- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Άλλο κλώνος άλλο βιορομποτ πάντως αν μιλάμε για βιολογική οντότητα
Έχει περισσότερες επιπλοκές από ένα μηχάνημα αφού μπορεί να αναπτύξει δική του νοημοσύνη ενώ ένα ρομπότ όχι.
Τσου Open mind...
α)Εάν αφαιρέσεις τμήματα νοημωσύνης από τον κλώνο έχεις ένα βιορομπότ (έναν οργανικό σκλάβο!!!). Ρομπότα=σκλάβος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τον τρόπο δημιουργίας του...
b) Το βιβλίο "Τα ρομπότ της Αυγής" του Ασίμωφ το έχεις διαβάσει;;;
γ) Επιπλοκές; Όχι βέβαια - άσε που είναι σε θέση να αυτοιαθεί ή καλύτερα να αυτοεπισκευστεί μετά από ένα τραυματισμό. Βέβαια εάν περάσουμε στα cyborg το θέμα αλλάζει άρδην... Όπως θα άλλαζε στην γεννετική με DNA tailoring...
quote:
εγώ, ρε γαμώτο, δε μπορω να καταλάβω... γιατί; γιατί να γίνει αυτό; προσφέρει τίοτα, εκτός από την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας κάποιον, που ενώ ξέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι πιο ψηλά απ'τον άνθρωπο, προσπαθούν να γίνουν θεοι;
Χειροκροτώ όρθιος...
Και η δική μου η γνώμη αυτή είναι...
Από την άλλη όμως ότι θα μου φέρεις τα νέα της εξέλιξης τους στον άλλο κόσμο, μια και θα έχω πάει πρώτος...
Σήμερα έλαβα ένα πολύ περίεργο email το οποίο σας παραθέτω αυτούσιο:
"Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή και δεν πρόκειται για πλάκα ή φάρσα!
Νεαρή κοπέλα μπαίνει σαν δεύτερη επιβάτης σε ταξί στην Αθήνα,μέσα στο οποίο βρίσκεται ήδη ένας καλοντυμένος κύριος, Αραβικής καταγωγής ο οποίος κρατάει ένα χαρτοφύλακα. Φτάνοντας σε γνωστό ξενοδοχείο πολυτελείας, ο ¶ραβας κατεβαίνει,ξεχνώντας το χαρτοφύλακα στο ταξί. Το ταξί συνεχίζει και σε κάποια στιγμή η κοπέλα, αντιλαμβάνεται ότι ο ¶ραβας έχει ξεχάσει το χαρτοφύλακα στο πίσω κάθισμα. Αμέσως λέει στο ταξί να την γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο που κατέβηκε ο ¶ραβας, με σκοπό να τον βρει και να του τον επιστρέψει. Φτάνει στο ξενοδοχείο και μετά από λίγο, ο ¶ραβας βρίσκεται και περιχαρής,κατεβαίνει στη ρεσεψιόν να παραλάβει το χαρτοφύλακα. Θέλοντας να ευχαριστήσει τη κοπέλα,της προτείνει κάποιο χρηματικό ποσό. Η κοπέλα από ευγένεια,αρνείται. Ο ¶ραβας επιμένει μεγαλώνοντας το ποσό.Η κοπέλα αρνείται. Το ποσό συνεχίζει να ανεβαίνει κι η κοπέλα συνεχίζει να αρνείται. Ώσπου στο τέλος ακολουθεί η παρακάτω φράση εκ μέρους του ¶ραβα,η οποία άφησε τη κοπέλα άναυδη: ''Μπορεί να μη θέλεις τα χρήματα αλλά εγώ θα σου δώσω κάτι καλύτερο ίσως.Το καλοκαίρι,την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, μην πιεις COCA-COLA!!!'' .....Αμέσως μετά από αυτό ο ¶ραβας έφυγε,αφήνοντας τη κοπέλα έκπληκτη!!"
Eγώ δεν κατάλαβα ούτε γιατί αναφέρεται συγκεκριμένα στο αναψυκτικό της κοκα-κολα αφού η ίδια εταιρεία (αν είναι θέμα εταιρείας) έχει και διάφορα άλλα αναψυκτικά ούτε γιατί αυτή η πληροφορία θα άξιζε περισσότερο κι από χρηματική αμοιβή (και μάλιστα υψηλή).
