- Tριγωνο των Βερμουδων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ρεύμα του κόλπου του Μεξικού ευθύνεται πολλές φορές για απότομα ισχυρά καιρικά φιανόμενα στην περιοχή ακόμα κι αν υπάρχουν προβλέψεις για ήρεμο καιρό. Επίσης είχα διαβάσει και για ένα τμημα της θάλασσας του τριγώνου στο οποίο απλώνονται στην επιφάνεια σχεδόντεράστια φύκια ικανα για να παγιδεύσουν για πολύ καιρο ιστιοφόρα αλλά και μικρά μεγέθους μηχανικά σύγχρονα σκάφη με αποτέλεσμα τα παλιότερα χρόνια που δεν υπήρχαν ασύρματοι κάποια πλοία θα μπλεκονταν στα φύκια με αποτέλεσμα να πεθάνουν από πεινα και δίψα οι ναυτικοί τους. Κάπως έτσι γεννήθηκε ο μύθος του Τριγώνου και μετά αν και ξεχάστηκε για κάποιο διάστημα επανήλθε δρυμίτερος την δεκαετία του 50 όταν χάθηκαν κάποια αεροπλάνα σε μια άσκηση(πτήση 19). Αλλά δεν ειναι τιποτα περίεργο να χάθηκαν αεροπλάνα από φυσικα αίτια. Παντού εχει συμβεί αυτό. Συγκεκριμένα για την πτήση 19 μάλλον απέτυχε να προσανατολιστεί ο επικεφαλής-καθοδηγητής της πτήσης και έτσι χάθηκαν και τα υπόλοιπα αεροπλάνα των αρχάριων πιλότων μένοντας από καύσιμα κάποια στιγμή και επήλθε το μοιραίο.... Και γράφτηκαν και βιβλία, και τα οικονόμησαν κάποιοι αφού τέτοιες μυστήριες ιστορίες γοητεύουν τον ανθρώπινο νου και την φαντασία. Καθημερινώς υπάρχει κίνηση στην περιοχή του Τριγώνου χωρίς να ανφέρονται περίεργα περιστατικά πέρα από φυσιολογικά ατυχήματα όταν αυτά συμβαίνουν βέβαια. Πρόταση/αποψή μου ειναι να μην εμπιστευόμαστε ιστορίες που ακούγονται για εξαφανίσεις περιεργες σε παλαιότερες εποχές αφού η αξιοπιστία του κάθε μάρτυρα είναι αμφισβητίσημη. Κοινώς έχουμε να κάνουμε με κάτι που ουσιαστικά δεν ειναι περίεργο αν αναλογιστούμε τον αριθμό αεροπλάνων και πλοίων που διέρχονται στην περιοχή καθημερινώς αλλά και δεδομένης της έκτασης της περιοχής του τριγώνου και των ευμετάβλητων καιρικών συνθηκών.
Και ορίστε και ένα link για την απομυθοποίηση του τριγώνου
http://skepdic.com/bermuda.html
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου
Και ο πιο ασχετος μπορει να καταλαβει οτι αν πεσει ενα αεροπλανο σε ριπη ανεμου 260μιλιων/ωρα ποιος ξερει σε ποια αλλη διασταση θα βγει(και αν βγει

Με την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα) μπορείς να κάνει Αναζήτηση βάσει θέματος υποβάλλοντας τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά.
Καλό θα ήταν να μην έχουμε διπλά topic γιατί οι πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο θέμα θα είναι σκόρπιες.
Θα σε συμβούλευα λοιπόν να συνέχιζες την συζήτηση σου στο παρακάτω topic (κλίκαρε τον παρακάτω τίτλο για να το δείς):

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Dying_Incubus on 18/02/2006 16:14:52
quote:
Το επαγγελμα μου,μου εδωσε την δυνατοτητα να συναναστραφω με εμπειρους ναυτικους, και να απολαυσω την ακροαση εμπειριων τους και πραγματικων γεγονοτων.Ειμαι ανοιχτη σε καθε αποψη και γνωμη πανω στο θεμα.Φιλικα!!
Εγώ έχω μιά απορία. Ποιό είναι το επάγγελμα που δίνει τη δυνατότητα
να συναναστρέφεις με έμπειρους ναυτικούς ?
Εκτός απο το προφανές δηλαδή...
quote:
Εχει ακουστεί και μια θεωρία(χωρίς να έχει αποδειχτεί)ότι στο βυθό του τριγώνου των Βερμούδων υπάρχουν κάποια πετρώματα που αντιδρούν με το θείο που εκλύεται από τα ρήγματα και παράγουν μεθάνιο και άλλα ευφλεκτα αέρια.Τα αέρια αυτά βγαίνουν από την επιφάνεια και κατευθύνονται στον αέρα όπου πηγαίνουν στους κινητήρες αεροπλάνων,πλοίων κτλ. και προκαλούν τις καταστροφές...Επίσης λέγεται πως τα αέρια αυτά "σπάνε"τους κρυσταλλικούς δεσμούς των κρυστάλλων του αλλατιού(δεν είναι μόρια)και γίνεται αφαλάτωση υδάτων.Ετσι βυθίζονται τα πλοία εφόσον δεν υπάρχει άνωση.....Βέβαια αυτό δεν έχει διαπιστωθεί....
Οντως δεν ειναι γενικά αποδεκτή αυτή η θεωρία ενω θύλακες μεθανίου υπάρχουν στους βυθούς σχεδόν όλων των θαλασσών της γης και όχι μόνο στο τρίγωνο...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
quote:
Επίσης λέγεται πως τα αέρια αυτά "σπάνε"τους κρυσταλλικούς δεσμούς των κρυστάλλων του αλλατιού(δεν είναι μόρια)και γίνεται αφαλάτωση υδάτων
Αυτος που το λεει αυτο ειναι βαθια νυχτωμενος απο χημεια.Αλλη μια θεωρια σχετικου-ασχετου πανω στο θεμα.![]()

Λογω του επαγγέλματος μου εχω αποκτήσει ολες τις γνώσεις που έχει η ανθροπώτητα
για τις χρονοδίνες και μπορώ να πιστοποιήσω οτι μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα
ΔΕΝ μπορούν να περάσουν μέσα απο τη χρονοδίνη.
Αυτό τεκμηριώνεται και απο τις 3 ταινίες του Εξολοθρευτή οπου όσοι περνάνε μέσα
απο τη χρονοδίνη είναι γυμνοί.
Αγγελος.