ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- H αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

promitheus9030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/03/2013, 23:13:20
regulus εσυ πως θα αντιδρούσες οταν κάποιος σε έβριζε
(και όταν βεβαιώνονταν οτι το είδες)
πολύ απλά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, θα έσβηνε το επίμαχο μήνυμα?

Αν πάλι ήταν μια αντίδραση εν βρασμό, άνθρωπος είσαι κι εσύ (υποθέτω)
θαρρώ πως θα ήταν πιο έντιμο,
αφού αποφάσισες να τροποποιήσεις το μήνυμα σου,
να το κάνεις αυτό και παράλληλα να ζητήσεις μια συγγνώμη απο τους συνομιλητές σου, γι'αυτη την ομολογούμενος ανάρμοστη έκφραση σου.

Οχι τίποτα αλλο, έφυγε τρέχοντας και ο kost μη και δεν προλάβει... να πάει

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
08/03/2013, 23:23:24
Από ποιους να ζητήσω συγνώμη ; Από αυτούς που με βριζουν εδω και καιρό χωρίς να τους κάνω τίποτε; Αυτοί όντως πρέπει να πάνε στο διάολο γιατί εκεί ανήκουν. Οι άλλοι δε φταίνε τίποτε.

"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"
08/03/2013, 23:25:59
quote:

regulus εσυ πως θα αντιδρούσες οταν κάποιος σε έβριζε
(και όταν βεβαιώνονταν οτι το είδες)
πολύ απλά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, θα έσβηνε το επίμαχο μήνυμα?

Αν πάλι ήταν μια αντίδραση εν βρασμό, άνθρωπος είσαι κι εσύ (υποθέτω)
θαρρώ πως θα ήταν πιο έντιμο,
αφού αποφάσισες να τροποποιήσεις το μήνυμα σου,
να το κάνεις αυτό και παράλληλα να ζητήσεις μια συγγνώμη απο τους συνομιλητές σου, γι'αυτη την ομολογούμενος ανάρμοστη έκφραση σου.

Οχι τίποτα αλλο, έφυγε τρέχοντας και ο kost μη και δεν προλάβει... να πάει

Ανάρμοστη ήταν η δική σας συμπεριφορά όχι η δική μου και εσείς θα έπρεπε να μου ζητήσετε συγνώμη εδώ και καιρό.

08/03/2013, 23:26:05
quote:
Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα με τις βλακείες σας ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. Άει στο διάολο!

Προλαβαίνω να πάω κι εγώ;

Άργησα να μπω και τώρα βλέπω ότι έχει τσουβαλιαστά εισητήρια...

Βέβαια τώρα τελευταία δεν έχω τσιγκλήσει τον δάσκαλο,αλλά δεν θα είχε αντίρρηση φαντάζομαι να πάρω κι εγώ εισητηριάκι...

Με έχει εντάξει και στην ηγετική ομάδα τουλάχιστον,δεν μπορώ να αφήσω τους υπόλοιπους να πάνε μόνοι τους,μπορώ;

ΥΣ: Όταν θα γυρίσουμε τι σουβενίρ να φέρουμε δάσκαλε;

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

08/03/2013, 23:52:59
Ωραία ...
κατατέθηκαν όλες οι απόψεις, ας συνεχίσει τώρα η συζήτηση επάνω στο θέμα σχετικά με την αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου

Παρακαλώ τους συμμετέχοντες να μη δοθεί συνέχεια στην αμετανόητη
(όπως ο ίδιος παραδέχτηκε) συμπεριφορά του μέλους regulus
(θα ακολουθήσουν οι σχετικές παρεμβάσεις στα μηνύματα)

09/03/2013, 08:04:51
quote:

Ωραία ...
κατατέθηκαν όλες οι απόψεις, ας συνεχίσει τώρα η συζήτηση επάνω στο θέμα σχετικά με την αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου

Παρακαλώ τους συμμετέχοντες να μη δοθεί συνέχεια στην αμετανόητη
(όπως ο ίδιος παραδέχτηκε) συμπεριφορά του μέλους regulus
(θα ακολουθήσουν οι σχετικές παρεμβάσεις στα μηνύματα)

Όπως θα έχετε δει ήδη οι συντονιστές και οι διαχειριστές δεν έγραψα αυτά που παραθετουν σε quotes τα μέλη ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και DSM στο πρώτο post που φέρομαι να λέω να πάτε στο διάολο. Περίμενα να δω αν θα το πείτε αλλά τους καλύπτετε.Την έκφραση αυτή δεν την έγραψα, είχα βάλει τελείες "..." και τη συμπληρώσανε αυτοί και στα δύο σημεία, όπως και τη λέξη "βλακείες".Η αρχική φράση ήταν "Ρε δε με παρατάτε λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα ... ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. ..." Όταν έσβησα το μύνημα δεν είχα δει ότι είχαν κάνει αλλοιωμένο quote γιατί είχα αφήσει ανοιχτό το browser στη διόρθωση μυνήματος, σκεπτόμενος αν πρέπει να το αφήσω ή όχι, κάνοντας ταυτόχρονα άλλη δουλειά. Γιαυτό και άργησα να απαντήσω και δεν το έθιξα και στις επόμενες απαντήσεις, υιοθετώντας το σαν να το έγραψα εγώ και χωρίς να πω ότι είναι δικό μου, για να δω τι θα πει η διαχείριση (συντονιστές κλπ.). Εσείς λοιπόν που πιθανότατα θα έχετε κάποιο αποθηκευμένο αρχείο από όσα γράφονται στο φόρουμ και σβήνονται καθώς και από τα προσωπικά μηνύματα μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι λέω την αλήθεια στα παραπάνω και περιμένω να το κάνετε.
Εκτός και αν αυτά τα δύο μέλη μπορούν να αλλοιώνουν ΚΑΙ αυτά.

09/03/2013, 11:15:43
Πραγματικά η συμπεριφορά σου είναι παιδαριώδες!
Αντί να αναγνωρίσεις το σφάλμα σου, προσπαθείς να συκοφαντήσεις
τους συνομιλητές σου οι οποίοι είδαν (μεταξύ τους και εγώ) την ανάρτηση σου !

Για του λόγου το αληθές να σου θυμίσω οτι μετά την διαγραφή του επίμαχου σχολίου σου

quote:
Edited by - regulus on 08/03/2013 22:49:07

Η πρώτη σου αντίδραση (την οποία δεν πρόλαβες να διαγράψεις)
ηταν:
quote:
regulus:Απεστάλη: 08/03/2013, 23:23:24
Από ποιους να ζητήσω συγνώμη ; Από αυτούς που με βριζουν εδω και καιρό χωρίς να τους κάνω τίποτε; Αυτοί όντως πρέπει να πάνε στο διάολο γιατί εκεί ανήκουν. Οι άλλοι δε φταίνε τίποτε.

και συνεχίζεις (αμετανόητος), στην αναφορά μου για "ανάρμοστη συμπεριφορά"
quote:
regulus:Απεστάλη: 08/03/2013, 23:25:59
Ανάρμοστη ήταν η δική σας συμπεριφορά όχι η δική μου και εσείς θα έπρεπε να μου ζητήσετε συγνώμη εδώ και καιρό.

Και έρχεσαι σήμερα, που δεν μπορείς να κάνεις καμιά παρέμβαση στα μηνύματα σου και στήνεις ολόκληρο συκοφαντικό σενάριο απέναντι στα μέλη DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

(για τον kost δεν λέω τίποτα, γιατί ακόμα τρέχει)

Πραγματικά μόνο ως αστείο μπορώ να το δω...
Και κάπου εδω, πρέπει να τελειώσει αυτό το αστείο!

09/03/2013, 12:46:22
quote:

Πραγματικά η συμπεριφορά σου είναι παιδαριώδες!

Το παιδαριώδΕς είναι ουδετέρου γένους. Η συμπεριφορά είναι γένους θηλυκού. Η παιδαριώδΗς συμπεριφορά , και όχι το παιδαριώδΕς συμπεριφορα. Τα ελληνικά που λέγαμε ... που κάποιοι δεν ξέρουν και μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ και κάνεις τα ίδια λάθη με κάποιους άλλους.
quote:

Αντί να αναγνωρίσεις το σφάλμα σου, προσπαθείς να συκοφαντήσεις
τους συνομιλητές σου οι οποίοι είδαν (μεταξύ τους και εγώ) την ανάρτηση σου !

Μα η ανάρτησή μου ηταν αυτή που είπα!Δηλαδή μου λες ότι λέω ψέμματα; Και τι είχα να κερδίσω; Άρα για να συντάσσεσαι μαζί τους, ενώ κάνουν φανερή προσβολή του άλλου, είσαι ένας από αυτούς και εσύ, ένας από τους DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Το περίμενα.
quote:

Για του λόγου το αληθές να σου θυμίσω οτι μετά την διαγραφή του επίμαχου σχολίου σου
quote:
Edited by - regulus on 08/03/2013 22:49:07

Η πρώτη σου αντίδραση (την οποία δεν πρόλαβες να διαγράψεις)
ηταν:
quote:
regulus:Απεστάλη: 08/03/2013, 23:23:24

Μα αυτό δεν ε΄ξηγησα; Εϊπα ότι το άφησα και απάντησα σαν να το είχα γραψει για να δω τι θα κάνετε. Φαίνεται δεν διαβάζεις όλα όσα γράφω!Δεν είχα κανένα λόγο να τη σβήσω. Όντως τους αξίζει να πάνε στο διάολο, αλλά εγώ δεν το έγραψα, αυτοί το έγραψαν και εγώ το επανέλαβα από αυτούς, όπως κάνω και τώρα. Συνεπώς ο πρώτος που το κάνει έχει την ευθύνη.
quote:

και συνεχίζεις (αμετανόητος), στην αναφορά μου για "ανάρμοστη συμπεριφορά"
quote:
regulus:Απεστάλη: 08/03/2013, 23:25:59

Μα αν είχα δεί τα σχόλια θα απαντούσα άμεσα την ίδια ώρα με τη διαγραφή του σχολίου. Δεν είδα τα σχόλια επειδή αν δεν κάνω refresh στον browser δεν φαίνονται νέες αλλαγές και ενίοτε κλείνω χωρίς να δω αν υπήρξε κάτι καινούριο , όπως έκανα και αυτή τη φορά, ενώ στο μεταξύ κάποιος μπορεί να έχει γραψει κάτι και να νομίζει ότι το είδα.
Θα έπρεπε να βάλεις στη θέση τους για ανάρμοστη συμεπριφορά εδώ και καιρό τα δύο μέλη. Και έρχεσαι τώρα που άρχισαν και με επιπλέον αθέμιτα μέσα την επίθεση να να τους υποστηρίζεις κιόλας.
Συγχαρητήρια!

quote:

Και έρχεσαι σήμερα, που δεν μπορείς να κάνεις καμιά παρέμβαση στα μηνύματα σου και στήνεις ολόκληρο συκοφαντικό σενάριο απέναντι στα μέλη DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

(για τον kost δεν λέω τίποτα, γιατί ακόμα τρέχει)

Πραγματικά μόνο ως αστείο μπορώ να το δω...
Και κάπου εδω, πρέπει να τελειώσει αυτό το αστείο!

Βλέπεις πως αποδεικνύεται ότι είσαι ένας από τους δύο;
Με θεωρείς ικανό για τέτοια σατανική σκέψη , να θέλω να συκοφαντήσω δύο άγνωστα σε μένα μέλη; Ή θεωρείς ότι αστειεύομαι; Δεν αστειεύομαι. Λέω την αλήθεια αλλά την αλήθεια δυσκολότερα την πιστεύει κανείς από το ψέμμα.

Και φυσικά όταν είσαι το ίδιο πρόσωπο τι να πεις; Μπορείς να καταδικάσεις τον εαυτό του; Δε μπορείς. Πρέπει να φανείς δήθεν ότι προστατεύεις τους "αδικημένους" στο φόρυμ ενώ τόσον καιρό που έβριζαν που ήσουν (αν ήσουν διαφορετικό πρόσωπο λέμε);

Αν ήσουν διαφορετικό πρόσωπο τότε θα απαιτούσα συγνώμη από εσάς που τους αφήσατε να αλωνίζουν τόσο καιρό για τις προσβολές που μου εκαναν. Ο μόνος αδικημένος είμαι εγώ σε αυτή την περίπτωση από κάθε άποψη.Επειδή όμως είσαι το ίδιο τι να ζητήσω ; Απλά υπομένω την αδικία εις βάρος μου και γράφω γιατί ενδέχεται στο φόρουμ να υπάρχουν κάποιοι που τους αξίζει να μάθουν πειρσσότερα. Γιαυτό και έσβησα το σχόλιο, γιατί αποφάσια να μην αποχωρήσω όπως θα ήθελαν τα εν λόγω "μέλη" -λογαριασμοί.

Edited by - regulus on 09/03/2013 13:00:34

09/03/2013, 12:52:35
Οι συχνότητες του εγκεφάλου μου δέχονται λίγα Hz μιας ειδικής συχνότητας,την οποία η όραση μεταφράζει σε...κίτρινο χρώμα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 09/03/2013 12:53:11

09/03/2013, 13:02:43
regulus

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το μόνο που πραγματικά ελπίζω σε σχέση με εσένα, είναι να μην έχεις καμία επαγγελματική ή ιδιωτική σχέση με την ανατροφή παιδιών, εφήβων, και γενικά νέων ανθρώπων.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.