ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΑΣ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ"... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΣΑΣ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ"... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

silence31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
silenceΝέο Μέλος
09/06/2004, 07:49:50
Τόση σοφία εδω..σίγουρα θα χαρακτηριστώ τουλάχιστον γραφική..Τι άλλο
μπορεί να ειναι μια γυναικα 30 χρόνων,που επικαλειται το Μορφεα δεκαωρα και αυτος της αρνειται πεισματικα,καταφευγει σε διαδικτιακη επικοινωνια.(τουλαχιστον εχει αισθητικη στην επιλογή)
Δεν έχω "θέμα",δεν μπορώ να "φωτίσω",ούτε να σου ανοίξω νέους ορίζοντες..αλλα σε χρειαζομαι..
Πάσχισα πολυ ώρα να βρω στα topics τι μου αντιστοιχει.Επέλεξα
ΨΥΧΗ..
Μαλλον το δρόμο ισως για τη δική μου..
Και σε θελω συνοδοιπόρο ή μαλλον συνένοχο..
το πρόβλημα?
Μοναξια..Τετριμμένο ε?Ακομη και οταν ειναι επιλεκτικη?
Πέντε χρόνια με το θύτη μου.Μη με λυπάσαι.Ενα καλα εκπαιδευμενο θυμα
ψαχνει με πολυ κοπο να τον βρει.Αναγνωρισε μου το.Τουλαχιστον ο Πιντερης το κανει για μενα.Χρονια.Και το κανει καλα, αφου μεχριτωρα ολα του τα βιβλια εχουν σκοπο στο κομοδινο μου τοσο λειτουργικο οπως το ξυπνητηρι μου..
Μονο που στερεψαν και αυτα.Ειναι οπως αυτη η ηλιθια εμπνευση που ειχε καποιος να γραψει στα πακετα "το καπνισμα σκοτωνει",και ακομη και αν το πιστευα καποτε τώρα εγινε μερος της αισθητικής τους.

Και ετσι βρεθηκα εδω..

Κανοντας τη σιωπηρη μου επανασταση.Ακομη και αν ειμαι λεξεις σε μια οθονη..
Θέλω να αντισταθω.Να βγαλω την οργή μου..

Στον εργοδοτη, που καθε μεσημερι με ρωτανε ολα πανω του με νοημα τι κανω το βραδυ..
Στο συντροφο-θυτη, που δεν αναγνωριζει το εκλεκτο μου να παλευω ,οντας ομορφη γυναικα,για τη ζωη μου με επιλογη το δυσκολο δρομο..
Στις επιλογες μου,που θέλω τοσο ένα παιδι,αλλα δεν ηταν καμμια ικανη..
Στο μυαλο μου,που είναι τοσο υπευθυνο αλλα φτανει μονο στη σκεψη..

Ακινητοποιημενη μετρωντας χρονια.
Ανολοκληρωτη και ας εχω βρει τον οργασμο μου..

ΣανενακΜέλος
09/06/2004, 08:32:24
Καλη σου μερα.

Κανενας

09/06/2004, 13:29:02
Καλημέρα silence, και καλώς ήρθες στον διαδικτυακό μας κόσμο. Εύχομαι όχι για να σωπάσεις, αλλά για να μοιραστείς μαζί μας τους προβληματισμούς σου, που απ'ότι είδα έκανες ήδη μίαν αρχή.

Ανέφερες μοναξιά και οργή.
Συναισθήματα, που δεν αφορούν μόνο εσένα, αλλά και πολύ κόσμο. Ας προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το νήμα της ψυχής και να δούμε τι τα έχει προκαλέσει.

Σαν δημιουργό του τόπικ, αφήνω σε εσένα την σκυτάλη για τη συνέχεια...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΚάθυΜέλος
09/06/2004, 13:54:47
Καλησπέρα!

Αν μιλάς κυριολεκτικά τότε σε θαυμάζω για το κουράγιο σου.
Αν όμως μιλάς με φιλοσοφική διάθεση σε συγχαίρω για την
πρωτοτυπία σου.

