- ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ο αμερικανός Παττον επίσης πρότεινε να ενωθούν με τους γερμανούς και όλοι μαζί να στραφούν ανατολικά.
Σωστά αυτό έχω βρεί και εγώ, είχε προβλέψει κατά περίεργο τρόπο τον μελλοντικό ψυχρό πόλεμο και μισούσε φαίνεται τους κομουνιστές, μόνο που τον Πάτον τον σταμάτησαν (και αργότερα τον “έθαψαν”)οι ίδιοι oι Αμερικάνοι οι οποίοι επιθυμούσαν απ’ ότι φαίνεται διαφορετική γεωπολιτική μεταπολεμική ισορροπία (ψυχρός πόλεμος). Δες ποιοι και πώς ακριβώς ίδρυσαν την κομουνιστική – σοσιαλιστική ιδεολογία και ποιοι βοήθησαν - προστάτευσαν και χρηματοδότησαν την Ρωσική επανάσταση (τον Τρότσκι & Λένιν αντίστοιχα). Σκέψου, είχαν στα χέρια τους την ατομική βόμπα, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να κατακτήσουν στρατιωτικά τον κόσμο εκείνη την περίοδο. Δεν το έκαναν όμως, και πολύ σύντομα πήραν την πυρηνική πολεμική τεχνολογία (έκλεψαν με κατασκοπία από τους αμερικάνους) και οι του στρατοπέδου(εικονικού;) Στάλιν.
quote:
Τελος παντων…
Λενε πως ακριβώς έσωσαν τον κόσμο?
Με καταλυτική παρέμβαση του Φον Κανάρη (μέλους;). Γι'αυτό και εκτελέστηκε από τους φανατικούς ΝΑΖΙ αφού τελικά κατάλαβαν την προδοτική δράση του εναντίον του Χίτλερ.
Βλέπεις... Το αγαπημένο χόμπυ των illuminati είναι να χωρίζουν τον κόσμο σε κατασκευασμένα πολιτικο-θρησκευτικά ιδεολογήματα και αυτοί από πίσω κάνουν το "παιχνίδι" τους....
Θα επεκταθώ σε άλλο μήνυμα αργότερα.
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?
Όλα αυτά σχετικά με τον Κανάρη, σε συνδιασμό με σχόλια «αντισυμβατικά» δικά μου...
Ναύαρχος Φον Κανάρης
Επικεφαλής της Abwehr (Αμπβερ), μιας μυστικής στρατιωτικής υπηρεσίας των Γερμανών. (σχ. κάτι σαν την ONI="Office of Naval Inteligence" των ΗΠΑ πρέπει να ήταν)
Τιμήθηκε ως ήρωας πολέμου της Γερμανίας κατά την διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου λόγω των λαμπρών στρατιωτικών κατορθωμάτων του ως καπετάνιος υποβρυχίων.
Αργότερα έγινε ένας από τους κορυφαίους στρατιωτικούς κατασκόπους της Γερμανίας.
Κατά την διάρκεια του Ισπανικού εμφυλίου πολέμου της δεκαετίας του 1930, έγινε στενός φίλος του Φράνκο.
Όμως και ενώ οι ΝΑΖΙ άρχισαν να αποκτούν σημαντική δικτατορική δύναμη στην Γερμανία (σχ. Δηλαδή μετά το έμμεσο και εσκεμμένο από τον ίδιο τον Χίτλερ «τρομοκρατικό» κάψιμο του κτηρίου της καγκελαρίας, στα πρότυπα περίπου της επιχείρησης παραγωγής μαζικού τρόμου codename:911) ο Κανάρης, ένοιωθε εξαιρετικά άσχημα από τις ακρότητες που πραγματοποιούσαν, αν και μερικές φορές ήταν επικεφαλής της συγκάλυψης τους!!!!! (σχ. Τυπική συμπεριφορά ΔΙΠΛΟΥ πράκτορα)
Έτσι αποφάσισε να διορίσει τον Dohnanyi για να καταγράψει μυστικά όλα τα ντοκουμέντα και τα φρικιαστικά γεγονότα που οι ΝΑΖΙ προσπαθούσαν να κρύψουν από τον κόσμο.
Ο Κανάρης επίσης διόρισε τον Oster ως μέλος της μυστική Αμπβερ, και υποστήριξε σθεναρά τις υπόγειες προσπάθειες του εναντίον του καθεστώτος των ΝΑΖΙ.
Προσέξτε εδώ:
Παράλληλα ο Κανάρης παρέμενε το αγαπημένο «παιδί» του Χίτλερ και του Χίμλερ (και οι 2 βαυαρο-εβραϊκής καταγωγής και φίλοι ή συνεργάτες με συγκεκριμένης γενεάς και μύησης εβραίους, βλ. τα ίδια τα σχόλια του Himler , "that the Jewish people is to be exterminated[εννοούσε γενοκτονία συγκεκριμένης γενεάς και κατηγορίας εβραίων]...and each one has his own decent Jew. Of course the others are swine, but this one is a first-class Jew.!!![ εννοούσε τους “δικούς τους” προστατευόμενους «1ης κλάσεως» όπως είπε εβραίους!!!!”]"
Οι τελευταίοι (Χίτλερ + Χίμλερ) λόγω συμπάθειας και εμπιστοσύνης προς τον Κανάρη τον είχαν επίσης και επικεφαλή της γερμανικής αντικατασκοπίας!!!
Και ενώ ο Κανάρης προστάτευε και υποστήριζε τον Oster(ο οποίος επιχείρησε πραξικόπημα το 1938 με δολοφονία του φύρερ), ταυτοχρόνως ήταν αναγκασμένος να τον διώκει ως συνωμότη(!!!), μια ακόμα από τις πολλές αντιθέσεις με τις οποίες αναγκαζόταν να ζήσει καθημερινώς ο Κανάρης ούτως ώστε να παραμείνει επικεφαλής στον έλεγχο της Αμπβερ. (σχ. Δηλαδή τυπική ζωή διπλού[τριπλού;] πράκτορα όπως προφανώς ήταν ο Φον Κανάρης, μέλος της ΟΠΛΑ-ΟΕΑ;)
Σχ. Γιατί ο Κανάρης επιθυμούσε να μείνει στον κορυφαίο έλεγχο της μυστικής υπηρεσίας Αμπβερ εφόσον δεν συμπαθούσε το καθεστώς των ΝΑΖΙ;
Σε ποιον / ποιους διοχέτευε κρίσιμες πληροφορίες και από που έπαιρνε «διαταγές» ή ενημέρωση ή και οδηγίες;
Ποια στρατηγήματα των Ναζί(και όχι μόνο) κατάφερε να αναστρέψει κατά την διάρκεια και το τέλος του πολέμου;
Γιατί τον εκτέλεσαν στο τέλος οι ΙΔΙΟΙ οι ΝΑΖΙ αφού τον εμπιστεύονταν ακόμα και οι Χιτλερ –Χίμλερ σε μεγάλο βαθμό;
Αυτά για την ώρα...
Τα συμπεράσματα σε εσάς.
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?
Edited by - skeptic on 11/02/2005 02:24:23
ανήσυχη7
quote:
Καλά και κάπως διαφωτιστικά αυτά που γράφονται εδώ, εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως στέλνουν στο mail της δουλειάς μου τις ανακοινώσεις τους. Κάθε φορά που βγάζουν κάποια ανακοίνωση τη βρίσκω στο inbox μου. Παρόλ' αυτά δεν ξέρω που ξεκινάει ο μύθος και που η αλήθεια ή και αν υπάρχει κάποια αλήθεια. Μήπως με πέρασαν για "ψωνάρα" (μπορεί και να είμαι, αλλά που το κατάλαβαν)
ανήσυχη7
Εννοείς ηλεκτρονικά στο email σου ή ταχυδρομικώς;
Αν είναι ηλεκτρονικά από πιο email σου έρχονται τα μηνύματα;
Γιατί από κάτι δικά τους κείμενα και αν θυμάμαι καλά αναφέρουν ότι στέλνουν ταχυδρομικώς ανακοινώσεις και σε Ελλάδα αλλά και έξω!
Τώρα η επιλογή πως γίνεται, δεν ξέρω ακριβώς, τι να σου πω!
Πάντως κάτι κρίσιμες πληροφορίες (κατά την κρίση τους) στέλνονται σε αρμόδιες αρχές κρατών που κρίνουν αυτοί.
Ακόμα και στη NASA έχουν στείλει κείμενα! ![]()
Επίσης κυκλοφορούν και πλαστά κείμενα της ΟΕΑ οπότε προσοχή!
Όπως και να χει πάντως τα κείμενα τους έχουν επηρεάσει πάρα πολύ τις εγχώριες σύγχρονες φανερές ομάδες και παρα-ομάδες "Ε".... Έχουν κατακλέψει τις ιδέες τους! (ή τις ιδέες του, αν είναι μόνο ο Καρά. που χλωμό το βλέπω... μάλλον θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι μόνο αυτός...ένας περιθωριακός...)
Ορίστε και ένα πολύ ωραίο κείμενο που βρήκα σχετικά με τα μέλη της «Ομάδα Ε» που με καλύπτει ως ιδέα όποτε και σας το παρουσιάζω εδώ:
Το τελευταίο ερώτημα είναι αν υπάρχει πράγματι η Ομάδα «Ε».
Και βεβαίως υπάρχει, και μην πάει ο νους σας σε καταχθόνιες οργανώσεις και σατανικές μεθοδεύσεις τύπου Μασονίας και Σιωνισμού.
Είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες και Φιλέλληνες, οι ευπατρίδες , οι συνειδητοποιημένοι πολίτες και δημοκράτες, που βλέπουμε την παρακμή αυτού του κόσμου και θέλουμε να φέρουμε μια επανάσταση και μία μεταβολή για την σωτηρία του.
Ομάδα «Ε» είμαστε όλοι εμείς που θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψεως και να διαδώσουμε τις Ελληνικές Αξίες, την Ελληνική Σκέψη και το Ελληνικό Πνεύμα στον παραπαίοντα κόσμο μας, όχι σαν επιστροφή στο παρελθόν , αλλά σαν ένα νέο ξεκίνημα προς τον 21ον αιώνα και την 3η χιλιετία της Γνώσεως , του Πολιτισμού , και της Ειρήνης. Είμαστε όλοι εμείς οι απανταχού Έλληνες που ενδιαφερόμαστε για την επιβίωση του Ελληνισμού.
Γιατί θα ήτο πραγματική τραγωδία να χαθεί η αρχαιότερη φυλή του κόσμου και ο θεματοφύλακας του πρώτου πραγματικού πολιτισμού που έβγαλε τον κόσμο από την πρωτόγονη βαρβαρότητα.
Τέλος είμαστε όλοι οι άνθρωποι πάνω στη Γη που διψούν για περισσότερη Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Παιδεία, Μέτρον, σεβασμό στο περιβάλλον, στον άνθρωπο , στον πολιτισμό , στην διαφορετικότητα. Ένα κόσμο που θα ισχύει πάλι το «Πάντων μέτρον άνθρωπος».
ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «Ε» ;
( απάντησις σε μήνυμα ηλεκτρονικης αλληλογραφίας )
Αγαπητέ μου φίλε
Ευχαριστώ για το μήνυμα σου και θεωρώ σεβαστή τήν άποψη σου, διότι δεν υπάρχει μιά και μόνον γνώμη στο θέμα "Ελληνισμός" . Εκεί έγκειται και η αξία και το νόημα του Ελληνισμού, στον δημοκρατικό διάλογο.
Ομως διαπιστώνω μιά αυτοαναίρεση μεταξύ αυτών που πράττεις και αυτών που διατυπώνεις στο μήνυμα σου.
Και εξηγούμαι, ότι εφ' όσον είσαι :
1/ ενεργός δημοκρατικός πολίτης
2/ αγωνίζεσαι για την αλήθεια και πολεμάς το ψέμα,
3/ μάχεσαι για δικαιοσύνη και χτυπάς την αδικία , όπου την συναντήσεις,
3/ αγωνίζεσαι για την διαφορετικότητα , τον σεβασμό της γνώμης του άλλου και της ανεξιθρησκίας
4/ άνω θρώσκεις προς το Σύμπαν(Θεία Πρόνοια) και σέβεσαι τη μητέρα Φύση που μας φιλοξενεί,
5/ σέβεσαι το μέτρον και απεχθάνεσαι την υπερβολή και την ύβριν
6/ ακούς μέσα στην καρδιά σου μια φωνή που λέγεται συνείδηση
7/ θεωρείς τον εαυτόν σου Έλληνα και θεματοφύλακα του μεγάλου παγκόσμιου πολιτισμού που έβγαλε πρώτος την ανθρωπότητα από την βαρβαρότητα.
8/ Βλέπεις τον κίνδυνο εκ μέρους των δυνάμεων της βαρβαρότητος να μας απειλούν άμεσα και θεωρείς καθήκον σου να κάνεις κάτι για την επιβίωση της φυλής και του πολιτισμού μας.
9/ Οταν την Ομάδα "Ε" δεν την βλέπεις σαν μιά συνωμοτική ομάδα , αλλά σαν ένα ανοιχτό δημοκρατικό βήμα για την προβολή των Ελληνικών Ιδεωδών και Αξιών.
10/ θέλεις να θεωρείς τον εαυτόν μέλος αυτής της ενδοξότατης αλλά εξαιρετικά δύσμοιρης φυλής που αναλώθηκε, όπως τα κάρβουνα στη φωτιά, για να ζεστάνει και σχηματοποιήσει τον ανθρωπισμό και την αξιοπρέπεια του ατόμου και των λαών.
11/ Τέλος εφ' όσον σέβεσαι τους δημοκρατικά θεσπισθέντας Νόμους
Τότε χωρίς να το γνωρίζεις ανήκεις κι' εσύ στην Ομάδα "Ε".
Θέλω να πιστεύω ότι κι' εσύ ανήκεις δικαιωματικά στην Ομάδα "Ε", διότι ακριβώς την αμφισβητείς.
Να είσαι καλά να περνάς καλά και να κάνεις το καλό.
Καλή Χρονιά φίλε Παίονα εξ Αχαίας.
Φιλικά υμέτερος
Αμφικτύων
Κωνσταντίνος Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος E. A.
..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:quote:
Καλά και κάπως διαφωτιστικά αυτά που γράφονται εδώ, εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως στέλνουν στο mail της δουλειάς μου τις ανακοινώσεις τους. Κάθε φορά που βγάζουν κάποια ανακοίνωση τη βρίσκω στο inbox μου. Παρόλ' αυτά δεν ξέρω που ξεκινάει ο μύθος και που η αλήθεια ή και αν υπάρχει κάποια αλήθεια. Μήπως με πέρασαν για "ψωνάρα" (μπορεί και να είμαι, αλλά που το κατάλαβαν)
ανήσυχη7Εννοείς ηλεκτρονικά στο email σου ή ταχυδρομικώς;
Αν είναι ηλεκτρονικά από πιο email σου έρχονται τα μηνύματα;Γιατί από κάτι δικά τους κείμενα και αν θυμάμαι καλά αναφέρουν ότι στέλνουν ταχυδρομικώς ανακοινώσεις και σε Ελλάδα αλλά και έξω!
Τώρα η επιλογή πως γίνεται, δεν ξέρω ακριβώς, τι να σου πω!
Πάντως κάτι κρίσιμες πληροφορίες (κατά την κρίση τους) στέλνονται σε αρμόδιες αρχές κρατών που κρίνουν αυτοί.
Ακόμα και στη NASA έχουν στείλει κείμενα!Επίσης κυκλοφορούν και πλαστά κείμενα της ΟΕΑ οπότε προσοχή!
Όπως και να χει πάντως τα κείμενα τους έχουν επηρεάσει πάρα πολύ τις εγχώριες σύγχρονες φανερές ομάδες και παρα-ομάδες "Ε".... Έχουν κατακλέψει τις ιδέες τους! (ή τις ιδέες του, αν είναι μόνο ο Καρά. που χλωμό το βλέπω... μάλλον θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι μόνο αυτός...ένας περιθωριακός...)
