- 7 θανασιμα αμαρτηματα : λαιμαργια,ποσο πρεπει να τρωμε? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
..ειχε διαφυγει απο το νου μου τουτο το θεμα του αγαπητου Αβαταρ//ειχα και μερες να εισ-ελθω
θα ειμαι σαφης οπως συνηθως σε σχεση με την μαντεια οπου και ανεφερε ο Πριγκηπας των Δισκων.
δεν ειμαι υπερ της μαντειας:)
..καθε φορα που ελαβα αναλογο μειλ 'η επιμονη ζητηση ενημερωσης σχετικα ,ημουν σαφης/ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΑΝΤΕΙΑ.
Οι καρτες των ταρω/τα μυστικα της δημιουργιας δηλαδη, ειναι τα κλειδια ν' ανοιξει ο καθενας τις πυλες της αληθειας που αντιστοιχουν σε αυτον.
Φιλε πριγκηπα των δισκων, που ειδες ν' αναφερει καποιος στην κουβεντα μεχρι εκεινου του σημειου που αναφερθηκες σε αυτην (μαντεια)περαν εσου ,την ενασχοληση με τη μαντεια;
..αντιθετως απο το πρωτο κιολας μνμ μετα τα "μη" ,προτινεις ποια τραπουλα θα πρεπει να χρησιμοποιηθει...απο το μυουμενο(αντε ισως οχι μυουμενο για σενα//αλλα ταρωμαντη:(//
δεν ειναι καπως οξυμωρο τουτο;
θα'λεγα πως καθε μια απο τις πολλες ιδιοσυγκρασιες των ψυχων που αναζητουν τις πυλες των αρκανων φερει την συνολικη ευθυνη τοσο συνειδητα οσο και ασυνειδητα...τοσο για την επιλογη "τασης"=deck δηλαδη ...
οσο + του τελεσματος..της αρκανας που επελεξε να βαδισει..
ειπα στο πρωτο μνμ μου πως δεν ειναι σημαντικο να δωθει η γνωμη υποκειμενικα/δηλαδη εμενα μου κανει τουτη η καρτα επειδη καποτε εκανα το ταδε εγωιστικο ...και τωρα προτεινω το "φευ"//αυτο δειχνει μοναχα πως "επαθες μεν και εμαθες δε"..αλλα δεν ειναι επι του παροντος...//παρα εν μερει(αν παραδειγμα μας ζητηθει μοναχα η προσωπικη εμπειρια μας με διαφορετικων τασεων αρκανες...)
οπως λοιπον ειπα σαφεστατα εξ αρχης ...σημασια εχουν τα αντικειμενικα πλεον...επιπεδα θεασης)
μοναχα ετσι μπορει καποιος να πει με σεβασμο "ευχαριστω...που με απετρεψες καποτε να μην χρησιμοποιησω εγωιστικα τα μυστικα ...."
αρα γλυτωσα απο την ..καταρα τους οπως θελεις εσυ να ονομαζεις.
το θεωρω κομματι "τρομοκρατικο" αυτο που διεδωσες(επειδη ειμαστε ηδη στο δικτυο δεν μιλαμε εμεις οι λιγοι πριβε) ...σαν πληροφορια.
επειδη + για την μαγεια στο μεσαιωνα που ζουμε το ιδιο θα ακουσεις ...:)
δεν μιλαμε εδω σε τουτο το τοπικ λοιπον για παιχνιδι ...οπως το να ριχνουμε λαδι στη φωτια επειδη μας αρεσει να παιζουμε επικινδυνα/σημασια εχει να δωσουμε σαφεστατα ενα μνμ σε οσους ασχολουνται με τα μυστικα των αρκανων...(εσυ αναφερεις τη μαντεια //εγω παλι τουτο τον ορο τον θεωρω ως εξωτερικη γνωση των αρκανων//σαν να λεμε...πηγαινεις στην πηγη και κανεις οτι σου ειπαν για να φτασεις...αλλα δεν εχεις ανακαλυψει μοναχος...το δρομο...κακο αυτο χμ;)
.."παιχνιδι" ειναι + η χαρα της kinder ανακαλυψης απο την αλλη/χμ;
η χαρα του ν'ανακαλυψεις -οχι μιμιτικα!- τον δρομο των απαντησεων της δικης σου ψυχης.
Eσυ παραδειγμα ανακαλυψες πως τουτες οι αρkανες που προτεινεις ως τις πλεον ιδανικες ..ειναι ιδανικες για ολους;
χμ..//για σενα ναι/αυτο ομως που αντικειμενικα συμβαινει;/το γεγονος και μονο οτι υπαρχουν σειρες ταρω που διαφερουν αρκετα μεταξυ τους αυτο + μονο δηλωνει τη διαφορετικοτητα των...δημιουργων μεν αλλα το ουσιωδες ειναι η ιδιοσυγκρασιες αυτων/αυτες και αντιστοιχουν σαφεστατα σε οσους θα επιλεξουν ...//
φτανουμε στο τωρα...
αν θες διαβασε παλι το πρωτο μου ποστ για να μην επαναλαμβανομαι ...και να πω αλλη μια...πως στον καιρο που ζουμε τοσο το fusion στις αρτιστικες τασεις οσο και η πληθωρα των ...ομαδων αναζητησης ...μοιαζει με καθρεφτη που εγινε κομματια...
τωρα/αν καποιος δυναται να περισυλλεξει τα θραυσματα και να ενωσει ολα σε ενα λαμβανοντας τη χαρα της αποκαλυψεως του μυστικου κωδικα της δημιουργιας...τοτε χαιρομαι που λαμβανω μερος σε τουτο το τελεσμα...
και χαιρετω τους φιλους που με εννοησαν ...ολοκληρωτικα...
ως αψογοι...μυημενοι.
φιλε μου Αβαταρ δεν ανεφερα το εργο μου επι των εικονων ουτε προς εντυπωσιασμο ουτε προς σχολιο/το εκανα για να σου αναφερω οσα μολις ειπα -δις-.
υπεροχη κουβεντα...
ευχαριστω σας:)

Hail the jewel in the lotus!
Edited by - ΑΤΜΑ on 26/01/2005 23:44:38