ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gretel29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
09/02/2006, 13:08:23
dragon rider

Πάντα με καλή διάθεση ΚΑΙ χιούμορ
Γκρέτελ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
TheChosenNoneΜέλος
09/02/2006, 13:19:01
quote:
TheChosenNone, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει ντε και καλά να υπάρχει κάτι κρυμένο και κάτι ύποπτο στην όλη υπόθεση;
Γιατί δε δοκιμάζεις να το δεις πιο θετικά το όλο θέμα;
Πραγματικά σε συμβουλεύω, προσπάθησε να βγεις από την κατάσταση του θύματος - θύτη και να δεις το θέμα με δημιουργικό τρόπο:

Kαλησπέρα Αμαλία.To οτι με τοποθετείς στην κατάσταση θύματος-θύτη δεν πάει να πεί οτι είμαι σε μια τέτοια κατάσταση.Θα σε συμβούλευα και γώ λοιπόν να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις τον συναισθηματισμό σου και να μην αποδίδεις τις όποιες απόψεις σου ως πραγματικές καταστάσεις που αφορούν άλλους ανθρώπους.

Προσωπικά σου είπα να δώσεις-μιας και έκανες την αρχή να δημοσιοποιήσεις προσωπικά δεδομένα-την πλήρη εικόνα για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις.Ορθό λοιπόν κατα την αποψή μου θα ήταν να δημοσιοποιήσεις ολόκληρο το μήνυμα του υπέυθηνου προς την ΑΤΜΑ.Δεν το έκανες και δεν θα το κάνω ούτε εγω.

quote:
Αν ναι, στρέψε εκεί το βλέμμα σου και μην ψάχνεις να βρεις δολοπλοκίες.

Εσύ είπες.

Αγαπητέ Pixeldream

Δεν επιδιώκω δάφνες και άν αυτές μου είχαν αποδωθεί παλαιότερα σήμερα μπορώ να σου πώ οτι η δράση μου δεν είναι ούτε και πρόκειται να είναι αξιόλογη τουλάχιστον έτσι όπως εγώ θεωρώ το "αξιόλογη".Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια.

Ryche
ΙP-Jedi &
"Συνήγορος" της ΑΤΜΑ*
2006

*copyright Διαχειρίστρια Amalia

dragon riderΜέλος
09/02/2006, 14:54:09

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ;

09/02/2006, 15:10:48
Είναι φορές που δεν αρέσει να ακούμε ορισμένα πράγματα, και ίσως δυσκολότερο σε αυτόν που θέλει να τα εκφράσει, να γίνει με τη σειρά του κατανοητός, χωρίς να παρεξηγηθεί
.
Αν και δεν παντρεύτηκα, θεωρώ το γάμο όπως και την ζωή, δύσκολη υπόθεση. Χωρίς ψυχική επαφή με το σύντροφο, χωρίς ομορφιά στη Ζωή, υπογράφεις μόνιμα συμβόλαια ανίας και θανάτου.

Μου έκανε εντύπωση πριν Χρόνια, όταν πρωτογνώρισα αρκετά από τα μέλη, το τι σήμαινε ο χώρος εσωτερικά, ξεχωριστά για τον καθένα.

Οι περισσότεροι θέλανε συντροφιά. Θέλανε να μιλήσουν με κάποιο, η και να είναι με κάποιο, γιατί ήταν μόνοι τους. Άλλοι πάλι θέλανε να προβληθούν ποικιλοτρόπως. Ψάχνανε μαθητές να τους θαυμάσουν και να τους ακολουθήσουν. Φυσικά υπήρχαν και εκείνοι, που εψαχναν για δάσκαλο, κάποιο που θα τους βοηθούσε να σκεφτούν πιο ώριμα και καθαρά. Άλλοι πάλι έγραφαν για καθαρά εμπορικούς λόγους. Κάτι πουλούσαν, άμεσα η έμμεσα (μέσω του Εσωτερικά, η και έπαιρναν), όπως γνώσεις, ιδέες, βλέψεις, ανανέωση πίστης κλπ.κλπ.

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να ξεφύγει κάνεις από τον ρόλο του Ψαρά του Ψαριού και των διχτύων. Εκεί βασίζεται ο κόσμος που ζούμε.

Έτσι μπαίνοντας και εδώ μέσα, αναπόφευκτα μεταφέρουμε ότι υπάρχει έξω.

