- Οι ΑΧΑΙΟΙ εφυγαν το [1] της εποχης του ΚΡΙΟΥ η 2320 Π.Χ.. Τι συνεβη μετα;;; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ανοιξα νεο θεμα για την Ινδοευρωπαικη καταγωγη η οχι της Ελληνικης θελεις να μεταφερουμε τις οποιες διαφορες μας στο νεο θεμα;;;
τι λες;;;
τα λεμε
ο λεξαριθμος της λεξης ειναι [558] και η ταυτοτητα του [9],για συντομια το γραφουμε 558[9].
Μην το γελας ετσι ακριβως ειναι
ΜΗΤΙΣ = 558[9] = Ο ΟΜΗΡΟΣ
Μια ερμηνεια αυτης της λεξαριθμικης ισοτητας μπορει να ειναι η εξης.
"τα ΟΜΗΡΙΚΑ κειμενα περιεχουν ολη την σοφια του κοσμου"
λαθος;;; σωστο;;; εχεις αλλη ερμηνεια;;;
την ερμηνεια των λεξεων καλο ειναι να την διαβαζουμε μεσα απο ενα ,κατα προτιμηση,Ομηρικο λεξικο.
ερμηνεια της λεξις [Μητις] απο το λεξικο.
[συνεσις-φρονηση-σοφια-σκεψη σχεδιο].
ας δουμε τωρα αν υπαρχουν καποια αορατα μηνυματα που δεν τα ειδες.
αν μετακινησουμε τα γραμματα της λεξης [μητις] βλεπουμε πως προκυπτουν αλλες [2] δυο λεξεις με εντελως διαφορετικη ερμηνεια απο την αρχικη που αποτελουν ομως αναποσπαστο μερος της οποιας ερμηνειας θα δωσει καποιος στην λεξη,αυτες ειναι οι λεξεις [μη τις] και [τιμης]
εχουμε λοιπον ΜΗΤΙΣ=558[9] = ΜΗ ΤΙΣ = ΤΙΜΗΣ
Μη τις = κανενας
τιμης = α] αποζημιωσις - αμοιβη β] τιμη - αξιωμα
αποκωδικοποιωντας λοιπον πρεπει να λαβεις υπ'οψιν σου πρωτα απο ολα αυτες της λεξαριθμικες ισοτητες της συγκεκριμενης λεξης.
μετα μπορεις να καταγραψεις και τις λοιπες ισοτητες που εχεις στα αρχεια σου για τον λεξαριθμο [558[9] και ετσι να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα του ρολου της λεξης στον οποιο στιχο την συναντησεις.
πες μου λοιπον με βαση τις ερμηνειες των τριων λεξεων,τι ερμηνεια θα εδινες;;;
τα λεμε
και κατι ακομη.
δεν κανουμε χρηση λεξαριθμικων ισοτητων της συγχρονης Ελληνικης γλωσσας,οχι απο αδυναμια,αλλα για να υποχρεωσουμε τα Ελληνοπουλα να μαθουν αρχαια Ελληνικα.
τα λεμε
quote:
ΜΗΤΙΣ = 558[9] = Ο ΟΜΗΡΟΣΜια ερμηνεια αυτης της λεξαριθμικης ισοτητας μπορει να ειναι η εξης.
"τα ΟΜΗΡΙΚΑ κειμενα περιεχουν ολη την σοφια του κοσμου"
Με αυτη τη λογικη δεν εχω παρα να συμφωνησω...
quote:
εχουμε λοιπον ΜΗΤΙΣ=558[9] = ΜΗ ΤΙΣ = ΤΙΜΗΣ
Μη τις = κανενας
τιμης = α] αποζημιωσις - αμοιβη β] τιμη - αξιωμαπες μου λοιπον με βαση τις ερμηνειες των τριων λεξεων,τι ερμηνεια θα εδινες;;;
Οτι η σοφια ειναι .. αξιωμα ; Οτι θα ανταμειφτουμε αν διαχειρησουμε καταλληλα την σοφια και την πονηρια μας;
Ή ακομα καλυτερα, εφοσον στα ομηρικα επη κρυβεται ολη η σοφια, που αν την ανακαλυψουμε και τη διαχειρισουμε καταλληλα, θα παρουμε την ... 'αμοιβη' μας;
quote:
αμοθενΜην το γελας ετσι ακριβως ειναι
ΜΗΤΙΣ = 558[9] = Ο ΟΜΗΡΟΣ
Και γιατί να μην σημαίνει "ΑΓΑΜΗΤΕΣ" ;;; Κι αυτή σχετική λέξη είναι ...
quote:
αμοθενΕχω [6000] σελιδες από αυτές μονο από τις πρωτες δυο ραψωδιες.