Αν έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο ή έχετε κάποια ιδέα για το τι ήθελε να πει με αυτή την προειδοποίηση θα ήθελα να το μάθω. Μπορεί βέβαια απλά να είναι άλλο ένα spam email.. Εσείς τι λέτε?
Είναι όντως κάτι πολύ περίεργο το οποίο μας παραπέμπει σε θέματα όπως είναι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό τομεά απο αυτόν της τρομοκρατίας: η ασφάλεια των τροφίμων κατά την διάρκεια των Αγώνων. Ίσως λόγω της μαζικής παραγωγής του συγκεκριμένου αναψυκτικού η εταιρεία να προχωρίσει στην μετάλλαξη ορισμένων συστατικών.
Το σίγουρο είναι οτι κατά την διάρκεια των αγώνων θα έχουμε πολλά τέτοια κρούσματα και δυστυχώς θα είναι σε βάρος της δικής μας υγείας και της υγείας των παιδιών μας.
Τώρα σχετικά με το ερώτημα γιατι αυτή η πληροφορία να αξίζει περισσότερο απο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αυτό θα το δούμε...
"Διάφορες παραλλαγές της φήμης που αναφέρεται στον «ευγνώμονα ξένο» που ανταμοίβει τον πολίτη που τον βοήθησε, προειδοποιώντάς τον για μια επικείμενη επίθεση, έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια, και κυρίως μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται, καθώς και οι λεπτομέρειες της κάθε φήμης διαφέρουν ανάλογα με το πολιτικό περιβάλλον της ημέρας, αλλά συνήθως οι φήμες αυτές αναφέρονται σε κάποιο άτομο που ανταμοίβει κάποιον άλλο, που προέβη σε μία πράξη αβροφροσύνης, παρέχοντάς του μια πληροφορία ή δίνοντάς του μια συμβουλή για το πώς να αποφύγει ένα κίνδυνο.
Η πιο πρόσφατη εκδοχή της φήμης, όπως διαβάσατε, αφορά σε μία
«προειδοποίηση» να μην αγοράζουμε ή καταναλώνουμε Coca-Cola κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, υπαινισσόμενη μία επικείμενη οργανωμένη μόλυνση.
Είναι φυσικό, ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου και τις πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες στη Μέση Ανατολή και την Ισπανία, όλοι να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όσον αφορά σε «τρομοκρατικές απειλές», αλλά η συγκεκριμένη δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας."
Για περισσότερες πληροφορίες:
TSEA
ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΛΕΕΙ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.ΘΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ...
ΓΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
quote:
Ισως καποιος να σκεφτηκε αυτη την ιστορια για να κανει μποικοταζ στην αμερικανικη εταιρεια
Φίλε μου η απάντησηέχει ήδη δωθεί...
quote:
Eγώ δεν κατάλαβα ούτε γιατί αναφέρεται συγκεκριμένα στο αναψυκτικό της κοκα-κολα αφού η ίδια εταιρεία (αν είναι θέμα εταιρείας) έχει και διάφορα άλλα αναψυκτικά

Πρέπει να πω ότι το e-mail το έλαβα και 'γω πριν μερικές εβδομάδες. Τρόμαξα στην αρχή γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ πως το άρρωστο (πραγματικά) μυαλό κάποιου θα έφτανε τόσο μακριά. Τέλοσπάντων, ρώτησα, έμαθα και όπως φαίνεται είναι μια "πλάκα" κάποιων ανεγκέφαλων φίλοι μου και τίποτα παραπάνω.
