- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
(LIPAMAI POU GRAFW LATINIKA ALLA TO PC M DEN EXEI ELLINIKI GLWSSA, APOLOGOUME, THA PROSPATHISW NA GRAFW OSO PIO EUANAGNWSTA GINETE)
Σου εύχομαι να έχεις μια ευχάριστη κι εποικοδομητική διαμονή!
Επειδή τα greeklish είναι αρκετά δυσανάγνωστα, θα μπορούσες να μπεις στο σχετικό θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Εκεί μπορείς να διαβάσεις κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να μπορέσεις να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες - ακόμη κι αν το πληκτρολόγιο σου δεν τους υποστηρίζει.
Εντούτοις, αν δεν βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα σου, μπορείς να ζητήσεις κάποια σχετική βοήθεια.

In anticipation of my resurrection...
quote:esy tin exeis diavasei?
Γεια σου Νικο.
Θα σου συνηστουσα να την διαβασεις και να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα.Μπορεις να την βρεις στο
http://nullmeister.ath.cx/local/
Solomon, the King
Γιώργος
HoDem
quote:eimai ***quote:
Δεν νομίζω ποτέ να ανοίξω ένα τέτοιο βιβλίο!Ισως να το έκανα από περιέργεια . .αλλά σίγουρα δεν θα γνώριζα ποιές είναι οι συνέπειες . .
Δε φοβάμαι ό,τι δε μπορεί να με αγγίξει...δε μας είπες την ηλικία σου όμως φίλε nikosgr.
Διαλέγουμε τις πόρτες που θα μας διαμορφώσουν...
Καμμία πόρτα δεν είναι κλειστή και όλα επιτρέπονται.
Ωστόσο, όλες οι πόρτες γράφουν μέσα μας.~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
HoDem
Θα σου αποσταλλεί σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου ώστε να σου εξηγηθούν οι λόγοι για αυτή την ενέργεια.
Καλή σου συνέχεια!

HoDem
Εάν αναφέρεσαι και σε μένα, στο θέμα ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ (<---- κάνε κλικ) που δημιούργησες εχθές, σε παρέπεμψα στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος στο οποίο βρισκόμαστε τώρα.
Όσον αφορά την Σολομωνική τώρα, στο παρόν θέμα γίνεται μια προσπάθεια μιας περισσότερο φιλοσοφικής συζήτησης κι ενός στοχασμού γύρω από το βιβλίο αυτό.
Εάν λοιπόν το πεδίο της αναζήτησης σου γύρω από αυτήν εντάσσεται στο παραπάνω πλαίσιο, θα μπορούσες να μας πεις την γνώμη σου για αυτό το βιβλίο, γιατί φαίνεται ελκυστική σε κάποιους ανθρώπους η ιδέα της απόκτησης του κλπ.
Καλή σου μέρα! ![]()

αυτο θα σε βοηθουσε για να αρχισεις?

Αγαπητέ JbG τι στο καλό έγινε με το ρουσφετάκι μου; Καρα "γιάννης" είμαι κι εγώ. Μια θέση διευθυντή τουλάχιστον...
"Λίγα ψίχουλα από την προσοχή σου σου γυρεύω"
(Παραλαχθέν λαϊκό άσμα...)
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Μην ψάχνετε να βρείτε τι σημαίνει δύο Πασχαλιές και δύο καλοκαίρια μαζί,διότι αυτή η προφητεία επαληθεύτηκε το 1991 όταν άρχισε ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για τις εξελίξεις και μπήκαμε στη <<νέα εποχή>> που έλεγε και ο πατέρας Μπους. Αδελφέ Κυριακόπουλε ο πόλεμος θα παυθεί Τρίτη υπό Αγγέλου (Αρχαγγέλου),και τρία ημερόνυκτα (72 ώρες) μετά θα αποκαλυφθεί ο Ιωάννης.Μάλλον έχεις κάνει κάποιο λάθος σε αυτό που διάβασες,αν θέλεις ξαναρίξε μια ματιά στην προφητεία.Πάντως ένας λόγος που επιμένω ότι θα γίνει Νοέμβριο του 2005 ,είναι γιατί η ημερομηνία 19/11 (δλδ τρεις ημερολογιακές ημέρες πριν την 21/11) πέφτει Σάββατο(θυμηθείται τι έλεγε ο γέροντας του Λιακόπουλου),και πέντε μήνες μετά,δλδ 14 Απριλίου που θα εμφανιστεί ο Ιωάννης πέφτει Παρασκευή.Αυτός ο συνδιασμός δεν ισχύει για τα επόμενα χρονια.
quote:
ΥΓ. οσον αφορα την αποκαλυψη του συνονοματου μου Ιωαννη, ακομη απορω "τι επινε ο ανθρωπας, κι αφου τονε χαλουσε γιατι τοπινε?"
