ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tριγωνο των Βερμουδων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Tριγωνο των Βερμουδων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Burbulithra5422 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Burbulithra54Μέλος
18/02/2006, 03:04:41
Τι πραγματικα συμβαινει με το Τριγωνο του θανατου?Το επαγγελμα μου,μου εδωσε την δυνατοτητα να συναναστραφω με εμπειρους ναυτικους, και να απολαυσω την ακροαση εμπειριων τους και πραγματικων γεγονοτων.Ειμαι ανοιχτη σε καθε αποψη και γνωμη πανω στο θεμα.Φιλικα!!
Burbulithra54Μέλος
18/02/2006, 03:46:35
Επιστημονικες ερευνες μιλουν για ενεργειακα-ηλεκτρομαγνητικα πεδια,τα οποια ενεργουν υποθαλασσια,κ οχι μονο,λειτουργωντας σαν ενα "ρευμα",το οποιο εχει "καταπιει" δεκαδες πλοια καθως και αεροπλανα και μαζι με αυτα πολλες ανθρωπινες ζωες.Στη γλωσσα των ναυτικων,προκειται για μια τεραστια ρουφηχτρα που ρουφαει οτι βρεθει στο περασμα της.Ο χρονος πανω απο αυτο το σημειο σταματαει,τα ρανταρ "παγωνουν" ενω καραβια και αεροπλανα χανονται απο τους δορυφορους.Ποια ειναι η αληθεια τελικα?Τι ισχυει και τι οχι?
18/02/2006, 06:21:06
Δεν υπάρχει κάτι το μυστήριο κατ'εμέ στη συγκεκριμένη περιοχή δεδομένης της κίνησης πλοιων και αεροπλάνων και της έκτασης του τριγώνου. Από την εποχή του Κολόμβου και των θαλασσοπόρων έχει δημιουργηθεί ο μύθος του τριγώνου όταν χανονταν πλοία ή βρισκανε οι θαλασσοπόροι πλοία εγκαταλελειμενα ή με νεκρο το πλήρωμά τους, ακόμα και σκελετομένο. Νομίζω ότι λογικές εξηγήσεις για την εξαφάνιση πλοίων ή και των πληρωμάτων τους τότε όπως ισχυρές καταιγίδες, θαλασσοταραχές, θαλάσσιοι κυκλωνες, τεράστια κύματα τσουνάμι ικανά να ανατρέψουν και να σμπαραλιάσουν ένα πλοίο, πειρατές- η ΚαραΪβική ειναι εκεί δίπλα ουσιαστικά-, ή και λάθη, κακοί υπολογισμοί των ναυτικών για την πορεία τους θα μπορούσαν να είναι οι απαντήσεις στο "μυστήριο" του τριγώνου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να αναζητούμε απαντήσεις εξωπραγματικές για εξωγήινους απαγωγείς, Ατλαντίδες(έχει ακουστεί κι αυτό) ή και πύλες που οδηγούν σε άλλους κόσμους ενώ τα ενεργεικά-ηλεκτρομαγνητικά πεδία και οι "παγωμένες" πυξίδες και ραντάρ μου ακούγονται παρατραβηγμένο σενάριο και δεν νομιζω το σύνολο των ειδικών ερευνητών να το αποδέχεται σαν αιτία.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ρεύμα του κόλπου του Μεξικού ευθύνεται πολλές φορές για απότομα ισχυρά καιρικά φιανόμενα στην περιοχή ακόμα κι αν υπάρχουν προβλέψεις για ήρεμο καιρό. Επίσης είχα διαβάσει και για ένα τμημα της θάλασσας του τριγώνου στο οποίο απλώνονται στην επιφάνεια σχεδόντεράστια φύκια ικανα για να παγιδεύσουν για πολύ καιρο ιστιοφόρα αλλά και μικρά μεγέθους μηχανικά σύγχρονα σκάφη με αποτέλεσμα τα παλιότερα χρόνια που δεν υπήρχαν ασύρματοι κάποια πλοία θα μπλεκονταν στα φύκια με αποτέλεσμα να πεθάνουν από πεινα και δίψα οι ναυτικοί τους. Κάπως έτσι γεννήθηκε ο μύθος του Τριγώνου και μετά αν και ξεχάστηκε για κάποιο διάστημα επανήλθε δρυμίτερος την δεκαετία του 50 όταν χάθηκαν κάποια αεροπλάνα σε μια άσκηση(πτήση 19). Αλλά δεν ειναι τιποτα περίεργο να χάθηκαν αεροπλάνα από φυσικα αίτια. Παντού εχει συμβεί αυτό. Συγκεκριμένα για την πτήση 19 μάλλον απέτυχε να προσανατολιστεί ο επικεφαλής-καθοδηγητής της πτήσης και έτσι χάθηκαν και τα υπόλοιπα αεροπλάνα των αρχάριων πιλότων μένοντας από καύσιμα κάποια στιγμή και επήλθε το μοιραίο.... Και γράφτηκαν και βιβλία, και τα οικονόμησαν κάποιοι αφού τέτοιες μυστήριες ιστορίες γοητεύουν τον ανθρώπινο νου και την φαντασία. Καθημερινώς υπάρχει κίνηση στην περιοχή του Τριγώνου χωρίς να ανφέρονται περίεργα περιστατικά πέρα από φυσιολογικά ατυχήματα όταν αυτά συμβαίνουν βέβαια. Πρόταση/αποψή μου ειναι να μην εμπιστευόμαστε ιστορίες που ακούγονται για εξαφανίσεις περιεργες σε παλαιότερες εποχές αφού η αξιοπιστία του κάθε μάρτυρα είναι αμφισβητίσημη. Κοινώς έχουμε να κάνουμε με κάτι που ουσιαστικά δεν ειναι περίεργο αν αναλογιστούμε τον αριθμό αεροπλάνων και πλοίων που διέρχονται στην περιοχή καθημερινώς αλλά και δεδομένης της έκτασης της περιοχής του τριγώνου και των ευμετάβλητων καιρικών συνθηκών.
Και ορίστε και ένα link για την απομυθοποίηση του τριγώνου

