- Μετεωρολογικό φαινόμενο τα UFO στο ΜΕΞΙΚΟ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
'Oπως αναφέρει το Reuters, την περασμένη εβδομάδα η αεροπορία του Μεξικού δημοσιοποίησε εικόνες που βιντεοσκοπήθηκαν στις 5 Μαρτίου από αεροσκάφος που εκτελούσε αναγνωριστική πτήση για τον εντοπισμό ναρκωτικών.
Τα ραντάρ του αεροπλάνου εντόπισαν Αγνωστης Ταυτότητας Αγνωστης Αντικείμενα και οι υπέρυθρες κάμερες κατέγραψαν έντεκα φωτεινές σφαίρες, αόρατες στο ανθρώπινο μάτι, να πετούν ή να αιωρούνται σε μικρή απόσταση.
Τα ΑΤΙΑ πιθανότατα δεν ήταν εξωγήινα σκάφη -δεν ήταν καν αντικείμενα, διαβεβαιώνει τώρα ο πυρηνικός επιστήμονας Τζούλιο Χερέρα του Εθνικού Αυτόνομου Πανεπιστημίου του Μεξικού.
«'Oπως υπάρχουν κεραυνοί ανάμεσα στα σύννεφα και το έδαφος, μπορούν επίσης να εκδηλωθούν ανάμεσα στα σύννεφα, και μερικές φορές μπορεί να αναπτυχθούν σφαιρικοί κεραυνοί.
Πιστεύω ότι [το περιστατικό] ήταν ένα από τα σπάνια αυτά φαινόμενα» εξήγησε.
«Είναι ένα πολύ σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μπορούσαμε να αναλύσουμε τις πληροφορίες που συνέλεξαν αυτοί οι πιλότοι» προσέθεσε.
Η υποστηρικτής της θεωρίας των εξωγήινων Τζέιμι Μόσαν είχε νωρίτερα υποστηρίξει ότι τα ΑΤΙΑ φαίνονταν «νοήμονα», καθώς είχαν περικυκλώσει το αεροσκάφος.
Σύμφωνα όμως με τον Χερέρα, η διάταξη αυτή μπορεί να οφειλόταν σε εκκενώσεις φορτίων από τους σφαιρικούε κεραυνούς που προσελκύθηκαν από την αγώγιμη άτρακτο του αεροπλάνου.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ!!!!
Άντε είδαμε 12 σφαίρες αμέσως UFO,συνωμοσίες και παραπληροφόρηση...
Σφαιρικοί κεραυνοί υπάρχουν, αλλά μήπως υπάρχει και κανένα site να δούμε το ρεπορτάζ μήπως και βγάλουμε κανένα συμπέρασμα;
Μπορεί τελικά απλώς να τους άρεσε η τεκίλα...
ΕΙΠΑΜΕ ΗΡΕΜΙΑ!!!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΩΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ "ΧΑΥΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ skunk ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ
C YA DUDES!?!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Φιλικα ο τυφλος οδηγός και φύλακας της γνώσης.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ΦΙΛΕ ΜΟΥ BLIND GUARDIAN ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ....
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ....
ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ "Ε" ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ....
ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣETE THN EΛΛHNIKH KAI THN ΛEYKH ΦYΛH AΠO THN ΓENOKTONIA"
ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ....
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ......
ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ BLIND GUARDIAN ????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
quote:
O συγκεκριμένος κύριος αν είχατε επισκευτεί την σελίδα του (πριν σταματήσει) είχε πληροφορίες για συνωμοσίες απίστευτες (αληθινές η μή δεν γνωρίζω) και εμπλέκε ονόματα βαρβάτα της Ελληνικής και διεθνούς πολιτικής.
Πολύ ενδιαφέρον.
Μήπως θα μπορούσες να επεκταθείς σε όσα θυμάσαι?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Παλιά έμπαινα κάθε μέρα στην σελίδα και διάβαζα μανιωδώς όλα τα γραπτά της... Από αυτά που δίαβαζα μου είχαν πέσει τα μαλλιά!!! Θα ψάξω στα CD μου και θα δημοσιεύσω κάποια απο αυτά...
Πάντως ανέλυε Τα γεγονότα στα Ίμια, είχε κάθε συνομωσία των βαλκανικών και μη, χωρών κατά της Έλλάδας και των Ελλήνων. Είχε επίσης αναλυτικά τα σχέδια που κάνουν οι Κινέζοι, οι Εβραίοι, οι Αμερικάνοι, οι Σκοπιανοί, οι Ρώσοι, οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι για να μπουν στην Ελλάδα! Είχε ακόμα και ακριβείς ημερομηνίες σε κάποια απο αυτά.
Το συγκλονητικότερό όλων φυσικά είναι ότι με την επέμβαση που σκοπεύουν να κάνουν οι Αμερικάνοι στο Ιράν ή στην Συρία, θα ξεσπάσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος!!! Και πάλι σε αυτό το γεγονός που αναφέρει είχε αναλυτικά βήμα προς βήμα τι θα γίνει... Δεν αναφέρω λεπτομέρειες για ευννόητους λόγους... Η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν πολεμικές δυνάμεις να εισβάλουν στην Μέση ανατολή είναι αρχές 2006, ημερομηνία όπου και θα αρχίσουν και άλλες επεμβάσεςι άλλων χωρών σε κάποιες άλλες χώρες χρησιμοποιώντας ως προσχήματα την επέμβαση της Αμερικής στη Μέση ανατολή... Τρελές καταστάσεις...
Επίσης αναέρει ότι Τουρκία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της "Μακεδονίας" και Αλβανία μαζεύουν δυνάμεις στα σύνορα της Ελλάδας και ετοιμάζονται να μπουν "Μέσα"!!! Τα μεγάλα κεφάλια μας φυσικά και το γνωρίζουν αλλά επειδή είναι μισοεβραίοι οι περισσότεροι κάνουν ότι είναι δυνατό να τους βοηθήσουν... (π.χ.: Κλείνουν ένα ένα τα φυλάκια στα σύνορα)!
Απόδειξη του ότι είναι μισο εβραίοι οι πολιτικοί μας;
Καραμανλής (Πρωθυπουργός της Ελλάδας): Καρά-Αμάν-Αλής: Τουρκο-Εληνο-Εβραίος!!!
Κολωζώφ (Βουλευτής ΚΚΕ): Εβραιο-Ρώσος!!!
Σιμήτης (Βουλευής Πασόκ): Εβραίος (καθαρός)
Και άλλα πολλά ονόματα είχε κάνει αναφόρα. Και πιστεύω πως γι'αυτό και την κλείσαν την σελίδα αυτή!
Γενοκτονία Ελλήνων!!!
Απο τους Κινέζους!!!
Ναι είναι αλήθεια ότι οι Κινέζοι ετοιμάζονται και αυτοί να μπουν στην Ελλάδα και να αφανίσουν ότι Ελληνικό στοιχείο υπάρχει! (Κάτι απο Χίτλερ κατά Εβραίων μου θυμίζει αυτό)
Το Ευρωσύνταγμα που θέλαν να περάσουν οι Ευρωπαίοι είχε ως απώτερο σκοπό την δημιουργία του Ευρωστρατού... Ο οποίος και θα είχε ως έδρα το κέντρο της Ευρώπης, αφήνοντας τα Βαλκάνια με έναν απλό μισθοφορικό στρατό... (και αυτό σχέδιο των Κινέζων σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους ηγέτες)
Ξαναγυρίζω στο θέμα με τα Βαλκάνια...
Όπως ανέφερα λοιπόν οι τέσσερις γείτονες χώρες σκοπεύουν να μπουν στην Ελλάδα. Οι σκοπιανοί (Μακεδόνες τρομάρα τους) Θα αναγκάσουν τους ηγέτες μας να τους παραδώσουμε την Μακεδονία μας την Θράκη μας και την Θεσσαλία μας ως αντάλλαγμα να μην πολεμήσουμε και να μην σφάξουν κόσμο! Οι δικοί μας θα αρνηθούν για να βοηθήσουν στον αφανισμό μας. Αλλά μετά για να ανεβάσουν το γόητρό τους θα παραδώσουν τις περιοχές αυτές! (πρέπει να φοβάμαι, Πτολεμαΐδα μένω στον νομό Κοζάνης!!!)
Τέλος η σελίδα αυτή όντως περιείχε σημαντικά κείμενα αρχαίων αλλά και νέων συγγραφέων!!! Όπως επίσης και ύμνους αρχαίους αλλά και Συμφωνίες του σύγχρονου μεγάλου Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vagelis)
Αυτά θυμάμαι για την ώρα...
Για περισσότερες πληροφορίες για τα άνωθεν. Στο topic που άνοιξα παλαιότερα: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5425
Προς το παρόν Αντίο...
Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot
Αυτά τα οποία διάβασα για τον Ωρίωνα είναι ανήκουστα!!!
Πρέπει ως γνήσιοι Έλληνες να μείνουμε στο πλευρό του Ωρίωνα και να τον βοηθήσουμε εάν είναι ακόμη ζωντανός να γλυτώσει απο τα κακόβουλα πλάσματα της Ελληνικής Αντυνομίας που είναι όπως σωστά αναφέρει ο Ωρίωνας "Σοδομισμένα μασωνικά προδοτικά απόσκατα της Ελλάδος" και όπως εγώ τους αποκαλώ λαϊκιστί "τσιράκια" των Εβραιοδρακονιανών κινεζομασώνων!!!
Δηλώνω πως εγώ προσωπικά είμαι στο πλευρό του αγωνιστή της αλήθειας Ωρίωνα. Και ζητώ όποιος ξέρει που βρίσκεται αυτήν την στιγμή ο Ωρίων, η εάν ξέρει πως μπορώ να μάθω και πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του ας μου στείλει private μύνημα στο: Wawkalak@hotmail.com ή ας με πάρει τηλ. στο *****
Ας ενωθούμε όλοι μαζί για να σταθούμε στο πλευρό του Ωρίωνα Δημητρακόπουλου. Και ας κατακρεουργήσουμε αυτούς που κατακρεουργούν την αλήθεια και τους αγωνιστές υπέρ αυτής!!!
Φιλικά Eliathor...
Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
amalia
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΨΙΛΟΝΙΑΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟ -Ε- ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ SITE!!