ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Unseen30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
UnseenΜέλος
24/10/2005, 10:30:17
aries0

Κι εγώ έχω επισκεφθεί τους Μιχαήλ και Γαβριήλ (όχι τον Ραφαήλ).

Το σημαντικό είναι να ξέρει κανείς ότι οι οντότητες αυτές εκδηλώνονται σε διάφορα επίπεδα από το καθαρό φως έως και πιο "υλικά" θα λέγαμε επίπεδα εκήλωσης, επομένως το ποιο από αυτά επισκέπτεται ή επικαλείται κανείς έχει σημασία.

Πολύ φιλικά,
Unseen

UnseenΜέλος
24/10/2005, 10:32:45
Μορφέα,

γειά σου και εδώ

Αυτό που γράφω στον aries 0 αφορά κάποια από τις ενστάσεις που είχα για την ασπίδα της πυραμίδας....

Πολύ φιλικά,
Unseen

YiannakasΜέλος
24/10/2005, 20:57:19
σε όσους έχουν ''επισκεφθει'' τους αρχαγγέλους, η προσευχή προς αυτούς για να μας βοηθήσουν φέρνει αποτελεσμα? έρχονται σε εμάς?
ΜορφέαςΜέλος
24/10/2005, 23:31:17
Καλησπέρα σας......

Τι μου κάνετε;

Λοιπόν αγαπητή μου Unseen...

quote:
Το σημαντικό είναι να ξέρει κανείς ότι οι οντότητες αυτές εκδηλώνονται σε διάφορα επίπεδα από το καθαρό φως έως και πιο "υλικά" θα λέγαμε επίπεδα εκήλωσης, επομένως το ποιο από αυτά επισκέπτεται ή επικαλείται κανείς έχει σημασία.

Δυστυχώς δεν κατανόησα ποιά είναι η ένστασή σου, θα το εκτιμούσα εάν το ξαναδιατύπωνες ξανά, διότι πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω.

Φίλε Υιάνακα

quote:
σε όσους έχουν ''επισκεφθει'' τους αρχαγγέλους, η προσευχή προς αυτούς για να μας βοηθήσουν φέρνει αποτελεσμα? έρχονται σε εμάς?

Φίλε Υιάνακα, μπορώ να σου πω άφοβα οτι η προσευχή στους αρχαγγέλους είναι ιδιαίτερα δυναμική και αποτελεσματική. Όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, εάν δηλαδή έρχονται σε εμάς, σαφώς και όχι.

Κάθε αρχάγγελος είναι μια ισχυρή ενέργεια που φέρνει κάποιες ιδιότητες και έχει κάποια χαρακτηριστικά, όταν λοιπόν επικαλείσαι έναν αρχάγγελο είναι σαν να ζητάς από το σύμπαν αυτού του είδους την ενέργεια που αντιπροσωπεύει ο εκάστοτε αρχάγγελος.

Ευχαριστώ

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 25/10/2005 02:26:53

mind_Νέο Μέλος
25/10/2005, 01:03:51
η προσευχη οταν ειναι ειλικρινής βοηθά
Για να είναι ειλικρινής πρέπει και να συνοδευεται απο παρομοιες πραξεις
(πως αλλιως ο ανωτερος εαυτος μας θα μας παρει στα σοβαρα?)

δεν είναι μόνο η προσευχη όμως .
Οι ασκήσεις οραματισμού , οι ασπίδες προστασιας κλπ
αποδίδουν επίσης .

ΜορφέαςΜέλος
25/10/2005, 02:29:23
Ναι φίλε mind καλωσήρθες και στο φόρουμ

πολύ σωστά τα λες

ΜορφέαςΜέλος
25/10/2005, 02:30:21
Από αύριο θα αρχίσω την περιγραφή τεχνικών γείωσης με το καλό...

Καλό βράδυ σε όλους

UnseenΜέλος
25/10/2005, 11:12:36
Καλέ μου Μορφέα

Συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητή. Η ερώτηση του Yiannaka βοηθά πολύ στην κατεύθυνση αυτού που ήθελα να πω.

Βασικά, ήθελα να αποφύγω αυτό το θέμα γιατί είναι αρκετά τεχνικό και ίσως δυσνόητο, αλλά θα προσπαθήσω...

Κατ' αρχάς, όπως είπες ο ίδιος στην αρχή της συζήτησης, υπάρχει ένα εύρος εκδήλωσης τα άκρα του οποίου ορίζονται από την αρχή της διτόττητας: φως-σκοτάδι, μαύρο-διάφανο, κ.ο.κ.

Σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχει μια πολυπρισματικότητα στην εκδήλωση, όπως δηλ. το φως που πέφτει πάνω σε ένα πρίσμα και αναλύεται στα επτά επιμέρους χρώματα, έτσι και το φως που ξεκινά από την Πηγή της Δημιουργίας καθώς διαχέεται μέσα στο σύμπαν αναλύεται και αυτό σε επιμέρους πεδία εκδήλωσης, από το πιο πνευματικό ώς το πιο υλικό.

Παρομοίως, το ξετύλιγμα μιας ακτίνας εκδήλωσης π.χ. αγγελικής αφορά πάρα πολλά πεδία, έτσι στο κατώτερο σημείο εκδήλωσης ο Μιχαήλ είναι θηλυκού γένους και εφορεύει επί κατώτερων πνευματικών βασιλείων (τέτοιου είδους βασίλειο είναι εκείνο των νεράιδων και των ξωτικών).

Επειδή όμως ο περισσότερος κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά και επικαλείται τους αρχαγγέλους για το αξίωμά τους αυτό, κατευθύνεται αυτόματα προς τα ανώτερα πεδία εκδήλωσής τους και αντίστοιχα συνδέεται με αυτά.

Η δική μου ένσταση ήταν στην έλλειψη διευκρίνησης, μήπως δηλ. κανείς αρχίσει να φαντάζεται ότι μπορεί να "διατάξει" κατά κάποιον τρόπο π.χ. τον Μιχαήλ να τον προστρέξει. Διότι υπάρχουν πρακτικές (όπως το αγγελικό ρέικι) που κάνουν τέτοια πράγματα.

Και βεβαίως είναι δυνατό να προσελκύσει κανείς με την επίκλησή του κάποια από τις εκδηλώσεις του Μιχαήλ η οποία ενδεχομένως να μην είναι η πιο κατάλληλη για τον σκοπό που την επικαλείται.

Αχ ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να έγινα κατανοητή.

Διευκρινίζοντας: η ασπίδα έτσι όπως την έδωσες και έτσι όπως την εννοείς, είναι εντάξει.

Περιμένω εναγωνίως να μας πεις για τις τεχνικές γείωσης.

Με αγάπη,
Unseen

ΜορφέαςΜέλος
25/10/2005, 12:26:27
Καλησπέρα Unseen μου,
τώρα σε κατανόησα ....................

quote:
Σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχει μια πολυπρισματικότητα στην εκδήλωση, όπως δηλ. το φως που πέφτει πάνω σε ένα πρίσμα και αναλύεται στα επτά επιμέρους χρώματα, έτσι και το φως που ξεκινά από την Πηγή της Δημιουργίας καθώς διαχέεται μέσα στο σύμπαν αναλύεται και αυτό σε επιμέρους πεδία εκδήλωσης, από το πιο πνευματικό ώς το πιο υλικό.

Παρομοίως, το ξετύλιγμα μιας ακτίνας εκδήλωσης π.χ. αγγελικής αφορά πάρα πολλά πεδία, έτσι στο κατώτερο σημείο εκδήλωσης ο Μιχαήλ είναι θηλυκού γένους και εφορεύει επί κατώτερων πνευματικών βασιλείων (τέτοιου είδους βασίλειο είναι εκείνο των νεράιδων και των ξωτικών).

Επειδή όμως ο περισσότερος κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά και επικαλείται τους αρχαγγέλους για το αξίωμά τους αυτό, κατευθύνεται αυτόματα προς τα ανώτερα πεδία εκδήλωσής τους και αντίστοιχα συνδέεται με αυτά.

Η δική μου ένσταση ήταν στην έλλειψη διευκρίνησης, μήπως δηλ. κανείς αρχίσει να φαντάζεται ότι μπορεί να "διατάξει" κατά κάποιον τρόπο π.χ. τον Μιχαήλ να τον προστρέξει. Διότι υπάρχουν πρακτικές (όπως το αγγελικό ρέικι) που κάνουν τέτοια πράγματα.

Και βεβαίως είναι δυνατό να προσελκύσει κανείς με την επίκλησή του κάποια από τις εκδηλώσεις του Μιχαήλ η οποία ενδεχομένως να μην είναι η πιο κατάλληλη για τον σκοπό που την επικαλείται.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες και θα επαναλάβω αυτό που είπα και στον Υιάνακα, ότι ούτως η άλλως, όταν επικαλείσαι ένα αρχάγγελο, απλά επικαλείσαι την ενέργεια με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες, το πως θα εκδηλωθεί είναι ένα άλλο θέμα, θα πάρει την μορφή που χρειάζεται κάθε φορά ο άνθρωπος.
Και σαφώς δεν μπορείς να δώσεις εντολές σε καμία τέτοια οντότητα διότι πολύ απλά αναφέρεσαι σε ποιότητα ενέργειας. Που την ενέργεια μπορείς πράγματι να την χειρίζεσαι και να την κατευθύνεις όπου θέλεις.

Ελπίζω, αν κατανόησα σωστά την ένστασή σου, να το διευκρίνησα κατάλληλα.

Καλή σου υπέροχη μέρα

UnseenΜέλος
25/10/2005, 12:56:01
Βεβαίως, είσαι άψογος.

Unseen

ΜορφέαςΜέλος
25/10/2005, 17:07:27
Λοιπόν.............

Πριν αρχίσω την διαδικασία περιγραφής των τεχνικών γείωσης, θα ήθελα να αναφερθώ στο τι χρησιμεύει η γείωση και τι είναι.

Ως ανθρώπινα όντα έχουμε μια διπλή υπόσταση, μια πνευματική και μία υλική. Για αυτόν τον λόγο και όλες οι δραστηριότητες του ανθρώπου χωρίζονται κυρίως σε δύο κατηγορίες, στις γήινες και στις πνευματικές. Αυτές ο δύο δραστηριότητες βέβαια έχουν πάρα πολλά επίπεδα έντασης.
Για παράδειγμα γήινη δραστηριότητα είναι το φαγητό, και πνευματική δραστηριότητα είναι η σκέψη.

Σε ένα πολύ πιο έντονο επίπεδο, γήινη δραστηριότητα είναι το σεξ, και πνευματική δραστηριότητα είναι ο διαλογισμός.

Ο άνθρωπος λοιπόν καλείται στην ζωή του να ασχοληθεί και με τις δύο κατηγορίες δραστηριοτήτων και να μπορέσει να ισσοροπήσει ανάμεσα σε αυτές, χωρίς να πηγαίνει στη μία πλευρά παραπάνω από την άλλη. Αυτή είναι και η ιδανική πορεία του ανθρώπου.
Τώρα βέβαια θα αναρωτηθείτε γιατί τότε ανοίγω ένα θέμα που αφορά τις γειώσεις. Η αλήθεια είναι οτι ο κόσμος σήμερα πάσχει από έλλειψη γείωσης. Τι επιφέρει η έλλειψη γείωσης; Από πόνους στα διάφορα όργανα του ανθρώπου, όπως γεννητικά όργανα, κεφάλι, ώμους, προβλήματα στα μάτια, μέχρι και ψυχολογικά προβλήματα, σε ακραίες περιπτώσεις σκιζοφρένεια.

Αυτό γίνεται διότι σήμερα ο άνθρωπος δεν δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην Γήινη ζωή, κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό τουμε αποτέλεσμα να κάνει συνεχώς φαύλους κύκλους.

Για αυτούς δε, που ασχολούνται με τα πνευματικά, κι ακόμα περισσότερο με αυτούς που ασχολούνται και με πνευματικές θεραπείες, η γείωση είναι πάρα πολύ απαραίτητη, διότι με αυτόν τον τρόπο ισσοροπούν και μπορούν και να συνεχίζουν τις θεραπείες τους πιο εύκολα (που χωρίς γείωση θα κουράζονταν πολύ γρήγορα) αλλά και η θεραπευτική τους δύναμη θα γίνεται όλο και πιο δυνατή.

25/10/2005, 17:16:17
Γειά σας παιδιά.
Πριν αρχίσεις Μορφέα με τις τεχνικές γείωσης θα ήθελα να διευκρινήσουμε κάποια πράγματα.

Όταν οραματιζόμαστε χωρίς να χρησιμοποιούμε επίκληση, τι κάνουμε?
Τι ακριβώς γίνεται και έχει αποτέλεσμα αυτό που οραματιζόμαστε?
Η δική μου άποψη είναι ότι απλώς αυθυποβαλόμαστε.
Τα διάφορα χρώματα που χρησιμοποιούμε έχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα στον οργανισμό μας, (χρωματοθεραπεία), οραματιζόμαστε το χρώμα και αναλόγως την δύναμη που έχουμε και το πόσο καλά έχουμε εκπαιδεύσει το μυαλό μας, είναι και τα αποτελέσματα που λαμβάνουμε.

Το χρώμα πρέπει να το βλέπουμε καθαρά για να υπάρχει αποτέλεσμα, εάν υπάρχει μόνο σαν σκέψη μπλε, κόκκινο, ασημί, κ.λ.π. δεν κάνουμε τίποτα. Τα κάποια αποτελέσματα που πιθανόν υπάρξουν είναι από το πιστεύω μας "ναι θα έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνω", όμως μόνο αυτό δεν φτάνει.
Κάνω αυτή την διευκρίνηση για όποιες τυχόν παρανοήσεις υπάρχουν. Ο οραματισμός θέλει εκπαίδευση, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Ειδικά για τους ανθρώπους που ζουν στις πόλεις.

Τώρα για τις επικλήσεις.
Πιστεύω ότι σε όλες τις επικλήσεις βάζουμε κομμάτι από εμάς, από την ψυχή μας. Σημασία έχει το κίνητρο, το όνομα που θα επικαλεστείς και ο άνθρωπος που κάνει την επίκληση.
Τα λόγια δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούνται ακριβώς, σε όλες τις επικλήσεις. Αρκεί να ξέρεις τι πρέπει ή δεν πρέπει να πεις.

Αυτά τα έχω συμπεράνει από δικές μου εμπειρίες, δεν ξέρω εάν ισχύουν γενικώς, που νομίζω ότι ισχύουν, πάντα μου λειτουργούσαν όπως ακριβώς τα ανέφερα.

Στο θέμα φόβοι, ναι συμφωνώ ότι είναι κάτι που θέλει δουλειά, εκεί δεν υπάρχει τίποτα για να σε προστατεύσει. Όταν σε κατακλύζουν τόσο έντονα συναισθήματα τα πάντα διαλύονται.

Όταν μπαίνω σε αεροπλάνο προσπαθώ απλώς να χαλαρώσω.
Όταν όμως μπαίνει το παιδί μου αλλάζουν τα πράγματα. Το άγχος να μην πάθει τίποτα, που προέρχεται καθαρά από μένα χωρίς να υπεισέρχονται εξωτερικοί παράγοντες, και η αγάπη μου με κάνει να μπορώ να οραματιστώ.

Αυτό που κάνω είναι το εξής:
Με το που αρχίζει να τρέχει στο διάδρομο απογείωσης, χαλαρώνω και σχηματίζω δακτυλίους γύρω από όλο το αεροπλάνο. Οι δακτύλιοι δεν ενώνονται μεταξύ τους, είναι σαν να το ισορροπούν. Όμως δεν είναι και ακριβώς δακτύλιοι, είναι σαν κάθε ένας από αυτούς να αποτελείται από λεπτότερες γραμμές κάτι σαν σπείρες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για οραματισμό χρώματος.
Είναι απλώς φωτεινοί, ούτε άσπροι, ούτε χρυσοί ούτε τίποτα. Δεν υπάρχει λέξη γι΄αυτό το φωτεινό που βλέπω. Την στιγμή που σχηματίζονται και τους βλέπω καθαρά, κάνω επίκληση στον Θεό χωρίς να εξετάζω τι ακριβώς λέω, κάθε φορά διαφέρουν τα λόγια, μόνο η ουσία παραμένει ίδια.

