- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Εγω νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν για σενα να κρατησεις τις θεωριες σου για τον εαυτο σου και να σταματησεις να κανεις projection το εγω σου γιατι θα παρεις πισω αυτο που στελνεις. Συνεχιζεις να κανεις projection και να ψαχνεις για αιμα. Τιποτα αλλο. Αλλαξε μυαλα για το καλο σου.
Ναι του το είπα για να δει όχι να τον απωθήσω, γιατί μου έγραψε το παραπάνω.
Εσύ πως θα απαντούσες;
Για ποιο καλό μου και για ποιο αίμα μιλάς;
Είμαστε σοβαροί τώρα;
Ξέρεις έχω περάσει από ψύχωση και κάτι μου θύμισε.
Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν καταλάβαινα όταν μου μιλούσε σοβαρά κάποιος και μου έδινε την βοήθεια του, ή μάλλον προσπαθούσα να βάλω την συνείδηση μου να λειτουργήσει, εφόσον γράφει εκεί που γράφει και είναι ένα χαρισματικό άτομο απαιτώ και από αυτόν να με αισθανθεί.
Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι έστω και έναν άνθρωπο να μπορέσεις να το βοηθήσεις ή να τον κάνεις να συνειδητοποιήσει και να δει;
Για εμένα αυτό είναι ο άνθρωπος, να σου δίνει το χέρι να σε πιάσει στην κατρακύλα, ή την ώθηση, σε εμένα δεν το έκανε ποτέ κανείς αυτό, όχι όπως θα ήθελα εγώ τουλάχιστον.
quote:Maria, How do you know what kind of a person he is or what he would do? You do not know him
Όχι φυσικά αλλά και εγώ γράφω σε αυτό το forum και δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα.
quote:
να ποσταρω αυτο εδω και τοτε θυμαμε με δουλευε και η Αμαλιτσα:
http://lupusanimus.blogspot.com/2010/01/aeon-of-horus.htmlHappy new Aeon. Θα μπορουσαν να ηταν πολυ πιο απλα τα πραγματα αμα δεν ηταν κατι παγανιστικες κατσικες που εχουν ψυχωση με τον Χριστο γιατι πολυ απλα ειναι δαιμονισμενες και δεν εχουν καμια ελπιδα να γλυτωσουν αμα δεν γωνατισουν. Επι της ουσιας αυτο που εκανα να ακολουθησω τον δρομο τους στην απατη Ελληνικη (που εγινε μετα Ρωμαικη καθως μιλαμε για το κεντρο της Μαυρης Αδελφοτητας και για πουτανες και παιδεραστες που ασκουσαν και ασκουν ακομα μαυρο ταντρισμο) μαλακια που μαστιζει ακομα τον πλανητη ηταν ευεργετικο και για αυτους γιατι αμα τους βριζω ειναι σαν ευλογια και τους καθαριζω απο τις αμαρτιες. Αμα τους χεσω δε και τους βαλω να φανε τα σκατα μου μπορει και να σωθουν.
Τοτε φυσικα λιγα πραγματα ηξερα και δεν ειχα ιδεα οτι εγω ειμαι ο Heru-ra-ha/Απολλωνας και οτι ο θειος Αλ δουλευε για εμενα (χιουμορ) αλλα ειχα καταλαβει το παιχνιδι τους και το προγραμμα μου συμβαδιζε απολυτα με την αληθεια που λεει οτι η παγανιστικη πορνη (Isis-Ishtar-Babalon) θα παντρευτει τον Σατανα (Osiris αρχοντας των νεκρων-Ιουδαισμος-Εγω) για να φερει στην ζωη τον Ωρο-Χριστο μεσα απο την Χρυση Αναλογια.
Τοτε ειχα αποφασισει να ανοιξω πολεμο στον θειο Αλ και να κατεβω στην Αβυσσο για να διεκδικησω το Φαλλικο επαθλο της αριστερης ατραπου με καθε κοστος. Που να ηξερα οτι το παχνιδι ηταν στημενο απο μενα (χιουμορ) και οτι η Ασπιδα της Αιγιδος που κερδισα οταν εκοψα το κεφαλι της Μεδουσας ανηκε εξ΄αρχης σε εμενα γιατι ειμαι ο Διας (χιουμορ).