http://skepdic.com/bermuda.html

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

silverlegendΜέλος
18/02/2006, 11:23:45
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου burbulithra54 και εγώ κάτι παρόμοια πράγματα έχω διαβάσει και ακούσει.Τώρα τι είναι αλήθεια,μόνο αν πάμε εκεί θα το μάθουμε...

Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου

silverlegendΜέλος
18/02/2006, 11:38:12
burbulithra54 νομίζω οτι άμα ψάξεις σε παλαιότερα τόπικ θα βρείς πληροφορίες και νομίζω οτι υπάρχει παρόμοιο τόπικ.

SavaothΜέλος
18/02/2006, 13:26:33
Silverlegend ευτυχώς που αρχίζεις και προσέχεις γιατί την έχεις πατήσει.....
18/02/2006, 14:42:03
Τιποτα το μεταφυσικο δεν συμβαινει και οσοι το πιστευουν αυτο εχουν υποστει μαλλον τις παρενεργειες της εξωγηινο-υστεριας λογης λογης ακαταλογιστων συγγραφεων που γραφουν οτι τους κατεβει.Η περιοχη του τριγωνου ειναι μια ζωνη που δημιουργουνται ακραια καιρικα φαινομενα(ας μην ξεχναμε οτι ο πανισχυρος τυφωνας Κατρινα ξεκινησε απο την συγκεκριμενη περιοχη πριν φτασει στην Νεα Ορλεανη) και εφοσον υπαρχουν ισχυρες ατμοσφαιρικες διαταραχες εκει λογικο ειναι να χανονται και αεροπλανα και πλοια και εγω δεν ξερω αλλο τι..
Και ο πιο ασχετος μπορει να καταλαβει οτι αν πεσει ενα αεροπλανο σε ριπη ανεμου 260μιλιων/ωρα ποιος ξερει σε ποια αλλη διασταση θα βγει(και αν βγει).

18/02/2006, 16:14:01
Αγαπητή burbulithra54, καλό θα ήταν να συμβουλευόσουν την Αναζήτηση προτού ανοίξεις ένα topic.
Με την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα) μπορείς να κάνει Αναζήτηση βάσει θέματος υποβάλλοντας τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά.
Καλό θα ήταν να μην έχουμε διπλά topic γιατί οι πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο θέμα θα είναι σκόρπιες.
Θα σε συμβούλευα λοιπόν να συνέχιζες την συζήτηση σου στο παρακάτω topic (κλίκαρε τον παρακάτω τίτλο για να το δείς):

τριγωνο των βερμουδων

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Dying_Incubus on 18/02/2006 16:14:52

AngelosΜέλος
18/02/2006, 17:04:12
quote:

Το επαγγελμα μου,μου εδωσε την δυνατοτητα να συναναστραφω με εμπειρους ναυτικους, και να απολαυσω την ακροαση εμπειριων τους και πραγματικων γεγονοτων.Ειμαι ανοιχτη σε καθε αποψη και γνωμη πανω στο θεμα.Φιλικα!!

Εγώ έχω μιά απορία. Ποιό είναι το επάγγελμα που δίνει τη δυνατότητα
να συναναστρέφεις με έμπειρους ναυτικούς ?

Εκτός απο το προφανές δηλαδή...

SavaothΜέλος
18/02/2006, 17:56:45
Εχει ακουστεί και μια θεωρία(χωρίς να έχει αποδειχτεί)ότι στο βυθό του τριγώνου των Βερμούδων υπάρχουν κάποια πετρώματα που αντιδρούν με το θείο που εκλύεται από τα ρήγματα και παράγουν μεθάνιο και άλλα ευφλεκτα αέρια.Τα αέρια αυτά βγαίνουν από την επιφάνεια και κατευθύνονται στον αέρα όπου πηγαίνουν στους κινητήρες αεροπλάνων,πλοίων κτλ. και προκαλούν τις καταστροφές...Επίσης λέγεται πως τα αέρια αυτά "σπάνε"τους κρυσταλλικούς δεσμούς των κρυστάλλων του αλλατιού(δεν είναι μόρια)και γίνεται αφαλάτωση υδάτων.Ετσι βυθίζονται τα πλοία εφόσον δεν υπάρχει άνωση.....Βέβαια αυτό δεν έχει διαπιστωθεί....
18/02/2006, 18:47:01
quote:
Εχει ακουστεί και μια θεωρία(χωρίς να έχει αποδειχτεί)ότι στο βυθό του τριγώνου των Βερμούδων υπάρχουν κάποια πετρώματα που αντιδρούν με το θείο που εκλύεται από τα ρήγματα και παράγουν μεθάνιο και άλλα ευφλεκτα αέρια.Τα αέρια αυτά βγαίνουν από την επιφάνεια και κατευθύνονται στον αέρα όπου πηγαίνουν στους κινητήρες αεροπλάνων,πλοίων κτλ. και προκαλούν τις καταστροφές...Επίσης λέγεται πως τα αέρια αυτά "σπάνε"τους κρυσταλλικούς δεσμούς των κρυστάλλων του αλλατιού(δεν είναι μόρια)και γίνεται αφαλάτωση υδάτων.Ετσι βυθίζονται τα πλοία εφόσον δεν υπάρχει άνωση.....Βέβαια αυτό δεν έχει διαπιστωθεί....

Οντως δεν ειναι γενικά αποδεκτή αυτή η θεωρία ενω θύλακες μεθανίου υπάρχουν στους βυθούς σχεδόν όλων των θαλασσών της γης και όχι μόνο στο τρίγωνο...

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

18/02/2006, 19:02:14
quote:
Επίσης λέγεται πως τα αέρια αυτά "σπάνε"τους κρυσταλλικούς δεσμούς των κρυστάλλων του αλλατιού(δεν είναι μόρια)και γίνεται αφαλάτωση υδάτων

Αυτος που το λεει αυτο ειναι βαθια νυχτωμενος απο χημεια.Αλλη μια θεωρια σχετικου-ασχετου πανω στο θεμα.