Ορίστε και ένα πολύ ωραίο κείμενο που βρήκα σχετικά με τα μέλη της «Ομάδα Ε» που με καλύπτει ως ιδέα όποτε και σας το παρουσιάζω εδώ:
Το τελευταίο ερώτημα είναι αν υπάρχει πράγματι η Ομάδα «Ε».
Και βεβαίως υπάρχει, και μην πάει ο νους σας σε καταχθόνιες οργανώσεις και σατανικές μεθοδεύσεις τύπου Μασονίας και Σιωνισμού.
Είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες και Φιλέλληνες, οι ευπατρίδες , οι συνειδητοποιημένοι πολίτες και δημοκράτες, που βλέπουμε την παρακμή αυτού του κόσμου και θέλουμε να φέρουμε μια επανάσταση και μία μεταβολή για την σωτηρία του.
Ομάδα «Ε» είμαστε όλοι εμείς που θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψεως και να διαδώσουμε τις Ελληνικές Αξίες, την Ελληνική Σκέψη και το Ελληνικό Πνεύμα στον παραπαίοντα κόσμο μας, όχι σαν επιστροφή στο παρελθόν , αλλά σαν ένα νέο ξεκίνημα προς τον 21ον αιώνα και την 3η χιλιετία της Γνώσεως , του Πολιτισμού , και της Ειρήνης. Είμαστε όλοι εμείς οι απανταχού Έλληνες που ενδιαφερόμαστε για την επιβίωση του Ελληνισμού.
Γιατί θα ήτο πραγματική τραγωδία να χαθεί η αρχαιότερη φυλή του κόσμου και ο θεματοφύλακας του πρώτου πραγματικού πολιτισμού που έβγαλε τον κόσμο από την πρωτόγονη βαρβαρότητα.Τέλος είμαστε όλοι οι άνθρωποι πάνω στη Γη που διψούν για περισσότερη Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Παιδεία, Μέτρον, σεβασμό στο περιβάλλον, στον άνθρωπο , στον πολιτισμό , στην διαφορετικότητα. Ένα κόσμο που θα ισχύει πάλι το «Πάντων μέτρον άνθρωπος».
ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «Ε» ;
( απάντησις σε μήνυμα ηλεκτρονικης αλληλογραφίας )Αγαπητέ μου φίλε
Ευχαριστώ για το μήνυμα σου και θεωρώ σεβαστή τήν άποψη σου, διότι δεν υπάρχει μιά και μόνον γνώμη στο θέμα "Ελληνισμός" . Εκεί έγκειται και η αξία και το νόημα του Ελληνισμού, στον δημοκρατικό διάλογο.
Ομως διαπιστώνω μιά αυτοαναίρεση μεταξύ αυτών που πράττεις και αυτών που διατυπώνεις στο μήνυμα σου.
Και εξηγούμαι, ότι εφ' όσον είσαι :
1/ ενεργός δημοκρατικός πολίτης
2/ αγωνίζεσαι για την αλήθεια και πολεμάς το ψέμα,
3/ μάχεσαι για δικαιοσύνη και χτυπάς την αδικία , όπου την συναντήσεις,
3/ αγωνίζεσαι για την διαφορετικότητα , τον σεβασμό της γνώμης του άλλου και της ανεξιθρησκίας
4/ άνω θρώσκεις προς το Σύμπαν(Θεία Πρόνοια) και σέβεσαι τη μητέρα Φύση που μας φιλοξενεί,
5/ σέβεσαι το μέτρον και απεχθάνεσαι την υπερβολή και την ύβριν
6/ ακούς μέσα στην καρδιά σου μια φωνή που λέγεται συνείδηση
7/ θεωρείς τον εαυτόν σου Έλληνα και θεματοφύλακα του μεγάλου παγκόσμιου πολιτισμού που έβγαλε πρώτος την ανθρωπότητα από την βαρβαρότητα.
