φιλε Κηφευς, θεωρω οτι ανεξαρτητως της περιπλοκοτητας καθε μεμονωμενης δομης, π.χ. ενος ατομου, ή ενος μοριου , η ενος νευρικου κυτταρου, το καθε μεμονωμενο συστημα μπορει να διεκπεραιωσει μονο απλες λειτουργιες. Επομενως, ειδωμενο απο εξω προς τα μεσα, το συνολο ολιστικα μπορει να μοιαζει χαοτικο και πολυπλοκο, μεμονωμενα ομως , και ειδωμενο απο μεσα, θεωρω οτι ειναι απλο και ντετερμινιστικο.
- Αυτο ισως σημαινει οτι το συνολο της δομης ανεξαρτητα της πολυπλοκοτητας του, διακρινεται απο γενικους κανονες λειτουργικοτητας, οι οποιοι εφαρμοζονται συναρτησει των θεμελιοδεστερων φυσικων κανονων και αρχων.
- Πιο ειδικα ,πιθανον η ικανοτητα των νευρικων κυτταρων σε τετοιου ευρους δομες αυτοοργανωσης, να οφειλεται σε ενα συνολο δυναμικων μηχανισμων με τους οποιους σχηματιζονται δομες, σε ενα συστημα απο αλληλεπιδρασεις των στοιχειωδων συνιστωσων του. Αυτες οι αλληλεπιδρασεις, στηριζονται περισσοτερο σε ανταλαγη τοπικων πληροφοριων, στο στοιχειωδες επιπεδο των συνιστωσων, και λιγοτερο στην συνολικη εικονα.
- Αν ομως θελουμε να εστιασουμε σε μεγαλυτερη κλιμακωση αυτης της κλιμακας, θα πρεπει κατα την αποψη μου να εισαγουμε τις αλληλεπιδρασεις απο το επιπεδο των στοιχειωδων συνιστωσων (ατομα-μορια), στο επιπεδο των συνιστωσων των νευρικων κυτταρων.
- Σε αυτο το παραγωμενο επιπεδο, απο ενα βαθυτερο επιπεδο αυτοοργανωσης, θα μπορουσαμε κανοντας χρηση μαθηματικων μοντελων να εισαγουμε εννοιες οπως, κλειστο συστημα αρνητικης ανατροφοδοτησης, κλειστο συστημα θετικης αναδρασης, ενισχυση τυχαιων διακυμανσεων, ευριστικη προτιμηση, βελτιστη διαδρομη, βελτιστη λυση, αλληλεπιδραση μεταξυ νευρονικων συνολων συνιστωσων...
- Κλεινωντας θεωρω οτι η μεγαλυτερη προκληση για ενα αναπαραστατικο μοντελο της νοησης και κατ επεκτασης της συνειδησης, ειναι η δημιουργια ενος προπλασματος που να εξηγει με ορους φυσικων επιστημων την δημιουργια συναισθηματικων καταστασεων. Ειμαι σιγουρη οτι ενα μοντελο που θελει να περιγραψει την δημιουργια συνειδησης δεν θα πρεπει με κανενα τροπο να στερειται, της συναισθηματικης συνιστωσας. Και εδω εχουμε το παραδοξο, πως με ορους γνωσης θα περιγραψεις κατι το οποιο βρισκεται στην σφαιρα του βιωματος; Πως θα μεταφερεις αυτη την γνωση του μοντελου στους αλλους ανθρωπους , την στιγμη που αυτοι βιωνουν ενα διαφορετικο συναισθημα; Ακομη και αν το πλαισιο πληροτητας ενος νοημονος οντος, ειχε αυτη την ικανοτητα κωδηκοποιησης, πως θα επεστρεφε παλι πισω την γνωση στον ανθρωπο; ειναι δυσκολα...
quote:
Παρατηρώ πως το ζήτημα της εντροπίας, ως αυτή τίθεται από το 2ο Θ.Α. σε απασχολεί εντόνως, και για αυτό παραθέτω δυο παραπομπές σε ελαφρώς διαφοροποιημένες θεάσεις του ζητήματος:http://www.youtube.com/watch?v=eNU3MLqyzPk
http://www.youtube.com/watch?v=GROowrg4zko
- Δυστυχως φιλε DSM, η συνδεση που εχω δεν μπου επιτρεπει να παρακολουθησω αυτα τα αρχεια. Το μονο που μπορω να κανω μεσω του internet, ειναι να διαβαζω κειμενα, ευχαριστω.
quote:
arte :Κλεινωντας θεωρω οτι η μεγαλυτερη προκληση για ενα αναπαραστατικο μοντελο της νοησης και κατ επεκτασης της συνειδησης, ειναι η δημιουργια ενος προπλασματος που να εξηγει με ορους φυσικων επιστημων την δημιουργια συναισθηματικων καταστασεων. Ειμαι σιγουρη οτι ενα μοντελο που θελει να περιγραψει την δημιουργια συνειδησης δεν θα πρεπει με κανενα τροπο να στερειται, της συναισθηματικης συνιστωσας. Και εδω εχουμε το παραδοξο, πως με ορους γνωσης θα περιγραψεις κατι το οποιο βρισκεται στην σφαιρα του βιωματος; Πως θα μεταφερεις αυτη την γνωση του μοντελου στους αλλους ανθρωπους , την στιγμη που αυτοι βιωνουν ενα διαφορετικο συναισθημα; Ακομη και αν το πλαισιο πληροτητας ενος νοημονος οντος, ειχε αυτη την ικανοτητα κωδηκοποιησης, πως θα επεστρεφε παλι πισω την γνωση στον ανθρωπο; ειναι δυσκολα...
Περιμένω , λοιπόν , τις απόψεις σου , arte , που όπως αναφέρεις στο μήνυμά σου , παραπάνω : θα είναι ένα μοντελο που θα περιγραφει την δημιουργία συνειδησης με τις προδιαγραφές που εσύ ορίζεις .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά
να αποφεύγουμε τον πόνο και να απολαμβάνουμε την ηδονή .
Επομένως , οφείλουμε να αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα το
γεγονός ότι μερικές φορές συγκρούονται με την πραγματικότητα
και γίνονται κομμάτια .
Sigmund Freud

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά