ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

04/06/2005, 01:47:42
Εχω απλή (RSTN) σύνδεση με το Internet.
Εδώ και 3-4 ημέρες η ταχύτητά μου άρχισε από 52 kbit/sec άρχισε να μειώνεται σταδιακά σε 48, 40, 35, και έφτασε μεχρι 29 χωρίς κάποιον φανερό λόγο.
Τώρα παίζει από 30 έως 33,3 και καμμία φορά 29 οπότε με πετάει έξω.

Γνωρίζει κανείς από που μπορεί να προέρχεται;

Ευχαριστώ.

05/06/2005, 08:25:12
Φίλε Αίολε,
Μάλλον οφείλεται στον provider υπηρεσιών Internet που διαθέτεις (δηλαδή στη χρησιμοποιούμενη υποδομή που διαθέτει για την παροχή των σχετικών υπηρεσιών) ή στο χρονικό διάστημα στο οποίο είσαι συνδεδεμένος (πολλοί ταυτόχρονα συνδεδεμένοι χρήστες δηλαδή σε ώρες αιχμής). Φυσικά μπορεί αυτό το διάστημα ο provider να εκτελεί κάποιες εργασίες συντήρησης του δικτύου και να μην παρέχει το επιθυμητό επίπεδο ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών (QoS) στην κατηγορία των χρηστών στην οποία ανήκεις. Γενικά μπορούν να αναφερθούν πολλά πιθανά σενάρια οπότε πιστεύω ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με τη τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Internet provider σου και να τους εξηγήσεις το πρόβλημά σου.
Φιλικά
--Je^3--
06/06/2005, 19:50:13
Φίλε jejeje

Μετά από δυόμισυ ημέρες κι ένα format, κατάφερα ν' ανοίξω την ιστοσελίδα, αλλά δεν ξέρω πότε θα το ξανακαταφέρω αυτό.
Πήρα τηλέφωνο τον provider μου και αφού με έπεισαν να κάνω ένα άσκοπο format, τους ξαναπήρα διότι δεν είχα κανένα αποτέλεσμα.
Μου είπαν, μεταξύ άλλων, και αφού τους απέκλεισα (μετά λύπης των) την πιθανότητα ιού (format), ότι αυτό πιθανόν να γίνεται λόγω της αυξημένης "κίνησης".
Και στην απαίτησή μου, ότι πληρώνω για να έχω internet όλο το 24ωρο και όχι μόνον όταν δεν έχει κίνηση, δεν μου απάντησαν τίποτα.
Προσπάθησαν να επικαλεστούν κι άλλους λόγους, οι οποίοι δεν έστεκαν διότι δεν έχει αλλάξει τίποτε στον υπολογιστή μου τα τελευταία 2 χρόνια.
Το αποτέλεσμα;
29 με 32. Δηλαδή μια στις πέντε κι άν.
Και δεν επικαλέστηκαν συντήρηση, κλπ.
Μάλλον πουλάνε περισσότερα απ' όσα δύνανται.
Για ευνόητους λόγους...
Και μόλις πλήρωσα (πριν δυο μήνες) συνδρομή για δύο χρόνια.
Κάτι τέτοιες πουστίτσες κάνανε και στους Ολυμπιακούς.

ALTEC (acn) λέγεται αυτό το κωλοχανίο (συγγνώμη).

Σ' ευχαριστώ πολύ.

20/06/2005, 12:07:22
ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Για όσους πιθανόν να έχουν το ίδιο πρόβλημα, τα είχε "παίξει" το modem στα καλά καθούμενα.
Ηταν το τελευταίο που περίμενα.
Μέχρι και τον ΟΤΕ έφερα δύο φορές...

Δεν φταίει η ALTEC, την οποία μέσα στα νεύρα μου (κακώς) κακολόγησα.
Η αμάθειά μου φταίει.
Είμαι ελαφρώς οξύθυμος γαρ...

Ευχαριστώ.