- Μια αποτυχημένη ιδέα (πρώην «Οι Super stars") - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Wicca: Όλοι νομίζω τον ξέρουν. Είναι απίστευτο πως καταφέρνει ολόκληρα forums να περιστρέφονται γύρω του.
'Ατμα: Οι σοφές τις παρεμβάσεις εχουν δημιουργήσει ενά μυστηριώδες προφίλ. Μια απίστευτη προφήτης!
Admin: Η εξουσία!
Αnanasss: Με τις χαριτωμένες φωτογραφίες και με το χιούμορ του έχει καταφέρει να γίνει μία ευχάριστη και δροσερή παρουσία.
Amalia: Γλυκιά και ιδιαίτερα αγπητή. Τωρα και συντονίστρια..Ποιος σε πειάνει Amalitsa!
Tέλος οι Τhoth Avatagr ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ και Λίλιθ Νομίζω ότι ξεχωρίζουν επίσης! Όποιος θέλει ας προσθέσει αυτούς που πιστεύει ότι ξεχωρίζουν στο site αυτό και δεν αναφέρονται στο topic αυτό!
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.
Y.Γ. όπως είδατε δε βάζω αριθμούς και οι σειρά είναι τυχαία. (Ποιος να το περίμενε ότι ένα τόσο δροσερό και ανάλαφρο θέμα θα παρεξηγούνταν τόσο πολύ!!)
Edited by - Mysterynightmare on 23/07/2003 12:03:38
Edited by - Mysterynightmare on 24/07/2003 10:18:45
Edited by - Mysterynightmare on 24/07/2003 10:29:07
τελευταίοι και κατα-ιδρωμένοι οι
quote:
Tέλος οι Τhoth Avatagr ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ και Λίλιθ Νομίζω ότι ξεχωρίζουν επίσης!
λοιπόν, η δική μου σειρά...
νο1 -Ατμα
νο2 -Thoth
νο3 -Αβατάρρρ
νο4 -Admin
νο5 -Αμαλία
νο6 -Εχέμβροτος
νο7 - νο20035... τα υπόλοιπα μέλη
νο20036 -wicca
νο20037 (αλλά ανεβαίνει σταθερά) ο Καζαμπούμπου!!!
quote:
Αnanasss: Με τις χαριτωμένες φωτογραφίες και με το χιούμορ της έχει καταφέρει να γίνει μία ευχάριστη και δροσερή παρουσία.
της...τς-τς-τς...
Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα
click ^
Edited by - λίλιθ on 22/07/2003 13:36:50
Σίγουρα, αγαπητή Λίλιθ, δεν νομίζω ότι ο wicca έχει περισσότερεσ γνώσεις ή είναι πιο έξυπνος από εσένα. Απλώς κατάφερε να γίνει θέμα. Αυτό είναι όλο.
Edited by - Mysterynightmare on 22/07/2003 14:12:50
quote:
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΣΤΕΥΩ!!!
ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ SUPERSTAR. ΧΑΧΑΧΑ!Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ:
1 ΑΤΜΑ
2 ΤΗΟΤΗ, ΑΒΑΤΑΡ
3 ΑΜΑΛΙΑ, ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
5 ΛΙΛΙΘ, ΑDΜΙΝ
6 ΑΝΑΝΑΣ
7 WICCA
Το ότι ο wiccca ψήφισε τον εαυτό του δείχνει πιστεύω πως καταφέρνει κατα την γνώμη μου να είναι στους 6 γνωστότερους. Είναι ψιλονούμερο... sorry wiccan it's true...
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.
O ananasss!
Έχεις πει ποτέ στο μανάβη: "Μία ανανά παρακαλώ?"
Άσε που η καταπληκτική μου φωτογραφία (by EXE) με δείχνει όπως ακριβώς είμαι! ![]()
![]()
μπροστά στη ΖΩΗ και στον ΘΑΝΑΤΟ

το διόρθωσες! Sorry, πάλι αργοπορημένος ήρθα γμτ!
Τέσπα, δεν νομίζετε πως το συγκεκριμένο τόπικ είναι συνομωσιολογικό και διασπαστικό, και μόνο διχόνοια και μίση μπορεί να φέρει στο ειρηνικό και ουδόλως πολεμοχαρές esoterica?![]()
γκλινγκλινγκλον η αρμαθιά με τα κλειδάκια...!
μπροστά στη ΖΩΗ και στον ΘΑΝΑΤΟ

Θεωρώ ξεφτίλα αυτού του ειδους τους χαρακτηρισμούς!!!!
Ποιοι star και αντιstar βρε παιδιά ...
εδω μέσα δεν ειναι διαγωνισμός δημοτικότητας !!!!
και αν ετσι νομίζουν μερικοί ...τότε μάλλον σε λάθος μέρος ειναι !!!!!
Εμένα προσωπικά με ενόχλεισαι αυτό το topic ....γιατί καλός η κακός ετσι δημιουργούνται τα κλίματα εξουσίας ....
Χώρις να θέλω να θίξω κανέναν ,,,πιστεύω οτι η συμμετοχή που εχει δείξει κάθε ενας από αυτούς ...δεν ειναι αμελητέα ...!!!! και εχει προσφέρει πολλά ...![]()
![]()
![]()
Αλλα ήμαρτον μην προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς τέτοιου ειδους ...γιατί ευκολα θα χάσει την Αιγλη του το μέρος αυτό, με τετοιου ειδους θεματισμούς!!!!
Θα προτιμούσα λοιπόν ...να αναφερθούμε σε αυτά τα ατομα ως τα πιο εθισμένα !!!!! και μαυτό τους τον εθισμό ...δίνουν τον καλύτερο τους εαυτο !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Για να βάλω κι’εγώ το top 10!!!!!
01) ..Ε
02) …….Χ
03) ………….Ε
04) ……………..Μ
05) ………………….Β
06) ………………………Ρ
07) ……………………………Ο
08) ………………………………..Τ
09) ……………………………………Ο
10) ………………………………………..Σ
χεχεχεχεχεχε…..![]()
όλοι είμαστε τέλειοι!!!!!!!!
Όλοι έχουμε κάτι το μοναδικό!!!!!!!!!!!!
Κανένας ούτε πρώτος, ούτε δεύτερος! Εκτός βέβαια τον WICCA που είναι η κορυφή!! (μην το πάρεις και πάνω σου όμως……) ![]()
![]()
![]()

Επιθετικούς , εριστικούς, αυτούς που προσβάλουν και μειώνουν, τους αλεξιπτωτιστές, αυτούς που θέλουν να τα έχουν ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, κ.α. .
Αν στεναχώρησα κάποιους που ήμουν ειλικρινής και είπα τα πράγματα όπως έχουν , τότε δεν θα μπορέσω να ζητήσω συγνώμη.

Πέρα από την πλάκα νομίζω ότι το θέμα που ανοίχτηκε δεν έγινε από κακή διάθεση ή σκοπιμότητα αλλά φέρνει σε δύσκολη θέση εμάς που εργαζόμαστε για αυτό καθώς και τους παλιούς και νέους μας φίλους των οποίων το όνομα εμφανίζεται σε αυτό το TOP SIX.
Δεν κάνουμε show τόσο καιρό μέσα σε αυτό το forum. Και θα είναι άστοχο εάν προσπαθούσαμε να εντυπωσιάσουμε τους συζητητές μας. Ίσως το καλό μας μέλος Mysterynightmare να μην επιδίωκε να μας φέρει σε αμηχανία αλλά δυστυχώς το γεγονός παραμένει ότι κάποιοι μπορεί να νιώσουν διαφημιστικό "εμπόρευμα".

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Η ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ EΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ BΔΟΜΑΔΑ.
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠ ΤΕΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ.
"ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ?"
"ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ 7 ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΑΣ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 7 ΤΣΑΚΡΑΣ?"
"ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012?"
"ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΣΤ ΙQ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΤΟΥΣ?"
"ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ? ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ?"
"ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. Ο ELVIS ΖΕΙ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?"

then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7

Ο Wicca ( αυτός με τα πράσινα ) με τη μαμά και τον ατζέντη την ώρα που καταθέτει την υποψηφιότητα .
Ο κακός λύκος

Έχω να πω ότι δεν είναι δυνατόν να κάθεστε και να τιμάτε ένα άτομο συνέχεια... Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι το τόσο ξεχωριστό που δεν έχουν οι άλλοι σε αυτόν τον Wicca... Συγνώμμη θα διαφωνήσω με την επιλογή σας και ξε΄ρω ότι θα το παρετε στραβά αλλά δεν θα κάτσω να λέω καλά λόγια για όλους για να είμαι αγαπητός...
Υ.Γ. Προς Θεού δεν ζηλεύω...
χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ηρθες στην πολύ ομορφη παρέα μας ...
Προς ενημέρωση σου ο Wicca ειναι 15 χρονών ...και οπως πάει εξελίσετε σε maskot του esoterica με τις σκανδαλιές του...
Εχουμε βαλθεί ολοι να τον κυνηγάμε από Topic σε Topic !!!!οπότε δεν αναφέρετ αδικα το ονομα του ....![]()
![]()
![]()
Πω πω πάει τον ερανα και με δάφνες τώρα ...ποιός με σώζει !!!!!!
1) είμαστε ίδια ηλικία!!!!!!!!!!!
2) άκουσα καλές συστάσεις (ξέρει το άτομο που μου είπε για το παιδί!!!)
3) είναι πάρα πολύ νωρίς να κρίνω
Συγνώμμη, από πριν δεν είχα κάτι με το παιδί απλά είχα δει πολύ φανατισμό στο πρόσωπό του και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχει που δεν έχουν οι άλλοι!!!! Και ακόμα δεν μπορώ... απολογούμαι!!!! Ευχαριστώ κύριε/κυρία Cat που το πήρατε ζεστά το θέμα... Ελπίζω να το πάρει το ίδιο ζεστά και το παιδί για το οποίο μιλάω!!!!!!!!!
χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν πιστεύεις ότι είναι ώρα να κόψεις το δούλεμα;
Ακου δεκάξι...
Κι εγώ έχω ξάδελφο τον Καζαμπούμπου.
ΝΥΣΑΦ ΠΙΑ!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Το forum δεν είναι "Big Brother" για να κάνεις διαγωνισμούς, και τα μέλη εδώ μέσα δεν είναι "οι μικροί ήρωες της καθημερινότητάς" σου για να τους ευτελίζεις με διαγωνισμούς.
Η προειδοιποίησή μου αυτή είναι η τελευταία. Αφού δοκίμασα με ευγένεια αλλά δεν την καταλαβαίνεις θα με αναγκάσεις την επόμενη φορά να είμαι ακόμη πιο αυστηρός.
Στο χέρι σου είναι...