ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Unseen30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 16:02:40
Καλησπέρα σας...

Φίλε Αριες, να σαι καλά για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι κάθε φορά να λαμβάνεις όλο και υψηλότερες πληροφορίες.

Unseen, οτιδήποτε αφορά αγγελικά πεδία, ή πεδία προβολής, έχουν έμεση σχέση με το θέμα, διότι ούτως η άλλως πολλά από αυτά που γράφουμε αναφέρονται και εκεί. Οπότε ελεύθερα...

Να σαι καλά.....

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
27/10/2005, 00:26:38
Λοιπόν... ήρθε η ώρα να περιγράψω την δεύτερη τεχνική γείωσης

Οι γειώσεις όλες επίσης, να ξέρετε οτι έχουν ιδιαίτερα μεγάλη θεραπευτική δύναμη...

Τεχνική της Ένωσης Ουρανού και Γης

Στέκομαι οκλαδόν πάνω από το χορτάρι (πρέπει απαραιτήτως να καθόμαστε πάνω στην Γη, σε χώμα)....

Βεβαιώνομαι οτι το περίνεο (το σημείο όπου εδραύει ο πρώτος ενεργειακός τροχός ανάμεσα στα γεννητικά όργανα και στον κόκκυγα) ακουμπάει πάνω στη Γη.

Ορανατίζομαι οτι από αυτό το κατώτερο σημείο του σώματ΄ς μου βγαίνει μια άγκυρα η οποία πηγαίνει έως το κέντρο της Γης και είναι αρκετά δυνατή ώστε να μας κρατήσει προσγειωμένους.

Ίσια σπονδυλική στήλη

Εισπνέω από την κορυφή της κεφαλής την ουράνια ενέργεια, την κατεβάζω δια μέσου ης σπονδυλικής μου στήλης οραματιζόμενος οτι παρασέρνει μαζί του όλα τα προβλήματα που έχω. Συνήθως τα προβλήματα ή τα μπλοκαρίσματα φαίνονται σαν μαύρες κηλίδες, τις οποίες φανταζόμαστε οτι παρασέρνει αυτή η ενέργεια και καταλήγει στην βάση του ανθρώπου, όπου και εκπνέουμε βγάζοντας όλες τις βρωμιές που έχουν αποθηκευτεί στην σπονδυλική στήλη. Επαναλαμβάνουμε την αναπνοή αυτή όσες φορές χρειάζεται έως ότου αισθανθούμε οτι είμαστε καθαροί...

Τώρα κάνω κανονικές εισπνοές φανταζόμενος οτι η ενέργεια που έρχεται από την κεφαλή εισέρχεται στην Γη. Σηκώνομαι όρθιος, ανοίγω τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων και σηκώνω τα χέρια προς την ανάταση χωρίς όμως να τα τεντώνω. Φανταζόμαστε οτι η ενέργεια που κατέρχεται τώρα από τον Ουρανό είναι τεράστια, σαν ένας γιγάντιος σωλήνας, μπαίνει μέσα σας και βγαίνει συνεχόμενα από την βάση του ανθρώπου, φανταζόμενοι οτι όταν βγαίνει από κάτω είναι μια κατακόκκινη ενέργεια η οποία ακολουθεί τον δρόμο της Άγκυρας και καταλήγει στον πυρήνα της Γης.

Τώρα είμαι έτοιμος για δύο μέρες, έχω ισσοροπήσει...

ΜορφέαςΜέλος
27/10/2005, 00:33:18
Αγαπητοί μου φίλοι, από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, θα είμαι κάτοικος της Βορείου Ελλάδος, και μάλιστα συγκεκριμένα θα εγκατασταθώ στην Καβάλα, τουλάχιστον για μερικούς μήνες. Ο λόγος που πάω εκεί είναι πνευματικός...

Το δυστυχές γεγονός είναι οτι εκεί δεν θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο παρά μόνο από Ιντερνετ Καφέ άπο οπου πλέον θα μιλάω, τουλάχιστον για αυτούς τους μήνες που θα βρίσκομαι εκεί. Απομένει ακόμα μια εβδομάδα, αλλά είπα να σας το πω από τώρα...

Μέρχι τότε συνεχίζουμε κανονικά το πρόγραμμα των τεχνικών και τις συζητήσεις μας...

UnseenΜέλος
27/10/2005, 11:15:30
Αγαπητή pyramid

Πραγματικά το θέμα του οραματισμού και των επικλήσεων είναι τεράστιο από μόνο του.

Με κίνδυνο να με μαλλώσει ο Μορφέας (δεν θά 'χε άδικο, όλο παρεμβάσεις και παρενθέσεις είμαι) θα σου πω ότι πήρα μια μεγάλη απόφαση τις τελευταίες μέρες να εφαρμόσω στη ζωή μου το Τονγκλέν (παρότι δεν τα πάω και τόσο καλά με τις βουδιστικές μεθόδους).