Εάν αυτό είναι κάτι που βοηθάει εμένα ή θα μπορούσε να έχει και αποτέλεσμα σε όποιο απρόοπτο, δεν το ξέρω.

Θα ήθελα εάν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο μια τέτοιου είδους συζήτηση, να μου πείτε την άποψή σας στο θέμα οραματισμός και επικλήσεις. Σκεφτόμουν ότι αφού συζητάμε για όλα αυτά να ξεκαθαρίσουμε, όσο μπορούμε, και τις οποιεσδήποτε πτυχές τους.

25/10/2005, 17:18:15
Ωχ Μορφέα γράφαμε συγχρόνως
Εάν θέλετε τα συζητάμε αυτά που είπα αργότερα.
ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 02:18:08
Αγαπημένη μου Πύραμιντ, τώρα είδα οτι γράψαμε ταυτόχρονα, τελικά όμως δεν πρόλαβα να γράψω και να μπω μέσα στο θέμα

quote:
Όταν οραματιζόμαστε χωρίς να χρησιμοποιούμε επίκληση, τι κάνουμε?

Εννοείς Πύραμιντ όταν κάνεις προστασίες ή γενικά οραματισμό χωρίς την επίκληση οντοτήτων;

Δεν έχει σημασία αυτό, απλά κάποιες συγκεκριμένς οντότητες είναι κωδικά ονόματα για την ενεργοποίηση κάποιας συγκεκριμένης ποιότητας ενέργειας.

quote:
Τι ακριβώς γίνεται και έχει αποτέλεσμα αυτό που οραματιζόμαστε?

Πολύ εύστοχη ερώτηση....

Βασικά, δεν έρχεται καμία ενέργεια και καμία οντότητα απλά με τον οραματισμό.

Αυτό που γίνεται είναι να ενεργοποιούνται μέσω συμβόλων, χρωμάτων και ονομάτων ειδικοί μηχανισμοί του ανθρώπου που θέτουν σε λειτουργία διάφορους εγκεφαλικούς νευρώνες, το αποτέλεσμα των οποίων είναι η προστασία και άλλα πράγματα, άγνωστα τα περισσότερα στον σημερινό άνθρωπο.

quote:
Η δική μου άποψη είναι ότι απλώς αυθυποβαλόμαστε.
Τα διάφορα χρώματα που χρησιμοποιούμε έχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα στον οργανισμό μας, (χρωματοθεραπεία), οραματιζόμαστε το χρώμα και αναλόγως την δύναμη που έχουμε και το πόσο καλά έχουμε εκπαιδεύσει το μυαλό μας, είναι και τα αποτελέσματα που λαμβάνουμε.

Το χρώμα πρέπει να το βλέπουμε καθαρά για να υπάρχει αποτέλεσμα, εάν υπάρχει μόνο σαν σκέψη μπλε, κόκκινο, ασημί, κ.λ.π. δεν κάνουμε τίποτα. Τα κάποια αποτελέσματα που πιθανόν υπάρξουν είναι από το πιστεύω μας "ναι θα έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνω", όμως μόνο αυτό δεν φτάνει.

Συμφωνώ και επαυξάνω, απλά διευκρινίζω οτι δεν είναι η αυθυποβολή που πιστεύει ο κόσμος, με την ένοια οτι δεν γίνεται απολύτως τίποτα και απλά επειδή το πιστεύεις γίνεται. Σίγουρα η πίστη παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά οι μηχανισμοί που ενεργοποιούνται μέσα μας, ενεργοποιούνται ούτως η άλλως, για αυτο εξάλλου χρησιμοποιούμε διαφορετικές τεχνικές σε διαφορετικές καταστάσεις.

quote:
Αυτό που κάνω είναι το εξής:
Με το που αρχίζει να τρέχει στο διάδρομο απογείωσης, χαλαρώνω και σχηματίζω δακτυλίους γύρω από όλο το αεροπλάνο. Οι δακτύλιοι δεν ενώνονται μεταξύ τους, είναι σαν να το ισορροπούν. Όμως δεν είναι και ακριβώς δακτύλιοι, είναι σαν κάθε ένας από αυτούς να αποτελείται από λεπτότερες γραμμές κάτι σαν σπείρες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για οραματισμό χρώματος.
Είναι απλώς φωτεινοί, ούτε άσπροι, ούτε χρυσοί ούτε τίποτα. Δεν υπάρχει λέξη γι΄αυτό το φωτεινό που βλέπω. Την στιγμή που σχηματίζονται και τους βλέπω καθαρά, κάνω επίκληση στον Θεό χωρίς να εξετάζω τι ακριβώς λέω, κάθε φορά διαφέρουν τα λόγια, μόνο η ουσία παραμένει ίδια.

Εάν αυτό είναι κάτι που βοηθάει εμένα ή θα μπορούσε να έχει και αποτέλεσμα σε όποιο απρόοπτο, δεν το ξέρω.

Χμμμ, ενιδαφέρον, να το δοκιμάσουμε στην πρώτη ευκαιρία... όταν θα ταξιδέψω με τις αερογραμμές HELIOS

Πύραμιντ νομίζω οτι είναι εξαιρετική ιδέα το άνοιγμα ενός τέτοιου θέματος που θα αφορά τις επικλήσεις και τον οραματισμό....

Περιμένω να ανοίξεις το θέμα......

Edited by - Μορφέας on 26/10/2005 02:21:22

ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 02:31:22
Ως πρώτη τεχνική γείωσης, θα προτείνω όπως έκανα και στις ασπίδες, του φυσικούς τρόπους γείωσης που το ίδιο μας το σώμα επιλέγει.

Θα τους θέσω με σειρά προτεραιότητας

Σεξ ...... (απαραιτήτως με την συνοδεία οργασμού τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες)

Χορός...... (ο ελεύθερος χορός με συναίσθημα, και όχι αυτός που γίνεται με τεχνική)

Γυμναστική ....... (ειδικά οι πολεμικές τέχνες αλλά και γενικά όλα τα είδη εκγύμνασης του σώματος)

Φαγητό...... (τρώγωντας συνειδητά και όχι μηχανικά βλέποντας τηλεόραση ή διαβάζοντας ή κάνοντας κουβέντα)

Οινοπνευματώδη (πάλι όταν γίνεται με χαρά και συνειδητότητα, και όχι από εθισμό, η για να ξεφύγουμε από κάτι)

Κ.α.

Αυτά είναι τα βασικά είδη φυσικής γείωσης. Ένα άτομο που πραγματικά γειώνεται σωστά είναι και ένα άτομο πάρα πολύ ισσοροπημένο. Μην βιαστείτε να πείτε οτι το κάνω κι αυτό, και το άλλο, βλεπετε και τις παρενθέσεις δίπλα από κάθε γείωση γιατί αποτε΄λούν την βασική προυπόθεση....)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Edited by - Μορφέας on 26/10/2005 02:34:00

galazia_sfairaΜέλος
26/10/2005, 10:27:44
Kαλοί μου φίλοι,
απουσιάζα δυο μέρες,μαζέυα ήλιο και ενέργεια απο τις μορφιες του νησιου μου.Μουλειψατε ...διαβαζω διαβαζω διαβαζω πω τι όμορφα πραγματα αλλά δυσκολευομαι να τα αφομοιώσω όλα γαιτι δεν λειτουργω με την νόηση παρα μόνο με την ψυχη μου αυτην την στιγμη οπότε θα τα εκτυπώσω καιθα τα δω αλλη ώρα.
Πυραμίδα μου την ερώτηση όσον αφορα το πως μπορουμε να κανουμε ασπιδα σε αλλον,την εκανα σκεπτόμενη τα παιδιά μου τόσο τα μεγαλα όσο και το μικρό.Δενξερω ποσο εινα τα δικα σας παιδια αλλά επειδη τα δικα μου ειναι 27,26 και 10 αντιλαμβανομαι όλων των ειδων τις κακοτοπιες μιας κι εχω και μια καλη επικοινωνία μαζί τους.Το τι συμβαινει στο σχολειο με το μικρο και το τι κουβεντες γίνονται μεταξυ των παιδιών ειναι απίστευτο,όσον αφορα δε το επιπεδο των δασκαλων ειναι μα την πιστη μου τετοιο για να αποδυναμωσουν τα παιδάκια και να τα κανυν απλά μαριονετες.Αφανταστα δύσκολη εινα η ζωή των παιδιών μας μιας ελαχιστοι των ενηλίκων ασχολουνται με την ψυχή τους.

