- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΣΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΧ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΟΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΑΪ ΒΑΣΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ
ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 2004, ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΘΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΩΝ? ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ? ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡΙΑ? "ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ?" ΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΡΕ ΚΑΡΜΙΡΑΚΟ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΝΑ ΔΑΦΝΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΕΞ-ΤΡΙΜ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΕ ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΝΙΕΙΣ (ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΙΖΩ ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ) ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΑΝ ΠΡΟΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΙΧΙΣΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΕΞΟΧΗ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΟΔΙΝΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΛΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΡΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΕΣΑ ΚΑΘ ΕΑΥΤΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ?"
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ?
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ Η Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ Η Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΖΩΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ?
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΙ? ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ??? ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ Μ-Ο-Υ-Σ-Ο-Υ-Λ-Μ-Α-Ν-Ο-Ι ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ "ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ" ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ? ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΟΛΟ ΦΑΡΜΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΙΝ ΕΥΡΩΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΡΟΔΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΙΕΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΙΟΣ ΡΕ? ΕΓΩ? ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ? ΤΙ? ΑΡΧΑΙΑ? ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΣΙΧΕΝΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΩ ΝΑ ΠΕΞΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ "ΑΝΤΩΝΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ,Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, (ΟΠΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΡΥΜΑ ΧΟΧΟΧΟΧ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΕΙ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΞΗΜΕΡΟΝΟΥΝ ΜΙΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ? ΠΑΝΤΩΣ 0ΧΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΕΚΤΡΩΜΑ Η ΤΡΟΙΑ ΚΥΡΙΟΙ Η ΤΡΟΙΑ ΕΓΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΚΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΤΑΝ ΜΑΠΑ, ΕΛΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΟΥ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΤΑΝ ΜΑΠΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΙΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΕΙΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ Η ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΞΕΡΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ ΚΑΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΩΜΑΣΤΕ, ΛΕΜΕ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΑΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΑΙ ΡΕ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ "ΣΚΟΠΟ" ΖΩΗΣ ΚΑΝΤΟ "ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ", ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΒΓΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΣΚΟΤΟΝΕΣΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΑΝΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΓΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΦΡΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΕ, ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΕΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΥΡΑΝΑΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΥΡΑΝΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΑΩ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΣΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ, ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΝΟΥΜΕ ΚΟΜΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΜΕ ΣΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗΣΟΥΜΕ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΛΕΡΕΣ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΚΟΜΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΗΡΘΑΜΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΥΠΟΤΙΜΙΣΕΤΕ. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΝΟΥΣ
ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΗΧΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΛΑΘΗ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΗΤΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΕ ΜΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΕΑΝ ΑΠΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ
"Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ... ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙΣ"
http://www.graphics-mixzone.tk/
Ω
Τα έχεις πάρει έτσι?
Μαζί σου!! ΧΩΣΕ!!!!
Ίσως όλο αυτό να είναι ενα καλοστημενο "παιχνίδι" απο την ίδια την εταιρεία για να προωθήσει το όνομα του συγκεκριμένου προϊόντος.
"Any publicity is good publicity" έτσι δεν λενε?
"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"
quote:
NA ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΙΝΩ COCA COLA LIGHT,ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?
To πολύ πολύ ότι είναι να συμβεί να το πάθεις σε light μορφή...![]()
Οπως το να ψιλοδηλητηριαστείς ή
το να ψιλοπεθάνεις...![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως επιδοκιμάζω αυτή τη στάση του/της matia:
quote:
Εγώ πάλι θα προτεινα το μποικοταζ των αμερικανικών προιόντων να συνεχίζοταν και μετά τους ολυμπιακούς αγώνες όχι μήπως κάτι πάθουμε αλλά γιατί αρκετά δισεκατομύρια τους έχουμε δώσει ώσστε να μπορούν να εισβάλουν σε όποια χώρα θέλουν, όποτε θέλουν, χώρις λόγο και αιτία.. ή μάλλον επειδή αυτό εξυπηρετεί κάποια δικά τους συμφέροντα...

Μια που μιλάμε για κόκες, διαβάστε και το παρακάτω που μου ήρθε με email πριν μερικους μήνες.
Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας «ΒΟΗΘΟΥΝ»
Μπορείς να καθαρίσεις μια τουαλέτα: Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουαλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κηλίδες από τις πορσελάνες.
Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας: Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola
Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρία του αυτοκινήτου από την διάβρωση: Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση
Η σκουριά φεύγει με την πρώτη: Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα
Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσο από τα ρούχα:
Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκέ από γράσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές
Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας
Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε!
Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας.
Και πληρώνουμε γι’ αυτό!
Σωστά?
Πληροφοριακά: Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή για να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά.
Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό). Έχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.
Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο?
Το αντίκτυπο?
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 37ο για τη λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ’ όπου διοχετεύονται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.
Μερικά παραδείγματα:
Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi «Ποιος θα πιει την περισσότερη Coke?” Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξίνης» στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονώσεως. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου.
Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από το θάνατό μας.
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερά σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας όπου καταλήγει!
Θερμή παράκληση προς όλους:
Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σας έτσι ώστε να αυξήσουμε την ενημέρωση για το τι είναι τελικά τα αναψυκτικά
πολύ γνωστό "urban legend", σε παραλλαγη απο οτι βλέπω
επίσης είναι δυνατόν να ξέρει ποτέ κάποιος πότε η κάθε εταιρία θα κυκλοφορίσει μια συγκεκριμένη παρτίδα στην αγορα??!! Αν είναι δυνατόν. Μπορει τα μπουκάλια που θα βρίσκονται στην αγορά τον Αυργουστο να εχουν εμφυαλωθεί εδώ και ένα χρόνο....
Και να μην αρχίσω για το πόσα εργοστάσια έχει η 3Ε
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως πολλοί βγάλανε και σλόγκαν και το πιστεύουν κιόλας…
«Κόκα κόλα πάει με …» Μην χέσω.
Με εκτίμηση,
nobody
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ COCA COLA
( ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ )
ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ( ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ )
ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΣΕ ΚΟΚΑ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΙΑΓΗΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ LIDL ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ......
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ?
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ !!!
quote:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ !!!
Εγώ πάλι δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Ακουσα ότι ήταν "πεσμένο" το ενδιαφέρον αλλά για ακυρώσεις δεν έχω ακούσει. Μάλιστα μιλούσα με υπεύθυνο πωλήσεων μεγάλου ομίλου ξενοδοχείων και μου έλεγε ότι παρά το μικρό ενδιαφέρον των τελευταιών μηνών, εδώ και 1 μήνα περίπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση δωματίων για τους Ολυμπιακούς και αναμένουν κορύφωση μέχρι τέλος Ιουνίου. Τώρα αν ισχύουν όλα αυτά...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Φιλικά
COMING SOON TO A THEATRE NEAR YOU
ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