8/ Βλέπεις τον κίνδυνο εκ μέρους των δυνάμεων της βαρβαρότητος να μας απειλούν άμεσα και θεωρείς καθήκον σου να κάνεις κάτι για την επιβίωση της φυλής και του πολιτισμού μας.
9/ Οταν την Ομάδα "Ε" δεν την βλέπεις σαν μιά συνωμοτική ομάδα , αλλά σαν ένα ανοιχτό δημοκρατικό βήμα για την προβολή των Ελληνικών Ιδεωδών και Αξιών.
10/ θέλεις να θεωρείς τον εαυτόν μέλος αυτής της ενδοξότατης αλλά εξαιρετικά δύσμοιρης φυλής που αναλώθηκε, όπως τα κάρβουνα στη φωτιά, για να ζεστάνει και σχηματοποιήσει τον ανθρωπισμό και την αξιοπρέπεια του ατόμου και των λαών.
11/ Τέλος εφ' όσον σέβεσαι τους δημοκρατικά θεσπισθέντας Νόμους
Τότε χωρίς να το γνωρίζεις ανήκεις κι' εσύ στην Ομάδα "Ε".
Θέλω να πιστεύω ότι κι' εσύ ανήκεις δικαιωματικά στην Ομάδα "Ε", διότι ακριβώς την αμφισβητείς.
Να είσαι καλά να περνάς καλά και να κάνεις το καλό.
Καλή Χρονιά φίλε Παίονα εξ Αχαίας.
Φιλικά υμέτερος
Αμφικτύων
Κωνσταντίνος Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος E. A...."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild
Λοιπόν τα mail μου τα στέλνουν από το press@e-e-e.gr . Επειδή, τα προχθεσινά που μου έστειλαν τα έχω σβύσει, αυτό είναι το mail από το οποίο μου έστειλαν μία ανακοίνωση την οποία υπέγραφε ο κ. Γρηγόρης Ζώρζος, ο οποίος ισχυριζόταν ότι διεπράχθη κλοπή πνευματικής του περιουσίας από δύο κυρίους. Άνοιξα το mail με προώθηση κι είδα ότι οι παραλήπτες ήταν από δημοσιογράφοι έως υπουργεία. Βέβαια, θα μου πεις ότι αυτά τα mail, είναι εύκολο, για τον καθένα να τα βρει. Κρίμα που έσβυσα ρε γαμ... τα τελευταία!!!!!
ανήσυχη7
quote:
Σαν διαφήμιση που θελει να πουλήσει συγκεκριμένο προϊόν μου φαίνεται.
Όλα πιθανά είναι...
Ποιο ακριβώς σημείο εννοείς ότι σου φαίνεται έτσι;
Τι δεν σου άρεσε;
Tι αντι-προτείνεις εσύ;
..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild
Edited by - skeptic on 18/02/2005 13:04:30
quote:
Λοιπόν τα mail μου τα στέλνουν από το press@e-e-e.gr . Επειδή, τα προχθεσινά που μου έστειλαν τα έχω σβύσει, αυτό είναι το mail από το οποίο μου έστειλαν μία ανακοίνωση την οποία υπέγραφε ο κ. Γρηγόρης Ζώρζος, ο οποίος ισχυριζόταν ότι διεπράχθη κλοπή πνευματικής του περιουσίας από δύο κυρίους. Άνοιξα το mail με προώθηση κι είδα ότι οι παραλήπτες ήταν από δημοσιογράφοι έως υπουργεία. Βέβαια, θα μου πεις ότι αυτά τα mail, είναι εύκολο, για τον καθένα να τα βρει. Κρίμα που έσβυσα ρε γαμ... τα τελευταία!!!!!
Καταρχάς απ' όσο ξέρω ο κ.Γρηγόρης Ζώρζος είναι γνωστός ερευνητής - συγγραφέας (στην επιστήμη οικονομολόγος) αξιόλογων βιβλίων με αρχαιοελληνικό ερευνητικό και ιστορικό - οικονομοτεχνικό υπόβαθρο.
Από το email φαίνεται όντως ότι σου το έστειλαν από τον ιστό "E", e-e-e.gr
Ο κ. Ζώργος όμως δεν ανήκει στα μέλη του ιστού "Ε" εκτός και αν χρησιμοποιεί κάποιο ψευδώνυμο (μάλλον απίθανο).
Ο ιστός "Ε" επίσης δεν ανήκει ούτε έχει άμεση σχέση με την ΟΕΑ, αλλά απλά είναι ένα site που φιλοξενεί τις απόψεις και τα κείμενα της ΟΕΑ, όπως φιλοξενεί και άλλες ελληνοκεντρικές ιδέες και απόψεις αλλά και ορθόδοξα κείμενα πίστεως και πολλά άλλα, και πάρα πολύ σημαντικό: φιλοξενεί μέρος της πρωτότυπης αρχαιο-ελληνικής γραμματείας μας !!!
Αν θες όμως αγαπητή, μπορείς να μου στείλεις κάποια από τα email στο sendhere@mail.gr να τα δω και να σε διαφωτίσω περί τίνος πρόκειται.
Edited by - skeptic on 18/02/2005 13:08:28
Άμα όμως ο ίδιος επιστήμονας αρχίσει να βγάζει στη φόρα και στην κριτική τις έρευνές του , ο πρώτος που του επιτίθεται είναι η "επιστημονική" κοινότητα.
Η Τελευταία μάλιστα είναι και ο κατεξοχήν διαμορφωτής της κοινής γνώμης
και όπως είναι φυσικό ως κοινότητα έχει την ισχύ του πλήθους εν τη ενώσει του , κατα του συγκεκριμένου "αιρετικού".
Τις περισσότερες φορές ο αιρετικός αποκεφαλίζεται. Άμεσα ή μακροπρόθεσμα απο την συντηρητική αιώνια θέση της κοινότητας.
Κανένας (εκτός απο τους αυτόπτες μάρτυρες) δεν μπορεί να μεταφέρει την αλήθεια .
Επιστημονική κοινότητα λοιπόν και Δημοσιογραφία είναι ότι χειρότερο , και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος κατά της ανθρωπότητας , τη στιγμή που εμπλέκονται βαθειά κίνητρα εργαζομένων, συνταξιούχων, απλών πολιτών.
Το λέω γιατι ξαφνικά αποκτήσαμε έναν στάρ στο πρόσωπο του κ. Γ. Αυτιά ,όπου βρήκε λέει κάτι λάθος διατυπωμένο(γραμμένο) στον προυπολογισμό.
-Κύριε Αυτιά , πιάσε την αρκούδα αγόρι μου. άσε τα κουνελάκια.-........
Πρόκειται περί μιας Ελληνικής Αποκατάστασης που απευθύνεται τόσο στην Αγγλία όσο και σε ανθρώπους με άθλια ζωή σε κάθε γεωγραφικό μήκος και πλάτος.
Η αποκατάσταση είναι μόνον Ελληνική .(κάτι που και εμείς οι ίδιοι δεν πρέπει να ξεχνάμε ως δάσκαλοι).
Keep on...................
Κάποιο κέρδος θα βγεί
Βάρα Ramoglou.
Θα τους ξυπνήσουμε λες;;
Ξανά όπως και κάθε φορά....................
quote:
http://www.e-grammes.gr/2000/12/keramydas.htm
Αυτοί είναι τύποι που αντέγραψαν κείμενα της ΟΕΑ και σώθηκαν...
βιοποριστικά μιλώντας....

ανήσυχη7
"KINEZOEBPAΪKH MAΣΩNIKH ΔIKTATOPIA EIΣ THN EΛΛAΔA ΠPO TΩN ΠYΛΩN".
Πάντως, από ότι φαίνεται σε κάποιο section της σελίδας που έχει παλαιά άρθρα (συγκεκριμένα κοίταξα του κ. Πελασγού Πετούλη), γράφει ότι, όντως, τα κείμενα (της ΟΕΑ) δεν είναι επίσημες θέσεις των "ε", αλλά, όπως είπε ο sceptic, "φιλοξενούνται" στον ιστό τους.
ανήσυχη7
Sorry ![]()
![]()
ανήσυχη7