Το Τονγκλέν πρεσβεύει: "χάρισε κάθε κέρδος και ωφέλεια στους άλλους, πάρε πάνω σου κάθε απώλεια και ήττα". Φαίνεται ίσως παράδοξο, ίσως τρομακτικό να πεις ότι θα προσφέρεις την ευτυχία σου με αντάλλαγμα τη δυστυχία κάποιου άλλου, πιστεύω όμως ότι το μόνο κομμάτι του εαυτού που μπορεί να πληγεί από τη διαδικασία είναι η προσκόλληση στο εγώ και ο εγωϊσμός... Εξάλλου έχω συναντήσει οντότητες που σκοπός της ύπαρξής τους είναι να απορροφούν τον πόνο άλλων υπάρξεων...

Για να ενεργοποιήσει κανείς το Τονγκλέν στη ζωή του επικαλείται: "Καθώς εισπνέω παίρνω τη δυστυχία του φίλου μου, καθώς εκπνέω του στέλνω ευτυχία και γαλήνη".

Είναι ένας ωραίος τρόπος να αντιμετωπίζουμε αρνητικούς ανθρώπους, που πιθανόν να έγιναν αρνητικοί επειδή είναι βαθιά δυστυχισμένοι.

Και βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, όλα αυτά καλό είναι να συνοδεύονται με κάποια τεχνική γείωσης για να κρατάμε τα πόδια μας στη γη!!

Αγάπη και φως,
Unseen

ΥΓ1 Η τεχνική με το αεροπλάνο μου θυμίζει λίγο τη μαγική λογική των παιδιών "αν αγγίξω με το πόδι μου εκείνο το φύλλο, η μαμά μου θα μου αγοράσει την κούκλα" αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει ποια είναι τα όρια της δύναμης που έχει η ανθρώπινη θέληση κι έτσι...

ΥΓ2 Κατάλαβα ότι με τον όρο "επίκληση" εννοείς επίκληση προς οντότητες, αλλά έμμεσα σου απάντησα ότι είναι δυνατό να επικαλεστείς και μια πνευματική/ψυχική ΔΙΚΗ ΣΟΥ κατάσταση. Τη στιγμή που το κάνεις, συνήθως την οραματίζεσαι κιόλας, κι έτσι μπορείς να προχωράς θεραπεύοντας το μέλλον σου που (όπως λέει κι ο Μορφέας) καθορίζει το παρελθόν σου...

ΜορφέαςΜέλος
27/10/2005, 17:30:32
Αχ βρε Unseen....
πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες για το Τονγκλέν, αν και έχω κάποιους ενδοιασμούς. Είναι μια ιδιαίτερα αλτρουιστική πράξη και μπράβο στους ανθρώπους που το κάνουν. Έχω βέβαια κάποιες ενστάσεις αλλά εντάξει...

Σου εύχομαι πραγματικά να το πετύχεις και να βρεις την ευτυχία μέσα από αυτόν τον δρόμο

Να είσαι καλά

YiannakasΜέλος
27/10/2005, 23:48:12
προς τους έμπειρους
ποιά οντότητα συστήνεται να καλέσω για θεραπεία?
με ποια έχετε δει διαφορά?
ευχαριστώ
meteorΜέλος
28/10/2005, 19:09:27

Καλησπέρα σε όλους.
Ελπίζω να μου επιτρέπετε μια μικρή παρέμβαση.
Αγαπητέ Μορφέα μια και θα έρθεις πολύ κοντά στον τόπο κατοικίας μου, θα επιθυμούσα να γνωριστούμε και από κοντά.
Ισως να μην θυμάσαι αλλά αρκετά παλιότερα είχαμε συζητήσει για το johrei.
Εαν το θέλεις και συ γράψε μου στο προσωπικό μου μαίιλ.

Ευχαριστώ
Νίκος

Τry Harder

ΜορφέαςΜέλος
28/10/2005, 19:23:49
Καλησπέρα σας...

Φίλε Υιάνακα...

quote:
προς τους έμπειρους
ποιά οντότητα συστήνεται να καλέσω για θεραπεία?
με ποια έχετε δει διαφορά?

Φυσικά ο Αρχάγγελος Ραφαήλ (Ραφα = Θεραπεία Ηλ = Θεός)

Φίλε Μέτεορ,

τελικά δυστυχώς σήμερα έμαθα οτι δεν θα πάω Καβάλα, ο πνευματικός κόσμος άλλαξε τα σχέδιά του για μένα...

Ωστόσο θα περάσω από Θεσσαλονίκη στις 14 Νοεμβρίου για μια εβδομάδα, και ίσως συνατηθούμε τότε....

Θα σου στείλω μαιλ

Edited by - Μορφέας on 28/10/2005 19:29:47

ΜορφέαςΜέλος
28/10/2005, 22:23:31
Ας περιγράψω τώρα άλλη μια τεχνική γείωσης.

Είναι σημαντικό καταρχήν να ξέρουμε οτι τα τρία κάτω κέντρα του ανθρώπου (1ος στην βάση της σπονδυλικής στήλης, 2ος τρία δάχτυλα κάτω από τον αφαλό, 3οσ μια παλάμη πάνω από τον αφαλό) είναι τα κέντρα της γείωσης, από αυτά το πιο σημαντικό ακόμα κέντρο της γείωσης είναι ο δεύτερος ενεργειακός τροχός (ή αλλιώς κέντρο ή αλλιώς τσάκρα).

Με αυτόν λοιπόν θα δουλέψουμε σήμερα.

Καθόμαστε αναπαυτικά αλλά κατα προτίμηση όχι ξαπλωμένοι, αν έχουμε και έναν ημιπολύτιμο λίθο μάτι της τίγρης, ακόμα κάλύτερα (αλλά δεν είναι απαραίτητο)

Φέρνω την συνείδησή μου στην κορυφή της κεφαλής μου. Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα απλά, να έχω την συνείδησή μου εκεί, 1 - 2 λεπά

Κατεβάζω την συνείδησή μου στο σημείο ανάμεσα στα φρύδια... 1 - 2 λεπτά

Κατεβάζω την συνείδησή μου στην βάση του λαιμού μου, 1 - 2 λεπτά

Κατεβάζω την συνείδησή μου στο κέντρο ανάμεσα στα στήθη 1 - 2 λεπτά

Κατεβάζω την συνείδησή μου μία παλάμη πάνω από τον αφαλό 1-2 λεπτά

Κατεβάζω την συνείδησή μου στην βάση της σπονδυλικής στήλης 1-2 λεπτά

Τέλος κατεβάζ ωτην συνείδησή μου στο σημείο τρία δάχτυλα κάτω από τον αφαλό.

Λέω, ζητώ όλες οι ενέργειες μου να συγκεντρωθούν εδώ.

Οραματίζομαι λοιπόν οτι από όλο μου το σώμα συγκεντρώνονται τεράστιες ενέργειες ακριβώς σε αυτό το σημείο στο οποίο συμπυκνωνονται σε μια μικρή πορτοκαλί σφαίρα φωτός. Αφού αισθαν΄θώ οτι όλη μου η ενέργεια έχει επικεντρωθεί εκεί, γνωρίζω οτι αυτή η σφαίρα φωτός είναι μια υπερσυμπυκωμένη ενέργεια

Την κατευθύνω λοιπόν μέσα στο σώμα μου και το οραματατίζομαι να βγαίνει από την άλλη πλευρά του κορμιού μου, δηλαδή στο ίδιο ύψος αλλά από την σπονδυλική στήλη,

Απο κει το φέρνω ξανά μπροστά έξω από το σώμα μου. Οραματίζομαι δηλαδή σαν αυτό το σημείο να είναι ένα τούνες, ένα διαμπερές μέρος όπου αυτή η σφαίρα μπαίνει, βγαίνει και καθαρίζει τα πάντα.

Παρατηρήστε τι αισθάνεστε... πιθανόν να σας έρθουν εικόνες, συναισθήματα ή σκέψεις έντονες, παρατηρήστε τις καθώς κάνετε συγχρόνως αυτήν την κίνηση της σφαίρας μέσα στο σώμα σας.

Αφού κάνω αρκετή ώρα αυτήν την άσκηση, κλείνω την σφαίρα μεσα στο σώμα μου, πάντα στο ίδιο σημείο.

Αφού το κάνω, βάζω μπροστά από το σημείο αυτό (τρία δάχυλα κάτω από τον αφαλό) το χέρι μου χωρίς να ακουμπάει στο σώμα μου, και κάνω κυκλικές κινήσεις (για τις γυναίκες δεξιόστροφα, για τους άντρες αριστερόστροφα)

Παρατηρήστε ξανά τι αισθάνεστε...

Αφού το κάνετε κι αυτό κάποια ώρα (όσο αισθάνεστε εσείς, φανταστείτε οτι αυτή η σφαίρα διαλύεται και η ενέργειά της μοιράζεται ξανά σε όλο σας το σώμα...

Θέλω μόνο να προσέξετε, όταν θα εστιάζετε στα διάφορα μέρη του σώματός σας, στην αρχή, επειδή μπορεί να υπάρχει κάποιοι τραυματικό γεγονός σε κάποιο άτομο και να του δημιουργεί πόνο, τότε καλύτερα μην κάνετε καθόλου την άσκηση ή απλά παρακάμψετε το σημείο εκείνο...

Ευχαριστώ πολύ και καλή γείωση.....

ΜορφέαςΜέλος
30/10/2005, 23:53:50
Λοιπόν πιστεύω οτι ήρθε η ώρα να κλείσω το θέμα της γείωσης....
Και να ανοίξω το θέμα του καθαρισμού, το οποίο είναι εκτός από πολύ μεγάλο, πολύ σημαντικό επίσης.

Παρακαλώ εάν δοκιμάσατε κάποιες από τις παραπάνω τεχνικές, και θέλετε να ρωτήσετε κάτι, οτιδήποτε, ή θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας, ή έχετε να προτείνετε και κάτι επιπρόσθετο... κάντε το...