Καλώς όρισες Silence!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

Edited by - Κάθυ on 09/06/2004 23:13:00

09/06/2004, 16:38:09
silence :)

ο ιερονυμος(jeronymo),θα σε καλοσωριζε με ενα νευμα,προσπαθωντας να συμπορευτει με τις σκεψεις σου:)

απλα καλωσηρθες απο μια σκια,με το ονομα μανος:)

την καλησπερα μου σε ολους και ολες:)

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 09/06/2004 16:38:49

silenceΝέο Μέλος
09/06/2004, 19:06:18
ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΝ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΕΟΥΡΟΥΣΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ, "ΕΔΩ" ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ..

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ "ΛΑΒΑΡΟ" ΤΗΣ ΑΠΟΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΙΣΩΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ,ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΥΕΙ.
ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.ΑΠΟΠΟΙΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ..
ΤΩΡΑ? ΤΙ?
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΙΟ ΒΟΥΒΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ..
ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"..

09/06/2004, 21:13:14
quote:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"..

quote:
Κανοντας τη σιωπηρη μου επανασταση.Ακομη και αν ειμαι λεξεις σε μια οθονη..

quote:
δεν αναγνωριζει το εκλεκτο μου να παλευω ,οντας ομορφη γυναικα,για τη ζωη μου με επιλογη το δυσκολο δρομο..

quote:
Στο μυαλο μου,που είναι τοσο υπευθυνο αλλα φτανει μονο στη σκεψη..

quote:
Ανολοκληρωτη και ας εχω βρει τον οργασμο μου..

... δεν θέλω να συμβουλέψω τίποτα.. Δεν το χρειάζεσαι.. όταν μπορείς να μιλάς με ειλικρίνια στον εαυτό σου... και εσύ το κάνεις...
Απλά να σου πω πόσο όμορφη είσαι.... και όχι έτσι.. όπως θα το έλεγε κάποιος, στην τύχη..
Δεν θα σου αναφέρω τίποτα για το κουράγιο σου.. εσύ είσαι εσύ... και όλα μαζί... κουράγιο-υπομονή-ειλικρίνια
Τουλάχιστον, έχεις την ποίηση στην ζωή σου....

Είναι βραδάκι.. 21.09 και δεν έχω πολύ ώρα που μπήκα ον λάιν.. καλό σου βράδυ...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

09/06/2004, 22:13:33
silence...

Διάβασα τα δύο μηνύματά σου.

Οι λέξεις, οι φράσεις και το όλο κείμενο είναι εμποτισμένα από μία ενέργεια, που κρατάει το ενδιαφέρον. Μία ενέργεια που περνάει τα συναισθήματα του δημιουργού στον αναγνώστη.
Έχεις την ικανότητα, γράφοντας, να βάζεις τον άλλον μέσα στον κόσμο των λέξεων και να διαβάζει προσεκτικά.

Έχω διαβάσει αρκετά, στη ζωή μου και λόγω επαγγέλματος και επειδή μου αρέσει, ο λόγος σου όμως ο γραπτός είναι διαφορετικός και δυνατός.

Αν δεν έχεις σκεφθεί, μέχρι σήμερα, να τον αξιοποιήσεις, δοκίμασε το.

Ζήσε τη στιγμή!

synplinpanΝέο Μέλος
09/06/2004, 23:26:14
καλησπέρα σε όλους!

για την silence: Σαν βγείς στον πηγαιμό για τη Ιθάκη... θες δεν θες θα είναι μακρύς ο δρόμος... και εσυ δεν είσαι ουτε στα μισά... :)

γνωρισε τον Δαίμονά σου για να ελευθερώσεις την ψυχή σου

silenceΝέο Μέλος
10/06/2004, 01:35:56
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ??Ε ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΤΕ..ΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ.

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΛΑ.ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΟΥΛΕΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ,ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ..
ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ "ΑΣΕ ΤΡΕΧΩ"..
ΤΡΕΧΕΙΣ?ΜΑ ΠΩΣ?ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ?Η ΖΟΗ ΣΟΥ?ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ?Η ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ..?
Η ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΟΥΣΕ.ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑ 30 ΜΟΥ.ΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ (ενας καλος λογος να τρεξεις ισως, δεν συμφωνείς?)
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ FREDDO ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΗΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΠΙΑ ΠΟΤΕ.
ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ CAFE ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΣΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ Η ΔΕΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΟ,ΜΟΝΗ, ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΑΖΟΝΤΑΣ ΟΙΚΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟ (για αλλους λογους)DECADENCE ΤΥΠΟ, ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.."ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΦΕ?"¨" Α ΩΡΑΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΥΑΜΑ..ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ..
ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΠΕΝΤΑΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ Η ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ (στη τελικη εσυ εισαι η μονιμη ζητας και τα ρεστα?)

ΟΧΙ..ΟΧΙ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΩ ΑΥΤΟ ΤΟ FREDDO..

10/06/2004, 05:20:45
Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν πήρα το τετράδιό μου και βγήκα μία βόλτα για να απολαύσω ένα τσάι.. να κάτσω και σαν να μην υπάρχει κανείς, να γράψω ..
όταν βγήκα μία βόλτα στο πάρκο να κάτσω σε ένα παγκάκι για να το απολαύσω..
όταν αποφάσησα να πάω να δω την ταινία στο σινεμά μόνη ..
όταν πέταξα με το αεροπλάνο για Λονδίνο και έπρεπε να βρω το σπίτι που βρισκόταν στην άλλη άκρη της πόλης μόνη μου..
όταν πήγα να παρακολουθήσω την συναυλία μόνη ...

Η δύναμη που ένιωσα, πολλές φορές με ακολουθεί ακόμα.. Και αυτή η δύναμη ήταν που με πλημύριζε χαρά....

Ό,τι ψάχνει κανείς αυτό βρίσκει!!!

Καλημέρα...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

ΣανενακΜέλος
10/06/2004, 09:53:53
Εγω ειμαι παλι της αποψης :
Και στη φυλακη ειν΄ωραια
αμα βρεις καλη παρεα.

Και επειδη σας συμπαθησα θα σας χαλαρωσω με το αντιστοιχο τραγουδακι.
Παμε παιδια....

ντρικι ντρικι ντρικι

Εφουμερναμε ενα βραδυ
Εφουμερναμε ενα βραδυ
Εφουμερναμε ενα βραδυ
μ΄αργιλε καιναρι μαυρη

ντρικι ντρικι ντρικι

Ερχονται δυο πολιτσμανοι
και μας πιανουν μανι μανι
και στη φυλακι μας πανε
ε, ρε μαγκες τι τραβαμε

ντρικι ντρικι ντρικι

Μεσ΄στη φυλακη ειν΄ωραια
αμα βρεις καλη παρεα

Τριτη Πεμπτη μακαρονια
φατε μαγκες βγαλτε χρονια

Και την Κυριακη εχει κρεας
τσαμπα ειναι κι ο κουρεας

ντρικι ντρικι ντρικι

Πεντε ποντικοι βαρβατοι
μου χαλασαν το κρεβατι
κι αλλοι τρεις μαστουρωμενοι
μου το στρωσαν οι καημενοι.

ντρικι ντρικι ντρικι ντρικι ντρικι ντρικι.

Αντε καλη σας μερα...

Κανενας.

synplinpanΝέο Μέλος
10/06/2004, 16:28:53
Silence...
Αν κατάλαβα καλά αγάπησες και προδόθηκες, γιαυτό και όλη αυτή η πίκρα που ξεχειλίζει. Η εικόνα του καφέ που περιέγραψες τα λέει όλα. Όμως είναι καλύτερα να θεωρείς ότι ευτυχέστερη στιγμή απο αυτή που περνάς την κάθε δεδομένη στιγμή, δεν θα υπάρξει. Κανείς δεν σε μισεί, δεν σε κρίνει και κοροιδεύει. Απλά είναι όλοι τόσο φοβισμένοι που πάντα δείχνουν το σκληρό τους προσωπείο. Μπορεί να είμουν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος που σκέφτηκε αυτά που υποθέτεις ότι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Και όμως να, οι ίδιοι θέλουν να σταθούν δίπλα σου. Η.. Silence... είναι δύσκολη, ο Θεός ζεί εκεί! και την σπάει μόνο όταν θέλει να δημιουργήσει. εκμεταλεύσου αυτή την περίοδο της κενότητας για να γίνεις πιο δυνατή, πιο σοφή και ικανή να αγαπήσεις, όπως ποτέ άλλοτε.

δικός σου...

DestinyΜέλος
10/06/2004, 17:37:50
quote:

Πάσχισα πολυ ώρα να βρω στα topics τι μου αντιστοιχει.

Επέλεξα
ΨΥΧΗ..

Μαλλον το δρόμο ισως για τη δική μου..

Και ετσι βρεθηκα εδω..

..silence!!

Εχω καιρο να γραψω...
θαρρω χρειαζεται εμπευση..ματαιη προσπαθεια "καιρο τωρα"
..μεχρι που ειδα λογια να εμπνεουν τη γυμνια μου..

Στο παρελθον καθε που απομονονομουν εβρισκα παρηγορια σε βιβλια..
Με ταξιδευαν σε κοσμους και προσωπα ουτοπικα, που δε θα με προδιδαν.. δε θα τα προδιδα..
Προδωσια.. τι σκληρη λεξη

Ας συνεχισω ομως με αυτο που βγαινει απο την ψυχη, την καρδια, το μυαλο αβιαστα.. αυτη τη στιγμη..
Πονος..Χαρα.. απογοητευση, λαθος επιλογες.. ψευδαισθησεις..
..ω!! ναι ψευδαισθησεις.. που γνωριζεις απο την αρχη.. μα το παλευεις
να αλλαξεις το συμπαν.. και να ορισεις εσυ τα γεγονοτα..
οπως πιστευεις.. οπως αγαπας..
αγαπας.. τι σπουδαια λεξη.. απιαστη.. γι’αυτο μαλλον σπουδαια..

παλευεις για το ιδανικο και δημιουργεις μονος το συνταρακτικο
βουλιαζεις μεσα σε ενα βουρκο που οδηγεισαι μονη .. και αυτο ειναι το συνταρακτικο..
υπαρχουν ανθρωποι με τασεις αυτοκαταστροφης,, που οδευουν σε βεβαιο θανατο.. και δεν εννοω θανατο σωματικο.. αυτο ειναι το λιγοτερο..
θανατο ψυχικο.. λευκο, αχρωμο,
ο πονος σταζει αιμα μαυρο .. οχι κοκκινο...

Μες στον σκοτεινο μου καθρεπτη αγγιζω το δερμα μου.
Προσπαθω οσο πιο πολυ, να δω μεσα απο αυτο...\\\
Προσπαθω να πω οσα δεν εχω αποκαλυψει καν σε μενα..
Νομιζω ...εγω εχω το δικαιωμα να ξερω.. πρεπει να ξερω

Πρεπει να ξερω για να βγω απο τη ληθη που με μαστιγωνει καιρο ..αρκετο καιρο πια
Λενε οτι γεννιεσαι.. δεν γινεσαι..

Γεννιεσαι αφεντης .. πυρηνας ή μοριο..
Και ομως αυτο παλευουμε ολοι μας .. να αλλαξουμε..
Καλα κανουμε δε λεω.. μα ..

Οριζουμε να διαβουμε ενα δρομο που δε βγαζει πουθενα...
Πουθενα
Το ξερω, φρενο δε παταω..
Και με τιποτα στα μετρα του δεν ερχομαι...

"Υποκλινομαι στο λογο σου"
..να'σαι καλα

Edited by - Destiny on 10/06/2004 18:02:50

Just_A_ManΜέλος
11/06/2004, 00:29:11
Καλώς όρισες στο ταξίδι της Ψυχής.

Ευχαρίστησε τον μεγάλο σου Δάσκαλο, τον Πόνο, γιατί θα είναι ο σημαντικότερος σύμβουλος μέχρι να ολοκληρώσεις το ταξίδι σου.

Είθε, το ταξίδι μας να μας κρατάει μακριά από το
να Γητευόμαστε για να μην Απογοητευόμαστε.

Και το μόνο φάρμακο στο Πόνο, είναι η Αγάπη.