Κοίτα φίλε μου τι χάσιμο χρόνου αυτοί οι αργόσχολοι ...
quote:
VitrasΛοιπον, εκατσα λιγη ωρα και βρηκα: ΜΗΤΙΣ = 559[9] = ΑΓΑΜΗΤΕΣ = ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΘΑΝΗ = ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑ = ΘΗΛΑΣΜΟΣ = ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ = ΚΟΙΜΗΣΙΣ = Ο ΟΜΗΡΟΣ = ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ = ΥΑΛΟΕΙΔΙΚΗ.
αμοθεν
πες μου λοιπον με βαση τις ερμηνειες των τριων λεξεων,τι ερμηνεια θα εδινες;;;
Πως ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΘΑΝΗ οι ΑΓΑΜΗΤΕΣ στην ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑ θα μετοικήσουν προς ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ που γίνονται ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ. ![]()
Edited by - zip on 11/08/2011 08:05:39
Εγώ σου είχα πει κάτι παλιότερα και σου το επαναλαμβάνω : Αν αποδείξεις πως οι λεξαριθμικές ισότητες της "Οδύσσειας" ισχύουν και στην "Ιλιάδα", τότε κάποιος ίσως να πάρει στα σοβαρά τα όσα γράφεις και λες. Κατά την γνώμη μου εκεί πρέπει να εστιάσεις την έρευνά σου ...
quote:
αμοθενΠως ονομαζονται;;;
--------------------Ονομαζονται ΜΥΚΗΝΑΙΟΙ.
Ειμαστε απογονοι των ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ;;;
----------------------------------Όχι. ΟΙ ΜΥΚΗΝΑΙΟΙ εχουν καποιο γενετικο προβλημα [μην ρωτατε ποιο ηταν] ,ετσι μετα από μια παρουσια στον ευρυτερο χωρο της Μεσογειου και όχι μονο αποφασιζεται η αποσυρση τους.
Γιατί να μην ρωτήσουμε ;
Ξεκινω καινουργιο θεμα,θα το δεις καποια στιγμη σημερα,ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΙΣ,ΘΑ βρεις την πληρη απαντηση μου εκει.
Τα λεμε.
Μπλα..μπλα……μπλα………μπλα………..
[εδώ βαζω ένα κιτρινο ανθρωπακι να χασμουριεται]
Θεωρεις αυτό βελτιωση της καταστασης σου;;;
Α] .- Ευφυια;;; = ποιος την εχασε να την βρει ο zip;;;
Β] .- Νοημοσυνη;;; = Τι είναι αυτό;;;
Γ] .-Αρχαια Ελληνικα;;; = άλλη ερωτηση.
Ο λεξαριθμος [558[9] αποδιδει [666.666] λεξεις ,προτασεις και αναλογο αριθμο συμπερασματων .Η επιλογη του ξερολα zip ,ηταν η εξης,
====================================================================
Επιλογη zip
Πως ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΕΣ στην ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑ θα μετοικησουν προς ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ,που γινονται ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ.
====================================================================
Η επιλογη σου αυτή, ερμηνειας του λεξαριθμου [558[9],σε τοποθετει στους ανθρωπους με χαμηλο δεικτη νοημοσυνης.
Ενισχυει δηλαδη ,την στατιστικη μας.
Πρωι-πρωι με την δροσουλα σημερα,στον υπνο σου μ’εβλεπες;;;
η επιλογη της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ δεν ηταν δικη μου αποφαση.Τωρα ειναι αργα.
ανιχνευω καποια βελτιωση;;; η κανω λαθος;;;
γιατι πολυ απλα, εσυ τουλαχιστον,δεν θα καταλαβαινες την απαντηση.