- O σεισμός ανανεώνει τη Γη! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Κανείς δεν πρέπει όμως να ξεχνάει ότι οι τελευταίες επιστημονικές αποδείξεις είχαν ειπωθεί από τους προγόνους (γενικά) αιώνες πριν.
Αν σας αρέσει αυτό το θέμα, δεν ανοίγουμε ένα???
Ε λοιπόν, αυτό θα κάνω, αλλά στη -=ΓΝΩΣΗ=-.
Όσοι πιστοί (και άπιστοι) προσέλθετε!
Καλό βράδυ,
YHVH
quote:
Επειδή η ελληνική γραφή, είναι μία ευκολία που παρέχεται στα συγκεκριμένα φόρουμς, κι επειδή η ανάγνωση των γραφόμενων σε greeklish, πολλές φορές κουράζει τους αναγνώστες των τόπικ...
κι επειδή είμαστε ένα ελληνικότατο site,εάν δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, θα το εκτιμούσαμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια μας αυτή, να εμφανίζονται όλα τα μηνύματα στα ελληνικά.
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα.
Διακόπτω την ομαλή ροή της συζήτησης, για να υπενθυμίσω μία παράκληση. Οσοι συμμετείχαν και στο ομώνυμο τόπικ (αστρική προβολή μέρος πρώτο), πιθανότατα θυμούνται πόσο δύσκολη ήταν η ανάγνωση των γραφόμενων, ειδικά στις πρώτες σελίδες που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ήταν σε greekleish!
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Ευχαριστώ για την βοήθεια πάνω στο θέμα που είχα αναφέρει επροχθές.
Κατά την ταπείνη μου άποψη πιστεύω και εγώ ότι ήταν ένα προειδοποιητικό όνειρο και μόνο!
Ωστόσο να σας περιγράψω και άλλη μια εμπειρία που είχα πρίν λίγες ημέρες...
Κοιμόμουν το βράδυ και ξαφνικά ξύπνησα από έναν θόρυβο...δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα λίγο χώρις κάποιο συγκεκρημένο λόγο..Σηκώθηκα άναψα το φώς διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε τίποτα και κάνεις στο δωμάτιο και έπεσα να ξανακοιμηθω...Και εκει συνέβη κάτι μονάδικο για εμένα και συνάμα τρομακτικό..Αρχισα να μην νίωθω κανένα μέλος του σώματος μου..( σημ.οτι ήμουν εντέλως χαλαρη λόγο του ότι είχα σηκώθει απο τον ύπνο λιγο πριν).Το μούδιασμα να το πω? είχε αρχίσει να γίνετε βασανίστικο και συνχρόνως
άρχισαν να βουήζουν τα αυτιά μου..ένω παράλληλα ένιωθα έναν αβάστακτο πόνο στο στήθος.Νόμιζα ότι θα μου κοβόταν η άνασα!Παρόλο που κατάλαβα ότι πρόκειτε να ακολουθήσει μια αστρικη προβολή (ήξερα για όλα αυτα πολύ πριν) ό φόβος μου ήταν τεράστιος!Κάποια στιγμή δεν ξέρω αν ήταν αλήθινο ή μια όπτασια απο το φόβο μου,βλέπω μέσα στο δωμάτιο μου μια μαύρη σκιά να την πω?Σκια ας πούμε που ένιωθα να μου
τραβάειτα σοθηκά!Ο πόνος στο στηθος αβάσταχτος όπως προανέφερα και εγώ να παλευώ με τον ευατό μου για να καταφέρω να σηκωθω και να ανοιξω το φώς! Ειμαί απολύτως βεβαιη
πως ήμουν ξύπνια..Δεν ειμαι απολύτως βέβαιη όμως αν θα το άφηνα θα κατάφερνα την πρώτη μου αστρική προβολή!Τελικά ύστερα από πολύ μεγάλη πάλη με τον εαυτό μου και το ακίνητο σώμα μου κατάφερα να πεταχτώ από το κρεβάτι και ανάψω το φως..Τίποτα πια δεν θύμιζε τα πρόηγουμενα λεπτά που είχα ζήσει..προσπαθω κάθε βράδυ να χαλάρωσω για να ξανανιώσω αυτο το 'πράγμα' ας το πω αλλά συνήθως με πέρνει ο ύπνος :( Πίστευω ότι μου συνέβει αυτο τότε γιάτι είχα μόλις ξυπνήσει και ήμουν αρκέτα χαλαρή ωστε να τα κατάφερω...Ο φόβος μου όμως δεν με άφησε να συνέχισω...
