- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Kamia gnwmi pros voi8eia???
episis an einai dunaton na do8ei mia apantisi k se auto pou eixa rwtisei..
quote:
Simori:Αν θέλει κάποιος να βάλει μία φωτογραφία σαν λινκ αλλά μικρότερη σε μέγεθος, ώστε να πρέπει κάποιος να κλικάρει επάνω της πρώτα για να την δει σε άλλη σελίδα στο πραγματικό της μέγεθος, πώς γίνετε???
Euxaristw

Πήγαινε στο Control Panel και μπες στο Regional and Language Options (τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας), και επίλεξε το tab Advanced, μετά Greek από το Drop-Menu του Language for non-Unicode Programs.
Ίσως να χρειαστεί να βάλεις το CD των Windows.

quote:
simori γνωρίζεις αν το λογισμικό είναι ελληνικά, αγγλικά ή multilanguage edition.Πήγαινε στο Control Panel και μπες στο Regional and Language Options (τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας), και επίλεξε το tab Advanced, μετά Greek από το Drop-Menu του Language for non-Unicode Programs.
Ίσως να χρειαστεί να βάλεις το CD των Windows.
elo, για να είμαι ειλικρινής, με τόση ταλαιπωρία που τράβηξα με το φορμάτ, δεν περίμενα να βρεθεί λύση σε αυτό.. πιο πολύ ρώτησα σε περίπτωση που γνώριζε κάποιος κάποιο πρόγραμμα που μετατρέπει greeknglish σε ελληνικά, επειδή κάπου το έχει πάρει το μάτι μου.. αλλά τελικά έγινε το ανέλπιστο... Να σαι καλά...!!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα αναγκαζόμουνα να κοπιάρω συνεχώς από το νετ..!!!
Μήπως να ξαναρωτήσω για τις φωτογραφίες? Πώς μπορούμε να ποστάρουμε μία φώτο σε διαφορετικό μέγεθος? Υπάρχει τρόπος?? Και αυτό το είχε πάρει το μάτι μου και μάλιστα εδώ μέσα, αλλά παλιότερα..!!!![]()

Edited by - pandi on 05/12/2010 18:17:50

Κηφεύς

Κηφεύς

Κηφεύς

DR βοηθεια !!!!
Edited by - pandi on 07/12/2010 22:00:24