Ορισμένοι κατάφεραν και (παντρεύτηκαν) με τον χώρο εσωτερικά.
Σκέφτονται μάλιστα πως τον αγαπούν και τον φροντίζουν.
Αμφιβάλλω!
Αυτό γιατί συμβαίνει όπως ακριβώς έξω.
Τι συμβαινει εξω?
Περνάει καιρός για να ανακαλύψουν, πως δεν παντρεύτηκαν το σωστό άνθρωπο, ένα άνθρωπο που δεν αισθάνεστε ολοκληρωτικά (σαν στο σπίτι τους) Απουσιάζει η συντροφικότητα. Ο άνδρας (η η Γυναίκα), γίνονται δυνατότεροι, έτσι δεσπόζουν.

Ο άλλος….(και οχι μονο ο συντροφος) αρχίζει και ενοχλείται, *(εκτός και είναι μαζοχιστής…)

Αρχίζει η γκρίνια…

Πληγώνεστε εύκολα και με το τίποτα, και αυτό μέχρι να δείτε, πως έτσι συμβαίνει και το πόσο ηλίθια είναι όλα αυτά.

Μα δεν το βλέπετε.

Αισθάνεστε τόσο μόνοι, και πριν καλά καλά αφήσετε κάποιον/κατι, πιάνεστε από κάποιον/κατι άλλο

Το να είσαστε μέλη σε ένα χώρο που ενθαρρύνεται η ελευθερία του λόγου, *(πλην της βωμολοχίας) χρειάζεται να τον προστατεύεται, με νύχια και με δόντια.

Χρειάζεται να προστατευθούν οι διαφορετικές φωνές, και αν εμποδίζονται.... αναρωτηθείτε και ερευνήστε τις προθέσεις αυτών που τις εμποδίζουν.

Είναι εύκολο να λέμε, υπάρχει ελευθέρια λόγου, μα δεν είναι καθόλου εύκολο να την χειριζόμαστε

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Είναι όπως η ζωή. Χρειάζεται όλη μας η προσοχή,(η αγαπη αργει) σε κάθε κουβέντα που γράφουμε.

Είναι κατι σαν την παντρειά, πίσω από το αρεστό, (που με τα χρόνια περνάει) αν δεν υπάρχει (σε βάθος κατανόηση) μοιάζουμε με τους τυφλούς.

Στα (γεράματα) ίσως το δούμε, μα θα έχει περάσει η ζωή μας, με το τι θα πουν, τι θέλουν… και τι θα σκεφτούν… (οι άλλοι)

Το φόρουμ δεν είναι διαφορετικό από τη Ζωή.

Γι αυτό Ζήστε ελεύθερα.

Αν δεν αισθάνεστε ελεύθεροι σε αυτό το χώρο, (σαν στο σπίτι σας), πάρτε λίγο χρόνο, κοιτάχτε τη θάλασσα και τον ουρανό, (αυτό σίγουρα δεν σας κάνει κακό), και μακριά, μακρια από όσους προτείνουν βαγόνια και σιδηροδρομικές γραμμές πνεύματος….

Η κατεύθυνση λέει… NTAXAOY

Κάθε ομοιοτης με πραγματικά γεγονότα, πρόσωπα, περιστάσεις, (η και ψύχωκαταστάσεις) δεν είναι τυχαία.

Πλάτωνας

dragon riderΜέλος
09/02/2006, 15:12:50
quote:
δεν υπάρχει πραγματικά κάτι στο οποίο νιώθω πως οφείλω "να απαντήσω" και στο οποίο η Ομάδα Συνεργατών - και εμού συμπεριλαμβανομένου - δεν έχει απαντήσει ήδη εδώ και πολύ καιρό - ποικιλοτρόπως και εξαιρετικά εκτενώς και σαφώς - και εξάλλου συνεχίζει και το επαναλαμβάνει...

quote:
δεν υπάρχει κάποια "επίσημη τοποθέτηση" - όπως συνηθίζεται να λέγεται - που απομένει να γίνει σχετικά με θέματα που αφορούν απενεργοποιήσεις λογαριασμών ή τον χειρισμό της επικοινωνίας μας με τους ανθρώπους στους οποίους αυτοί "ανηκουν". Ούτε κάποια σημαντική αλλαγή που θα μπορούσε να τον βελτιώσει ακόμη περισσότερο.

quote:
ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.(ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

Ryche

quote:
Δεν επιδιώκω δάφνες και άν αυτές μου είχαν αποδωθεί παλαιότερα σήμερα μπορώ να σου πώ οτι η δράση μου δεν είναι ούτε και πρόκειται να είναι αξιόλογη τουλάχιστον έτσι όπως εγώ θεωρώ το "αξιόλογη"

ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ...ΑΣ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΕΛΟΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ...ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

09/02/2006, 16:09:14
TheChosenNone
Τα ίδια Παντελάκη μου,
Τα ίδια Παντελή μου.

Ας είναι (που λέει και ο morent11 )

09/02/2006, 16:21:15
Αγαπητέ Dying Incubus...

Έχεις αναλώσει 3 ποστ κι εγώ άλλα 2 αναλύοντας τη δική μου επιμονή για μια απάντηση του Admin, την οποία όμως και ΔΕΝ αρνήθηκα! Παραδέχτηκα ότι ήμουν επίμονος! Θεώρησες ότι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να μου κάνεις παρατήρηση και μου την έκανες. Από την πλευρά μου μπορώ να τη λάβω ή να μην τη λάβω υπόψη μου! Τώρα δηλαδή τί θα γίνει; Θα συζητούμε για πολύ το θέμα αυτό; Μου λες ότι καλύφθηκες από την απάντησή μου και σου λέω ότι έλαβα κι εγώ κάποιες απαντήσεις και μάλιστα εξέφρασα τα συμπεράσματά μου. Πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και, αν σε ζάλισα με την επιμονή μου, τώρα αυτή αποτελεί παρελθόν! Παρόλ' αυτά, σήμερα επανέρχεσαι με νέα τοποθέτηση επ' αυτού...Μάλλον εγώ λοιπόν πρέπει να ρωτήσω "Δηλαδή τί άλλο πρέπει να πω για να καλυφθείς επί του θέματος;" Να βάλω υποσημείωση λέγοντας "Ο Dying Incubus είναι αμερόληπτος!"; Εντάξει...

Υποσημείωση : "Ο Dying Incubus είναι αμερόληπτος!"

Καλύτερα τώρα;

09/02/2006, 16:28:18
quote:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ;

Δεν το παίζουμε με την πρώτη αυτό. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑ.

Πρώτα: BLA BLAAAA BLAAAA

META:

META:

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ:

Αμέσως μετά Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ:

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:

OΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
09/02/2006, 19:52:55
Νομίζω Gretel πως αν κάποιος επιβιώσει μετά από όλ' αυτά, δικαίως μπορεί να του δοθεί ο τίτλος :

Boris 'The Blade' Yurinov

Θα 'θελα επίσης να σταθώ σε κάτι που είπε ο Pixeldream :

quote:
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Και να πω ότι, πράγματι, δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορούσε κάποιος αποτελεσματικά να "αποστειρώσει" ένα φόρουμ. Εκτός πια κι αν αρχίσει να διαγράφει (εξ ολοκλήρου) μηνύματα και τόπικ...Τότε όμως θα μείνει μόνος του...

Edited by - durden_alie on 09/02/2006 20:01:43

10/02/2006, 09:52:29
Αγαπητέ durden_alie, επειδή ενδεχομένως δεν θυμάσαι οτι μου έθεσες ο ίδιος κάποιο ερώτημα κι ένα θέμα στις 8/2/2005 κι ώρα 17:46, θα ήθελα να σου πώ οτι προσπάθησα ακριβώς να απαντήσω σ' αυτά και μόνο:

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Τώρα, αν νομίζεις οτι ξεχώρισα εσένα από τα υπόλοιπα μέλη που συμμετείχαν σε εκείνο το topic....
--------------------------------------------------------------------------------

Δεν νομίζω, με ξεχώρισες!

quote:
quote:
Δεν περίμενα να λάβεις την ερώτηση μου τόσο μεροληπτική απέναντι σου.

Εσύ πως την έλαβες;

Καθώς και το σχόλιο σου που ένιωσα οτι με υποτιμά:

quote:
ΥΓ : Θα μπορούσε αυτό να συνεχίζεται αιώνια, δε νομίζετε; Όταν αποφασίζουμε να παίξουμε με τις λέξεις έχει πλάκα!...Ουσία όμως;...

Τώρα αν εσύ νομίζεις οτι ο σκοπός μου ήταν να διαπραγματευτώ την μεροληψία μου ή την αμεροληψία μου σε ένα topic με κάποιον, ας είναι...
Μάλλον η συννενόηση μας δεν ήταν εφικτή σε αυτό το σημείο.
Εφόσον λοιπόν επιθυμείς έναν διάλογο και δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε άλλο σε μια τέτοια συζήτηση μαζί, δεν έχω κανένα λόγο να σε "καθυστερώ".

Άλλωστε το λέει κι η διαφήμιση:

Κάντε ένα διάλειμμα!
Κάντε ένα kit kat

In anticipation of my resurrection...

rizitisΜέλος
10/02/2006, 12:19:41
quote:

Είναι φορές που δεν αρέσει να ακούμε ορισμένα πράγματα, και ίσως δυσκολότερο σε αυτόν που θέλει να τα εκφράσει, να γίνει με τη σειρά του κατανοητός, χωρίς να παρεξηγηθεί
.
Αν και δεν παντρεύτηκα, θεωρώ το γάμο όπως και την ζωή, δύσκολη υπόθεση. Χωρίς ψυχική επαφή με το σύντροφο, χωρίς ομορφιά στη Ζωή, υπογράφεις μόνιμα συμβόλαια ανίας και θανάτου.

Μου έκανε εντύπωση πριν Χρόνια, όταν πρωτογνώρισα αρκετά από τα μέλη, το τι σήμαινε ο χώρος εσωτερικά, ξεχωριστά για τον καθένα.

Οι περισσότεροι θέλανε συντροφιά. Θέλανε να μιλήσουν με κάποιο, η και να είναι με κάποιο, γιατί ήταν μόνοι τους. Άλλοι πάλι θέλανε να προβληθούν ποικιλοτρόπως. Ψάχνανε μαθητές να τους θαυμάσουν και να τους ακολουθήσουν. Φυσικά υπήρχαν και εκείνοι, που εψαχναν για δάσκαλο, κάποιο που θα τους βοηθούσε να σκεφτούν πιο ώριμα και καθαρά. Άλλοι πάλι έγραφαν για καθαρά εμπορικούς λόγους. Κάτι πουλούσαν, άμεσα η έμμεσα (μέσω του Εσωτερικά, η και έπαιρναν), όπως γνώσεις, ιδέες, βλέψεις, ανανέωση πίστης κλπ.κλπ.

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να ξεφύγει κάνεις από τον ρόλο του Ψαρά του Ψαριού και των διχτύων. Εκεί βασίζεται ο κόσμος που ζούμε.

Έτσι μπαίνοντας και εδώ μέσα, αναπόφευκτα μεταφέρουμε ότι υπάρχει έξω.

Ορισμένοι κατάφεραν και (παντρεύτηκαν) με τον χώρο εσωτερικά.
Σκέφτονται μάλιστα πως τον αγαπούν και τον φροντίζουν.
Αμφιβάλλω!
Αυτό γιατί συμβαίνει όπως ακριβώς έξω.
Τι συμβαινει εξω?
Περνάει καιρός για να ανακαλύψουν, πως δεν παντρεύτηκαν το σωστό άνθρωπο, ένα άνθρωπο που δεν αισθάνεστε ολοκληρωτικά (σαν στο σπίτι τους) Απουσιάζει η συντροφικότητα. Ο άνδρας (η η Γυναίκα), γίνονται δυνατότεροι, έτσι δεσπόζουν.

Ο άλλος….(και οχι μονο ο συντροφος) αρχίζει και ενοχλείται, *(εκτός και είναι μαζοχιστής…)

Αρχίζει η γκρίνια…

Πληγώνεστε εύκολα και με το τίποτα, και αυτό μέχρι να δείτε, πως έτσι συμβαίνει και το πόσο ηλίθια είναι όλα αυτά.

Μα δεν το βλέπετε.

Αισθάνεστε τόσο μόνοι, και πριν καλά καλά αφήσετε κάποιον/κατι, πιάνεστε από κάποιον/κατι άλλο

Το να είσαστε μέλη σε ένα χώρο που ενθαρρύνεται η ελευθερία του λόγου, *(πλην της βωμολοχίας) χρειάζεται να τον προστατεύεται, με νύχια και με δόντια.

Χρειάζεται να προστατευθούν οι διαφορετικές φωνές, και αν εμποδίζονται.... αναρωτηθείτε και ερευνήστε τις προθέσεις αυτών που τις εμποδίζουν.

Είναι εύκολο να λέμε, υπάρχει ελευθέρια λόγου, μα δεν είναι καθόλου εύκολο να την χειριζόμαστε

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Είναι όπως η ζωή. Χρειάζεται όλη μας η προσοχή,(η αγαπη αργει) σε κάθε κουβέντα που γράφουμε.

Είναι κατι σαν την παντρειά, πίσω από το αρεστό, (που με τα χρόνια περνάει) αν δεν υπάρχει (σε βάθος κατανόηση) μοιάζουμε με τους τυφλούς.

Στα (γεράματα) ίσως το δούμε, μα θα έχει περάσει η ζωή μας, με το τι θα πουν, τι θέλουν… και τι θα σκεφτούν… (οι άλλοι)

Το φόρουμ δεν είναι διαφορετικό από τη Ζωή.

Γι αυτό Ζήστε ελεύθερα.

Αν δεν αισθάνεστε ελεύθεροι σε αυτό το χώρο, (σαν στο σπίτι σας), πάρτε λίγο χρόνο, κοιτάχτε τη θάλασσα και τον ουρανό, (αυτό σίγουρα δεν σας κάνει κακό), και μακριά, μακρια από όσους προτείνουν βαγόνια και σιδηροδρομικές γραμμές πνεύματος….

Η κατεύθυνση λέει… NTAXAOY

Κάθε ομοιοτης με πραγματικά γεγονότα, πρόσωπα, περιστάσεις, (η και ψύχωκαταστάσεις) δεν είναι τυχαία.

Πλάτωνας

quote:
rizitis
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
502 ΜηνύματαΑπεστάλη: 14/10/2005, 17:42:21

Τα ιντερνιακά φόρουμς δεν είναι καφενές, δεν είναι λαϊκός
καφενές για την ακρίβεια.
Λαϊκό είναι αυτό που πηγάζει από τον λαό , που εκφράζει τον
λαό , που έχει άμεση σχέση με την λαϊκή ψυχολογία και
συνήθεια.
Τα φόρουμς στο Ελλάντα είναι ο καφενές ορισμένων στρωμάτων
μερικά από τα οποία είναι λαϊκά.
Βασικοί συμμετέχοντες στα εξειδικευμένης θεματολογίας
(αναζήτησης κτλ) φόρουμς είναι οι παρακάτω λαϊκοί
βιοπαλαιστές:
Υπάλληλοι : τα πρωτεία τα κατέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι οι
οποίοι είναι αναγκασμένοι να σπαταλούν το χρόνο τους μέσα από
τα pc της υπηρεσίας δηλαδή του δημοσίου. Την τηλεφωνική
σύνδεση την πληρώνει το δημόσιο δηλαδή ο λαός.
Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι πληρώνονται από τον εργοδότη
τους για να παράγουν έργο στο γραφείο του, δηλαδή να παράγουν
κέρδος στην ιδιωτική επιχείρηση που του ανήκει και η οποία
τους πληρώνει. Λόγο άπλετου χρόνου και λόγο προσωπικών
αναζητήσεων προς ανακάλυψη της αληθείας χρησιμοποιούν το pc
του γραφείου και φυσικά την σύνδεση την πληρώνει το γραφείο.
Υπάρχουν και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με κριτήρια δημοσίου αλλά
αυτοί είναι μια άλλη ιστορία. Αυτούς τους πληρώνουμε όλοι …
Μια άλλη κατηγορία που μετέχει στα φόρουμς είναι οι άνθρωποι
του πνεύματος ή και οι νομίζοντας εαυτόν τέτοιο.
Δηλαδή : ποιητές ,λογοτέχνες , συνθέτες, συγγραφείς ,
παραγωγοί, επιστήμονες, αστρολόγοι , αστρονόμοι ,
κουλτουριάρηδες και ξεκουτιάρηδες.
Ο σκοπός συμμετοχής τους είναι πολυποίκιλος , άλλοι τα
χρησιμοποιούν σαν πηγή έμπνευσης άλλη σαν διαφήμιση του έργου
τους , άλλη σαν επιβεβαίωση του εγώ τους, και άλλοι δεν ξέρουν
το γιατί…

Υπάρχουν βέβαια και οι ρομαντικοί στις παραπάνω κατηγορίες οι
οποίοι νοιάζονται για την αλήθεια ή που μπορεί και να την
ξέρουν και απλά θέλουν να την μοιραστούν με κάποιους, ω Θεέ
μου! αυτοί είναι οι ποιο άτυχοι, είναι καταδικασμένοι να είναι
πάντα εντός θέματος!
Να μην ξεχάσω να αναφέρω άλλη μια υποκατηγορία η οποία υπάρχει
σε όλα τα στρώματα των συμμετεχόντων. Είναι οι όμορφοι και οι
άσχημοι αυτοί που ψάχνουν για νύφη και γαμπρό κάποιου
επιπέδου.!

Στις αγορές του δια διχτύου πιάνονται πολλοί ιχθύς .
Αρκεί να υπάρχουν καλοί ψαράδες και παραδοσιακές συνταγές από
την κυρία βέφα.
Τότε δένει η σάλτσα και όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Το τελικό συμπέρασμα όποιο κι αν είναι αυτό όμως, ποτέ δεν
είναι λαϊκό.
Διότι ο υδραυλικός , ο οικοδόμος , ο μπογιατζής , ο τσοπάνης ,
ο αγρότης και λοιπά λαϊκά άσματα , δεν έχουν αυτοκίνητο
καρδιές μου! Και δεν καταλαβαίνουν από αστικές αναζητήσεις και
υπερφίαλες φανφάρες εγωπάθειας .
Ούτε από ζεν γνωρίζουν, ούτε από ήττες ούτε από αντίχριστους
,ούτε από ξόρκια ,ούτε από Sούφο ,ούτε από ελ ληνες ,ούτε
τίποτα.
Λαϊκός καφενές είναι αυτός που μπαίνουν για καφέ όλοι. Στο
διαδίκτυο ένας είναι ο λαϊκός καφενές. Τα πορνοσάϊτ αγάπες
μου. Αυτά που όλες και όλοι μπαίνουν ή έχουν μπει κατά
διαστήματα ψάχνοντας την «αγάπη».
Εκεί δεν υπάρχει σοφός και βλάκας, πιστός και άθεος,
παγανιστής και θεόπιστος,
Έλ ληνας και Τούρκος, όμορφος και άσχημος , εκεί όλες οι
θρησκείες όλες οι φιλοσοφίες και όλα τα Sούφο συναντιόνται και
γίνονται ΕΝΑ.
Σε αυτά τα site θα βρείτε την πηγή κάθε φιλοσοφίας διδασκαλίας
θρησκείας ποιήματος λογοτεχνίας ανεξήγητης εμπειρίας κτλ.
Εκεί ακόμα θα βρείτε τον ιπτάμενο δίσκο της 3Ε και το
κουταλοπύρουνο που κρύβετε από πίσω.

Από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και όλες την αναζήτηση και εκεί θα
καταλήξουμε , είτε το θέλουμε είτε όχι.

Η γενιά μας το έχασε το τρένο όπως και όλες οι άλλες που
προηγηθήκαν, βλέπετε η αγάπη άργησε πάλι μια μέρα…
Κρίμα !

Στενοχωριέμαι που τα λαζάνια είναι Κινέζικα αν και έπρεπε να
περάσουν 4000 χρόνια για να το μάθει η ανθρωπότης , αλλά πιο
πολύ στενοχωριέμαι που πέρασαν 4000 χρόνια από τότε που οι
άνθρωποι έφτιαξαν λαζάνια κι όμως οι άνθρωποι δεν έμαθαν να
κοιτάζονται στα μάτια ακόμα. Δεν έμαθαν να αγαπάνε δεν έμαθαν
ακόμα τον πάνδημο έρωτα της Αφροδίτης και όμως ξέρουν τον
Ουράνιο.

Πωλούνται οικόπεδα στην σελήνη μεταφορά εξασφαλισμένη το
ασανσέρ είναι σχεδόν έτοιμο ενώ εγώ είμαι εδώ και μιλάω για
έρωτα χωρίς να τον γνωρίζω.
Πάω Πεντέλη παίρνω τον ιπτάμενο μου δίσκο 3Ε βουρ για
διάστημα.
Στον δρόμο θα πιω μια malotira διαβάζοντας τα κλειδιά του
Σολομώντα και αφού ανοίξω το τρίτο μου μάτι θα φωνάξω ζήτω το
ελ ληνικό κράτος.

ΥΓ*. και μετά μου λες αγάπη μου ,γιατί δεν σου γράφω?!

(*)

quote:
GOOD MORNING ESOTERICAAAAAAA* !
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

NO Ergot,NO psilocybin

NO amanita muscaria...
JUST LOVE

10/02/2006, 12:43:27
quote:
Τώρα αν εσύ νομίζεις οτι ο σκοπός μου ήταν να διαπραγματευτώ την μεροληψία μου ή την αμεροληψία μου σε ένα topic με κάποιον, ας είναι...

Μα τι γίνεται, ρε παιδιά; Η φράση-σήμα κατατεθέν των συντονιστών είναι αυτή;...

quote:
Κάντε ένα διάλειμμα!
Κάντε ένα kit kat

Άντε, είδες που συνεννοούμαστε περίφημα; (Αν και, μεταξύ μας, προτιμώ το chunky...όπως και μια σοκολάτα που ανακάλυψα τελευταίως : Cadbury's Dairy Milk TURKISH--για να βγάζουν σπυριά οι "εθνικόφρονες"...)

10/02/2006, 13:56:17
quote:
Μα τι γίνεται, ρε παιδιά; Η φράση-σήμα κατατεθέν των συντονιστών είναι αυτή;...

Ας είναι! (λοιπόν αυτή η φράση το σήμα κατατεθέν )

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

10/02/2006, 19:29:30
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑ ΣΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ...

quote:

Γιατί συμβαίνει αυτό?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

10/02/2006, 20:33:57
ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ;
ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ...
ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ... ΄Η ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.

1. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ. Διαφωνία; Καμμία Πάμε πιό κάτω...
2. ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ...Κάτι σαν ασθενοφόρο στην ώρα του.
3. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ. ΔΕΚΤΙΚΟΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Σωστή!!!
4. ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ. ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΛΑΘΑΚΙΑ...
5. ΑΝΕΤΟΣ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ. Και με χιούμορ!!!
6. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ. Το δίχως άλλο!!!
7. ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΣ. Μονίμως σε κέφια...
8. ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΟΧΗΣ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ. Κι ακούει...
9. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
10. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ...

Καλά ως εδώ...
Και φυσικά ψύχραιμος...
ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΙΜΑ ΑΣΑΦΕΙΑΣ, ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΙ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑΣ.
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ.

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, όχι το μετρό το μέτρο εννοώ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ...

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΞΥΘΥΜΟΣ.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΣΚΕΨΗ...

ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ. ΠΑΝΤΑ.

ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ...
ΟΙ ΤΙΜΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ.
ΣΩΣΤΗΣ ΜΑΧΗΣ...
ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...

ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΘΕΨΑΝ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ...
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 10/02/2006 20:35:03

10/02/2006, 20:38:59

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...
΄Η ΟΧΙ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

dragon riderΜέλος
12/02/2006, 03:53:16
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 7 ΣΕΛΙΔΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.

G.Μέλος
15/02/2006, 21:54:40

ακολουθεί πόστ εκτός θέματος

αγαπητή φτερωτή,

με αυτά που γράψατε παραπάνω με αναγκάσατε να πάρω planes, trains and automobiles (στην κυριολεξία!) και να μεταφέρω την χάρη μου στην γηραιά Αλβιώνα (μερικοί την λένε και αλκυόνα ), να δω τι στο καλό είναι αυτό το κεφάλι του ελέφαντα!

και το είδα!

για του λόγου το αληθές ιδού:

ελπίζω να βρώ και άλλα ενδιαφέροντα

G.

υ.γ. η κυρία δεξιά της φωτό είναι προαιρετική!

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
G.Μέλος
15/02/2006, 22:22:58
και καλά! απ' όλο το Camden τι μου έκανε εντύπωση να ψωνίσω της τρελλής κορασίδας?

look :

G.

G.Μέλος
15/02/2006, 22:24:46
quote:

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 7 ΣΕΛΙΔΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.

είδα και απόδα ότι δεν μαθαίνουμε τίποτα παραπάνω αγαπητέ και το ριξα κι εγώ λιγάκι έξω...

G.