- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΜACEDON AΘΕΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
EΞΑΔΑΚΤΥΛΕ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ..ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΩΡΑ!!!!ΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ SERVICE ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ....!!!
quote:
EΞΑΔΑΚΤΥΛΕ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ..ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΩΡΑ!!!!ΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ SERVICE ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ....!!!
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ:OTI ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.. ΑΛΗΘΕΙΑ ANONIMOS_MAXITIS ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ;;
quote:
Ισοκράτηςquote:
Προσοχή , οι Εβραίοι και τα βιβλια τους βλάπτουν σοβαρά την υγεία! Κρατήστε τα παιδια σας μακρια απο αυτα.Αυτά εννοείς;
macedon
Αυτα και πολλα αλλα που έχουν γραφτεί βάση αυτών .
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
quote:
Η ΩΡΑ ΕΦΘΑΣΕ.......!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=LyEozDI1HTs
Πρεπει να καταλάβουμε κάτι απο το βίντεο ή απο τα σχόλια του;:
"ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.. το τραγουδι μ'αρεσει απλα. ειμαι χρηστιανος ορθοδοξος. μην ξανακουσω για δωδεκαθειστης και τετοια."
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
Edited by - Ισοκράτης on 24/05/2012 00:12:24
Επίτηδες την έβαλα για να την σπάσω στα τρόλεϋ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
EΞΑΔΑΚΤΥΛΕ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ..ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΩΡΑ!!!
Έτσι είμαστε εμείς οι αναρχικοί και αντιεξουσιαστές. We will not give you the bill.
Εξαδάκτυλος
quote:
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ:OTI ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..
Καλά σου είπε. Δεν έχεις δει τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ με κουκούλα να πάθεις πλάκα.
Another thing!
quote:
ΑΛΗΘΕΙΑ ANONIMOS_MAXITIS ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ;;
Είμαστε φίλοι των Εβραίων εμείς οι αναρχικοί. Μας έχουν τάξει μάλιστα και για κάθε νέο αντιεξουσιαστή που φέρνουμε, θα μας δίνουν δώρο ένα κινητό.
quote:
ΕΝΤΑΞΕΙ;;ΡΙΞΑΤΕ ΜΟΛΩΤΟΦ;
Εννοείται σύντροφε. Εγώ έριξα δύο μόνο γιατί δεν είχα άλλα λεφτά για βενζίνη. Μήπως ξέρεις αν οι μολότωφ δουλεύουν με καλαμποκέλαιο;

macedon
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΟΥΣΤ πάλιο άθεα αναρχοκομμούνια!
Βρωμάτε αναρχίλα απο μακριά βάλτε κάνα ρεξόνα ρε κοπρίτες!
Αμ μου τα είπε και εμένα ο διεγραμμένος για το τι σόι κουμάσια είστε! αλλά όταν θα πέσει η οργή του θεού πάνω σας και θα ψήνεστε σαν σωταρισμένα παϊδάκια στην σχάρα στο πυρ το εξώτερον θα παρακαλάτε δια την σωτηρίαν σας!
ΟΥΑΙ τοις ηττημένοις ανόητα ποταπά ανθρωποϋβρίδια.
Σαν μπούμε μες στην πόλη
και φύγουν οι Μογγόλοι
όσο και αν προσκυνάτε
στην κόλαση θα πάτε
Παλιοανθέλληνες! οι μοναδικοί πραγματικοί Έλληνες είναι οι Χριστιανοί με την καθαρή Ελληνική τους θρησκεία ρε παλιοεβραίοι! όσο πιο φανατικός Χριστιανός τόσο πιο Έλληνας ΓΚΕΓΚΕ?
Τα χριστιανά πάντως ευχαριστήθηκαν τον "Φιλιππικό" σου!!!
Που να ήξεραν...το δούλεμα!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Είμαστε φίλοι των Εβραίων εμείς οι αναρχικοί
ENNOEITAI,AYTO KANEI MΠΑΜ!
quote:
Όταν συνειδητοποιήσεις γιατί θεωρείς τον Δία μύθο, θα καταλάβεις γιατί δεν πιστεύω στο θεό σου
ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...!!!
Edited by - Εξαδάκτυλος on 24/05/2012 17:57:00
Το κουδουνάκι,που έχεις στο λαιμό σου,τι ήχο βγάζει?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΕξαδάκτυλεΤο κουδουνάκι,που έχεις στο λαιμό σου,τι ήχο βγάζει?
ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ!.!.!
Στο πληκτρολόγιό σας (Αγγλιστί keyboard), στα αριστερά, υπάρχει ένα κουμπάκι που γράφει επάνω Caps Lock... μερικές φορές μπορεί να συνοδεύεται η φρασούλα και με ένα [Α]...
Σας παρακαλώ, πατήστε το και βγάλτε αυτά τα ρημάδια τα κεφαλαία!!!
Οι οδηγίες απευθύνονται προς όλους όσους χρησιμοποιούν τα κεφαλαία στα κείμενά τους...
ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ... ΟΚ; (Ελληνιστί, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;)
Ελπίζω να μην ήμουν επιθετικός...
Ευχαριστώ πολύ...![]()
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