Ξεκίνα πρώτα από τον Εαυτό σου.

Αν θέλεις να απαλλαγής από όλα αυτά τα υλιστικά θέλω,
ας ξεκινήσεις από την σωστή διατροφή.
Για να μπορέσεις να ανορθώσεις σε Ψυχικό επίπεδο,
θα πρέπει να ξεκινήσεις από την φροντίδα του σώματος.
Πάρα πολλές τροφές και συνήθεις δηλητηριάζουν το σώμα μας.

Ο Χρόνος είναι ο μόνος γιατρός.

Θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή. Και πολύ Προσευχή.!!!

Τα αποτελέσματα μπορεί να αργήσουν λίγο, μα υπάρχει Ελπίδα.
Ότι κάνεις από εδώ και πέρα κάν’ το σωστά.
Η καρδιά ποτέ δεν κάνει λάθος.

Καλό ταξίδι συνταξιδιώτισα.

Ευλογημένο να είναι το ταξίδι σου, στην αναγέννηση της Ψυχή σου.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,

just a man

silenceΝέο Μέλος
11/06/2004, 02:05:54
ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ "ΕΔΩ".
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ.
ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ..
ΕΓΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ..
ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ.ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ.
ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ..ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΛΙΓΟ..

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ..

silenceΝέο Μέλος
11/06/2004, 02:14:34
JUST A MAN

ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΒΑΙΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΙΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ..

ps.μονο το παγωτο σοκολατα μη μου κοψεις σε εχω συμπαθησει:)

synplinpanΝέο Μέλος
11/06/2004, 02:40:30
Αγαπητή Silence στην υγεία σου! Μόνο μη λερώσεις το χαλί...:) θα έχει και αυτό καιρό να σε δεί...

Όσο για τις... γνωριμίες δώσε τους χρόνο να σε πλησιάσουν

Χαίρομε ειλικρινά που νιώθεις καλύτερα

ksenitiaΜέλος
11/06/2004, 04:03:39
SILENCE :
Eisai monh..... kai den eisai h monh...
Yparxoyn telika polloi an8rwpoi poy niw8oyn mona3ia. Enas tetoios an8rwpos eimai kai gw. Omws, telika, 3ereis poy katelh3a? Se poio symperasma? Sth gnwsth frash : "o erhmos braxos, poy ton xtypane ta kymata, pali braxos paramenei".
Mesa apo ta logia soy, moy 8ymises emena. Tis ateleiwtes boltes moy sto "agnwsto", kai akomh kai thn idia aporia "na ton piw ton kafe??? mpa, oxi, ti nohma exei....".
Na, koita, to mhnyma to stelnw stis 4.00 ta xaramata. Toso kala. A3iopoiw katallhla ta bradia moy....den exw parea. Eseis eisaste h parea moy.
Krima poy den menoyme konta, na kanoyme parea, dyo koybentes, ena kafe. (Mhn paei o noys soy sto kako nte!!!). Filika, panta, kai, me th monaxikh allhleggyh.
Mhpws na allazes doyleia (ergasiako periballon), mhpws akomh kai .... polh???? Twra 8a moy peis, ki egw polh alla3a,mexri kai xwra, alla thn mona3ia den katafera na thn alla3w. Esy isws sta8eis pio tyxerh! Kapoio "kolpo" 8a yparxei.... 3erei kaneis? As ri3ei mia idea...
Kalhnyxta!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

lencolasΜέλος
11/06/2004, 06:15:24
Silence,
Διαβάζοντας σε,το μόνο που θέλησα να σου πώ είναι μια γλυκιά καλημέρα και εύχομαι να είναι καλύτερη απο την χθεσινή...
Ξέρεις μιλάς εκ μέρους πολλών που δεν είχαν την τόλμη να μιλήσουν για όλα όσα νιώθουν,παρά προτίμησαν να κάνουν φιλοσοφικές αναλύσεις...
Δες τον ήλιο που βγήκε δειλά δειλά..σήμερα είναι μια άλλη μέρα γλυκιά μου..ξεκίνα την χαμογελώντας και έτοιμη να παλέψεις με τα πάντα..

Φιλικά
Κική

Alma Libre....