- "Έρχομαι από το έτος 2089" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
δεν θέλω να προσβάλω κανένα και είναι αλήθεια ότι ήθελα να διαφημίσω το blog. Όμως κάθε άνθρωπος με ακόμα και τα πιο πονηρά σχέδια στο μυαλό του βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης. το ταξίδι κάθε ανθρώπου ακόμα και του πιο "μικρού" έχει ένα σκοπό.
Τώρα μας ξενέρωσες εντελώς ...
και να είχες καμιά eXtreme προσέγγιση των γεγονότων μέσα από το blog σου να πω "χαλάλι"
Αλλα , ακόμη ένα copy-paste blog είναι πολύ κοινό βρε φιλε,
που είναι η φαντασία σου ?
εξαντλήθηκε ολη στο πρώτο και μοναδικό σενάριο περί ταξιδιώτη απο το μέλλον ?
Δεν το έχεις ![]()

θα ήθελα να σου απευθύνω ένα κρίσιμο (κατ'εμέ) ερώτημα που με βασανίζει: Εκεί μέχρι το μακρινό για εμάς 2089 ... έχει πάρει πρωτάθλημα στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός ή ακόμα το παλεύει?
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;
απλά το χιούμορ που κάνεις με το "ταξίδι σου" ,
δεν είναι σίγουρο οτι δίνεις πολλά περιθώρια να σε πάρει ο απλός αναγνώστης "σοβαρά" ...
εντάξει εμείς εδω είμαστε λίγο "φευγάτοι" και αντιλαμβανόμαστε το χιούμορ σου , οι άλλοι όμως ?
Δεν πιστεύω να έκανες το blog μόνο για εμάς ?

quote:
odys03 -δεν θέλω να προσβάλω κανένα και είναι αλήθεια ότι ήθελα να διαφημίσω το blog. Όμως κάθε άνθρωπος με ακόμα και τα πιο πονηρά σχέδια στο μυαλό του βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης. το ταξίδι κάθε ανθρώπου ακόμα και του πιο "μικρού" έχει ένα σκοπό.
Ταξιδιώτη odys03 το εκτιμώ που είσαι ειλικρινής ως προς τον σκοπό του ανοίγματος αυτού του τόπικ…!!
Για να βοηθήσω λίγο τον σκοπό του ταξιδίου σου θα ήθελες να με μεταφέρεις με την φαντασία σου 78 χρόνια μετά και να μου πεις αν έχετε καταφέρει κάτι καλύτερο εσείς ή ακόμα πληρώνετε τα λάθη τα δικά μας…
Ακόμα αν μπορούσατε να επέμβετε σε κάποια κρίσιμα σημεία στο παρελθόν( 100 χρόνια – 1989 )ποια θα ήταν αυτά κατά την γνώμη σου και γιατί…![]()

Τι μου θύμησες βρε elo ... με συγκίνησες
Τζανής Τζαννετάκης .... ΝΔ ... Συνασπισμός ... κάθαρση
τι λέξεις κι αυτές ...
Έχεις να μάθεις πολλά εδώ odys03 θα φρικάρουν οι Μυστικές υπηρεσίες της τότε Ελλάδας.
Πάντως οτι και μόνο υπάρχουμε τότε , είναι ΘΑΥΜΑ ! ![]()
(Σκεψη 2010)
Πολλα έξοδα δεν κάνετε βρε παιδια να στέλνετε υπαλλήλους τοσα χρόνια πίσω ? τοσα χρόνοοδοιπορικά ποιος τα πληρώνει !!
παει μυαλό δε βάλαμε και το 2100 σπάταλο κράτος έχουμε

-Η γνωση και η σοφία του κόσμου δεν αυξάνεται με την πάροδο των χρόνων.
-Για μερικούς ανθρώπους τα πράγματα είναι καλύτερα.
-Για πολλούς ανθρώπους τα πράγματα είναι χειρότερα.
-Οι άνθρωποι δεν βελτιώνονται λόγω της τεχνολογίας.
Σχεδόν όλα όσα σας λέω τα γνωρίζετε ήδη αλλά η ελπίδα σας κάνει να μην τα πιστεύετε.
ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ και οχι τιποτα αλλο
θα χασω την διαδοχη.
2233