Ειλικρινά δεν ξέρω πως να απαντήσω μπροστά στο μεγαλείο σου, μεγάλε βασιλέα Ιωάννη.
Θα απαντήσω κάνοντας αναφορά στην μεγαλειώδη ιστοσελίδα σου.

Πιστεύω τόσο το μπουκάλι, όσο και ο τρόπος με τον οποίο πάλλεται και δημιουργεί συνειρμούς σε διάφορους βρωμόμυαλους σαν εμένα, περιγράφουν την κατάστασή σου πλήρως.
Δυστυχώς όταν σε έγραψα στην προηγούμενη σελίδα κάτι, εσύ με έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια (ελπίζω να έχεις).
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Edited by - WWalker on 01/11/2005 14:31:05
quote:
Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα με τα τουρκιά και γιατί ο Καραμανλής είναι άφαντος, να δώσουμε και μια άλλη εξήγηση.Πολλοί και κυρίως όσοι κατάγονται από τη Μικρασία και έχουν γνώσεις της τούρκικης γλώσσας, θα έχουν αναρωτηθεί για το όνομα του πρωθυπουργού. Το κανονικό του λοιπόν όνομα είναι Καραμάν-αλή (Καραμάν=τούρκικη πόλη). Το τελικό ς μπήκε μετά. Αν ρωτήσετε στις Σέρρες και τη Δράμα για το όνομα αυτό θα σας πουν ότι είναι τούρκικο.
Συζητώντας λοιπόν το θέμα με ένα φίλο μάθαμε το εξής από κάποιον που εργαζόταν παλιά στην ΚΥΠ. Στα αρχεία της αναφερόταν ότι ο παππούς Καραμανλής (ο δήθεν εθνάρχης και μη με περάσετε για πασόκ ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο είμαι) έχει τούρκο πατέρα και μάνα βουλγάρα.
Πρωθυπουργός λοιπόν τουρκοβούλγαρος και αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης Πολωνοεβραιοαμερικανοέλληνας. Τουλάχιστον οι προφητείες μας δίνουν μια ελπίδα.
1)Καραμαν ειναι ονομα πολης και της ευρητερης περιοχης της νοτιου Καππαδοκιας.Γιαυτο και πολλοι Καππαδοκες προσφυγες ειναι Καραμανληδες μικρασιατη <φιλε> μου...(πως λεμε Μακεδονες,Ποντιοι...). Μερικοι εχουν και το επιθετο αυτο Καραμανλης.Το επιθετο δεν βγαινει οπως αφελεστατα πιστευεις εσυ και ο γνωστικος (τρομαρα του)φιλος σου της ΚΥΠ απο τη συντμηση των λεξεων Καραμαν+αλη που κοτσαρανε και το τελικο ς στο τελος (θα βγαινε κατι σαν Καραμαναλης). Το επιθετο αυτο δηλωνει προελευση καταγωγης δλδ'Καραμανλης=αυτος που ειναι απο το Καραμαν,η απο την γυρω περιοχη οπου υπηρχαν αρκετα ελληνικα χωρια.Οπως λεμε δλδ.Καππαδοκης,Κωνσταντινουπολιτης κλπ. και ολοι (και οι Ελληνες) κατοικοι της περιοχης αυτης της Καππαδοκιας λεγοντουσαν Καραμανληδες.Να στο κανω πιο λ ι α ν α ...Καραμανλης(ενικος αριθμος του Καραμανληδες.) ΟΚ?Στην ερωτηση απο που ειναι δλδ. απαντουσαν (και απανταν ως προ την καταγωγη τους) ειμαι Καραμανλης απο το ταδε χωριο...Δεν περιμενα απο καποιον που ειναι και Μικρασιατης στην καταγωγη να πεσει σε τετοιο σφαλμα...Ντροπη και αισχος φιλτατε...γιατι με τα ανοητα λεγομενα σου (η μαλλον με την παπαγαλια αυτων)προσβαλεις ανοητως και αθελα σου μαλλον και πολλους αλλους Μικρασιατες...
2) Ο <Τουρκος> πατερας του Καραμανλη, ο Γεωργιος Καραμανλης (μαλλον αλλαξε και το ονομα του απο Αχμεντ μετα την προσθηκη του τελικου ς στο επιθετο του) ηταν δασκαλος ελληνικου σχολειου στην περιοχη των Σερρων της Μακεδονιας και Μακεδονομαχος.
3)Ο <Τουρκαλας> Κ.Καραμανλης ηταν ο πρόεδρος σε διάφορα σημαντικά σημεία της διαδικασίας εκδημοκρατισμού της χωρας μας, ειδικότερα στη δίκη των δικτατόρων , στην οργάνωση των ελεύθερων κοινοβουλευτικών εκλογών, στο δημοψήφισμα του 1974 για την κατάργηση της μοναρχίας και την καθιέρωση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, τη συγγραφή του συντάγματος του 1975 και την εισαγωγή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή ενωση.Επισης νομιμοποίησε το ΚΚΕ.
4)Το να δινεις πολιτικες εξηγησεις αυτου του ειδους...
quote:
Πρωθυπουργός λοιπόν τουρκοβούλγαρος και αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης Πολωνοεβραιοαμερικανοέλ
ληνας
ειναι ηλιθιο. Φυσικα η πραγματιστικη πολιτικη που ακολουθησε ,ορισμενες φορες, η ελληνικη εξωτερικη πολιτικη λαμβανονται ως εθνικες μειωδοσιες απο τους διαφορους εθνικιστες αφου δεν συμφωνουν με την φανταστικη και τσαμπουκαλεμενη (εθνικα υπερηφανη και δυναμικη την ονομαζουν...)εξωτερικη πολιτικη που πιστευουν οτι θα πρεπει να ασκει η Ελλαδα.Μια μικρη και οικονομικα αδυναμη μικρη χωρα,πρωην προτεκτορατο της Αγγλιας και εν συνεχεια της Αμερικης,που τωρα τελευταια αρχισε να θυμιζει καπως ευρωπαικη χωρα.Η επιρροή δε εθνικιστικων ιδεολογημάτων σε θέματα εθνικής στρατηγικής ανάγεται γενικότατα στο ότι το νεοελληνικό κρατίδιο αναγκάστηκε εξ αρχής να αντισταθμίσει την ιστορική του καχεξία με υπεραυτάρεσκους μύθους και οποτε η εξωτερικη μας πολιτικη επιρεαστηκε απ'αυτες απεβαιναν εντελει επιζημιες και καταστρεπτικες(βλεπε πχ. Μακεδονικο...). Γίναμε έτσι λαός που τέρπεται παράγοντας λήρους και χορταίνει καταναλίσκοντας ανεμώλια έπη.
Δεν οφειλετε δηλαδη στην πυροβολημενη εξηγηση οτι ο πρωθυπουργος ειναι Τουρκοβουλγαρος (που δεν ειναι...οκ?...τι βλακεια κι αυτη που να παρει!!!).Αλλη πολιτικη θα μπορουσαμε να ασκεισουμε αν ειμασταν 80 εκ. και ειχαμε μια ισχυρη οικονομια και αλλη τωρα...
5)Οχι δεν ειμαι κανας φανατικος <Καραμανλικος> ουτε τρεφω καμια ιδιαιτερη αδυναμια στον συγχωρεμενο Κ.Καραμανλη.
6)Πιστεψε με δεν θελω να φανω εριστικος. Προσπαθησα πραγματικα να συγκρατηθω και να σου απαντησω οσο πιο ηρεμα γινεται...
7)Ναι ειμαι Καραμανλης...
8)Δεν θεωρω υποτιμιτικο το χαρακτηρισμο <Τουρκος> η το να ειναι καποιος Τουρκος,Βουλγαρος η οτιδηποτε...Θεωρω προσβλητικη την διαστρεβλωση της αληθειας περι καταγωγης καποιου προς χλευασμο,ποσο μαλλον οταν χρησημοποιεται για να παραξει τετοιου ειδους ερμηνειες...
9)Αν δεν ηθελες πολιτκη συζητηση να μην τάνεφερες.
Οι Τούρκοι προχώρησαν μέσα στη νεκρή ζώνη και έστησαν καινούριο φυλάκιο.Πρόταξαν και όπλο στον αρχηγό των ηνωμένων εθνών που έσπευσε στην περιοχή.
Σήμερα το πρωί ο Ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης έριξε τον ιστό και έπιασε την Τουρκική σημαία.Το φυλάκιο δεν είχε επανδρωθεί ακόμα..
Την βαστούσε ανάποδα σαν λάφυρο και θα την παρουσιάσει στο Ευρωκοινοβούλιο σύντομα.
Το γεγονός έγινε και με κάλυψη απο τα μέσα.Θα παίζει σίγουρα απόψε απο τα τούρκικα κανάλια, δεν ξέρω στην Ελλάδα.
Ο Μάριος Ματσάκης είχε στα χέρια του τον Σολωμό Σολωμού όταν έπεσε απο τα πυρά των Τούρκων πάνω στον ιστό με την την Τούρκικη σημαία.
Έπεσε με το τσιγάρο στα χείλη(Αύγουστος 1996).
Να περιμένουμε και την αντίδραση.
Απο κάτι τρελλούς έλεγε και ο Μακρυγιάννης......
ΟΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ = ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑ = 415
ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ = ΜΠΛΕΞΙΜΟ = 335
ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ = ΓΚΑΦΑ = 525
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ=666
"Η αριθμολογία μοιάζει λειτουργικά με την αστρολογία και όλες τις άλλες New Age μεθόδους.Βέβαια η αριθμολογία έχει ένα επιπλεόν χαρακτηριστικό. Θαμπώνει με τους αριθμούς και προσπαθεί να ενδυθεί έναν επιστημονικό μανδύα. Διαβάζω συχνά σε site που περιγράφουν την αριθμολογία πως " Η αριθμολογία είναι η επιστήμη των αριθμών*". Τι να πω τώρα. Μάλλον έχουν μπερδέψει τη θεωρία των αριθμών με την αριθμολογία.
η λεξαριθμική θεωρία δεν έχει επιστημονική βάση , και γιατί ουσιαστικά δεν έχει καν σχέση με την επιστήμη αλλά μάλλον με μια γενικότερη (και ιδιαίτερα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια) κοσμοθεωρία – κοσμοαντίληψη η οποία τοποθετεί τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό στο κέντρο του Σύμπαντος, και η οποία προϋποθέτει μια άνευ προηγουμένου πολιτισμική ανωτερότητα του συγκεκριμένου πολιτισμού με σαφείς μεταφυσικές – μυστηριακές προεκτάσεις.
Το πρόβλημα με τη "λεξαριθμική θεωρία" είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Ουσιαστικά δεν υπάρχει θεωρία. Γιατί οι θιασώτες της άλλοτε επιλέγουν να βάλουν άρθρα στην πρόταση, και άλλοτε οχι; Γιατί άλλοτε επιλέγουν αρχαϊκές μορφές λέξεων και άλλοτε όχι; Γιατί άλλοτε βάζουν το "ν" στο τέλος μιας λέξης και άλλοτε όχι; Η απάντηση είναι προφανής. Για να βγαίνουν τα νούμερα. Θα μπορούσα να πω πως οδηγούν το αποτέλεσμα εκεί που θέλουν. Τι γίνεται για όλες τις άλλες περιπτώσεις που υπάρχει μεν λεξαριθμική ισοψηφία αλλά οι φράσεις εμφανώς δεν σχετίζονται μεταξύ τους; Γιατί να επιλέξουμε σε ποιές περιπτώσεις θα εφαρμόζουμε την "νοηματική-λεξαριθμική" αντιστοιχία;"
quote:
Ο Καραμανλής έτεινε χείρα φιλίας στην Τουρκία,ο Καραμανλής θα σηκώσει και το ανάστημα της Ελλάδας όταν χρειαστεί.Λίγη υπομονή μόνο...
Λαθος κινηση ε?Τον ατιμο.Μα τελοσπαντων ποιος τον εκανε πρωθυπουργο της χωρας?Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις που λεει και ο λαος...
Είναι προφανές ότι διαφωνούμε. Εδώ ο καθένας αναφέρει ότι πληροφορίες έχει όσο τραβηγμένες κι αν είναι διότι σε αυτή τη συζήτηση συμμετέχουμε ουσιαστικά γύρω στα 10 άτομα, έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερο δέσιμο και συζητούμε ως χριστιανοί. Κι εγώ έχω δει εδώ πληροφορίες που μου φάνηκαν ακραίες ή αβάσιμες, δεν χαρακτήρισα όμως κανένα βλάκα ή ηλίθιο όπως εσύ. Το να κατακεραυνώνετε κάποιον που λέει κάτι που δε σας αρέσει δεν είναι δίκαιο, είναι όμως δικαίωμά σας.
Για τα υπόλοιπα που έγραψες, η ιστορία έχει πολλές πλευρές, ο καθένας κάποια υιοθετεί. Anyway αν θες μέσω e-mail συνεχίζουμε.
22 εξηγείς λίγο αυτό με το 1991 και την εκπλήρωση της προφητείας;