ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Nostron60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
NostronΝέο Μέλος
29/11/2006, 16:13:11
quote:

Θα σε παρακαλούσα μόνο να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι λατινικούς προκειμένου να είναι ευκολότερη η ανάγνωση τους.

In anticipation of my resurrection...

Sorry alla den boro na grpso me ellinika giati hrisimopio agliko pliktrologio (ime stin Australia!!!)

fountas17Νέο Μέλος
03/02/2007, 15:35:39
για σας ειμαι 17 και θελο να παρω το βιβλιο τις σολομονικης και το πρακτικη μαγεια αλα μου ειπε ενας γνωστος οτι αν εισαι ανιλικος δεν σου το δινουν το βιβλιο της σολωμονικης,αληθευει???
lousipanΜέλος
03/02/2007, 22:13:00
Φιλε ΦΟΥΝΤΑ και ανηλικος να εισαι θα μπορεσεις να το αγορασεις αλλα τι το θελεις.Εχεις περιεργεια να δεις αν γινονται οσα γραφει.
DoubtΜέλος
05/02/2007, 16:29:34
quote:
για σας ειμαι 17 και θελο να παρω το βιβλιο τις σολομονικης και το πρακτικη μαγεια αλα μου ειπε ενας γνωστος οτι αν εισαι ανιλικος δεν σου το δινουν το βιβλιο της σολωμονικης,αληθευει???

Δεν διαβάζεις καλύτερα το τόπικ από την αρχή, λέω εγώ, πρώτα και μετά αν επιμένεις ξανακάνε αυτή την ερώτηση...

Λεωνίδας66Νέο Μέλος
29/04/2007, 23:33:39
Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Λεωνίδας και είμαι νέο μέλος στο forum. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα πάνω στο θέμα αλλά θα ήθελα να μάθω αν η Σολομωνική σχετίζεται με κάτι το κακό. Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι απόλυτο, αλλά εξαρτάται από το πως το χρησιμοποιέι κανείς. Αν κάποιος λοιπόν ξεκινήσει να μελετά τη Σολομωνική μπαίνει σε ένα κύκλο που δύσκολα μπορεί να βγει??
lousipanΜέλος
02/05/2007, 09:42:01
Καλημερα φιλε ΛΕΩΝΙΔΑ 66.Η σολομωνικη δεν σχτιζεται με κατι κακο.Αν διαβασεις ολοτο θεμα θα δεις αρκετα πραγματα.Επισης στο φορουμ η Γνωση εχουμε ενα θεμα σχετικο με μαγεια και επικκλησεις κ.τ.λ αν εχεις ορεξη και χρονο διαβασε το και αυτο.
Λεωνίδας66Νέο Μέλος
02/05/2007, 19:07:35
Έχω διαβάσει κάποιες σελίδες του θέματος αλλά διαπίστωσα πως υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις... Επίσης γνωρίζω έναν μεγάλο άνθρωπο, φίλο του πατέρα μου, που είχε ασχοληθεί μαζί με τον πατέρα του για χρόνια. Δεν ήθελε να μου απολαλύψει λεπτομέριες. Μου είπε πως αυτός το βιβλίο το έκαψε και να μην μπλέξω με αυτά. Μου είπε πως ο ίδιος σου ο εαυτός είναι αυτός που σε κάνει να νομίζεις ότι αυτά που γράφει γίνονται και κάποια στιγμή τρελαίνεσαι. Φαίνεται λογικό αλλά πιστεύω πως αυτά μου τα είπε για να μην ασχοληθώ...
03/05/2007, 08:32:34
" Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα... "

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
DoubtΜέλος
03/05/2007, 12:21:32
quote:
" Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα... "

Ακριβώς!!!

lousipanΜέλος
03/05/2007, 12:35:43
Καλημερα σε ολους.To αν το κανει ο ευατος σου ειναι σχετικο.Παντως το θεμα ειναι οτι θελεις τεραστια ψυχικα αποθεματα γιατι αλλιως θα εξαντληθουν γρηγορα και η τρελα δεν αργει να ερθει.Τωρα σχετικα με το αν θα ασχοληθει καποιος η οχι καλο θα ειναι πρωτα να ψαξει να μαθει καλα να συμβουλευτει ανθρωπους που ειχαν εμπειριες και αν ακομη επιθυμει να το κανει ας το κανει.Γιατι οπως ανεφεραν προηγουμενως η δυο φιλοι η περιεργεια σκοτωνει την γατα.
03/05/2007, 18:20:49
σολομωνικη ενα βιβλιο οπως και ενας τσελεμεντες τιποτα περισοτερο τιποτα λιγοτερο
ουτε πνευματα ουτε δαιμονες ουτε ουτε ουτε

