- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Aπό το μέτωπο του Ειρηνικού:
Από αερομαχίες στη Μάχη της Αγγλίας το 1940, υπερκορεσμένος ουρανός από contrails, "τεχνητή νέφωση":
Εκπληκτική ομοιότητα με τα σημερινά contrails των επιβατικών αεροσκαφών πάνω από περιοχές συχνής αεροπορικής κίνησης.
Αυτό που θέλω να δείξω και να καθησυχάσω λίγο αυτούς που ανησυχούν κάπως υπερβολικά είναι ότι αυτό το φαινόμενο που βλέπουμε στους ουρανούς σήμερα δεν είναι κάτι το νέο αλλά είναι ένα ατμοσφαιρικό φαινόμενο που προκαλείτε από τα αεροσκάφη που πετάνε σε μεγάλο υψόμετρο.. ήδη από τις αρχές του Β'Παγκόσμιου πόλεμου τα αεροσκάφη μπορούσαν να ποιάσουν μεγάλα υψόμετρα και να σχηματίσουν αυτές τις λευκές ουρές που αποτελούνται κυρίως από H2O.. είναι δηλαδή σύννεφα που δημιουργούνται με τεχνητό τρόπο από τους κινητήρες των αεροσκαφών που διοχετεύουν μεγάλες ποσότητες υδρατμών από την καύση στην ατμόσφαιρα..
Οπωσδήποτε δεν είναι εντελώς αθώες οι εξατμίσεις των κινητήρων ούτε σήμερα αλλά ούτε και τότε, εκπέμπουν εκτός από υδρατμούς, διοξείδιο του άνθρακα που είναι αέριο του θερμοκηπίου, σχηματίζουν όζον και εκπέμπουν θειούχα αέρια και ποικίλα μεταλλικά σωματίδια που προέρχονται από την τριβή στο εσωτερικό του κινητήρα.. όλα αυτά μολύνουν το περιβάλλον ιδίως κοντά στα αεροδρόμια..
Τα περί ακούσιας γεωμηχανικής και contrail αεροσκαφών επίσης ελέγχονται γιατί είναι εντελώς αβέβαιο κατά πόσο επηρεάζουν θετικά αυτά τα εξτρά σύννεφα το κλίμα.. δηλαδή από τη μία εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα που επιβαρύνει την παγκόσμια υπερθέρμανση και από την άλλη σκιάζουν τον πλανήτη που προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα.
Oπωσδήποτε επηρεάζουν ως ένα βαθμό το κλίμα αλλά περισσότερο το αποσταθεροποιούν παρά το γιατρεύουν. Τα εργοστάσια και τα αυτοκίνητα στατιστικά φαίνεται να κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά πάντως..
Εάν εφαρμόζεται σήμερα κάποιο πρόγραμμα εκούσιας γεωμηχανικής μυστικά το θεωρώ πρακτικά απίθανο, διότι θα χρειάζονταν την συγκατάβαση την εχεμύθια και την αρμονική συνεργασία δεκάδων χωρών, υπηρεσιών, οργανισμών και εταιρειών, από τις διάφορες κυβερνήσεις, τις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας και τις υπηρεσίες περιβάλλοντος μέχρι τους πιλότους τους μηχανικούς και τις αεροδιαστημικές εταιρίες.
Οπωσδήποτε ένα τέτοιο σχήμα ακόμα και αν είχε την ελάχιστη πιθανότητα να δημιουργηθεί δεν θα μπορούσε να κρατηθεί μυστικό ούτε για μια μέρα.
Πολύ φοβάμαι ότι μερικοί καταδιώκοντας αυτό το φαινόμενο συμπεριφέρονται λίγο πολύ σαν τον Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους..
Edited by - r00t on 03/11/2007 20:35:39
Το μόνο που έχω αυτή την φορά είναι ένα link....
Τις θέσεις μου τις έχω καταθέσει άπειρες φορές, δεν θα σχολιάσω το link αφήνω τον καθένα να κρίνει από μόνος του........
http://www.newstarget.com/022158.html
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΗ ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ………..ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΒΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΒΕΛΣ ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ…….
ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΕΝ ΠΕΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΙ…ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ….ΣΗΚΩΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ …
ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ΑΥΤΟ…
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑ ΕΓΩ………… ……
Ο ΤΕΣΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΦΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΓΑΝΙ
ΟΙ ΜΕΛΛΙΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ 27 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ…. ΕΣΥ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ Ε????
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ……ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ……
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΧΤΗ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ….ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ????……ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ …..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ……ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΘΕΛΗΣ ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ……….
ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ …ΕΔΩ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 2 ΠΑΚΕΤΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΑ ΚΕΜ ΤΡΑΙΛΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ .ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ……ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΞΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ…ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΕΜ ΤΡΑΙΛΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ……..
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ …ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΩ ΚΛΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ…
…….ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΣΣ ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΑΠΟΡΟΦΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ… …
ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…….
ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΒΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ Η ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΛΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ????? ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ???? ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ….ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ…..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΛΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΛΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΤΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΛΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΜ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ
IF MAN CAN MAKE IT MAN CAN BRAKE IT
ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΔΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ……..ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ?????? ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ?????
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ??? ΑΝΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ 2000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑ
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ????????????????????????????????
ΑΠΟ ΠΟΥ???? ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ?????
ΕΧΕΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ????? ΟΧΙ Ε???
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ…….. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ε???????????ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΜ ΤΡΑΙΛΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΙΨΗ ΤΟ ΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ…….. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΚΤΟ…. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ??? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ??? ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΑΡΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ….ΠΕΡΣΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ………
ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΣΤΡΙΨΑΝΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ…………ΑΠΟ ΧΥΜΟ ΤΙΠΟΤΑ…..2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ… … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΤΟΞΟΤΗΣ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΥΡΗΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…….
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΥΤΗ >>>?
φίλε μου ΝΙΚΟΝΟ δεν έχω υπόψη μου κάτι "απόλυτα" δοκιμασμένο δυστυχώς...
Φίλοι απο το ethericpower -υπάρχει σχετική σελίδα- δηλώνουν πως με "cloudbusters" έχουν φέρει αποτέλεσμα.
Άλλοι με ομαδικό διαλογισμό έχουν επίσης φέρει αποτέλεσμα...
Δεν έχω όμως κάτι συγκεκριμένο να σου προτίνω. Όταν δοκιμάσω κάτι θα μπορώ να έχω άποψη και να προτείνω κάτι.
Φίλοι μου, η εκπομπή του Χαρδαβέλλα ήταν μια πολύ καλή κίνηση στα μέσα.... "ενημέρωσης", ωστόσο όσο ακόμη αβάσιμες θεωρίες διαφόρων λόμπυ όπως "φιανόμενο Θερμοκηπίου" και "τρύπα όζοντος" συνεχίζουν να μπαίνουν άκριτα στο τραπέζι δεν βλέπω να έρχετε σύντομα φως στην ιστορία. (Πόσο μάλλον όταν κάποιοι μιλούν για... ενδογήινους...)
Το γεγονός, πως πλέον κλήθηκε εισαγγελέας να κάτσει κάποιους υπέθυνους στο σκαμνί για τα chmetrails είναι ωστόσο θετικό.
Όπως λέει και ο φίλος μας ΝΙΚΟΝΟ, ας βάλουμε επιτέλους το μυαλουδάκι μας να δουλέψει.
Οι έρευνες μου με οδήγησαν σε κάποια συμπεράσματα. Αλλα αυτά είναι δικά μου συμπεράσματα με βάση τη βιβλιογραφία που μελέτησα, με βάση την πολυτετή παρατήρηση του φαινομένου και με βάση την περίεργη σιωπή και απαξίωση των "υπευθύνων".
Πριν έρθουν και άλλοι στην εν λόγω σελίδα να εκφράσουν -λογικές μεν- αντιρρήσεις θα προτιμούσα να έχουν μελετήσει λιγάκι το θέμα, ώστε τουλάχιστον να γίνετε γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και στοιχείων και όχι στείρα αντιπαράθεση του αν συμβαίνει ή οχι το φαινόμενο των αεροψεκασμών.
Είναι λογικό να προτειμούμε να κλείνουμε τα μάτια στις αλήθειες γύρω μας, αφού πολλές φορές αυτή είναι τρομερά εξωφρενική για να γίνει πιστευτή, αλλά σίγουρα δεν είναι για όλους το επιθυμιτό...
Εγώ προτιμώ να ξέρω και όχι να κοιμάμε τον ύπνο του δικαίου κατά το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"...
Γλυκιά μου unseen σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Φιλικά
Τοξότης

Τα πράγματα τελικά είναι πιο απλά και έχουν λογική εξήγηση και το απέδειξες αυτό.
Εξάλλου και τα μυστήρια έχουν και τα όριά τους.
Είναι πολύ εύκολο να περάσεις από την καθαρή έρευνα στη γραφικότητα.
Τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΖΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΙ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΟ
Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΖΕ
ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΧΟΤΗ???????
ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΣ ΝΑ ΧΕΖΕΙ??????? ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ?????? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????
ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΒΑΖΕΙ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΗ…. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΧΟΤΗ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΘΕΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΗΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ…
Τοξοτίνα ρίξτου μια ματιά.
http://www.youtube.com/watch?v=MVc9GX5K_As
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
ΑΠΟΡΙΑ
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΖΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΙ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΟ
Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΖΕ
ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΧΟΤΗ???????
ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΣ ΝΑ ΧΕΖΕΙ??????? ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ?????? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????
ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΒΑΖΕΙ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΗ…. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΧΟΤΗ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΘΕΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΗΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ…
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές ότι δεν έχει νόημα να γίνει διάλογος ούτε με τους 'σκεπτικιστές' για τις κλιματικές αλλαγές ούτε με τους 'σκεπτικιστές' για τους ψεκασμούς.
Το πρόγραμμα του Καρδαβέλα βρίσκεται τώρα
on-line:
8 Δεκέμβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Αλλαγής. Στην Αθήνα το Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης και Ενεργών Πολιτών διοργανώνει διαδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος. Θα έπρεπε παρόμοιες εκδηλώσεις να γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπως συμβαίνει και στο εξωτερικό.
Επειδή στην Αθήνα οι υποστηρικτές της ιστοσελίδας ΕΝΟYRANOIS βρίσκονται ανάμεσα στους διοργανωτές της διαδήλωσης, υπάρχει ελπίδα να ακουστεί για πρώτη φορά μέσα στις κινητοποιήσεις για τις κλιματικές αλλαγές το αυτονόητο μήνυμα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟ, οι οποίοι, σύμφωνα με ενδείξεις από επιστημονικές πηγές μπορεί εν μέρει να αποτελούν υποτιθέμενη ‘απάντηση’ στο φαινόμενο των κλιματικών αλλαγών.
Ο πέπλος σιωπής που καλύπτει αυτούς τους αρνητικούς για την υγεία και το περιβάλλον ψεκασμούς οφείλεται πιθανά όχι μόνο στη παράνομη τους φύση αλλά και στο γεγονός ότι είναι αδύνατο να νομιμοποιηθούν, λόγω της αδυναμίας των κυβερνήσεων να πείσουν τη κοινή γνώμη ότι η σκόπιμη μόλυνση (με αλουμίνιο και βάριο) θα μπορούσε να αποτελεί «λύση» σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Επειδή οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους πολίτες με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, καταφεύγουν σε κουτοπονηριές και κάθε είδους διαστρέβλωση. Στα παρασκήνια το λόμπυ των ‘σκεπτικιστών’ συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣTΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ (Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΏΝ ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΧΥΡΊΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΏΝ ΑΛΛΑΓΩΝ Η ‘ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ’ (δηλ. οι ψεκασμοί με τοξικές ουσίες) ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!
(βλέπετε Sunscreen for Planet Earth του Edward Teller:
http://www.hoover.org/publications/digest/3522851.html)
Δυστυχώς το υπαρκτό πολιτικό σύστημα και οι άνθρωποι που το υπηρετούν δεν είναι σε θέση να μας βγάλουν από αυτό το πλέγμα των αντιφάσεων.. Ακόμα ένας πολιτικός με - κατά τα άλλα - καλή υπόληψη σε περιβαλλοντολογικά θέματα, ο Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ε.Ε. Σταύρος Δήμας, είναι όμηρος της γενικότερης κατάστασης. Υποχρεώνεται να ψεύδεται.
Η λύση είναι στα χέρια των πολιτών. Πρέπει να τονίζουμε ότι ΖΗΤΑΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ‘ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ’ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.
Αν οι κυβερνήσεις αρνούνται να μας τη δώσουν τότε θα την εξασφαλίσουμε και
χωρίς την άδεια τους.
Υ.Γ. Επειδή είναι πιθανό, οι αεροψεκασμοί να εξυπηρετούν παράλληλα και στρατιωτικούς σκοπούς, είναι απαράδεκτο, το θέμα να συνεχίζει να μην απασχολεί και τα
αντιπολεμικά κινήματα.
Edited by - halva on 09/11/2007 23:50:47