- "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΟΙ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ" Ή ΒΡΙΛ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?? (ΧΙΤΛΕΡ,ΑΜΕΡΙΚΗ...)
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΤV.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΚΟΥΣΕΙ (ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ AΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ) ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

«Ίσως όσο πιο ευφυής είναι κανείς τόσο πιο κοντά στη τρέλα βρίσκεται! (ισχύει και το ανάποδο!)»
Έχει προσέξει κανείς τα χαρακτηριστικά του Χίτλερ?
Ένας κοντός, μελαχρινός, με μαύρα μάτια, έπεισε ολόκληρη Γερμανία (υπερδύναμη τότε) ότι ο τέλειος άνθρωπος είναι ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάτια (άρεια φυλή).
Αυτό κι αν είναι τρέλα. H μήπως “ευφυΐα”?
Παραβλέψτε την απάντηση μου για να μη ξεφύγουμε από το θέμα.

ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΦΙΛΕ durden_alie
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

quote:
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ (ΑΝ ΕΧΕΙ )Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΒΡΙΛΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ.
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ?
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Πάντως, για να αποφύγουμε κι εδώ τις όποιες παρεξηγήσεις, καλό θα ήτανε όποιος έχει διαβάσει ή ακούσει κάτι για το θέμα και έχει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά, να την παραθέσει εδώ, ώστε να συνεχίσει η ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Προσωπικά, ελάχιστη ιδέαν έχω, αλλά από τα λίγα που άκουσα, διέκρινα δύο αντιφατικές υποθέσεις:
- Τα "βριλ", τα οποία κατά τον κύριο Φουράκη, είναι πλάσματα ύψους περίπου 60 εκατοστών, κάτι σαν καλικάντζαροι (μου έρχεται στο νου), και τα οποία είναι κάτοικοι της υπόγειας γης, ιδιαίτερα στην περιοχή των Βριλισίων. Προσωπικά η θεωρία αυτή, μου ακούγεται κάπως...
- Οι "βριλ-για", κάτοχοι της μυστηριώδους δύναμης "βριλ", που πιστεύεται ότι είναι απόγονοι κάποια υπερβόρειας φυλής, η οποία κάποια στιγμή για να σωθει από γεωλογικούς μετασχηματισμούς, αποίκησε το κέντρο της γης. Υποτίθεται ότι τα πλάσματα αυτά, είναι 2-3 μέτρα ψηλά, κινούνται πολύ γρήγορα, έχουν ανεπτυγμένες τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές ικανότητες, κ.λ.π.
Αυτά τα ελάχιστα έχω ακούσει, περιμένω από κάποιον σχετικότερο να με συμπληρώσει ή και να με διορθώσει, εκτός εάν προλάβω και βρω κάποια άλλη πληροφορία στο διαδίκτυο, οπότε και θα συμπληρώσω εγώ τον εαυτό μου.
αυτή...που τα κατάφερε!
http://www.crystalinks.com/vril.html
http://www.sacred-texts.com/atl/vril/ (νουβέλα του Sir Edward Bulwer-Lytton, η οποία γράφτηκε το 1871, και περιγράφει την υποτιθέμενη συνάντηση του συγγραφέως με πλάσματα - βριλ, σε μία πόλη στο κέντρο της γης. Η συγκεκριμένη νουβέλα θεωρήθηκε τότε από πολύ κόσμο, σαν εικασία της πραγματικής ύπαρξης αυτής της φυλής).
Τα περισσότερα site, που σκετίζονται με τους βριλ, είναι γερμανικά...![]()
![]()
Παρέθεσα τα παραπάνω - αποτέλεσμα μίας γρήγορης έρευνάς μου - τα οποία σχετίζουν τη δύναμη βριλ και τους βριλ - για με την οργάνωση του μαύρου Ηλιου και τους ναζί.
αυτή...που τα κατάφερε!