ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΑΠΤΙΣΗ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΒΑΠΤΙΣΗ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

EKATI31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
EKATIΝέο Μέλος
24/06/2004, 15:55:31
Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι καινούρια στο forum και ανακινώ ένα θέμα που στην ουσία εμένα με καίει! Εχω δύο παιδάκια το ένα 19 μηνών και το άλλο 3. Ο άντρας μου σχετικά με το θέμα της βάπτισής τους είναι ολοκληρωτικά αντίθετος. Δεν θέλει με τίποτε να τα βαπτίσουμε, γιατί θεωρεί ότι είναι μία πράξη που πληγώνει το μωρό και ουσιαστικά την θεωρεί ανούσια εφόσον ο ίδιος είναι άθεος. Εγώ από την άλλη μεριά, παρόλο που δεν είμαι άθεη αλλά ακόμη ψάχνω απαντήσεις σχετικά με το θέμα της ύπαρξης του Θεού, δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Εννοω ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα βαπτιστούν ή όχι γιατί είτε έτσι είτε αλλιώς τα παιδιά μου είναι παιδιά μου και τα αγαπώ είτε είναι βαπτισμένα είτε όχι. Δεν θα αλλάξει τίποτε για εμένα. Αυτό το λέω γιατί όλοι οι κοντινοί συγγενείς, οι γονείς δηλαδή και η πεθερά με τα αδέλφια του άντρα μου με πιέζουν. Ο πατέρας μου έφτασε στο σημείο να μου πει ότι θα διακόψει τις σχέσεις του. Πάνω σε αυτό λοιπόν σας ανέφερα ότι για εμένα δεν θα αλλάξει τίποτε, γιατί προφανώς για τον πατέρα μου θα αλλάξει. Αν βαπτιστούν θα είναι εγγόνια του ενώ τώρα δεν είναι. Στον άντρα μου κανείς δεν αναφέρει τίποτε γιατί ξέρουν την στάση του, είναι και οξύθυμος, οπότε όλοι πρίζουν εμένα. Εχω φτάσει σε αδιέξοδο. Ο ίδιος δεν γνωρίζει τίποτε, γιατί όλες τις συζητήσεις με τους δικούς του και τους δικούς μου δεν του τις έχω πει, επειδή ξέρω ότι θα εκνευριστεί.

ΑΠοφασίσαμε εδώ και καιρό να κάνουμε τελετή ονοματοδοσίας στο ληξιαρχείο, γιατί πρέπει να δηλωθούν τα ονόματα των μωρών. Σκέφτομαι λοιπόν αφού γίνει να καταλήξουμε αναγκαστικά σε μία τυπική βάπτιση για τους συγγενείς. Ετσι όμως δεν είναι υποκρισία; Απο τη στιγμή που δεν πιστεύεις και δεν σε απασχολεί το να κάνεις μία τέτοια πράξη δεν είναι υποκρισία;

Από την άλλη αναρωτιέμαι μήπως αν τελικά δεν βαπτιστούν τα επόμενα χρόνια πληγωθούν περισσότερο; Αν ακούν από άλλα παιδάκια για την βάπτισή τους, δούν φωτογραφίες από βαπτίσεις άλλων παιδιών, κάποιος συγγενής τα πληγώσει αποπαίρνοντάς τα σχετικά με το θέμα, ή ακόμη και όταν κάθε γιορτή που θα περνά δεν θα έχουν τα δώρα από τη νονά όπως τα ξαδελφάκια τους ή οι φίλοι τους; Και όταν θελήσουν να παντρευτούν- με πιθανότητες 95% να βρουν χριστιανό ορθόδοξο- θα πρέπει τότε να βαπτιστούν.... Μήπως όλα αυτά τους δημιουργήσουν χειρότερα τραύματα από ότι αν τελικά βαπτιστούν; Γιατί άντε την λαμπάδα και το δώρο το παίρνω εγώ αλλά και εγώ όταν ήμουν παιδί ζήλευα επειδή δεν είχα νονά. Και ακόμη και τώρα όταν σκέφτομαι τις γιορτές των παιδικών μου χρόνων με κυριεύει μελαγχολία γιατί δεν είχα τα δώρα και τις λαμπάδες που είχε η αδελφή μου. Ξέρω ότι για έναν μεγάλο όλα αυτά είναι ένα τίποτε όμως για ένα παιδί είναι πολλά!

ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ!

Edited by - EKATI on 24/06/2004 16:05:55

Edited by - EKATI on 26/06/2004 23:20:04

GEORGE DΜέλος
25/06/2004, 00:42:21
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ....

ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.....

Η ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ

ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η΄ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΕΡΕΑ

ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΠΙΚΡΗΣΕΙΣ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑ....ΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

CYBERMASTERΜέλος
25/06/2004, 01:29:47
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΚΑΤΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ(ΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ!!!)
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ Η Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΘΙΜΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΕΘΙΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Η ΕΠΩΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟ ΑΘΕΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ(ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ)!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

erriettaΜέλος
25/06/2004, 09:42:18
Καλημέρα κι από μένα!

ΕΚΑΤΙ η άποψη μου είναι ότι τα παιδιά καλύτερο θα ήταν να τα βαφτίσεις κανονικά. Ούτε θέλω να φανταστώ τι μπορεί να κάνει στην παιδική ψυχολογία τους αν έστω κι ένας συμμαθήτης τους στο σχολείο γυρίσει και τα προσφωνήσει "αβάπτιστα". Αν δεν πιστεύει ο άνδρας σου στη βάπτιση είναι δικό του θέμα και μπορεί να υποστηρίξει τώρα την οποιαδήποτε θέση του με τα οποιαδήποτε επιχειρήματά του, αλλά ο ίδιος δεν είχε να λογοδότησει σε κανέναν στο δημοτικό για παράδειγμα γιατί είναι αβάπτιστος όταν δεν ήταν σε θέση να κρίνει και να δώσει απαντήσεις. Πιστεύω πως θα δημιουργήσεις πολύ μεγάλο πρόβλημα στη ζωή τους αν δεν τα βαπτίσεις και όχι μόνο στο σχολείο. Όλες οι οικογενειακές σχέσεις θα δεις ότι δε θα μείνουν ανεπηρεάστες και δεν καταλαβαίνω γιατί ένας γονιός θα έπαιρνε έστω και το ρίσκο της δημιουργίας πιθανού προβλήματος στη ζωή του παιδιού του. Επίσης θα ήθελα να σου πω ότι εγώ έχω ένα βαφτησιμιό και η σχέση μαζί του έχει κάτι το μαγικό θα μπορούσε να πει κανείς. Έχουμε μόνο 10 χρόνια διαφορά ηλικίας και είμαστε φίλοι στην ουσία αλλά και κάτι πέρα από αυτό. Είναι σα πραγματικά να μας ενώνει μια σχεδόν μυστηριακή σχέση πέρα από οποιοδήποτε φιλικό ή συγγενικό δεσμό. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα. Πάντως, άσχετα με οτιδήποτε άλλο, ειλικρινά πιστεύω πως για κανένα λόγο δε θα έπρεπε να ρισκάρετε την παραμικρή επιρροή που θα μπορούσε να έχει στη ζωή τους το να τα αφήσετε αβάπτιστα.

Φιλικά

25/06/2004, 16:16:03
Αγνόησες τις συμβουλές των γονιών σου καθώς και των γονιών του οξύθυμου άνδρα σου και ζητάς συμβουλές στο δικτυακό χώρο.

Αν είναι .
Πιστεύω να μην αγνοήσεις και τις δικτυακές πολύτιμες, σοφότατες συμβουλές που σου εδωσαν και θα σου δώσουν στο χώρο αυτό.

Το πρόβλημα σου σε οτι αφορά τα παιδιά σου δεν είναι η βάπτιση.
Είναι στο οτι ο ανδρα σου είναι ψυχικά αρρωστος.
Σας εύχομαι και στους δυό σας να αλλάξετε σύντομα νοοτροπία και να συνέλθετε. Με κάθε τρόπο. Αν οχι θα δυστυχίσετε και μαζί σας θα δυστυχίσουν και τα παιδιά σας.

Μου αρέσει που θεωρείς οτι οι γονείς σου σε πρήζουν...

Συγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζομαι αλλά ... οταν και αν συνέλθεις θα με ευγνωμονείς...

Φιλικά.

EKATIΝέο Μέλος
26/06/2004, 23:27:40
Δεν ζήτησα συμβουλές για όνομα του Θεού... Την άποψή σας ζήτησα σχετικά με το θέμα. Σε παλαιότερο θέμα σχετικά με την βάπτιση πολλοί είχαν αναφέρει για ανθρώπους που δεν θέλουν να βαπτίσουν και όμως αναγκάζονται λόγω της κοινωνίας. Ετσι λοιπόν βρήκα το θάρρος να σας μιλήσω για το δικό μου ζήτημα. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έκανα λάθος σου ζητώ συγνώμη και να μην ξανακοιτάξεις το συγκεκριμένο θέμα, καθώς το έχει ανοίξει ένα "ψυχικά άρρωστο" άτομο. Εσύ που είσαι ψυχικά υγιής απέφυγέ το και μην διαβάζεις τις απόψεις των άλλων.

Πάντως για να πω την αλήθεια, επειδή είμαι από τη φύση μου ευγενικό άτομο, ντράπηκα με τον τρόπο που απάντησες. Σε λυπάμαι! Φαίνεται ότι δεν διάβασες καθόλου καλά τον προβληματισμό μου, αλλά έμεινες στα πάνω πάνω θέματα. Ξέρεις όταν γράφεις σε ένα forum είναι καλό να είσαι καλός αναγνώστης. Να κατανοείς αυτά που διαβάζεις και να γράφεις βουτώντας την "πένα" σου λίγο στο μυαλό σου.

Οσο αναφορά τα υπόλοιπα μηνύματα, παιδιά σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μου, στον προβληματισμό μου. Με κάνατε να σκεφτώ κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Σας ευχαριστώ πολύ!

27/06/2004, 13:01:12
quote:
Δεν ζήτησα συμβουλές για όνομα του Θεού...

Χμ... εδώ επικαλείσαι το όνομα του Θεού...

Ακουσε EKATI..

Συνήθως .. οι άθεοι .. είναι άτομα ψαγμένα.... διαβασμένα... με συμπαγείς απόψεις..
Οπωσδήποτε λόγω του οτι έχουν διαβάσει και έχουν αναζητήσει την αλήθεια ... δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού ... τουλάχιστον έτσι οπως τους τον παρουσιάζουν... Δεν ανοίγουν εύκολα συζητήσεις σε γνωστούς τους για τις απόψεις τους , ακολουθούν μέν τις θρησκευτικές παραδόσεις απλά σαν έθιμο ... Πάσχα, Χριστούγεννα, Γάμοι , βαφτίσια... κλπ.. Στις δε αντιπαραθέσεις τους σχετικά με το θέμα είναι συζητήσιμοι και δέχονται τυχόν παρεμβάσεις αλλων για το θέμα με μετριοπάθεια...
Εκτός αυτού δεν μπλέκουν μέλη της οικογένειας τους με τις προσωπικές τους ιδεολογίες και συν τοις αλλοις λόγω της μετριοπάθειας τους δεν συμβαδίζει με τον θυμώνουν...
Εχω συναντήσει παρά πολλούς ανθρώπους οπου θυμώνουν οταν τους προσβάλλουν τις ιδεολογίες τους που πολλές φορές δεν είναι ιδεολογίες... είναι κατάλοιπα θυμού, Εθνικισμού, βλακείας, τα οποία θεωρώ ψυχικά άρρωστα.
Βλέπεις λοιπόν οτι άθεος με Άθεο εχει διαφορά. Διαφέρουν στο οτι ο ενας δεν πιστεύει πουθενά παρά μόνον στον εαυτό του με αλλαζονική αντίληψη ,ενώ ο αλλος με μετριοπαθή αντίληψη αναζητεί την αλήθεια..

Τα παιδιά μας και την οικογένεια μας δεν την μπερδεύουμε στις αναζητήσεις μας αγαπητή φίλη.

quote:
Πάντως για να πω την αλήθεια, επειδή είμαι από τη φύση μου ευγενικό άτομο, ντράπηκα με τον τρόπο που απάντησες.

Απο τον τρόπο που απάντησες πράγματι φαίνεσαι ευγενικό άτομο.
Το οτι ντράπηκες αυτό σημαίνει οτι κατάλαβες τι πάς να κάνεις...

Εγώ σου εύχομαι ολόψυχα και ας λές οτι με ``λυπάσαι`` .. να βρείς το δρόμο σου καθώς και ο σύζυγο σου μακρυά απο αρρωστημένες αντιλήψεις.
Ακουσε τους γονείς σου και πρόσεχε ``τα εν οίκω μη εν δήμω``.

quote:
Σε λυπάμαι! Φαίνεται ότι δεν διάβασες καθόλου καλά τον προβληματισμό μου, αλλά έμεινες στα πάνω πάνω θέματα. Ξέρεις όταν γράφεις σε ένα forum είναι καλό να είσαι καλός αναγνώστης. Να κατανοείς αυτά που διαβάζεις και να γράφεις βουτώντας την "πένα" σου λίγο στο μυαλό σου.

Αυτό ακριβώς έκανα.. απλά δεν το πρόσεξες.

Πάντα στη διάθεσή σου ... οπως ολα τα μέλη των forum.
Φιλικά...
allzzaro

Edited by - allzzaro on 27/06/2004 13:54:20

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 15:42:44
HI ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΚΑΠΩΣ ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΟΠΗ Ε???
ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΑLLΖΑRO H ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!
ΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ????
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ!!!
ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΡΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ!!!

------------------------

27/06/2004, 15:57:49
quote:
HI ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΚΑΠΩΣ ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΟΠΗ Ε???

Καθόλου άσχημη τροπή δεν εχει πάρει το θέμα...

quote:
ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΡΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ!!!

Και εσύ δεν γνωρίζεις αν εγώ προσωπικά δεν έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις .....ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
.....ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΑ....

Οπότε οι προσβολές μου... οπως τις εννοείς ... μπορεί να είναι...
ΘΕΟΣΤΑΛΤΕΣ προς την ΕΚΑΤΙ...
Οσο για τις απόψεις του...γιαααα διάβασε τι ακριβώς γράφω περί αθέων και Αθέων...νομίζω πως πρέπει να προσέχεις περισσότερο το νόημα αυτών που γράφω....

Μ%^%%^^ς γονέων παιδεύουσιν τέκνα... ΑΓΡΙΩΣ....

Eξάλλου , η ηλικία μου, η γνώση μου , και η πείρα μου νομίζω οτι μου επιτρέπει να μιλώ με αυτόν τον τρόπο..
Οταν ενας άνθρωπος στην οικογένεια του προκαλεί τρόμο, θυμώνοντας
επιβάλλοντας τον αλλαζονικό αθεισμό στην οικογένεια του και κυρίως στα παιδιά του προδικάζοντας τα ... τί είναι ... δεν είναι ψυχικά άρωστος????

Τι ήθελες λοιπόν ... να της το πώ με τρόπο...
Αυτά τα πράγματα αγόριμου θέλουν μπάμ και κάτω...
Μόνον έτσι θα καταλάβει ... αλλοιώς παίζουμε τις κουμπάρες..

quote:
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ!!!

Οπότε μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...
Δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μιλώ αλλά
Μπορεί και να είναι οπως τα λέω.... δεν πέφτω ποτέ έξω
Εξάλλου απο τότε που βγήκε η Συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο...

Εξάλλου ... εκείνη πρέπει να με ευχαριστήσει...
Για σκέψου το καλύτερα....

Edited by - allzzaro on 27/06/2004 16:10:23

Edited by - allzzaro on 27/06/2004 16:19:32

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 16:17:34
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ??????
Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ!!!

------------------------

27/06/2004, 16:26:48
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ??????

Φαίνεται οτι δεν γνωρίζεις τα βιώματα απο τέτοιου είδους καταστάσεις.

Δεν έβρισα κανέναν...λοιπόν αν θεωρείς ύβρη αυτά που είπα δικό σου πρόβλημα. Oι λέξεις που χρησιμοποιώ συμβαδίζουν με τους κανονισμούς των forums καθώς και με τους άγραφους κανονισμούς...μεταξύ των μελών ..

Εγώ έχω το θάρρος και τη δύναμη να μιλήσω με αυτόν τον τρόπο και να αντιμετωπίσω τις τυχόν επικρίσεις σαν του λόγου σου.
Για να το κάνω αυτό εχω τους λόγους μου και ας κριθώ....

Οπότε βλέπε , άκου και μάθαινε...
Με πολλή συμπάθεια προς το άτομό σου CYBERMASTER

ΥΓ
Σου επισυνάπτω το αγαπημένο σου απόφθευγμα

``ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!``

Edited by - allzzaro on 27/06/2004 16:35:50

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 16:36:17
ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΟΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΧΩΡΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΒΡΗ!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝΝ ΑΝΘΡΩΠΠΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ Ε ΕΝΤΑΞΕΙ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ!!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΤΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΡΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

------------------------

27/06/2004, 16:52:22
Δεν λέω οτι δεν έχεις δίκιο...CYBERMASTER.

Ενα πράγμα θα σου πώ μόνο..

Ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει για τον εαυτό του.
Οταν ομως απο τις πράξεις σου και απο την συμπεριφορά σου κρίνεται το μέλλον ενός παιδιού... εκεί νομίζω οτι έχω δίκιο.

Σου είπα και σου το ξαναλέω οτι τέτοιου είδους μηνύματα ... είναι θεόσταλτα...

Τώρα αν εσύ θέλεις να δώσεις μια διαφορετική γνώμη σύμφωνα με την ηλικία σου και την εμπειρία σου δώστη πές της οτι καλά κάνει...

Αποχωρώ... εχοντας την συνείδησή μου καθαρή ... έκανα το χρέος μου σωστά...

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 16:56:31
ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ Η ΟΧΙ!!!
ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΘΙΜΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!
ΑΜΑ ΔΕΒ ΘΕΣ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!!

------------------------

27/06/2004, 17:07:32
quote:
ΑΛΛΑΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ Η ΟΧΙ!!!

Kαλέ μου και σεβαστέ μου φίλε...
σήμερα για να βαπτιστεί ενας αλλοδαπός...υποχρεώνεται να διδαχθεί τουλάχιστον στοιχειωδώς τον Χριστιανισμό απο την εκκλησία... αλλοιώς δεν βαπτίζεται...
Ετσι λοιπόν ενα παιδί το οποίο βαπτίζεται χωρίς να έχει διδαχθεί τουλάχιστον στοιχειωδώς τα απαραίτητα δικαίως να χαρακτηρίζεται λάθος...

Ενας σωστός γονέας θα διδάξει στο παιδί του μόνον οταν ενηλικιωθεί χωρίς να ταράξει το λεπτό του και ευαίσθητο περιβάλλον και πλέον θα πρέπει να του περάσει τα του Σωκράτη
`` Ο θεός μαιεύεσθαί με αναγκάζει, γεννάν δ' απεκώλυσεν``
ώστε να κρίνει μόνο του στην κατάλληλη ηλικία.
Απο εκεί και μπρός μπορεί μόνο του να ακολουθήσει σύμφωνα με αυτά που έχει διδαχθεί το δρόμο του.

Σήμερα ομως σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε αν ενα πρόβατο ξεφύγει απο το κοπάδι το τρώει ο λύκος...
Ενα παιδί αβάπτιστο ... θα θεωρηθεί ως περιθωριοποιημένο και τα επακόλουθα είναι .... άγνωστα... και απρόσμενα...

Βεβαίως εγώ εχω μία τελείως διαφορετική αντίληψη για την περίπτωση της Εκάτις μία αντίληψη που την διατύπωσα με μεγάλο ρίσκο ..γνωρίζοντας τις κριτικές που θα δεχθώ... στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στο αποτέλεσμα...γιατί εδώ δεν είναι μόνο η περίπτωση του βαπτίσματος.
Και κάτι αλλο ... δύσκολα κάποιος θα φέρει γνώμη σε αυτό το ζήτημα...
Είναι ρίσκο... πιστεύω να με καταλαβαίνεις...τι εννοώ..

ΥΓ...
Συνεχίζω ... απλά διακόπτω γιατί εργάζομαι..

Edited by - allzzaro on 27/06/2004 17:52:35

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 17:11:38
ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ???
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ!!!

------------------------

EKATIΝέο Μέλος
28/06/2004, 11:50:43
Αγαπητέ μου Allzzaro θα πάρω τα πράγματα από την αρχή, σύμφωνα με τη σειρά που δώσατε απαντήσεις…. Καταρχάς επικαλέστηκα τον Θεό, γιατί όπως δήλωσα ακόμη ψάχνομαι. Δεν είμαι άθεη, όπως δήλωσα στο πρώτο μου post, οπότε δεν νομίζω ότι μου απαγορεύεται να τον επικαλούμαι. Οντως πιστεύω και εγώ ότι ο σύζυγός μου το έχει παρατραβήξει, για αυτό άλλωστε επανεκκίνησα το θέμα. Ζήτησα τις απόψεις σας και ίσως να μου δίνατε κάποιες λύσεις που δεν είχα σκεφτεί. Εγώ όπως κατάλαβες θέλω να κάνω την βάπτιση των παιδιών μου, έστω για τυπικούς λόγους, για να μην δημιουργήσω προβλήματα ψυχολογικά στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να αντιληφθώ την άποψη του ότι με την βάπτιση δημιουργούνται ψυχολογικά τραύματα, καθώς και με τον τοκετό δημιουργούνται ψυχολογικά τραύματα στα παιδιά. Αρα δεν πρέπει να γεννάμε με αυτή τη λογική. Αν ασπαζόμουν λοιπόν αυτή την λογική δεν θα γεννούσα.
Οντως, προσβλήθηκα από τον χαρακτηρισμό σου, γιατί δεν μου αρέσει γενικά να χαρακτηρίζουν ψυχικά άρρωστο έναν άνθρωπο που έχει τις απόψεις του. Οποιεσδήποτε απόψεις και αν είναι αυτές. Εγώ γνώριζα τις απόψεις του πριν τον παντρευτώ και δεν αποτέλεσαν απαγόρευση για να το πράξω. Τον αγαπώ και τον σέβομαι, αλλά σέβομαι και τα παιδιά μου και θέλω το καλύτερο για αυτά. Για αυτό προβληματίζομαι. Ισως να με αγχώνει το γεγονός ότι είναι οξύθυμος και δεν ξέρω πώς να συζητήσω μαζί του για το θέμα αυτό. Δεν θέλω να του μιλήσω απότομα και να πεισμώσει.
Οσο για τις προσβολές σου, λες πως είναι θεόσταλτες! Εδώ έχω κάποιες αντιρρήσεις. Δεν θεωρώ ότι ένας άνθρωπος πρέπει να έχει έπαρση και να πιστεύει ότι ότι λέει και ότι κάνει είναι θεόσταλτο. Πιστεύω ότι ίσως να μην το εννοούσες ακριβώς όπως το αντιλήφθηκα εγώ. Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι οι ρήσεις σου είναι θεοσταλτες.
Οσο αναφορά το μπαμ και κάτω καλά έκανες και εξέφρασες τις απόψεις σου μπαμ και κάτω, αλλά δεν κατάλαβα τι έχω να καταλάβω; Εγώ όπως ίσως κατάλαβες αναζητώ μία λύση, ξέρω πολύ καλά τι μου συμβαίνει, ξέρω τι πρέπει να κάνω, πιστεύω ότι αν δεν βαπτιστεί ένα παιδί θα έχει περισσότερες επιπτώσεις στη ζωή του….οπότε αναζητώ μία λύση.
Οσο για την άποψή σου αγαπητέ cybermaster και εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Μακάρι να μπορούσα να άφηνα τα παιδιά μου ελεύθερα να διαλέξουν ότι θέλουν. Εχουν δεχθεί ευχή από τον ιερέα κατά τον σαραντισμό, άρα σύμφωνα με την Εκκλησία είναι κατηχούμενα… Αλλά κάτω από τις πιέσεις των συγγενών και σκεπτόμενη τις συνθήκες που μπορεί να τα πληγώσουν νομίζω ότι θα αναγκαστώ να κάνω την βάπτιση νωρίτερα και χωρίς την δική τους έγκριση.

28/06/2004, 13:15:42
quote:
Δεν μπορώ να αντιληφθώ την άποψη του ότι με την βάπτιση δημιουργούνται ψυχολογικά τραύματα

Σίγουρα οχι, τα τραύματα θα δημιουργηθούν αργότερα , και θα τα δημιουργήσουν κακοπροαίρετα ...σχόλια.. τα οποία θα παίξουν οπωσδήποτε καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών...

quote:
Οντως, προσβλήθηκα από τον χαρακτηρισμό σου, γιατί δεν μου αρέσει γενικά να χαρακτηρίζουν ψυχικά άρρωστο έναν άνθρωπο που έχει τις απόψεις του.

Σου εξήγησα οσο καλύτερα μπορούσα τα πιστεύω ενός άθεου και ενός Αθεου. Οπωσδήποτε δεν μπορώ να κρίνω αν δεν δώ και αν δεν ακούσω... αλλά δυστυχώς... δεν πέφτω ποτέ έξω

Eσύ λοιπόν μάλλον είσαι σε θέση ώστε να κρίνεις σε ποιές απο τις δύο κατηγορίες ανήκει...

quote:
Οσο για τις προσβολές σου, λες πως είναι θεόσταλτες! Εδώ έχω κάποιες αντιρρήσεις.

Λογικό είναι να έχεις αντιρρήσεις... Οσο για το αν είναι θεόσταλτες...αυτό δεν θα το κρίνεις τώρα .. οπότε μην βιάζεσαι να απαντήσεις...

quote:
Ζήτησα τις απόψεις σας και ίσως να μου δίνατε κάποιες λύσεις που δεν είχα σκεφτεί

Λίγοι είναι αυτοί που θα τολμήσουν να σου πούν την αλήθεια...
Τη λύση στην προσέφερα απο την πρώτη στιγμή... με τρόπο ζήτησε τη γνώμη ενός ψυχολόγου... μην βιάζεστε να καταδικάσετε την άποψή μου σκεφτείτε πρώτα ....

quote:
Οσο αναφορά το μπαμ και κάτω καλά έκανες και εξέφρασες τις απόψεις σου μπαμ και κάτω, αλλά δεν κατάλαβα τι έχω να καταλάβω;

Δεν κατάλαβες??
Φαντάσου δηλαδή και να μην εξέφραζα τις απόψεις του μπάμ και κάτω..

Εγώ με τα παιδιά φίλτατη εχω μία πολύ παράξενη σχέση..
Δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες... και δεν χρειάζεται να το επικαλεστώ.. ΑΛΛΑ
Ανακεφαλαιώνω ...
1. κρατήστε μακρυά απο τα παιδιά σας τις απόψεις σας και τις αναζητήσεις σας.
2. Πάλι θα γίνω κακός... είναι μεγάλο πρόβλημα να είναι οξύθυμος κάποιος... ειδικά όταν εχει και τέτοιου είδους αντιλήψεις...
Εκεί πρέπει να επικεντρώσεις την προσοχή σου .. αλλά είπες οτι εχεις εντοπίσει το πρόβλημα και ξέρεις τι να κάνεις.

Οσο αφορά τα λεγόμενα του gybermaster εχω ζητήσει συγνώμη για τον τρόπο μου απο την πρώτη μου απάντηση...

Τέλος θα ήθελα να αποχωρήσω απο το τόπικ αυτό μιας και εχω πεί τις απόψεις μου... αν δεν εχετε κάποια ερώτηση θα μου επιτρέψετε....
Και πάλι
Φιλικά
allzzaro

Edited by - allzzaro on 28/06/2004 14:12:55

CYBERMASTERΜέλος
28/06/2004, 14:26:37
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ!!!
ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ALLZARO AN ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΚ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!?!
ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ?!?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!

------------------------

28/06/2004, 14:39:31

Edited by - allzzaro on 28/06/2004 16:44:24