Μορφέα μου με τα όσα παραδέιγματα μας έδωσαν καταλάβα περισσότερα για τις ασπιδες....νόμιζα ότι πρεπει να ειμαι ας πουμε απαραίτητα μεσα στο σπιτι και να λειτουργήσει προγραμματισμενα, κι όχι ετσι περπατώντας και διαισθανόμενη μια καποια δυσκολία, να την επικαλεστώ!

Nst καλη μου ευχαριστω σας γαι τις όμορφες εικόνες ....ναι αυτες ειναι που μαρεσουν,αυτες εχω μεσα μου.Ευχαριστω κι αμα ξαναρθει κανεις Μυτιληνη να μου το πει παρακαλω.......

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

galazia_sfairaΜέλος
26/10/2005, 10:32:53
quote:

Ως πρώτη τεχνική γείωσης, θα προτείνω όπως έκανα και στις ασπίδες, του φυσικούς τρόπους γείωσης που το ίδιο μας το σώμα επιλέγει.

Θα τους θέσω με σειρά προτεραιότητας

Σεξ ...... (απαραιτήτως με την συνοδεία οργασμού τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες)

Χορός...... (ο ελεύθερος χορός με συναίσθημα, και όχι αυτός που γίνεται με τεχνική)

Γυμναστική ....... (ειδικά οι πολεμικές τέχνες αλλά και γενικά όλα τα είδη εκγύμνασης του σώματος)

Φαγητό...... (τρώγωντας συνειδητά και όχι μηχανικά βλέποντας τηλεόραση ή διαβάζοντας ή κάνοντας κουβέντα)

Οινοπνευματώδη (πάλι όταν γίνεται με χαρά και συνειδητότητα, και όχι από εθισμό, η για να ξεφύγουμε από κάτι)

Κ.α.

Αυτά είναι τα βασικά είδη φυσικής γείωσης. Ένα άτομο που πραγματικά γειώνεται σωστά είναι και ένα άτομο πάρα πολύ ισσοροπημένο. Μην βιαστείτε να πείτε οτι το κάνω κι αυτό, και το άλλο, βλεπετε και τις παρενθέσεις δίπλα από κάθε γείωση γιατί αποτε΄λούν την βασική προυπόθεση....)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Edited by - Μορφέας on 26/10/2005 02:34:00

....αν εξαιρέσω την γυμναστική΄,απο γειωση παμε σχεδόν τελεια....εννοώ με τις παρενθεσεις Μορφεα,ααααα μπραβο μου αρα πρεπει να βαλω στο προγραμμα περπατημα....γμτ την τεμπελια μου.Καθε πρωί ομως παταώ ένα χορο και κάθε βράδυ ένα κρασάκι.....έτσι για να ξερετε....
αχ συγχωρατε με γιατα πειραγματα μου ειναι όμως αληθεια απλά εχω μια υπεροχη διάθεση και την βγαζω πειράζοντας σας!Καλλιόπη

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 12:20:03
Μπράβο βρε Γαλάζια Σφαίρα, έχει πολύ μεγάλη σημασία η γείωση και τελικά είναι σπάνιο οι άνθρωποι να΄γειώνονται με τους τρόπους που περιγράφω.

aries0Μέλος
26/10/2005, 12:30:43

Κι εγώ έχω επισκεφθεί τους Μιχαήλ και Γαβριήλ (όχι τον Ραφαήλ).

Πολύ φιλικά,
Unseen

Αγαπητη Unseen ,,,,

Λεγοντας οτι επισκευθηκα τους δυο Αγιους ...το εννοουσα στην πραγματικοτητα !!!!!!!!!

Και ...να εξηγησω...!!!

