- The colours of the rainbow, so pretty in the sky - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ, Η ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΤΗΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ Η ΚΑΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ...
ΚΑΙ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΘΝΗΤΟΙ.

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΙΚΑ
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:
τι σημαίνει ότι απαιτούμε να λάβουμε, χωρίς να ζητήσουμε?
Δεν σημαίνει τίποτε. Για σκέψου. Απαιτείς. Αν δεν κοινοποιήσεις την απαίτησή σου σε κάποιον, το αίτημά σου σε κάποιον, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει ο άλλος τι θέλεις. Αν δεν ζητήσεις νερό, δεν θα πιεις, θα πεθάνεις απ' την δίψα. Εκτός αν μπορείς να πιεις μόνη σου. Εκτός αν μπορείς να βρεις μια πηγή και να πιεις. Απο μόνη σου. Τότε αλλάζει. Αλλά αυτό γίνεται σπάνια...
Deva Parinito
Edited by - 16thThief on 22/11/2005 20:11:42
quote:
καλά το πας/αλλά καμοία σχέση με αυτό που εννοώ...εγώ μιλάω για "πράγματα" τα οποία απλά ήρθαν.
Δεν έκανα την παραμικρή προσπάθεια για να τα κυνηγήσω
δεν κατανάλωσα ούτε ενέργεια/ούτε χρόνο.αλλιώς δεν θα'γραφα κ ότι γράφω...
Αν ήρθαν απλά, δέξου τα απλά.
Deva Parinito
quote:
έχω αρχίσει να πιστεύω ότι "παίρνεις"
μόνο κ μόνο επειδή πρόκειται να 'χάσεις"...
To "παίρνω" και το "χάνω" δεν είναι αντίθετα. Μπερδεύεσαι. Το "χάνω" σημαίνει πως ήδη υπάρχει κάτι κερδισμένο από εσένα πιο πριν. To "παίρνω" σημάινει πως ήδη υπάρχει κάτι που δόθηκε απο εσένα πιο πριν.
Μην κουβαριάζεις τον νου σου. Ζήτα και πάρε. Κέρδισε και χάσε. Είναι απλό. Η ενέργεια υπάρχει, απλώς αλλάζει μορφή, δεν δημιουργείται από το τίποτε.
Deva Parinito
quote:
Ζήτησα και έλαβα .
Τώρα τι κάνω τώρα μου λες ?
Βγες και μοίρασε αυτό που έλαβες, χωρίς να νοιάζεσαι. Είτε σου ζητηθεί, είτε όχι. Μην σκεφτείς τίποτε. Μπορεί κάποιος να σ' ακούσει. Όπως ευωδιάζει ένα λουλούδι στην έρημο. Νομίζεις πως το λουλούδι αυτό νοιάζεται αν περάσει κάποιος διαβάτης από εκεί και το μυρίσει ?
Deva Parinito
quote:
"ο άνθρωπος κάνει σχέδια και ο Θεός γελάει"
That's my girl ψωνάρες μου !
Deva Parinito
quote:
Προσευχή: στις προσευχές ζητάμε...
Ξέρεις να προσεύχεσαι ?
Στις προσευχές παραδεχόμαστε την ανοησία μας. Δεν ζητάμε τίποτε.
Deva Parinito
quote:
Το ζήτημα τώρα κατανοώ ότι είναι τί ακριβώς θα ζητήσεις,
γιατί αν δε γνωρίζεις ακριβώς τί είναι αυτό που θέλεις,
εύκολα μπορείς να βρεθείς προ εκπλήξεως.
Σωστό. Μην ζητήσεις τίποτε αν δεν το θέλεις πραγματικά. Σωστό, πολύ σωστό.
Deva Parinito
quote:
ΑΧ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ
Όταν μιλάς για τον Θεό, ξερίζωσε από την ψυχή σου κάθε συναίσθημα. Ο Θεός δεν είναι ούτε καλός, ούτε κακός. Είναι και τα δύο & τίποτε από τα δύο επειδή είναι τα Πάντα.
Deva Parinito
http://xionia.digitalrice.com/stilikaminion.htm

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»