Θα ήθελα και την δική σας άποψη για την δικη μου εμπειρία..Πιστεύτε ότι ήμουν στα πρόθυρα μιας αστρικής προβολής ή όχι?
Περιμένω τις απάντησεις σας με αγώνια..
Φιλικά Αγγελικη
Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως πάλια...
sou proteinw na pas se ena kardiologo na se exetasei (hwris plaka kai hwris eirwnia..)
an kai den pistevw oti yparhei astriki provoli , estw kai mia pithanotita na yparhei na ginei kati tetoio sigoura den borei na ginei se mia fasi opws i sigekrimeni i diki sou.. pistevw oti thelw apolyti iremia kai poly "dialogismo"...
isws isoun proideasmeni kai ypervolika fovismeni..
padws koitaxe to..
Πάντως είναι πολύ περιέργα όλα αυτά που μπορούν να συμβούν στον άνθρωπο μα και τόσο διαφορετικά επίσης.
Από μικρή είχα διαφορές ανεξήγητες στιγμές και αρκετοί άνθρωποι τις ονόμασαν με διαφορετικά επίθετα. Απαντήσεις δεν έχω βρει ακόμα, και αρχίζω να πιστέύω ότι δεν πρόκειται να βρω, ίσως γιατί κάθε άνθρωπος είναι στα αλήθεια τόσο ξεχωριστός.
Αnyway, για να μην μακρηγορώ, χθες καθώς είχα ξυπνήσει κατά 4:00 το βραδύ άρχισα να ακούω ένα βουητό, μπα λεώ κάτι θα γίνεται, σήκωσα το κεφάλι από το μαξιλάρι για να ακούσω καλύτερα και ο θόρυβος ήταν εκεί ο ίδιος, τότε θυμήθηκα αυτά που είχα διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες και λέω, ωραία για να δω την συνέχεια, χαλάρωσα όσο το δυνατό μπορύσα και εστιάστηκα στον θόρυβο, δεν πρέπει να είχαν παραπάνω από 10 λετπά και ξαφνικά άκουσα μία τόσο δυνατή φωνή να φωνάζει το όνομα μου που πετάχτηκα στην άρκη του κρεβατιού αμέσως. ¨Ηταν τόσο δυνατή που νόμισα ότι ήταν δίπλα, χωρίς να υπήρχε όμως τίποτα δίπλα. ??????????????? Τι να πώ πραγματικά δεν ξέρω. Θυμήθηκα τότε αυτό που είχα πάθει όταν ήμουν ακόμα στην εφηβεία. Μία μέρα λοιπόν που σηκώθηκα το βράδυ πάλι από κρεβάτι μου για να πιω νερό, μου συνέβει το εξής¨
Απλά δεν μπόρεσα με τίποτα να σηκωθεί.
ήμουνα μπρούμητα και αισθανθηκα εκείνη την ώρα μία δύναμη να είναι ακριβώς από πάνω μου και να μην με αφήνει να σηκωθώ από το κρεββάτι. Έβαζα δύναμη στα χέρια μου αλλά τίποτα, προσπάθησα να φωνάξω αλλά μου ήταν αδύνατον. Αυτό θα συνεχίστηκε για ορισμένα λεπτά και εγώ εκεί στο κρεβάτι μπρούμητα να με σπρώχνει κάτι/ η δύναμη προς τα κάτω με τόσή απίστευτη δύναμη και να μην με αφήνει να σηκωθώ. (Υπαρχουν και άλλα περιστατικά αλλά μου φαίνεται ότι τώρα....)
Το σκηνικό αυτό επαναλήθευτικε ξανά με το ίδιο αποτελέσμα
.. Υπάρχει κανείς εκεί εξώ που μπορεί να σχολιάσει?
quote:
giati pisteveis oti isoun sta prothira mias astrikis provolis kai ohi mias kardiakis sigopis ??
sou proteinw na pas se ena kardiologo na se exetasei (hwris plaka kai hwris eirwnia..)an kai den pistevw oti yparhei astriki provoli , estw kai mia pithanotita na yparhei na ginei kati tetoio sigoura den borei na ginei se mia fasi opws i sigekrimeni i diki sou.. pistevw oti thelw apolyti iremia kai poly "dialogismo"...
isws isoun proideasmeni kai ypervolika fovismeni..
padws koitaxe to..
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΦΙΛΕ baxter ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΓΕΝΙΚΑ, ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
Φιλε baxter νομίζω πως έχεις απόλυτο άδικο...να ξέρεις πως η κάρδια μου είναι μια χαρά, έκανα τσεκ απ πρόσφατα..
Πιστεύω ότι ήμουν στα πρόθηρα μιας αστρικής προβόλης και σίγουρα κάποια στιγμη θα τα καταφέρω!!
Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως πάλια...
Είμαι κ εγώ ένα καινούργιο μέλος του forum, που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας σκέψεις και εμπειρίες. Η "αστρική προβολή" είναι όρος που σήμερα, σ' αυτό εδώ το forum, συνάντησα για πρώτη φορά. Ωστόσο διαβάζοντας κάποια αποσπάσματα και από το προηγούμενο 17σέλιδο μέρος, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μερικά από όσα ένιωσαν όσοι πραγματοποίησαν μία "αστρική προβολή" δεν μου είναι τελείως άγνωστα.
Θα ήθελα λοίπον, αν κάποιος ξέρει, να πεί τη γνώμη του για την παρακάτω εμπειρία μου.
Θυμάμαι τον εαύτο μου απο τότε που είμουν 4-5 ετών. Απο τότε λοιπόν, κ μέχρι την ηλικία των 13 περίπου (τώρα είμαι 17), αρκετές φορές πριν κοιμηθώ ή αφού ξυπνούσα, ή σε διάφορες ώρες κατα τη διάρκεια της ημέρας, στεκόμουν ακίνητη για αρκετή ώρα,ξαπλωμένη στο κρεβάτι ή στο χαλί, χωρίς να κάνω τίποτα, με κλειστά μάτια, και κεφάλι άδειο από κάθε έγνοια. Αύτο που μου συνέβαινε είναι το εξής:
'Εβλεπα τον εαυτό μου σαν να κοιτούσα το σώμα μου από το ταβάνι,και περιφερόμουν με τη σκέψη μέσα στο σπίτι (!) ή έβλεπα κόκκινες σκάλες σε μαύρο φόντο, ενώ παράλληλα αισθανόμουν ότι έπεφτα στο κενό βλέποντας τις σκάλες να κινούνται προς τα πάνω. Αν κ ήταν περίεργο συναίσθημα το τελευταίο, δε θυμάμαι να ήταν δυσάρεστο, και πάντα διαλυόταν με την ελάχιστη (αυθόρμιτη) κίνηση που έκανα για να "πιαστώ" από κάπου, αφήνοντας μου ένα μούδιασμα στο σώμα.
Γενικά, δε θυμάμαι να άκουγα βουητά και ήχους.
Δυστυχώς έχω να νιώσω κάτι παρόμοιο αρκετά χρόνια, παρόλο που προσπάθησα αρκετές φορές να συγκεντρωθώ.. Παρόλα αυτά, μετά απ'όσα διάβασα για κινδύνους που διατρέχει κανείς ανοίγοντας "πύλες" που δε ξέρει πού οδηγούν, και για διάφορα "πλάσματα" που σέρνονται κ παραμονεύουν, δεν ξέρω αν θα το ξαναεπιχειρήσω συνειδητά.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω, λοιπόν, τη γνώμη σας! Προς το παρόν, σας χαιρετώ και περιμένω εναγωνίως μία απάντηση!
Razielle - Tha Lady Of The Lake
The Lady Of The Lake

Πέθανε μια άλλη μέρα
..Όμως δε βλέπω "ζωντανή" συζήτηση, κ ανησυχώ!!
..Δείτε κ την pic μου ![]()
![]()
![]()
Razielle

The Lady Of The Lake
Θα ήθελα να αναφέρω ότι ενό διάβαζα τον Νοστράδαμο, εκεί υπώθικε ότι
η προβλέψεις του είναι τα σημειώματα απο τα Αστρικά ταξίδια που είχε κάνει...
Αν κάποιος ξέρει σχετικά με αυτό, θα με βοηθούσε πάρα πολύ...
Ευχαριστώ!!!

- Κάνε
- Thanks
Μπορείς να σηκώσεις αντικείμενα, να πιάσεις κτλ στην ΑΠ.?

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
Εχει να κάνει μόνο με τον εαυτό σου. Οταν εσύ ο ίδιος βλέπεις αποτελέσματα μέσα σου και έξω σου, δεν πείθεσαι? Πείθεσαι. Δεν μπορώ να σου πω τίποτε άλλο. Μόνο η γνώση και η εμπειρία μπορεί να σου δώσουν απαντήσεις.......