Και επειδή ρωτάς φίλη errietta, ναι έχω ακούσει κάτι παρόμοιο. Πριν 6 μήνες περίπου, κάποιος "προειδοποιούσε" κατοίκους του Λονδίνου να μην βρίσκονται συγκεκριμένη ώρα & μέρα, σε κάποιο μέρος γιατί θα γινόταν "κάτι φοβερό".... φυσικά δεν έγινε τίποτα.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Αλλά δεν καταλαβαίνω -χωρίς να υποστηρίζω ότι υπάρχει το παραμικρό ψήγμα αληθείας στο εν λόγω email- γιατί μας φαίνεται τραβηγμένο και εξωπραγματικό ένα τέτοιο σενάριο τρομοκρατικού χτυπήματος με τη μορφή μαζικής δηλητηρίασης! Τρόποι να συμβεί (μέσω του συστήματος υδροδότησης, τροφίμων ευρείας κατανάλωσης κλπ) υπάρχουν, και αυτό πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. 'Οχι ότι πρόκειται να συμβεί δλδ-για να μην παρεξηγηθώ- αλλά ότι ΜΠΟΡΕΙ να συμβεί. Είναι δλδ πρακτικά εφικτό. Μην ξεχνάμε ότι μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, σύσσωμη η αγγλική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι λαμβάνουν extra μέτρα προστασίας του συστήματος υδροδότησης στο Λονδίνο προς αποφυγήν ενός τέτοιου-πολύ υπαρκτού- κινδύνου. Και δεν χρειάζεται καν, νομίζω, να αναφερθούμε στη μαζική δηλητηρίαση μέσω της μόλυνσης του αέρα που αναπνέουμε.
Το θέμα, δλδ, πιστεύω ότι δεν έγκειται στο αν είναι ή δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, και στο αν υπάρχουν "αρρωστημένα" μυαλά που θα το επιχειρούσαν (και στα δύο η απάντηση είναι "ναι" ), αλλά στο αν τα αρρωστημένα αυτά μυαλά έχουν στην κατοχή τους τα αναλογα βιοχημικά όπλα, και στο αν..και κατά πόσο, οι κυβερνήσεις έχουν λάβει τα μέτρα τους για την αποφυγή ενός τέτοιου ενδεχομένου.
και μια συμπυκνωμενη βυσιναδα κρητικη, με μπολικα παγακια
στην υγεια σας! :))))
------------------------
Είχε βγει και σε παραλλαγή αυτό το "story" παλιότερα.
Μην τα παίρνετε στα σοβαρά.
www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/C26/P10/
"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"
"BOICOTTE ALL THE AMERICAN PRODUCTS THE DAY USA WILL ATTACK IRAQ"
ή καπως ετσι...καλο κολπακι παντως...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...
Εγω προσωπικα δεν πινω ουτε κανονικη ουτε light ;αλλα τουλαχιστον να προειδοποιησω τους φιλους μου.Μηπως υπαρχουν προβληματα μολυνσης και απο αλλα αναψυκτικα ή ποτα;Αρχιζω και ανησυχω ,ενημερωστε με.
LOVE IS THE ONLY TRUTH
Φιλικά, Νότης Σκορπιός...
Αυτή καλή είναι...
...?
Κι όμως η γη γυρίζει...
Edited by - Σκορπιός Νότης on 22/06/2004 21:24:54
Καλησπέρα σε όλους
Errietta μηπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου κάνεις fwd το e-mail ;
( xarmolypi@hotmail.com ) Ευχαριστώ !! :)
Going Under..
Καταλαβαίνεις πως αυτό δημιουργεί προβληματάκια...
Ευχαριστώ...!

Αlkithoe σου έστειλα το email σήμερα το πρωί.
Νότη Σκορπιέ, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα πλευρά του θέματος που για να είμαι ειλικρινής δεν την είχα σκεφτεί καθόλου. Η coca-cola είναι όντως από τους μεγαλύτερους χορηγούς των αγώνων, με όλη τη δύναμη που συνεπάγεται αυτή η χορηγία. Τι να πω? πραγματικά είναι πολλά τα σενάρια που μπορεί να φανταστεί κανείς αλλά τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχουμε διαθέσιμες στερούνται στέρεας βάσης. Ποιο θα ήταν το όφελος δηλαδή να δηλητηριαστούν κάποιες χιλιάδες ανθρώπων πέρα από το ότι θα πληγωνόταν το κύρος της Ελλάδας ανεπανόρθωτα? Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι Άραβες θα έκαναν οποιαδήποτε κίνηση για να βλάψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες ηθελημένα. Έχω συζητήσει πολλές φορές με Άραβες προερχόμενους από πολλά διαφορετικά κράτη και ξέρω ότι μας θεωρούν πολύ κοντινούς τους λόγω προϊστορίας και δε θα μας έβλαπταν.