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

Λεωνίδας66Νέο Μέλος
03/05/2007, 23:38:23
Καλησπέρα σε όλους. Αυτό που με κάνει να θέλω να ασχοληθώ δεν είναι ούτε η περιέργεια, ούτε η επίδειξη, ούτε τίποτα τέτοιο. Θέλω απλά να ξεκινήσω να μελετάω και αν κάποια στιγμή είμαι πλέον αρκετά ώριμος να προχωρήσω στην πρακτική. Θα ήθελα να ξέρω αν η Σολομωνική είναι ιδανικό βιβλίο για να ξεκινήσει κάποιος και αν γνωρίζετε κάποια καλή έκδοση στα ελληνικά, γιατί γνωρίζω πως υπάρχουν αρκετές εκδόσεις ''μαιμού''...
lousipanΜέλος
04/05/2007, 11:52:19
Καλημερα σε ολους.Φιλε Λεωνιδα αν θελεις να ασχοληθεις καλυτερα να διαβασεις και αλλα βιβλια.Ενα βιβλιοπωλειο στο Πειραια ειχε μια σολομωνικη του Ελιφας Λεβι αλλα δεν θυμαμαι πιο.Θα το τσεκαρω και θα σου πω.Αλλα νομιζω οτι μπορει και να τελειωσε.Κοιταξε και οι πιο πολλες ειναι μαιμου απο την αποψη οτι μετα απο προσθαφαιρεσεις χρονων το αρχικο κειμενο αλλοιωθηκε σιγουρα.Θα σου προτεινα να ψαξεις τις εκδοσεις Τετρακτυς και Ψαρας η Ψαρρας για βιβλια του Ελιφας Λεβι και του Παπυς.Επισης αυτο το διαστημα μελετω ενα βιβλιο ο Μαγος του Φρανσις Μπαρεττ εκδοσεις διδυμοι.Νομιζω οτι ειναι πολυ καλο και εχει παρα πολλες πληροφοριες που θα σε βαλλουν στο νοημα αμεσως.
Λεωνίδας66Νέο Μέλος
04/05/2007, 23:34:34
Δηλαδή φίλε lousipan το βιβλίο αυτό περιέχει κάποια εισαγωγή γενικά για τη μαγεία και έχει και πρακτική??
lousipanΜέλος
10/05/2007, 12:28:16
Καλημερα φιλε Λεωνιδα.Το βιβλιο αυτο περιλαμβανει πολλες πληροφοριες και για πρακτικη και σε θεωρια.Τι να σου εξηγησω τωρα?Αν το βρεις αγορασε το και θα καταλαβεις.Διαβασε το με προσοχη.Ακομη σου προτεινω και το "τυπικο της υψηλης μαγειας" το Ελιφας Λεβι.Ειναι σε μεταφραση απο απο καποιο Πυθαγορειο φιλοσοφο τον Πετρο Γραβιγγερ απλα ισως σε κουρασει λιγο γιατι ειναι στην καθαρευουσα.Αλλα αξιζει ειναι πολυ καλο.
pan_thsΜέλος
10/05/2007, 21:00:57
Βρηκα σε e books δυο βιβλια του Anton Szandor Lavey: The Black Bible και The Satanic Rituals καθως και το Necronomikon. Διαβασα πιο πανω οτι η Σολομονικη ειναι η βιβλος των Σατανιστων.Εχει σχεση το βιβλιο του Lavey;
lousipanΜέλος
11/05/2007, 11:23:30
Kαλημερα σε ολους.Φιλε PAN_THS οχι η σολομωνικη δεν ειναι κατι τετοιο και γενικα η υψηλη μαγεια "αποστρεφεται" την σατανολατρεια.Ο τυπος που αναφερεις νομιζω πως ειναι ο ιδιοκτητης της εκκλησιας του σατανα ετσι;Τα βιβλια του δεν νομιζω πως εχουν να σου δωσουν τιποτα.Επισης η σατανολτρεια κατα την γνωμη μου ειναι κατι απαισιο και προσβλητικο για τον ανθρωπο.Απλα κηρυγματα μισαλλοδοξιας και μισανθρωπισμου.
lifoΝέο Μέλος
12/05/2007, 13:00:48
Η Σολωμονική είναι βιβλίο που περιέχει επικλήσεις δαιμόνων καθώς και κάποια ξόρκια. Κατά την γνώμη μου η Σολωμονιή είναι μια μέθοδος που δείχνει τον σκοτεινό μας εαυτό. Δεν καλούμε κάποιον άλλο παρα μόνο τον εαυτό μας. Είναι αντανάκλαση συναισθημάτων. Όταν ρώτησα κάποιον αν θα ήταν καλό να καλέσω με Σολωμονική μου απάντησε πως καλύτερα να ξέρω τον εαυτό μου. Γιατί αλλιώς το ανώτερο ον που κρύβεις μέσα σου σε κάνει ότι θέλει. Και μπορεί αυτό να σε οδηγήσει στην τρέλα.

Χ.Κ

lifoΝέο Μέλος
12/05/2007, 14:35:33
Αγαπητέ lousipan ο σατανισμός του Lavey δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που έχεις ακούσει. Δεν κάνουν θυσίες σημερινοί ακόλουθοι του Lavey αλλά ούτε και εκείνος. Υποστήριζε πως ιοι κρυφοί πόθοι των ανθρώπων ή αμαρτίες είναι αυτά που πραγματικά πρέπει αν θέλει να κάνει ο άνθρωπος. Είναι ένας από τους σημαντικότερους μάγους ο La vey. Ωστόσο μην ταυτίζουμε μια επίκληση με Σολομωνική με τον σατανισμό. Απλώς και αυτοί καλούν μάλλον με Σολομωνική.

Χ.Κ

lousipanΜέλος
14/05/2007, 12:32:30
Καλημερα φιλε LIFO.Δεν υποστηριξα οτι ο La vey κανει ανθρωποθυσιες και κυριως οτι η Σολομωνικη ειναι σατανικο βιβλιο.Απλα πολλες φορες οι κρυφοι ποθοι μας αν δεν ελεγχονται και δεν ικανοποιουνται σε ενα λογικο μετρο γινονται διαστροφες.Τωρα για το αν οι δαιμονες ειναι μερος του ασυνειδητου μας που κοιμαται ειναι κατι που δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι αν δεν εχουμε αρκετη πρακτικη εμπειρια.