Αποτελέσματα … γνώση και εμπειρία … ![]()
Αλλάζεις την γνώση και τις εμπειρίες και έχεις αλλά αποτελέσματα ![]()
Τελικά μου φαίνεται όλοι (εσω) κάνουμε ότι λειτουργεί – για μας - και κατά βάθος έχει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε… διαφορετικά δεν θα μας αρέσανε και θα αλλάζαμε τις εμπειρίες και την «γνώση»
Το πώς πείθουμε τον εαυτό μας και τους άλλους μετά για αυτό (ότι είναι τα καλύτερα, τα μοναδικά , τα δεξιότερα τα ποιο σεξουλιάρικα ) δεν έχει και τόσο σημασία..
Γιώργος![]()
..θα έσφαζα αυτή την στιγμή την μισή Ιεραρχία (ή ότι άλλο διαθέτετε) για μία μπουγάτσα ή ένα ταψάκι ραβανί..![]()
Ich komme von rechts und habe Vorfahrt. ((systran_aum: Έρχομαι από δεξιά και έχω προτεραιότητα)) Die Schuld liegt bei Ihnen, da Sie mir von hinten aufgefahren sind. ((systran_aum: Το λάθος είναι δικό σας γιατί με χτυπήσατε από πίσω))
SIM CARD: σφεντόνα και τΥράκι... αμφότερα xρήσιμα.
((Αϊντε και ξημέρωσε... / «Όλα είναι τέλεια»))
Χορηγός: SeriusBased_Μ©Ζ society
..θα έσφαζα αυτή την στιγμή την μισή Ιεραρχία (ή ότι άλλο διαθέτετε) για μία μπουγάτσα ή ένα ταψάκι ραβανί.."
Κι εγώ κι εγώ... Μπουγάτσα με τυρί και γάλα κακάο ή καφές... το καλύτερο πρωινό που τρώγεται ότι ώρα και να είναι ![]()
Θέλω κι εγώ
Μήπως μπορείτε να μου στείλετε κανένα κομματάκι παρακαλώ? ![]()
Καλημέρα

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
quote:
"Γιώργος
..θα έσφαζα αυτή την στιγμή την μισή Ιεραρχία (ή ότι άλλο διαθέτετε) για μία μπουγάτσα ή ένα ταψάκι ραβανί.."Κι εγώ κι εγώ... Μπουγάτσα με τυρί και γάλα κακάο ή καφές... το καλύτερο πρωινό που τρώγεται ότι ώρα και να είναι
Θέλω κι εγώ
Μήπως μπορείτε να μου στείλετε κανένα κομματάκι παρακαλώ?
Καλημέρα
Αχα!!… άλλος ένας στο δύσκολο μονοπάτι της κοιλιόδουλης Ατραπού ![]()
![]()
«May the μάσα be with you..!!!» ...
....
Γιώργος![]()
… Master μασάει ![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Και τη μπουγάτσα με το δεξί χέρι.... Μην μας κατηγορήσουν ότι είμαστε αυτηνής της αριστερής ατραπού
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό είναι βέβαια να σταματήσουμε εδώ γιατί το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα...![]()

quote:quote:
Και τη μπουγάτσα με το δεξί χέρι.... Μην μας κατηγορήσουν ότι είμαστε αυτηνής της αριστερής ατραπού
Καλό είναι βέβαια να σταματήσουμε εδώ γιατί το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα...
"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Έχεις δίκαιο αγαπητή Avallon sorry …..αλλά εκτός από «διαφημιστικά» από μια συγκεκριμένη και μάλλον μικρή ομάδα δεν έχουμε ακούσει κανέναν από την άλλη πλευρά … καμία κουβέντα ας πούμε για τον Σατανισμό ,τον θεό Set – την ιδέα Principle of Isolate Intelligence, Fraternitas Saturni , Yezidi , Xeper , Luciferians, η για την Maria de Naglowska , τον La Vey , τον Aquino…. , και γιατί όχι Jack Parson
Και να απαντήσει στο ερώτημα γιατί τελικά κάποιος να θέλει ακολουθήσει το Αριστερό μονοπάτι αφού του λένε οτι θα στην «πέσουν λύκοι και θα σε κατασπαράξουν» και γενικά θα έχεις «άσχημο και κακό τέλος» δεν θα γνωρίσεις ποτέ την "Αλήθεια" και δεν θα δείς "Φώς"
Και πώς μπορούνε να ξέρουνε αυτοί της δεξιάς ατραπού τι κατάληξη θα έχει ο άλλος της αριστερής , αφού κανένας από αυτούς δεν έχει πάρει αυτόν τον δρόμο..![]()
Γιώργος![]()
I was just following orders Sir… Jesus told me….![]()