- ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Κάποτε με ρώτησε ένας γνωστός μου, ‘ποιο ζώο αντιπαθώ’. Φυσικά ‘κανένα’ του απάντησα, ‘όλα είναι πλάσματα της φύσης’.
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Τέλειο .. Που το βρήκες ΤΕΛΕΙΟ
" Ηρθα στην γή να γνωρίσω τους ανθρώπους .......και αγάπησα τα ζώα !!!!!!!!¨"
Υπόψην δεν ειμαι μισάνθρωπος !!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Τέλειο .. Που το βρήκες ΤΕΛΕΙΟ
Μου το έστειλαν κάποτε σε e.mail όντως είναι άπαιχτο!!! Χεχεχε
Γατί!
που χάθηκες!

Εύχομαι σε αυτόν που το έκανε να ψοφήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αυτό το πράγμα δεν είναι άνθρωπος. Αλίμονο του εαν μάθω ποιος είναι.
εδω ο Διογενης εψαχνε να βρει καποιον με το φαναρι και δεν εβρισκε θα τον βρεις εσυ μεσα σε τοσο κοσμο?
αντε βρες τωρα ποιος απο ολους τους ανεγκεφαλους το εκανε
αλλα γιατι να του χαλασεις και την διασκεδαση?
ξερεις τι πλακα εχει να σκοτωνεις ζωακια?
προσωπικα ολο απο το παραθυρο κοιταζω μηπως και δω κανεναν που θελει να γελασει με τον σκυλο μου
εχω καταντησει παρανοικος
εκει καταντησαμε
αλλα εδω οι αλλοι φολιαζανε ανθρωπους στην ιταλια στα ζωα θα κολησουν τωρα?
κριμα

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
Γατί! που χάθηκες!
Χαίρομαι που σου ελλειψα??![]()
![]()
![]()
Τι λέγαμε??? α!!! για τα δάση... Εσύ που είσαι .. εγώ δίνω αγώνα στο τόπικ για τα δάση..![]()
![]()
Χθες έψαξα για φόλες όλη την περιοχή.
Η γειτονιά μας δεν είναι μεγάλη, μόνο 3 πολυκατοικίες στις οποίες μένουν οι μισοί τον χειμώνα και 2 μονοκατοικίες που οι ιδιοκτήτες αγαπάνε τα ζώα και ταίζουν τα αδέσποτα. Γι αυτό ελπίζω ότι ίσως βρω αυτό το τέρας. Δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό είναι σίγουρο.
Ε….. παρανόηση…..το ''γατί που χάθηκες;'' προοριζόταν για την cat.![]()
Όσον αφορά τα δάση…….ένια σου. Ξεκαθαρίζω κάποια πραγματάκια αυτήν την περίοδο. Δεν πρόκειται να μείνω στην.....απέξω…. ![]()
(Ε….παρεμπιπτόντως….. είμαι Εχέμβροτος και όχι Εξέμβροτος…![]()
![]()
)

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 19/12/2003 12:31:30
quote:
Όσον αφορά τα δάση…….ένια σου. Ξεκαθαρίζω κάποια πραγματάκια αυτήν την περίοδο. Δεν πρόκειται να μείνω στην.....απέξω….
Σίγουρα κάτι θα ετοιμάζεις.. Θα ήθελα κάποια φωτο με βίλες σε δάση..
Αχ και να είχα χρόνο να πήγαινα να τις τραβήξω...
Συγνώμη για το λάθος στο όνομα ..

αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Eεε,Sorry, "MONKEYS IN BLACK"
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
quote:
Exei ginei san tsipoura. Otan proteina na paroume megalyterh gyala o 8eios mou eipe oti ayto to psari den einai gia gyala alla gia thganh.Twra tou ferame kai ena allo gia parea...
προσεξτε μην καταπιει τον νεοφερμενο καμια χρυση τρυπα

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
H 3adelfh mou(para poly filozwh,oso de pairnei) otan htan poly mikrh taize to psari ths pswmi kai tou ebaze mesa lego gia na pai3ei...
Telika ayto to psari to brhkan psofio e3w apo th gyala!
Ενας καλός τρόπος για να μην βρεις το χρυσόψαρο εκσφενδονισμένο έξω από τη γυάλα, μόλις γυρίσεις από τις διακοπές, είναι να κλείσεις από πάνω την γυάλα με ένα τούλι. Ετσι, το χρυσόψαρο που συνήθως κάτι παθαίνει και πηδάει (ίσως από το κακό του που δεν το πέρνουνε μαζί στις διακοπές), δεν έχει τον κίνδυνο να βρεθεί στο πάτωμα, έξω από τη γυάλα. Επίσης καλό είναι σε περίοδο διακοπών, το χρυσόψαρο να βρίσκεται σε μεγάλη γυάλα (μεγαλύτερη απ'ότι συνήθως) και να έχεις αλλάξει το νερό όσο πιο πρόσφατα γίνεται με φρέσκο νεράκι (πιθανόν να πηδάει το ψάρι γιατί κάτι το ενοχλέι στο βρώμικο νερό - χάσαμε παλιά αρκετά χρυσόψαρα έτσι, πριν σκεφτούμε τη λύση με το τούλι...)
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
3exasa na sas pw oti ephxhrhse kai na to ntysei!
quote:
Telika ayto to psari to brhkan psofio e3w apo th gyala!
Σίγουρα αυτοκτόνησε...
quote:
Twra tou ferame kai ena allo gia parea...
Eλπίζω για τα μάτια του "καινούργιου" να κάνει λίγη δίαιτα.

Μακάρι να του βγεί ξυνή κάθε δεκάρα που θα βγάλει πουλώντας το σκυλάκι μου.
Εύχομαι τουλάχιστον οι νέοι ιδιοκτήτες της να την αγαπάνε όσο την αγαπώ εγώ.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πονεμένα σου μάτια όταν σε πρωτοκράτησα στην αγκαλιά μου μισοπεθαμένο και άρρωστο. Ούτε την δύναμη της ψυχής σου και το πείσμα με το οποίο κρατήθηκες στην ζωή κι ας ο κτηνίατρος μας είπε ότι δεν θα επιζούσες με τίποτα.
Δεν θα πάψω να ελπίζω ότι θα σε ξαναδώ μικρούλα μου. Θα ψάχνω να σε βρώ αλλά μέχρι να σε βρώ εύχομαι να είσαι πάντα καλά!

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Φίλοι μου συγνώμη αλλά ζητώ τη βοήθειά σας γιατί κάποιος αναίσθητος παράτησε ένα μικρό κουτάβι έξω από την πολυκατοικία μας. Το σκυλάκι είναι θηλυκό, μαύρο κοντότριχο με άσπρα ποδαράκια και είναι αρκετά μικροκαμωμένο και αδύνατο. Μια μικρή "συμμορία" αδέσποτων που ταϊζω και που βρίσκετε στη γειτονιά μου του επιτέθηκε από ζήλια και επειδή είχε κοκκινήσει το μάτι του από μια δαγκωματιά το πήγα στο κτηνίατρο.
Με αντιβίωση και σταγόνες που του βάζω θα του περάσει γρήγορα δεν είναι κάτι σοβαρό και ο γιατρός είπε ότι κατα τα άλλα είναι υγιέστατο.
Οποιος λοιπόν θέλει ή έχει κάποιον φίλο που θα ήθελε να το πάρει σπίτι του και να του δείξει λίγη αγάπη και θαλπωρή ας επικοινωνήσει μαζί μου αφήνοντας το τηλέφωνό του γιατί το e-mail μου έχει χαλάσει και δεν μπορώ να στείλω μηνύματα παρά μόνο να δέχομαι. Ενα όμορφο δωράκι για κάποιον φίλο που ξέρετε ότι νοιώθει μοναξιά και ότι αγαπά τα ζώα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...![]()
![]()