SavaothΜέλος
18/02/2006, 19:12:21
Επειδή ξέρω μόνο τα βασικά από χηεμία ίσως να μη μετέφερα σωστά τη θεωρία.Όντως ακούγεται αυθαίρετη αλλά όταν την είχα δει σε ντοκιμαντέρ ανέφεραν και άλλα αέρια...I don't know.....
Burbulithra54Μέλος
19/02/2006, 02:15:25
Γνωριζω αρκετα για αυτο το θεμα ως Αξιωματικος Ναυτικου,οπως το οτι εχουν γινει πολλες προσπαθειες ευρεσης και ανελκυσης πλοιων και αεροπλανων και οχι μονο εχουν καταστει αδυνατες αλλα ακομη και δυτες εχουν χαθει βουτωντας στο εν λογω σημειο.Επισης,ενας αξιολογος και πολυταξιδεμενος συναδελφος μου εχει μιλησει και για την πιθανοτητα υπαρξης μιας χρονοδινης.Οταν ενα καραβι βρισκεται εν πλω,τα ρανταρ,οι συντεταγμενες και τα ναυτικα επιλατηδια,δεν αφηνουν περιθωρια για σφαλματα οσον αφορα την πλεουμενη θεση του καραβιου.Επιπλεον,οι θεωριες περι συσχετισης της περιεκτικοτητας αλατιου στο νερο και τον βαθμο ανωσης,εχουν διαψευθει προ πολλου απο ειδικους ωκεανολογους και οχι μονο.Ολα αυτα τα οποια υποστηριζω,δεν τα λεω αυθαιρετα αλλα τα εχω διδαχθει τοσο στην Ακαδημια του Εμπορικου αλλα και του Πολεμικου Ναυτικου.Με εκτιμηση.
19/02/2006, 13:01:25
Χρονιδινη ε;Και αυτο το διδαξαν στην ακαδημια εμπορικου ναυτικου;

silverlegendΜέλος
19/02/2006, 16:06:06
Σήμερα διάβασα κάπου σε ένα site όλα τα ναυάγια που έχουν γίνει καθώς και τις εξαφανίσεις αεροσκαφών.Ομολογουμένως είναι αρκετές.....Επίσης έχω ακούσει οτι οι πυξίδες σε εκέινο το σημείο δείχνουν ακριβώς τον βορρά ενώ παντου αλλού στον κόσμο αποκλίνουν λίγο.Έχετε ακούσει τπτ τέτοιο

Burbulithra54Μέλος
19/02/2006, 17:58:06
Αγαπητε Mantis Religius,δεν κατανοω το υφος σου και τις φατσουλες που εβαλες διπλα απο την ερωτηση σου.Μαλλλον δεν διαβασες καλα.Την περιπτωση της χρονοδινης την εμαθα απο εναν συναδελφο με πολυ περισσοτερα ταξιδια στο ενεργητικο του.Οσο για το τι μας διδαξανε στην Ακαδημια δεν μπορεις να το ξερεις εφοσον δεν εχεις περασει καν απ'εξω.Και μιλησα για μια θεωρια η οποια,απ'οσο ξερω τουλαχιστον,δεν εχει αποδειχθει εμπρακτα.Στο Ναυτικο δεν μας μαθαινουν μονο τις μοιρες,πορειες πλευσης και ναυτικο δικαιο.Σε πληροφορω οτι 2 στα 10 μαθηματα και 1 στις 5 εργασιες,εχουν εγκυκλοπαιδικο χαρακτηρα.Φιλικα παντα!
20/02/2006, 11:12:41
Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε πλέουν στο τρίγωνο πλοία και πετούν αεροπλάνα χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκτός αν ξεσπάσει κανένα ισχυρό καιρικό φαινόμενο που θα ευθύνεται για οποιοδήποτε ατύχημα. Και όσο για τους δύτες που δεν ξαναγύρισαν, αν και η πληροφορία είναι πολύ αφηρημένη και ασαφής, υποθέτω ότι οι άμοιροι θα γίνανε ένας ωραίος μεζές για τους καρχαρίες. Ας αφήσουμε τις χρονοδίνες, τους υποθαλάσσιους καλικατζαρέους, τους εξωγήινους απαγωγείς και τις Ατλαντίδες διότι ρεαλιστικές εξηγήσεις έχουν δοθεί.

AngelosΜέλος
20/02/2006, 11:56:18
Λοιπόν, Χρονοδίνη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Λογω του επαγγέλματος μου εχω αποκτήσει ολες τις γνώσεις που έχει η ανθροπώτητα
για τις χρονοδίνες και μπορώ να πιστοποιήσω οτι μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα
ΔΕΝ μπορούν να περάσουν μέσα απο τη χρονοδίνη.

Αυτό τεκμηριώνεται και απο τις 3 ταινίες του Εξολοθρευτή οπου όσοι περνάνε μέσα
απο τη χρονοδίνη είναι γυμνοί.

Αγγελος.

mariha2912Μέλος
20/02/2006, 12:14:50
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΗ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ.