- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ολοι,εκτός απο τη Ντόρα, που την στιγμή που η πανύψηλη φιγούρα έχει προσεγγίσει στο ένα μέτρο απο το τραπέζι της μυστικής συνάντησης,γυρίζει ελαφρά το κεφάλι και με ελαφρά τρεμουλιαστή φωνή και μια λάμψη στα μάτια,ψιθυρίζει:
"Καλώς όρισες,πατέρα..."
Έχω πάθει την πλάκα μου. Είναι το πιο κορυφαίο αστείο που έχω διαβάσει
τις τελευταίες 28 μέρες.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΕΓΩ;
στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Εκείνη τη στιγμή χειροκρότησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι
καθώς ένας κεραυνός φώτησε για λίγο το δωμάτιο και η γής
αναταράχτηκε μαζί και τα καπάκια....
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ,ΙΣΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΔΑΝΗΙΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΣΦΑΔΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
igienin ....
Edited by - poliklitos on 20/08/2004 11:16:04
ALOS τα συγχαρητήρια μου. Μάζεψες πολύ υλικό! Αλλά δεν έχω χρόνο για διάβασμα τώρα. Αύριο φεύγω για νότια Εύβοια. Δεν πιστεύω να πέσει κανένας αστεροειδής στο κεφάλι μου ε;!!!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ταινία στάνταρ θα έχει χάπυ εντ
Αν αποδειχτεί και στο δεύτερο τεστ θετικός, θα του πάρουν το μετάλλιο...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ακομη τιποτα. λεω, μηπως κανατε κανενα λαθακι στους υπολογισμους σας μεσιε?
------------------------
quote:ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ,ΙΣΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΔΑΝΗΙΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΣΦΑΔΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Μαλλον το πιο σημαντικο μήνυμα μέσα στις 11 σελιδες απόλυτης σύγχυσης καταστροφολογίας και μπουρδολογίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποιοι πηγαίνουν ΠΕΡΙΦΗΜΑ ![]()
(Το τι κανουν καποιοι αθλητες και προπονητές δεν πρέπει να αμαυρώνει την επιτυχια του εγχειρήματος)
τότε ποιοί είναι αυτοί που πετάνε τα βαρελότα και καίνε
τα δάση κάνοντας πάρτυ για να κάνουν νταβαντούρι;
Το ερώτημα μου τώρα είναι ΠΟΙΟΣ σταματάει τον οποιονδήποτε
διοργανωτή ΔΟΕ να ακυρώσει ότι μετάλλιο ήθελε προκύψει και
όποιο άλλο παίχτη θελήσει να μηδενίσει αφού έγινε αποδεκτό
οτι ΟΛΟΙ ντοπάρονται;
Βλάσσης Μάρας, Κώστας Θάνος, Βασιλείου, Κακλαμανάκης, Σαμπάνης
Μή μου πείτε οτι δεν σκεφτήκατε άν θα πούνε καμία βλακεία και
για τον Πύρρο ;
Ήμουν σε κάποιο κτίριο στο κέντρο της πόλης στο οποίο όμως δεν έχω πάει ποτέ στην πραγματικότητα, κάποια στιγμή βγήκα στο μπαλκόνι και κοιτούσα τα 2 ζέπελιν που πετούσαν από πάνω μου, φώναξα τους δικούς μου να τα δουν όταν ξαφνικά ακούστηκε μια έκρηξη και επιτόπου εμφανίστηκαν UFO σε όλο τον ουρανό, μερικά από αυτά προσγειώθηκαν και από μέσα τους έβγαιναν στρατιώτες πάνοπλοι ενώ ταυτόχρονα ακουγόντουσαν και οι σειρήνες που ηχούν σε καιρό πολέμου, οι στρατιώτες φώναζαν στον κόσμο να κλειδωθεί στα σπίτια του ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκαν τανκς και ελικόπτερα, από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα.
Επειδή πιο πάνω κάτι αναφέρθηκε για τον Νοστράδαμο δείτε 1 δημοσίευμα της Pravda στο http://english.pravda.ru/main/18/90/363/13781_nostradamus.html
Ευτυχώς σήμερα έχει 22 ο μήνας και κομήτη δεν είδαμε.
Τώρα δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν αλλά βλέπω στα κανάλια τόσες μέρες να αναρωτιούνται γιατί Κεντέρης και Θάνου πήγαν στο ΚΑΤ και όχι στην Βούλα, καλά αφού είναι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού δεν θα έπρεπε να πάνε σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο;
ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ,ΠΡΟΦΗΤΕΣ,ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ,ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 0 - 5
ΓΕΡΑ ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το εχουν διαβασει και οι "αλλοι". λετε να ναι τοσο ανοητοι ωστε να τα πραξουν οπως ειναι γραμμενα?
ενα ειναι αυτο.
απο την αλλη, τις φυσικες καταστροφες τυπου μετεωριτου, δεν μπορουμε να τις προλαβουμε.
καλα με τους πολεμους. καλα με τους λιμους, λοιμους και λοιπους αντιχριστους. το μελλον αλλαζει. αλλα τουλαχιστον σημαντικα γεγονοτα οπως οι κομητες δεν θα πρεπε να μην συμβουν.
εκτος και αν τα κειμενα τα οποια κυκλοφορουν σε διαφορα βιβλια ειναι παραποιημενα.
και απο κει και περα πρεπει να αρχισουμε να σκεπτομαστε, ποιος εχει οφελος απο κατι τετοιο και ποιος καρπωνεται τα κερδη της παραφιλολογιας?
η θρησκεια? εμποριο σκετο εχει καταντησει.
η παραθρησκεια? γιατι οχι? κεφαλαια να μαζευονται.
αλιμονο σε μας τους βλακες που παμε και τα πληρωνουμε.....
------------------------
θα ΗΤΑΝ καταπληκτικοί άν ήταν αγώνες αγνοί και καθαροί.
Θα ΗΤΑΝ καταπληκτικοί άν δεν θέλαν και 14 εώς 42 δίς ΕΥΡΩ να γίνουν
Θα ΗΤΑΝ καταπληκτικοί άν γινόντουσαν εξ'ολοκλήρου στην Ολυμπία.
Θα ΗΤΑΝ κατπαληκτικοί άν ΕΜΕΙΣ είχαμε το πάνω χέρι στη χώρα μας.
Είμαστε στο σπίτι μας και μας κανονίζουν παγκόσμιες προσωπικότητες
που θα παρκάρουμε πού θα οδηγήσουμε και τί μπλουζάκι θα φορέσουμε.
θα ΗΤΑΝ καταπληκτικοί άν τα πολεμικά αεροσκάφη δεν πετούσαν πάνω
απο το κεφάλι μας σε καιρό Ολυμπιακής εκεχειρίας.
Ασφάλεια θα μου πείς...Δέν ξέρεις που ζείς; Η τρομοκρατία είναι μία
καινούρια απειλη κτλπ κτλπ. ΑΥΤΑ για μένα είναι ***ΟΙ*** μπουρδες.
Όι αναμασώντες την καραμέλα των Εταιρειών και Ομίλων 10 επιχειρηματιών
ΜΕΣΩΝ ενημέρωσης είναι άνθρωποι που για μένα δεν έχουν καταλάβει το
ΨΕΜΑ. Ο Χίτλερ είχε πεί οτι όσο μεγαλύτερο το ψέμα τόσο περισσότεροι
το πιστεύουν. Κυρίαρχος Έλλην; Κυρίαρχος και εξαπατήθηκε πάλι απο το
Μαυρογιαλούρο. Ε λοιπόν ΑΥΤΟΣ είναι ο ηθικός αυτουργός για ΟΤΙ γίνεται.
Γιατί δεν έχει κάτσει λιγάκι να κοιτάξει τί του σερβίρεται και να δεί πως
έχει και άλλες δυνατότητες επιλογής. Όχι μόνο πολιτικού...Τα πάντα!
Αυτός είναι για μένα ο κυρίαρχος Έλληνας. Ο ξύπνιος και όχι ο κλασικός ο
μ...... ο Έλληνας που λέει και ο Γεωργίου. Καραγκιοζάκια δεν είδα σε καμία
διοργάνωση αγώνων παρα μόνο στην έναρξη των Ολυμπιακών ΕΔΩ. Εκεί που το
μπουζούκι παιάνιζε το syrtaki του ζόρμπα δε γκρίκ αλα 2004, και σφαγιάσθηκε
η Ελληνική ιστορία άψογα! Κανένας φίλε δεν θα σου ζητήσει συγνώμη. Σκέψου
πρώτα τί έκανες εσύ με τα λόγια που μετέφερες τί κλίμα έντασης και
αντιπαράθεσης δημιούργησες με τα λόγια σου και πόσους δεν σεβάστηκες για
την γνώμη τους που μπορεί να είναι αντίθετη με την δική σου. Σκέψου λίγο
επίσης οτι όσοι και άν έκαναν λάθη έμαθαν απο αυτά και όσοι δεν έμαθαν
θα μάθουν. Έκαναν όμως κάτι. Άλλοι απλά κάθονται στη καρέκλα τους και
περιμένουν να γίνει κάτι και απλά να κριτικάρουν. Οι τέλειοι, οι
αλάνθαστοι οι τίποτα. Οι τίποτα του "πράτειν τίποτα" του "λέγειν τίποτα"
του "ακούειν τίποτα" του "είδα τίποτα". Οι ανευθυνουπεύθυνοι που
συνεχίζουν να λειμένουν τα παντα και παντού.
Η πληγή της Ελλάδας που ώς τον τίτλο του έργου "Φωνάζει ο κλέφτης"
φωνάζουν για τα κακώς κείμενα χωρίς να έχουν κάνει τίποτα και να
φωνάζουν για τα πάντα. Απάντησα μόνο και μόνο επειδή συμπεριλήφθηκα
στο μαζικό θάψιμο επειδή συνεχίζω να αναρωτιέμαι, να ψάχνω και να
βρίσκω όλο και περισσότερα. Αγαπητέ μου είσαι σε σκοτάδι και μακάρι να
βγείς όσο το δυνατόν πιό γρήγορα. Σκοτάδι γιατί η πληροφόρησή σου δεν
είναι σίγουρα αρκετή για να σε φέρει σε θέση να κρίνεις σωστά γεγονότα
τα οποία δεν είναι έτσι όπως μοιάζουν. Είμαστε στην κοινωνία του
φαίνεσθαι και όχι σε μία αξιοκρατική κοινωνία. Είναι στο χέρι μας να το
αλλάξουμε όλοι μαζί. Και εσύ και εγώ και όλοι. Για μένα η Ελλάδα είναι
σαν την Ακρόπολη σήμερα. Παρατήρησέ τη και έχεις την εικόνα της Ελλάδας.
Αφιέρωσε αγαπητέ Άνω Θρώσκω αρκετές απο τις ώρες της χαλάρωσής σου και
της καλοζωϊας σου (άν έχεις) σε μερικές ώρες πληροφόρησης και ψαξίματος.
Υπέρ σου θα είναι και υπέρ μου και υπέρ όλων...Το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορείς
να κάνεις στην εποχή της πληροφορίας και του Ιντερνετ στο οποίο απάντησες
στα άνωθι μυνήματα...Πάρε παράδειγμα τον junk95 που για μένα είναι
παράδειγμα προς μίμηση (και δικό μου). Πάρε παράδειγμα την Ostria
και το κοφτερό μυαλό της. Διώξε τον εγωισμό σου. Δύσκολο αλλα θα είμστε
όλοι νικητές, και χωρίς μετάλλια!
ΥΓ. Το παρόν είναι και σε όσους περιμένουν στη καρέκλα τους να περάσουν
οι αγώνες να μπούν να κράξουν όσους είχαν μερικές υποψίες ή βεβαιότητες
για ημερομηνίες, καταστροφές, βροχές και οτιδήποτε άλλο. Αν γίνει ή όχι
κάτι στους Ολυμπιακούς το σημαντικό είναι ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ, για ποιό λόγο
και με ποιούς συνένοχους. Όσοι κολλήσαν στις ημερομηνίες είναι οι χαμένοι
της ιστορίας οι μέν γιατί κόλησαν στην ημερομηνία και οι δέ γιατί κόλησαν
με αυτούς που κόλησαν με την ημερομηνία.
quote:
Γεια κι απο μενα. Αλήθεια, όσοι με μανία γράφατε συνέχεια μπούρδες για φοβερά καιρικά φαινόμενα την ημέρα έναρξης των Αγώνων, για το παραμύθι με την Coca Cola, και χίλια δυο άλλα, δεν ντρέπεστε λιγάκι? Δυστυχώς για σας, οι αγώνες είναι καταπληκτικοί
Εξαρτάται τι εννοείς με το "καταπληκτικοί".
ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!
................................................................
Γονίδιο στόχος για ντοπάρισμα
Ποντίκια γεννημένοι μαραθωνοδόμοι δημιουργήθηκαν με γενετική μηχανική
Associated Press
Τα γενετικά τροποποιημένα ποντίκια μπορούσαν να τρέχουν σε έναν κυλιόμενο διάδρομο για τρεις ώρες
Σαν Φρανσίσκο
Η επέμβαση στη λειτουργία ενός και μόνο γονιδίου μετέτρεψε νωθρά πειραματόζωα σε μαραθωνοδρόμους και τους επέτρεψε να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες λίπους χωρίς να παχαίνουν.
Η αμερικανική έρευνα ίσως συγκεντρώσει και το ενδιαφέρον αθλητών, καθώς μια ουσία που έχει παρόμοια δράση ήδη δοκιμάζεται σε ανθρώπους για την μείωση της χοληστερόλης. Το χάπι εν μέρει μιμείται στη σωματική άσκηση και η χρήση του για ντοπάρισμα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Τα ποντίκια που δημιούργησε ο Ρόναλντ Έβανς του Ινστιτούτου Salk στο Σαν Ντιέγκο μπορούσαν να καλύπτουν απόσταση 1.800 μέτρων, τρέχοντας σε έναν κυλιόμενο διάδρομο για 180 λεπτά. Τα κανονικά ποντίκια της ίδιας νωθρής ποικιλίας δεν μπορούσαν να υπερβούν τα 90 λεπτά, καλύπτοντας απόσταση μόνο 900 μέτρων.
Οι ερευνητές, που μελετούν διαταραχές του μεταβολισμού όπως η παχυσαρκία, αύξησαν τη δραστηριότητα ενός γονιδίου που περιορίζει τα αποθέματα λίπους στα κύτταρα αυξάνοντας την καύση τους. Ο Έβανς έχει ονομάσει το γονίδιο «διακόπτη λίπους».
Στα πειραματόζωα, η γενετική επέμβαση οδήγησε σε αύξηση των μυικών ινών βραδείας σύσπασης, οι οποίες καταναλώνουν λίπος και προσδίδουν αντοχή στην αερόβια άσκηση. Οι μυικές ίνες ταχείας σύσπασης, αντίθετα, καίνε γλυκόζη και χρησιμοποιούνται σε κινήσεις που απαιτούν δύναμη και ταχύτητα.
«Η πρακτική χρήση αυτής της ανακάλυψης είναι ο ρόλος της στον έλεγχο του βάρους» αναφέρει ο Έβανς. Παραδέχεται όμως, ότι τα αποτελέσματα των ερευνών ίσως δελεάσουν και αθλητές. «Είναι κάπως ειρωνικό που δημιουργήσαμε αυτά τα ποντίκια-μαραθωνοδρόμους ταυτόχρονα με τους Ολυμπιακούς» σχολιάζει.
Στόχος της γενετικής επέμβασης ήταν το γονίδιο που περιέχει την πληροφορία για τη σύνθεση της πρωτεΐνης PPARdelta, η οποία προάγει την καύση του λίπους. Το γονίδιο κανονικά ενεργοποιείται με την άσκηση.
Οι ερευνητές εισήγαγαν στο γονιδίωμα των ποντικών ένα τμήμα DNA που ονομάζεται υποκινητής, το οποίο κρατά το γονίδιο σε μόνιμη λειτουργία.
Ο Έβανς έχει ήδη ανακαλύψει μια ουσία η οποία επίσης ενεργοποιεί το «διακόπτη λίπους». Το μόριο δοκιμάζεται ως χάπι για τη μείωση της χοληστερόλης από την εταιρεία GlaxoSmithKline PLC.
Το σκεύασμα ίσως αυξάνει και την αντοχή, αν και αυτό παραμένει άγνωστο. Η ουσία «ίσως παίζει σημαντικό ρόλο για την αντοχή στην άσκηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ρικ Κένινγκ.
«Δεν εγκρίνουμε τη φαρμακευτική ενίσχυση των αθλητών» έσπευσε πάντως να διευκρινίσει.
Η έρευνα δημοσιεύεται στη διαδικτυακή επιθεώρηση Public Library of Science Biology.
news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press
igienin ....
Edited by - poliklitos on 24/08/2004 11:31:04