Μεσα απο την αστρικη προβολη μπορω !!!! στην " κυριολεξια "...να κανω επισκεψη στον τοπο που ειναι ( στην εδρα τους ) και να μιλησω μαζι τους απευθειας.

Απο τετοιες λοιπον επισκεψεις εχω καθε τι που μπορω να ζητησω ..!!!!.απο την πλευρα της γνωσης....

Ετσι λοιπον τον τελευταιο καιρο εχω μια πολυ συχνοτατη επαφη ...και οι γνωσεις που μου διδονται ειναι ασυληπτες...!!!!!

Πολλα εχουν ανατραπει ...( μεσα απο την καινουρια μου ) "θεση" πολλα ισχυουν ...αλλα δεν ισχυουν...ισχυουν μεν αλλα δεν....!!!!!!!

Θα αναρωτιεσαι πιθανον ...τι λεω..!!!!..δυστυχως δεν μπορω να εξηγησω...ειναι τοσα πολλα !!!!!αλλα και παλι δεν θα επρεπε...

Πρεπει να μαθετε, αυτα που ακουτε τωρα...αυτα που διαβαζετε...για να κατανοησετε ισως αργοτερα αυτα που δεν μπορω να πω...!!!!

Ο ΜΟΡΦΕΑΣ κανει παρα πολυ καλη δουλεια σε αυτο...να τον προσεχετε καλα...σε αυτα που σας λεει.

Εγω εχω ξεφυγει πλεον απο το σταδιο αυτο ...και γιαυτο δεν θελω να μιλαω ..γιατι το μονο που θα κανω ειναι να σας μπερδεψω...!!!!

Ετσι λοιπον μεσα απο την επαφη αυτη και ακομη !!! Ανωτερη ...οι πληροφοριες μου ειναι ασυληπτες....και ταυτοχρονα...τοσο τελειες....

Ειμαι και εγω εκπληκτος απο τα καινουρια ΝΕΑ .....!!!!

Αυτα

Να ειστε ΟΛΟΙ καλα........

Sunrise zero

Edited by - aries0 on 26/10/2005 12:34:43

UnseenΜέλος
26/10/2005, 13:09:23
Αγαπητέ aries0

quote:
Λεγοντας οτι επισκευθηκα τους δυο Αγιους ...το εννοουσα στην πραγματικοτητα !!!!!!!!!

Το ξέρω ότι το εννοούσες στην πραγματικότητα. Κι εγώ το ίδιο εννοώ όταν λέω ότι τους επισκέφθηκα. Όμως δεν χρησιμοποιώ αστρική προβολή.

Επειδή αυτή η συζήτηση είναι παντελώς άσχετη με το θέμα του φόρουμ και δεν θέλω να κάνω "παράσιτα" στον Μορφέα, θα σου πω απλώς τα εξής:

1. Το να πάρεις γνώσεις από έναν ανώτερο σταθμό ύπαρξης είναι θεμιτό ΑΛΛΑ όχι εντέλει το ζητούμενο. Θα σου αντιπρότεινα να προσπαθήσεις να επωφεληθείς των δονήσεων της αγάπης από τις οποίες αποτελούνται αυτά τα πεδία, οι οποίες είναι πολύ θεραπευτικές για όλα τα επίπεδα ύπαρξης του ανθρώπου και για όλα τα στάδια εξέλιξής του γιατί εκτείνονται πέρα από τον χρόνο.

2. Ελπίζω ότι είσαι καλό παιδί. Συγχώρεσέ με, δεν σε ξέρω. Αλλά για να μπορέσεις να συγκρατήσεις (να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις) τις ενέργειες αυτών των πεδίων και να μην καταλήξεις να αναλωθείς από αυτές, θα πρέπει η δόνησή σου (το σύνολο αυτού που είσαι) να είναι ανάλογό τους, δηλ. να αξίζεις αυτό που αξιώνεσαι να λάβεις. Στο λέω γιατί έχω δει ανθρώπους λαλημένους από συναφείς εμπειρίες, ανθρώπους που δεν είχαν τον κοινό νου να σκεφτούν ότι "only same goes to same".

Μορφέα, χίλια συγνώμη για την παρένθεση.

Αγάπη και φως,
Unseen