ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

allzzaro26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lencolasΜέλος
02/01/2004, 10:26:56
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!

"Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΤΙΝΤΙ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΩΣΑΝ ΜΙΑ ΝΤΙΒΑ!ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΩΣ Η ΚΟΜΨΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΑΜΠΟΥΡ."

ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΡΟΝΙ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΜΠΛΕ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΤΣΙΚΑ ΚΙΛΑΚΙΑ...

ΠΗΓΗ:WWW.E-ONE.GR

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 02/01/2004 10:30:04

05/01/2004, 19:56:19
Θα πρέπει να'ναι τέλειος ο Ρόνι σου...

"Τάδε έφη Avallon"
SilverwolfΜέλος
06/01/2004, 01:05:22
quote:

Θα πρέπει να'ναι τέλειος ο Ρόνι σου...

Συμφωνώ απόλυτα

Ελπίζω να βρήκες σπίτι για το σκυλάκι καλή μου Avallon! Μακάρι να μπορούσα να πώ ότι θα του δώσω σπίτι αλλά αν φέρω κι άλλο ζωάκι σπίτι θα με η μητέρα μου. Δεν πρόλαβε να μαθευτεί ότι χάσαμε την μικρή μας και μας φέρανε σκυλάκια να πάρουμε. Δυστυχώς αδέσποτα και "εν αναμονή" αδέσποτα (αν δεν τους βρουν σπίτια τα παρατάνε κάπου) υπάρχουν πάρα πολλά.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

lencolasΜέλος
06/01/2004, 13:47:58
ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΣΚΑΝΑΡΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΤΟΥ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ,ΕΝΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

06/01/2004, 16:05:23
αληθεια πιστευετε οτι εχουμε το δικαιωμα να βαλουμε το τσιπακι που εχει προταθει στα κατοικιδια μας?
ξερω οτι υπαρχουν πλεονεκτηματα μα και αν το φοραγαμε και εμεις θα υπηρχαν μαθα το καναμε ποτε?
06/01/2004, 20:21:56
Φίλοι μου το σκυλάκι τελικά ήταν τυχερό και δόθηκε σε πολύ καλή και ζωόφιλη οικογένεια. Δεν πρόλαβα να χαρώ όμως γιατί μόλις σήμερα ανακάλυψα άλλα 2 κουταβάκια που φαίνονται να'ναι αδελφάκια του αφού είναι και αυτά μαύρα με άσπρα καλτσάκια.
Το χειρότερο δε είναι ότι εδώ τώρα χιονίζει για τα καλά και αναμένεται σε 1-2 ώρες να το στρώσει οπότε και δεν ξέρω αν αυτά θα την βγάλουν καθαρή
Κάντε και σεις κάτι!

"Τάδε έφη Avallon"