- Kill Bill (Quentin Tarantino) - - Κινηματογράφος -
ΠΟΣΟ έξω έπεσα!
KILL BILL = ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ
Το άτομο συνδιάζει τα απίστευτα στοιχεία, σε μια ταινία δράσης που ξεφεύγει απ' αυτα που έχω δει μεχρι τώρα.
Σκηνοθεσία πρωτότυπη, έξυπνη κι εντυπωσιακή, με πολλές αναφορές στον παγκόσμιο κινηματογράφο, μεχρι και κινουμενα σχέδια manga έχει μέσα!!!
Και ένα soundtrack που "κολούσε" απόλυτα με την κάθε σκηνή. Καταπληκτική μουσική.
Όλα αυτα τα στοιχεία "κεντημένα" με απόλυτα συγκροτημένη μαεστρία.
Πραγματικά δεν το περίμενα οτι θα μ'άρεζε τόσο.
ΜΑΓΟΣ ο άτιμος, μάγος...

Πάντως οι κριτικές που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής συμφωνούν με τα λεγόμενα σου και μιλούν για μια τρομερή Uma Therman.
Το μόνο μειονέκτημα που αναφέρουν είναι το οτι θα πεχτεί σε δύο συνέχειες (το δεύτερο μέρος της ταινίας θα βγεί τον Φεβρουάριο αν δεν κάνω λάθος).
Σίγουρα άξιζε τα έξι χρόνια αναμονής, Quentin Tarantino είναι αυτός.
Πρέπει να είναι περισσότερο αιματοβαμμένο απο τις προηγούμενες ταινίες του ή μήπως όχι 1900
Όντως πολύ βία και αίμα αλλα τα παρουσιάζει μ' εναν εντελώς ειρωνικό τρόπο, θα το δεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Η Uma Therman δε παιζεται!!!![]()
Η ταινία ειναι χωρισμένη σε vol.1 & vol.2 (το οποίο ολοκληρώθηκε και βγαίνει Φεβρουάριο) αλλά πιστεψέ με, δε σε χαλάει καθόλου το γεγονός!
Δεν είναι απ' τις ταινίες που τελειώνει και σ' αφηνει με το αίσθημα της έλλειψης.

quote:
Όντως πολύ βία και αίμα αλλα τα παρουσιάζει μ' εναν εντελώς ειρωνικό τρόπο, θα το δεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Είναι ταλέντο του Ταραντίνο αυτό!
Την περιμένουμε με αγωνία και στο Ελλάντα!
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΩ,ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
ΟΜ
dsm
Uma Therman : Τρομερή
Soundtrack : Ακόμα πιό τρομερό
Μια ταινία πού είτε θα τη λατρέψεις είτε θα τη μισήσεις.

Μια γεύση![]()
![]()
Η φώτο είναι παρμενη απο το http://www.imdb.com
Είδα κι εγώ το Σάββατο το βράδυ τη διαφήμηση της ταινίας στα προσεχώς του σινεμά, και μου άρεσε πολύ το στυλ. Περιμένω με αγωνία πότε θα την φέρουν.
Πάντως, απ'ότι λίγο είδα, μου θύμισε η όλη σκηνοθεσία και Ταραντίνο, αλλά και τον άλλο τον σκηνοθέτη (δεν μπορώ με τίποτε να θυμηθώ πως τον λένε), που έχει γυρίσει τα επίσης αριστουργήματα: "Δυό καπνισμένες κάνες" και "the snads"
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Όσο για τον σκηνοθέτη που δε θυμάσαι είναι ο άντρας της Madonna (της τραγουδιάρας ντέ) ο mr Guy Richie και θα με βρείς πολύ σύμφωνο για τις δύο ταινίες που αναφέρεις, ειδικά τις "δύο καπνισμένες κάννες".

Σάββατο 22/11/2003
την είδα στο Village στο Ρέντη
Ούτε avant premiere ούτε εξωτερικό...
Η ταινία απίθανη....
Απαγορεύεται για κάτω των 30...
Θα καταλάβουν ή καλύτερα θα νοιώσουν την μισή ταινία
Οι άνω των 30 οπωσδήποτε...

Edited by - Anounakis on 01/12/2003 18:26:19
Μωρέ τι συγχρονισμός είναι αυτός.
Ίσως φταίει που μένουμε και οι δύο Ν. Σμύρνη.
Ή μήπως κάνω λάθος;
quote:
Anounaki σε "έφαγα" για 17 δευτερόλεπτα.
Μωρέ τι συγχρονισμός είναι αυτός.
Ίσως φταίει που μένουμε και οι δύο Ν. Σμύρνη.
Ή μήπως κάνω λάθος;
πω πω σφίνα....
στα φρένα έπεσα για να μην τρακάρουμε...
Δεν θα σε πετύχω στην Νέα Σμύρνη
Θα δεις τι έχεις να πάθεις...

Edited by - Anounakis on 01/12/2003 18:31:52
SIMORIL .......
Το soundtrack του RZA ..μεί και δέρνει.
Σκηνοθεσία υψηλών προδιαγραφών ύμνος στο στιλιζάρισμα ,cast τρομερά ψαγμένο και Uma Therman ...άψογη!
Θα πάω και για δεύτερη προβολή...
Οσοι εραστές του TEKKEN προσέξατε φαντάζομαι πως η Uma, στη σκηνή/σφαγή στο Restaurant φοράει την (κλασσική) κίτρινη φόρμα (του Bruce Lee) που φοράει ο Law, ενώ η μικρή-παρανοική-υπερβίαιη-κινέζα σωματοφύλακας-με-τη-σιδερένια-μπάλα (νομίζω καταλάβατε για ποιά μιλάω
) φοράει τη στολή της Ling Xiaoyu ...
Ready.... FIGHT!
Edited by - Mandragoras on 19/12/2003 02:41:21
we rode on horses made of sticks
i wore black he wore white
he would always win the fight
bang bang, he shot me down.
bang bang, i hit the ground.
bang bang,that awful sound.
bang bang, my baby shot me....... down
seasons came and changed the time
and i grew up, i called him mine
he would always laugh and say
"rememeber when we used to play".
bang bang,i shot you down
bang bang,you hit the ground
bang bang, that awful sound
bang bang, i used to shoot you down
music played and people sang
just for me the church bells rang
now he's gone i don't know why
till this day, sometimes i cry
he didn't even say goodbye
he didn't take the time to lie
bang bang.........
Nancy Sinatra - Bang Bang

1-EVIL DEAD ή πως να κάνετε την πιο πετυχημένη ταινία τρόμου όλων των εποχών με 50.000 δολλάρια. Αναμφισβήτητα η πιο τέλεια και έξυπνη μορφή κινηματογράφου
2-Θ.Β. Φαλακρός Πράκτωρ (και οι δύο ταινίες)
3-GRUNT (21 in the vomit meter)- ο μασκοφόρος παλαιστής που σκοτώνει στο ρινγκ και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι-ΔΕΝ κυκλοφορεί στο Ελλάντα.
4-BLAIR WITCH PROJECT- μόνο και μόνο για τη γροθιά που έδωσε σ'όλους τους μαλάκες στυλ Ταραντίνο και δε συμμαζεύεται.
και τέλος
5-ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ- η απόλυτη Ελληνική κωμωδία, γυρισμένη από το Βαγγέλη Σειληνό το 1960. Αν μιλάμε για CULT κινηματογράφο , τότε ανοίξτα τα μάτια σας παιδάκια.
Γεια χαρά.
quote:
Απαγορεύεται για κάτω των 30...
Θα καταλάβουν ή καλύτερα θα νοιώσουν την μισή ταινία
Οι άνω των 30 οπωσδήποτε...
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 22 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ???
ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ,ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ!
ΤΟ SOUNDTRACK ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΜΤΟ!ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ!ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ CD ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΚΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ!
ΕΠΙΣΗ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΈΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ VOL.2 ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ!
ΤΕΛΕΙΑ!!!
quote:
Οσοι εραστές του TEKKEN προσέξατε φαντάζομαι πως η Uma, στη σκηνή/σφαγή στο Restaurant φοράει την (κλασσική) κίτρινη φόρμα (του Bruce Lee) που φοράει ο Law, ενώ η μικρή-παρανοική-υπερβίαιη-κινέζα σωματοφύλακας-με-τη-σιδερένια-μπάλα (νομίζω καταλάβατε για ποιά μιλάω ) φοράει τη στολή της Ling Xiaoyu ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ,Η ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΚΕΝΜΑΝΙΑΚ!!!![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
KILL BILL VOL.2
Επίσης πολύ καλό, αλλά κάτι έλειπε...
Διέκρινα μια αμηχανία του σκηνοθέτη ως προς το σκοπό της ταινίας
Όχι τόσο συγκροτημένη όσο το Vol.1, τα στοιχεία δεν είχαν το ίδιο δέσιμο...
Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες

ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....