ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skeptic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ανήσυχη7Μέλος
19/02/2005, 14:01:39
Καλά σας έχω "δημιουργήσει οίδημα" σήμερα, κοινώς, σας έχω πρήξει! Ξαναμπήκα στη σελίδα κι εκεί που παραπέμπει στα ΜΕΛΗ ΙΣΤΟΥ "Ε" έχει ένα όνομα "ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ" Ερευνητής. Ξέρει κάποιος, εάν πρόκειται, για το ίδιο άτομο που έχει συγγράψει και στο topic του forum για το "ΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" και σε κάποια άλλα, εάν θυμάμαι καλά? Ή, εφόσον, ο ίδιος το επιθυμεί μπορεί να μας διαφωτίσει για την ΟΕΑ? (παράκληση με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα και την προσωπική του ή όχι επιθυμία να απαντήσει).
Εννοείται, ότι κάποιοι από τους πιο "παλιούς" εδώ μπορεί να το γνωρίζετε, αντίθετα, από τα "ψάρια" σαν εμένα.

ανήσυχη7

19/02/2005, 22:54:23
Αποσπάσματα απο το εν λόγο site !

KINEZOEBPAΪKH MAΣΩNIKH ΔIKTATOPIA EIΣ THN EΛΛAΔA ΠPO TΩN ΠYΛΩN

ΑΝΙΔΕΟΙ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ KATAΞEKΩΛIAΣMENOI ΠPOΔOTEΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΟΙ!!!

EIΔIKΩΣ ΠPOΣ TOYΣ MAΣΩNOYΣ METOXOYΣ TPAΠEZΩN ΘETOYME TO EΞHΣ EPΩTHMA:

ME THN TEΛEYTAIA ΠΩΛHΣH TOY 7% THΣ EΘNIKHΣ TPAΠEZHΣ, TO OΠOION EΠΩΛHΣE EIΣ ΞENOYΣ EΠENΔYTEΣ ΛONΔINOY H KYPIA METOXOΣ KAI OYΣIAΣTIKH IΔIOKTHTPIA THΣ EΘNIKHΣ TPAΠEZHΣ EΛΛAΔOΣ, ΠOPNH KINEZOΓENHΣ XPIΣTIANIKH OPΘOΔOΞH EKKΛHΣIA, TO ΣYNOΛIKO ΠOΣOΣTO TΩN METOXΩN EΘNIKHΣ TPAΠEZHΣ TO OΠOION EXEI ΠΩΛHΘEI EΩΣ ΣHMEPON EIΣ ΞENOYΣ EINAI 30% TOY ΣYNOΛOY TΩN METOXΩN. ME THN ΣHMEPINH ΠOPEIA TΩN ΣYΓXΩNEYΣEΩN H EΘNIKH TPAΠEZA THΣ EΛΛAΔOΣ KAI H TPAΠEZA THΣ EΛΛAΔOΣ ΠPOKEITAI NA ΠΩΛHΘOYN EIΣ THN KENTPIKH TPAΠEZA THΣ ΣINAΣ (KINAΣ), H OΠOIA ΘA ΣAΣ ΓENOKTONHΣEI. ΔIATI ΠPOΔΩΣATE THN ΦYΛH ΣAΣ KAI TIΣ XΩPEΣ ΣAΣ KAI ΠOIO ΘA EINAI TO ΠPOΣΩΠIKO OΦEΛOΣ THΣ ΠPOΔOΣIAΣ THN OΠOIA TEΛEΣATE;

KAI TEΛIKΩΣ TI ΠPOTIMATE; NA ΣΦAXΘEITE AΠO EMAΣ 'H AΠO TOYΣ ΣINEΣ (KINEZOYΣ);

... ...

19/02/2005, 23:23:35
quote:

ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΟΙ

Περίπου το ίδιο αυθαίρετο με το Βριλοπόντικας

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

EκήβολοςΜέλος
19/02/2005, 23:35:33
Φίλε skeptic πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που έδωσες για τον Φόν Κανάρη.
Εχω ψάξει κι εγω στο παρελθόν για να μάθω περισσότερα αλλά δεν μπόρεσα να βρώ πολλά.

Η ζωή του είναι πολύ αινιγματική.

Εκείνο που δεν γνωρίζω αν το έχεις υπ' όψη σου είναι πως ο Φον Κανάρης ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον Μεταξά για υπογραφή συνθήκης ουδετερότητας της Ελλάδας στον Β' Π.Π. για να αποτραπεί η Γερμανική επίθεση και η υποχρέωση των Ιταλών για πολεμικές αποζημιώσεις.
Τότε ο Μεταξάς πέθανε μυστηριωδώς(;) και η Ελλάδα βγήκε στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων με όλα τα καταστρεπτικά αποτελέσματα.

skepticΜέλος
20/02/2005, 12:14:37
Υπάρχει κανένα σχετικό βιβλίο με θέμα τον Β'ΠΠ και το ρόλο του Φον Κανάρη στα Ελληνικά;

..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild

skepticΜέλος
20/02/2005, 12:18:16
quote:

Sceptic, σου έστειλα απάντηση στο mail που έδωσες. Ελπίζω, να την πάρεις με το hotmail, αν και μου κολλάει κάποιες φορές, όταν "στέλνω" από το σπίτι. Η απορία μου είναι, όμως, τελικά, παρόλα όσα κατέθεσες sceptic, μήπως, τελικά, πάλι, λογικά, οδηγούμαστε στους μυστήριους "e".

ανήσυχη7

Ok, το πήρα το mail, ότι θες στείλε εκεί....

..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild

PHILOSOFOS-1Μέλος
20/02/2005, 12:22:20
αγαπητε skeptic εχεις ενδιαφερον στον τροπο σκεψης σου

και στην αναπτυξη των θεματων γενικα μου αρεσουν αυτα που γραφεις!!

η αγαπη ειναι παντοτινη

gh

AZΩΕΛΜέλος
20/02/2005, 20:27:13
ΦΙΛΕ ΣΚΕΠΤΙΚΕ… ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ;
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

skepticΜέλος
21/02/2005, 22:09:21
Έχεις δίκιο.
Δεν έχω μια ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν έχω δει όλα τα κείμενα τους(ή του) με χρονολογική σειρά.
Επίσης ακόμα και ο ιστός "Ε" έχει ένα μόνο μικρό ποσοστό.
Αλλά από αυτά τα λίγα, μπορώ να πω ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον, φτάνει να μην τα πάρει κανείς υπό μορφή δόγματος ή "θρησκείας" αν θες... Μπορεί φαντάζομαι ο κάθε αναγνώστης, να τα δει με διαφορετικό τρόπο και κάτω από διαφορετικό πρίσμα σκέψεως, ανάλογα με το υπόβαθρο της εμπειρίας, του πιστεύω, της κοσμοθεωρίας και της μελέτης του καθενός, αλλά ...θα είναι λάθος, δηλαδή να τα πάρεις πάρα πολύ στα σοβαρά χωρίς να εμβαθύνεις περισσότερο... Και γιατί κάποια από αυτά που λεει πιθανόν επιβεβαιώνονται απολύτως, κάποια άλλα είναι γνωστά, ενώ αρκετά φαντάζουν εντελώς εξωπραγματικά (γελοία ίσως σε αρκετούς) και πέρα από κάθε συμβατική επιστημονική επιβεβαίωση. Τα κείμενα τους(του) έχουν περάσει από αρκετές φάσεις (γενεές όπως τις ονομάζουν). Την ελληνοκεντρική, δωδεκαθειστική, την χριστιανοκεντρική, την προμηθειστική, ορφικά κείμενα κλπ, και καταλήγουν στο ενιαίο σκεπτόμενο αυτοδημιούργητο συμπαντικό οργανισμό, ή «κοσμοανθρωποειδές» που τον θεωρούν και ως τον απόλυτο ανώτατο «θεό», το υπέρτατο ον, που δεν απαιτεί κάποιας μορφής λατρεία κατά τον συμβατικό θρησκευτικό τρόπο. Είναι μια νέα(;)κοσμοθεωρία βασισμένη κατά μεγάλο βαθμό στον ελληνικό τρόπο σκέψης και στην ιστορία μας ,πως να το κάνουμε...
Αυτό όμως που τελικά νομίζω μέχρι στιγμής είναι ότι δίνουν μια πολύ καλή αρχική ώθηση σε κάθε ερευνητή για επιπλέον βαθύτερη μελέτη στην ιστορία του πλανήτη, στις θρησκείες, στην μυθολογία, στην προέλευση των πολιτισμών, και στην προϊστορία μας.
Μ' αρέσει επίσης ο τρόπος που σκέφτεται & βλέπει τα πράγματα, εντελώς αντισυμβατικά, έξω απ’το κουτί, είναι κάτι εξαιρετικά βαθύ και ξεπερνάει την καθημερινή αντίληψη των πραγμάτων. Σκέψου για παράδειγμα, ότι θεωρεί τον κεντρικό «θεό» του δυτικού κόσμου απλά ένα ακόμα ενδοκοσμικό όν με κεντρικό έλεγχο μόνο στους 7 εσωτερικούς πλανήτες του συστήματος!!!
...αν και πιστεύω ακόμα ότι ίσως έχει επηρεαστεί αρκετά από την προηγούμενη οργάνωση που άνηκε ο κειμενογράφος, σε συνδυασμό με πολλές άλλες θεωρίες στον τομέα του ανεξήγητου, της μυθολογίας και του «μεταφυσικού»...

Εσύ τι νομίζεις ΑΖΩΕΛ;

atermonΝέο Μέλος
22/02/2005, 03:15:42
skeptic.
Ίσως το ζήτημα να μήν αφορά τον παρόντα ιντερνετικό τόπο.
Τον τόπο μάλιστα όπου ανοίγονται καθημερινά ζητήματα "ύπαρξης" και άλλλα τέτοια φαιδρά. Και μάλιστα σε δήθεν προχωρημένο σημείο αναθεώρησης των πάντων , προκειμένου να.......
Μου πονάει το στομάχι δηλαδή..... Αλλά τι να κάνω;