- Kill Bill (Quentin Tarantino) - - Κινηματογράφος -
* Δεν γνωριζω αν εχει βγει στο σινεμα η ποτε βγαινει
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
Το κενό που μου άφησε δεν ήταν η έλλειψη αιματοχυσίας (εξαλλου δεν είμαι και φαν του splater για το splater)
Περίμενα καλύτερη ανάλυση και ανάπτυξη των χαρακτήρων και μας περιόρισε μόνο σε μερικα flashback μόνο και μόνο για να κυλήσει η ιστορία και να δικαιολογήσει ένα τέλος με πολύ βιαστικές και προβλεπόμενες "κινήσεις".
Δηλαδη κι απο εικαστικής / στυλιστικής απόψεως αν το παρεις έχανε αρκετά.
Δεν ξέρω, περίμενα το VOL.2 να πάρει επικές διαστάσεις αλλά...
Βεβαια είχε και τις πολύ καλες στιγμές του,
όπως οι έξυπνες αναφορες σε Kung - Fu ταινίες του 70
ή
η ευφιέστατη θεωρία του Bill για τον Σουπερμαν!
Εγώ είδα το Kill Bill Vol.2 στην πρεμιέρα στην Αγγλια
Δεν ξέρω πότε έρχεται Ελλάδα...
Πάντως πήρα το Vol.1 σε DVD και είναι απόλαυση!!!

Edited by - 1900 on 27/04/2004 21:37:10
Edited by - 1900 on 27/04/2004 21:38:24
Το είδα χθες… Καταπληκτικό… ![]()
Είναι σαφώς επηρεασμένο από το “Ο Κακός Ο Kαλός και ο Άσχημος” (η αγαπημένη ταινία του Ταραντίνο) νομίζω ότι είχε την σωστή δόση στις μάχες αλλά και στην ανάλυση των χαρακτήρων…
Φοβερή ...η Daryl hanna στο ρόλο της Κακιάς (bitch from hell/ ωρε μάνα μου)![]()
Τον βλέπω να σκηνοθετεί και κανένα (sci fi) ![]()
Γιώργος![]()
..dismissed..

Τον Ταραντίνο τον σιχαινόμουν, οι ταινίες του μου φαινόντουσαν εμετικές!
Το Kill Bill αποφάσισα να το δω γιατι ασχολούμε την Ιαπωνική ξιφομαχία και από περιέργεια ήθελα να δω τι θακανε...
Ξετρελάθηκα με την οπτική του.
Με τον τρόπο που δικαιολογεί και διακωμωδεί αυτή τη βία και τα λουτρά αίματος.
Αυτό που με συνεπήρε στο volume2 είναι ότι αλλάζει οπτική. Και καταφέρνει όπως διάβασα κάπου, να φτιάξει και love story πειστικό που συγκινεί!
Ε, αυτό δεν το περίμενα ότι στα πιο τρελά μου όνειρα από το κακό παιδί του αμερικ. σινεμα!
Γι'αυτό και υποκλίνομαι!
τα σχόλια μου για το πρώτο είναι καλά. η όλη ταινία είναι ένα manga απλά με ανθρώπους. δράση κορυφαία...και καλά...η μουσική ήταν ανέκαθεν το δυνατότερο σημείο του quentin. τέλεια.
οπότε...ερχόμαστε στο 2ο, που το έχω και αρκετά φρέσκο. Αλλαγή! ο κουεντίν μας δίνει τον λόγο για τα πάντα...ήταν τελικά ένα λαβ στόρι.
η ταινία παρέμεινε manga αλλα πιο αισθηματικό αυτήν την φορά. με ξενέρωσε μόνο το γεγονός πως νόμιζα πως επρόκειτο για τριλογία και τελικά με λύπη φάνηκε πως ήμουν λάθος. θα ήθελα να δω κιάλο.
εύχομαι να βγάλει την επόμενη ταινία του σύντομα. πραγματικός καλλιτέχνης. (ο μόνος καλλιτέχνης ίσως μέσα στο hollywood?)
Balance
quote:
Απαγορεύεται για κάτω των 30...
Θα καταλάβουν ή καλύτερα θα νοιώσουν την μισή ταινία
Οι άνω των 30 οπωσδήποτε...Edited by - Anounakis on 01/12/2003 18:26:19
boup? δεν το κατάλαβα το κάτω των 30...αν κ είμαι, δεν νομίζω να μην ένιωσα κάτι.
Balance
quote:
Είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που δεν έχει δει το Lord Of The Rings (αλλά όταν πήγαινα Β γυμνασίου , 15 χρόνια πριν είχα διαβάσει όλη τη τριλογία).Πάρτε τώρα ένα top-5 κι από μένα:
1-EVIL DEAD ή πως να κάνετε την πιο πετυχημένη ταινία τρόμου όλων των εποχών με 50.000 δολλάρια. Αναμφισβήτητα η πιο τέλεια και έξυπνη μορφή κινηματογράφου
2-Θ.Β. Φαλακρός Πράκτωρ (και οι δύο ταινίες)
3-GRUNT (21 in the vomit meter)- ο μασκοφόρος παλαιστής που σκοτώνει στο ρινγκ και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι-ΔΕΝ κυκλοφορεί στο Ελλάντα.
4-BLAIR WITCH PROJECT- μόνο και μόνο για τη γροθιά που έδωσε σ'όλους τους μαλάκες στυλ Ταραντίνο και δε συμμαζεύεται.
και τέλος
5-ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ- η απόλυτη Ελληνική κωμωδία, γυρισμένη από το Βαγγέλη Σειληνό το 1960. Αν μιλάμε για CULT κινηματογράφο , τότε ανοίξτα τα μάτια σας παιδάκια.
Γεια χαρά.
χαχαχαχα....ξέχασες το "ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" το οποίο πραγματικά έπρεπε να το βάλεις πρώτο. τι να πει κ ο ταραντίνο με το bang bang, όταν ο ψάλτης λέει "τρέχω, τρέχω τρέχω τρέχω...με το κορίτσι που αγαπάω τώρα τρεχω τρέχω τρέχω τρέχω!"
Balance
quote:Μην ξενερώνεις...Καλομελέτα κι έρχεται...Τι νομίζεις; Η μικρή της μαύρης, Vernita Green (Copperhead), δε θα παρει εκδίκηση για την μητέρα της; Με την Elle Driver (California Mountain Snake) τι έγινε; Της έβγαλε μεν και το άλλο το μάτι, αλλά δεν πέθανε...Και η Bride (Black Mamba) έχει κι αυτή μια κόρη. Δε θα μπει κι αυτή στο παιχνίδι; Γι αυτό σου λέω...Μην ξενερώνεις ακόμα...
με ξενέρωσε μόνο το γεγονός πως νόμιζα πως επρόκειτο για τριλογία και τελικά με λύπη φάνηκε πως ήμουν λάθος. θα ήθελα να δω κιάλο.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος