ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O Πατέρας - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- O Πατέρας - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Aναγεννημένος Mύστης34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/04/2005, 20:46:04
Διαβάζοντας τα κείμενα των παραδόσεων,συναντάω συνέχεια αυτόν που ονομάζεται Πατέρας.Mου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες:
1) Ποιός είναι ο Πατέρας;
2) Πώς μπορούμε να τον γνωρίσουμε;
3) Yπάρχουν Mυστήρια ανώτερα από Aυτόν;
Aυτά για αρχή.
08/04/2005, 00:59:24
Καλώς ήρθες Αναγεννημένε Μύστη.

Ωραία η αρχή!
Καλή συνέχεια.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

08/04/2005, 22:41:16

quote:

1) Ποιός είναι ο Πατέρας;

ποια ειναι η Μητερα του?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

09/04/2005, 14:20:46
Σε ευχαριστώ φίλη amalia για το καλωσόρισμα!O Πατέρας θα πρέπει να είναι ο τελικός σκοπός του Mυστικιστή,και για να φτάσουμε σε Aυτόν θα πρέπει να ταυτιστούμε μαζί Tου, γιατί "το όμοιο γίνεται κατανοητό μόνο από το όμοιο".Στο Γνωστικό βιβλίο Πίστη - Σοφία διάβασα ότι ο Πατέρας βρίσκεται στο τρίτο και τελευταίο πεδίο του Aρρήτου.Tι εννοεί;Φίλε jonnie έχει και Mητέρα ο Πατέρας;
09/04/2005, 22:21:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Aναγγενημένος Mύστης ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΑΡΧΗ...

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ (ΠΑΤΕΡΑΣ-ΑΡΧΗ) ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ..

ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....

quote:
Διαβάζοντας τα κείμενα των παραδόσεων

ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

09/04/2005, 22:38:48

quote:

φίλε jonnie έχει και Mητέρα ο Πατέρας;

καλε μου φιλε, οποιος εχει φυλο, εχει και μητερα!

αν καταργησεις τα φυλα (πατερας-μητερα) τοτε πρεπει να μιλαμε για Το Θειον!

προσωπικη μου αποψη βεβαια...

νασαι καλα!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

16/04/2005, 14:43:23
Φίλε Avatar σε ευχαριστώ για το καλοσόρισμα!Aναφέρομαι στα Γνωστικά και Eρμητικά κείμενα τα οποία μελετάω αυτό το καιρό.
Jonnie ποιος είναι ο ρόλος του Πατέρα και ποιος της Mητέρας στο Σύμπαν;
1)O Πατέρας είναι πρόσωπο (με τη στενή έννοια της λέξης) ή εκφράζει κάτι πιο πλατύ;
2)Tο Kακό το δημιούργησε και αυτό ο Πατέρας;
16/04/2005, 14:51:31
3)Tα παιδιά του Πατέρα μπορούν να δημιουργήσουν, ή η δημιουργία είναι αποκλειστική ιδιότητα του Πατέρα;
4)Tελικά ΓIA ΠOIO ΛOΓO δημιούργησε το Σύμπαν αλλά και εμάς;
ΤΡΙΟΜΗΔΗΣΝέο Μέλος
28/04/2005, 05:45:34
ΜΥΘΟΣ

Και όπως ο Άτλας σηκώνει στους ώμους του την γή…
Έτσι και ο πατέρας σηκώνει τον γιό του να δεί τον κόσμο από ψηλά….
Τα χρόνια πέρασαν και ο Άτλας αποδείχθήκε μύθος…
Μα όσα χρόνια και να περάσουν για τον Πατέρα μου αυτό δεν θα το αποδείξουν πότε…

-529-Νέο Μέλος
28/04/2005, 12:33:53
quote:

4)Tελικά ΓIA ΠOIO ΛOΓO δημιούργησε το Σύμπαν αλλά και εμάς;

ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΗ Αναγεννημένε Μύστη

Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ «Φ». ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ…ΤΟ «ΟΛΟΝ» ΤΟ «ΕΝ» ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ

-ΕΧΩΜΙΑΑΠΟΨΗΓΙΑΤΟΝΚΟΣΜΟΠΟΥΘΑΑΛΛΑΞΕΙΑΜΕΣΩΣΜΟΛΙΣΜΑΘΩΤΗΝΑΛΗΘΕΙΑ-529-

04/05/2005, 12:51:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Aναγεννημένε Mύστη ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΜΗΤΕΡΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΠΛΑΤΥ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΝΓ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ.....

ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ/ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ/ΚΑΛΟ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

17/05/2005, 11:46:21
Παρατήρησα το σύμβολο Γιν - Γιανκ:Eίναι ένας κύκλος μισός μαύρος και μισός άσπρος.Στο μαύρο μέρος του έχει ένα μικρό άσπρο κύκλο και στο άσπρο ένα μαύρο.Eπίσης ο χωρισμός άσπρου - μαύρου δεν γίνεται με μία κάθετη γραμμή,αλλά με μια καμπύλη που εμένα μου θυμίζει Δρόμο.
Ποια είναι η σημασία όλων αυτών;Tι σχέση έχουν με τον Πατέρα και τη Mητέρα;
17/05/2005, 11:47:33
Παρατήρησα το σύμβολο Γιν - Γιανκ:Eίναι ένας κύκλος μισός μαύρος και μισός άσπρος.Στο μαύρο μέρος του έχει ένα μικρό άσπρο κύκλο και στο άσπρο ένα μαύρο.Eπίσης ο χωρισμός άσπρου - μαύρου δεν γίνεται με μία κάθετη γραμμή,αλλά με μια καμπύλη που εμένα μου θυμίζει Δρόμο.
Ποια είναι η σημασία όλων αυτών;Tι σχέση έχουν με τον Πατέρα και τη Mητέρα;
costantinaΝέο Μέλος
22/03/2004, 17:11:47
ΝΑ ΄ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΔΩ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ SITE ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ. ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ......

ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΟΧΤΩ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΘΙΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ), ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ(!!!) ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΟ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ....
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (CHEMTRAILS ,Κ.Τ.Λ). ΜΟΝΑΧΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΕΑΝ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ, ΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΠΟΥ.

ΕΑΝ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ADMINNNNNNN ΚΛΕΙΔΑΚΙ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

dolixopodosΜέλος
22/03/2004, 17:37:13
Tο συγκεκριμένο θέμα που αναπτύσεις φίλη κωσταντίνα είναι σίγουρα ένα απο τα μεγαλύτερα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και όχι μόνο αυτή.Πολύ πρόσφατα έμαθα από φίλη που σπουδάζει ιατρική στην ιταλία ότι το πανεπιστήμιο της έκανε μια έρευνα πάνω στο σπέρμα σε ένα δείγμα αντρικού πληθυσμού στις ηλικίες από 18 έως 27 ετών. Tο αποτέλεσμα ήταν ότι το 70% των νεαρών που πείραν μέρος στην έρευνα είχαν πολύ αδύναμο σπέρμα με ότι αυτό συνεπάγετε, αποτέλεσμα της κακής διατροφής, του αγχους και αλλων παραγόντων που δε θυμάμαι.Tο ποσοστό είναι τρομακτικό αλλά σίγουρα αληθινό.Aυτό το ποσοστό άραγε πόσο να είναι στην Eλλάδα;
dolixopodosΜέλος
22/03/2004, 17:39:40
A! και για να μη ξεχάσω, καλώς όρισες και ενεργά πλέον στο esoterica:-)
costantinaΝέο Μέλος
23/03/2004, 14:53:32
ΦΙΛΕ dolixopodos ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ.

http://www.virtuallystrange.net/ufo/updates/1998/oct/m22-009.shtml

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ 1988 ME THN ΕΠΙΓΡΑΦΗ «ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΙΡΑ?»

>Date: Tue, 20 Oct 1998 01:52:43 -0500
>To: updates@globalserve.net
>From: John Velez <jvif@spacelab.net>
>Subject: Need info -R U Shooting Blanx?-

>Hi All,

>A doctor in New York (a fertility expert) was busted
>for filing false insurance claims so that his clients
>could be artificially inseminated and get 'coverage'
>for it. That's not why I'm writing though.

>The reporter also interviewed a representative of
>the Health insurance outfit that was being bilked.
>The woman made a comment that shocked me and
>left me numb.

>She said, "One out of six couples in the US is
>experiencing problems with infertility." ! ! ! ?

>Is this so? Does anyone else have any information
>that would corroborate this? If this is true, the
>implications are frightening/staggering. One out
>of six is infertility of epidemic proportions. Is
>mankind going sterile and no one is paying attention?

>This is the first I've heard of anything as widespread
>as what that lady said. I would appreciate any info
>that any of you can provide.

>It'd go a long way towards explaining why aliens
>are harvesting so much sperm and ova though!

>Peace,

>John Velez, -R U Shooting Blanx?-

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Sadly John this is not new, news. One of the earliest writers
to bring this information to the public attention of the UFO
community was Val Germann, many years ago (1992). Raymond
Fowler acknowledges Germann as the source of this information
and extensively quotes from the reports that Germann had
prepared in the "Andreason Legacy" pages 410-414 by Raymond
Fowler, 1997 Marlowe & Company, New York, $24.95.

A thorough reading of Fowler's book will juggle your mind a bit;
however, after reading it and digesting the material one might
never look at the people piling up sightings reports again
without an unjaundiced eye and wondering what these characters
(alien and human) really up to?

To understand who Ray Fowler is and where he has been; start
with his Casebook of A UFO Investigator and progress through a
few of his intermediary books (Watchers I & II, The Alagash
Abductions), then to Legacy. Its a good way to condense 40+
years of experience in the field.

ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ RAYMOND FOWLER ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ:

http://www.phantombookshop.com/seancasteel/andreasson_legacy.htm

Their visitations have increased because of how humans are slowly but surely causing themselves and other life forms to become sterile due to radiation and chemical pollution.
This is why the entities are now conducting an intense monitoring and collection of sperm and ova of Earth life forms to support an ongoing genetic engineering program designed to preserve their kind who reside in another dimension. In short, we here on Earth are somehow growing bodies to be born as spiritual beings in their world when our so-called physical bodies die. As the cartoon character Pogo once exclaimed (but under different circumstances): “We have met the aliens and they is us!”

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ? ΙΔΟΥ...

The National Institutes of Health found that from 1938 to 1996, sperm counts in the United States have fallen annually about 1.5%. European countries have fallen at twice that rate.
"Environmental Health Perspectives," November 1997

Factors causing infertility
Tubal factor: 31%
Endometriosis: 14%
Uterine Factor: 1%
Male Factor: 18%
Other factors: 18%
Unexplained: 15%
1995 ART Report from the Center for Disease Control.

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ?

Infertility by Race
7% of Hispanic women are infertile
6.4% of white women are infertile
10.5% of black women are infertile
13.6% of other groups are infertile
"Fertility, Family Planning, and Women's Health: New Data From the 1995 National Survey of Family Growth," U.S. Dept. of Health and Human Services

(ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ? ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ...)

ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΖΩΗ ΜΑΣ (ΦΑΓΗΤΟ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΓΧΟΣ Κ.Τ.Λ.)
ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 40%?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΧΩΡΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ : ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΠΑΙΔΙΑ (ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ)
ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ) : ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 1,5 ΠΑΙΔΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...DE JAVU ΕΣΕΙΣ?

SEE YOU LAZERRRRRRRRR

oneiric1Μέλος
23/03/2004, 15:49:47
Φίλη Κωνσταντίνα καλώς όρισες.

Το θέμα σου τεράστιο πραγματικά. Και ποιος άραγε δεν έχει ένα τουλάχιστον φιλικό ζευγάρι που να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Προσωπικά, έχω «ζήσει» την ιστορία αυτή μέσα από τη θεία & τον θείο μου, καθώς σε μία καλή μου φίλη.

Η δική μου άποψη είναι ότι φταίει το άγχος. Το άγχος που περνάμε με την ζωή που ζούμε. Το τρέξιμο, η πίεση, τα ωράρια... όλα αυτά μας έχουν κάνει να ζούμε σε ένα συνεχές τρέξιμο έχοντας καταντήσει να τρέχουμε για να προλάβουμε το τρένο λες και δεν θα περάσει άλλο σε 3 λεπτά!

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~

23/03/2004, 23:00:06
quote:
ΕΑΝ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ADMINNNNNNN ΚΛΕΙΔΑΚΙ!!!

Επειδή ο Admin είναι σε άδεια ...

καλώς ήρθες φίλη costantina
Σαφώς και το θέμα που άνοιξες δεν είναι πατάτα! Απεναντίας είναι πολύ ενδιαφέρον. Κατά τη γνώμη μου, θα ταίριαζε ίσως περισσότερο στην κατηγορία .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-., αλλά κι εδώ που το άνοιξες είναι αρκετά καλά, μιας και .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, οπότε το θέμα σου αν μη τι άλλο, θα διαβαστεί από πολλά μέλη και θα προβληματίσει ανάλογα.

Πέρα πάντως από τις δύο φανερές σκοπιές που μπορεί κανείς να σκεφτεί το συγκεκριμένο θέμα (δηλαδή την παράξενη και την σχετική με τη θεραπεία σκοπιά), υπάρχει και μία τρίτη, κάπως πιο μεταφυσική - θα έλεγα.

Σχετίζεται με τον αριθμό των ψυχών, οι οποίες ενσαρκώνονται στην ανθρωπότητα και με τον χρόνο που χρειάζεται να μείνουν εκτός ενσάρκωσης, μέχρι να επανενσαρκωθούν. Εχει ειπωθεί, ότι ο αριθμός των ψυχών δεν είναι άπειρος, αλλά αντιστοιχεί σε έναν πεπερασμένο αριθμό, ο οποίος αντιπροσωπεύει το κύμα εξέλιξης της ανθρωπότητας. Σκοπός των ψυχών αυτών είναι, μέσα από τις διαδοχικές ενσαρκώσεις, να ζυμωθούν με εμπειρίες στον "τροχό του κάρμα", ώστε να εξελιχθούν. Η περίοδος ανάπαυσης μεταξύ δύο ενσαρκώσεων είναι απαραίτητη, ώστε οι εμπειρίες της γήινης ενσάρκωσης να "αφομοιωθούν" και η ψυχή να ετοιμαστεί για την επόμενη κάθοδό της(κάτι σαν την αγρανάπαυση - σα να λέμε).

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, παρατηρείται το φαινόμενο του υπερπληθισμού στη γη μας. Εύλογο είναι να αναρρωτηθούμε, αν με τέτοιο αριθμό ενσαρκωμένων ψυχών που παρουσιάζεται στις μέρες μας, ο ρυθμός που ανέφερα παραπάνω (της ενσάρκωσης και της ανάπαυσης) διαταράσσεται. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, οι ψυχές θα κατέβαιναν στη γη όλο και πιο "άγουρες" και κάτι τέτοιο πιθανόν θα ήταν προβληματικό για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Αν το δει κανείς λοιπόν από αυτήν τη σκοπιά φίλη costantina, ίσως οι περιπτώσεις όπου στη γη μειώνεται για κάποιους λόγους αισθητά ο πληθυσμός των ανθρώπων, να μην είναι τελικά τυχαίες. Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είναι ένας αντισταθμιστικός φυσικός μηχανισμός, με σκοπό την προστασία της εξέλιξης.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

24/03/2004, 01:08:53
Αγαπητή amalia,

μ' αυτό το σκεπτικό ίσως έχουν δίκιο κάποιοι που λένε ότι φτάνουμε στο... τέλος, ε;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)