Εγω δεν κραταω κακια σε κανενα, ειδικα στους παγανιστες που θα γωνατισουν και θα μου φιλησουν τις πατουσες. Οι αντιχριστοι δεν υπαρχουν καν αρα θα μου κλασουν τα @@.
Σας ειχα εξηγησει και για τον αριθμο 13 και τον θανατο κλπ:
http://www.youtube.com/watch?v=DelhLppPSxY
Αγάπη93
Καληνυχτα.
Άρα έκανε επίθεση σε όλους μας για ποιο λόγο και στους Έλινεζ, αυτός με ξέρει;
Έλληνας είναι ο αρχηγός της μαύρης αδελφότητας;
Και αν το ξέρετε πείτε μου να σας τον βεβαιώσω.
Εδώ δε θέλει άλλα λόγια η ιστορία.
Εδώ χρειάζονται οι ΙΡ 7-8 λογαριασμών οι οποίοι μπορεί να ανήκουν στο ίδιο άτομο ή 2 άτομα με 4 λογαριασμούς ο κάθε ένας.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι που σπάνε πλάκα με τη καταπάτηση της αξιοπρέπειάς μας.
ΧΕΣΤΟΥΣ, θα τη βρω εγω την άκρη με την πάρτυ τους.
quote:
Σ'αυτό έχει δίκιο και ουσιαστικά παρότρυνες σε άσκηση βίας με σκοπό (το "λαρύγγι" θυμάσαι ή ο γερμανός σου πήρε την ανάμνηση);
Θα σου πω εγώ εσένα μωρή πορδάλω τι ωραία που θα περάσεις, εγώ θα σου δώσω αποζημίωση επι εξυβρίση κανα πεντοχίλιαρο κι' εγώ θα σου πάρω και τα σώβρακα σε αγωγές και θα πας και μέσα με τον καινούριο νόμο για κακούργημα και θα γίνεις και ξεφτύλα στα κανάλια.
Ο Dragon_path δε θα πάθει τόσα γιατί είναι ποιό ευθύς απο σένα, αρκετά χρόνια σε ανέχτηκα κι εγώ και πολοί άλλοι, ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα σου.
Δεν θα πω τίποτα άλλο, θα αποσυρθώ για λίγες μέρες, τα υπόλοιπα στη Γ.Α.Δ.Α.
Γέλα τώρα που μπορείς γιατί σε λίγο θα κλαις. ΣΚΑΤΟ!
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Lady Babalon please leave from this demonic place. There is only blood suckers in here who think that they are super Greeks.
Just to know εγω εχει τουλαχιστον δυο χρονια να μπω εδω μεσα και αυτο ειναι ευκολο να το καταλαβει καποιος που καταλαβε ποιος ειμαι. Σε σχεση με τους υπολοιπους που συνεχιζουν να μπαινουν δεν βλεπω κανενα νοημα.
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 22:34:36
Λίγα λόγια και βασικά,
1ον Βάση των ενδιαφερόντων μου (ειδησεογραφία, οικονομία, πολιτική, ιστορία), δεν νομίζω οτι το esoterica είναι το site που με εκφράζει.
Σας ευχαριστώ που φιλοξενήσατε τον γραπτό μου λόγο, έστω και άσχετο πολές φορές με τη θεματολογία και συγνώμη για την παρεκτροπή μου σε σχέση με κάποιους λογαριασμούς ανθρώπων οι οποίοι χρειάζονται ένα καλό μάθημα, ένα μάθημα που ίσως να χρειάζεται και το οποίο συμφέρει και την ιστοσελλίδα σας, μιας που οι διαγραφές λογαριασμών δεν αρκούν για να τους ξεφορτωθεί κανένας μας.
Ευτυχώς υπάρχει πλέον το νομικό πλαίσιο βάση του οποίου αυτά τα άτομα θα διωχθούν ποινικά σε βαθμό κακουργήματος, το ξέρετε αυτό που σας λέω γιατί απο προηγούμενες συζητήσεις μας, φάνηκε οτι έχετε ενημερωθεί.
Το μόνο που μένει είναι να συνενοηθώ με κάποιον δικαστικό επιμελητή και να σας κάνουμε επίδοση γνωστοποίησης ΙΡ διευθύνσεων με τη γνωστή και μη εξερεταία εισαγγελική παραγγελία.
Μην μπείτε στον κόπο να μου στείλετε e-mail, αν θέλετε να μου πείτε κάτι πείτε το εδώ δημόσια.
Τέλος μην μπείτε καν στον κόπο να μου πείτε που βρίσκεστε, γνωρίζω ήδη εδώ και χρόνια που μπορώ να σας βρω.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:Maria then just don't react. What is happening here is a game of mirroring
Ναι έχεις δίκαιο αλλά δεν μπορούμε να βαράμε τους Έλληνες τόσο και πάντα.
Με αυτά που έχει πει ο Αlister Crowley και τα αναμεταδίδουν, πολύ πίστεψαν ότι ο Αντίχριστος θα γεννηθεί στην Ελλάδα.
Το πιστεύεις αυτό;
Εμείς είμαστε οι φασίστες και αντικατοπτρίζει ο Έλληνας αυτά που συμβαίνουν, στον κόσμο;
Δηλαδή τι περιμένετε να γίνει;
Συνεχισε να δουμε τι θα καταφερεις.
Σε σχεση με τους αλλους δεν τους γνωριζω και δεν ξερω τι γινεται εδω μεσα τα τελευταια δυο χρονια.
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 22:43:18
quote:καλά μη βάζεις τα κλάματα. Εσύ χρησιμοποιείς βρισιές και απειλές αντί να κάνεις κουβέντα σα λογικός άνθρωπος.
Προς την Δ.Ο. του Esoterica.Λίγα λόγια και βασικά,
1ον Βάση των ενδιαφερόντων μου (ειδησεογραφία, οικονομία, πολιτική, ιστορία), δεν νομίζω οτι το esoterica είναι το site που με εκφράζει....

Απλα ψαχνεις οπου υπαρχει θρησκειολογια για να πιεις αιμα;
Το λαθος της Δ.Ο ειναι που δεν εβαλε απαγορευτικο για Βρυκολακες του ειδους σου που ψαχνουν να βρουν το ειδος μου για να μας ποιουν το αιμα γιατι απολεσαν την πιστη στην υπαρξη τους.
Περα απο την απειλη με την σακουλα εχεις απειλησει επανειλημμενα οτι θα με δειρεις κιολας γιατι σας λεω την αληθεια σε σχεση με το τι συμβαινει με τους γαμημενους θρησκευτικους πολεμους που εχετε ηδη ξεκινησει. Ολη η χωρα ειναι σε κατασταση παραφροσυνης και εσεις το βιολι σας με τους Ιουδαιοχριστιανους. Συνεχισε.
Με την συνδρομή σας, έφθασε το θέμα τις 8 σελίδες.
Πώς ανέχεστε, ένα τρολ να σας βρίζει επί 8 σελίδες κι εσείς να εξακολουθείτε να τον ταϊζετε?
Μήπως θέλετε κάποιον...αύξοντα αριθμό, στο άλλο θέμα?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σε σχεση με εσενα, εσυ μου εκανες προσωπικη επιθεση και απειλες για την ζωη μου και απειλες οτι θα με δειρεις κλπ και ουτε καν αντεδρασα τις πρωτες φορες. Αμα το θεμα σου εναντιον μου ειναι η αγανακτιση μου με αυτους που ψαχνουν για το αιμα των χριστιανων και η προσκληση μου να στρεψουν τις επιθεσεις τους σε εμενα αντι στους πιστους, τοτε καλα το πας. Σε σχεση με τον "διαλογο" που μπορουν να κανουν οι διαολισμενοι με την ιστορικη αληθεια τα ειδαμε και ειδαμε και γιατι αυτη η κατασταση οδηγει σε αδιεξοδο, που σε καποια φαση θα ξεσπασει σε εμφυλιο γιατι απλα προσπερναμε για να εχουμε να λεμε.
Σε σχεση με τα βρισιδια ειναι 50/50 για να μην πω οτι κερδισες κιολας. Βαλε και το γεγονος οτι ειναι φανερο οτι ειμαι bipolar οπως και ολοι οσοι ασχολουνται με τα θεματα που ασχολουμαι εγω, αντε βαλε τα δυνατα σου να με στειλεις στο ψυχιατρειο να βρω και την υγεια μου απο την ψυχικη κακοποιηση που υπεστησα απο τους ψυχανωμαλους Ελληναρες που την ειδαν αντιχριστοι. Σε καθε περιπτωση καλο θα μου κανεις, ειδικα αμα δωσεις δημοσιοτητα θα μου ερθει κουτι και που εισαι φιλε μου και πανω και κατω υπαρχουν νομοι και οχι μονο εδω και οι νομοι του εδω ειναι απλα για να συντηρουν αυτο το αισχος που βιωνουμε ολοι.
Αντε καλη τυχη.
Edited by - Dragon Path on 04/03/2014 00:21:06
pm. Έχεις pm. am τω χρόνω.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Maria I can tell you that the new Christ will be born a Greek
Lady babalon πως θα σου φανεί, αν αρχίσω να λέω στους ανθρώπους:
Εγώ είμαι η νέα Εύα, ο Θεός μου είναι Δίας ο γιος μου είναι ο Δίας, απέκτησα και είδα το κουτί της Πανδώρας και το κλειδί το έκρυψα καλά.
Το κλειδί για τις πύλες μου δόθηκε και το έχω καλά κρυμμένο, είμαι ο άνθρωπος που κρατάει την Τρίαινα και ο ενδιάμεσος παίκτης.
Είμαι το παιδί και ο έρωτας της γης και οι ορμές της, γιαυτό και ξέρω ότι ο Χριστός προδόθηκε και τον δείξανε, ενώ στεκόταν κάτω από το πεύκο και αυτό είναι το δέντρο της γνώσης.
Αντιπροσωπεύω, το Γιν και το Γιάνγκ, το σύμβολο, το Τάι-Τσι Του όπως ονομάζεται.
Ανήκω στο Τάγμα της Χρυσής αυγής όπου αποτελείται από 666 άτομα, όπου έφτασα στο ανώτερο σημείο και έχω δει τον Όφις και με ξύπνησε για να φτάσω στο crown chakra και να το αποδεχτώ.
Ανήκω μισή στην μαύρη και μισή στην λευκή αδελφότητα, είναι το καινούργιο μίγμα, ενάντια στο κατεστημένο.
Με μύησαν με το Εβραϊκό Αλέφ και είμαι το λεγόμενο γκόλεμ, όπου ξύπνησα και θα αφυπνίσω και τα άλλα γκόλεμ.
Ο αριθμός μου είναι το 777 και ο Χάρος μου δάνεισε για λίγες μέρες το δρεπάνι του.
Από όλα αυτά που πέρασα με χρήζουν Αγία.
Είμαι η μητέρα του Αντιχρίστου και ο Αντίχριστος.
Είμαι η μαϊμού και συγχρόνως εξωγήινος.
Είμαι η Βασιλική Κόμπρα και συγχρόνως το δελφίνι κτλ. Κτλ. Κτλ.
Σε αντιπροσωπεύει αυτό είμαι γνώστης ή αποκρυφιστής, οπότε πες μου να γράψω κάπου, θα με βοηθήσει κανένας άνθρωπος να αναδειχθώ;
Είμαι άτυχος εξωγήινος και δεν μιλάω τηλεπαθητικά, αλλά είχα μία επικοινωνία με τον Ερμή και θα το δούμε αυτό.
Και δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν αλλά θέλω να δημιουργήσω μία ακραία τέχνη, συμφωνείς;
Έχω γίνει το μαύρο πρόβατο και η νοημοσύνη μου έχει εξελιχθεί, γιατί δεν πιστεύω πουθενά και είμαι έτοιμη πλέον να βγω στον κόσμο και να πάρω και τους άλλους μαζί μου.
Οπότε κάντε ότι σας κατεβάσει ο νους μην έχετε φραγμούς, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.
Σελίδες μπορώ να σου γράψω με παραλήρημα, τελικά δεν ισχύει ότι μόνο στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.
Συν ότι ο Έλληνας έχει μάθει σε κάποια πράγμα να έχει respect.
Συγνώμη από την Δ.Ο είναι το τελευταίο μήνυμα στο θέμα.
Υ.Γ συγνώμη αν μου διέφυγε κάποια θρησκεία στο παραλήρημα, τους ενοποίησα όλους;
Συγνώμη ΝΙΚΟΜΑΧΕ έχεις δίκαιο, αλλά ήθελα να απαντήσω στην Lady Babalon, γιατί ξέρεις θα έσκαγα διαφορετικά.
Edited by - maria3 on 04/03/2014 08:30:08
quote:but unless we walk our talk what is the point in speaking?
Lady babalon έχεις δίκαιο αλλά την συζήτηση την οδήγησα για να δεις το παραλήρημα με το channeling.
Ναι πρέπει να αντιδράσουμε σαφώς ναι, η ανθρωπότητα νοσεί και είμαστε εμείς υπεύθυνοι.
Αλλά όλοι μαζί και χωρίς να θίγουμε τα πιστεύω του άλλου.
Πιστεύεις δηλαδή από αυτό το νέο κίνημα, θα βγει κάτι;
Ότι θα μας βοηθήσουν τα συμβούλια και οι εξωγήινοι, που δεν αντιπροσωπεύουν το είδος μας;
Ναι εσείς μπορεί να το κάνετε για να δείξετε το ακραίο, ένας άνθρωπος όμως μπορεί να μπει στο σάιτ και να πειστεί ότι τους αντιπροσωπεύετε και για το ποιοι ήσαστε και πάλι εσείς να τον κινήσετε όπως και οι άλλοι, δεν θα διαφέρετε από αυτούς, αν με αντιλαμβάνεστε;
Και το site σας ονομάζεται συμβούλιο Ανουνάκι, αυτό δεν αντιπροσωπεύει, μην παίρνεις σβάρνα τους ανθρώπους που έχουμε δει και μετά δεν γινόμαστε πιστευτεί.
Δεν τα έχω με αυτό που αντιπροσωπεύεται δικαίωμα σας, αλλά βλέπω ότι έχει γίνει μόδα, πες μου σε τι διαφέρετε από τους συνομωσιολόγους που φοβίζουν τους ανθρώπους για το καλό τους πάντα, δώσε μου ένα πραγματικό λόγο και θα έχεις έναν like ακόμα.
Πύρινος με την Lady Babalon μιλάω την θεωρείς τρολ;
Edited by - maria3 on 04/03/2014 09:11:21
quote:
Lock Smith
Ποιό χόμπυ?
-Τι θα κάνουμε ρε για να περάσει η ώρα? Δε πα να βρίσουμε κανέναν Εθνικό αρχαιογκάγκα να γελάσουμε?
Αρχικά, φίλε Lock Smith δε θεωρώ σωστό να συγκρίνεις την Panpam με τον Dragon Path, ακόμα και αν αυτή ανεβάζει λίγο τους τόνους (και έχει το δικαίωμα να το κάνει).
Δεύτερον, κακώς ασχλείσαι με τον Dragon Path γιατί, αν εξαιρέσουμε το θεματάκι του, αν όλη του η εμπειρία απο τους πολυθεϊστές ήσουν εσύ, δεν θα έγραφε αυτά που γράφει. Προφανώς έχει και αυτός κάποιες εμπειρίες τις οποίες προβάλλει πάνω σου και αυτό είναι ατυχές, καθώς εσύ δεν είσαι παράδειγμα πολυθεϊστή φανατικού.
Στην παρούσα περίοδο φαίνεται -παραδόξως- οτι από το φόρουμ εκλείπει σε κάποιο βαθμό το πολυθεϊστικό στοιχείο. Είναι λοιπόν εξαιρετικά ατυχής η συγκυρία κατά την οποία μπήκε ο Dragon Path για να προκαλέσει.
Απο 'κει πέρα, θα συμφωνήσω με τον Νικόμαχο στο κομμάτι "Don't feed the trolls"
Εγώ ξεκινησα να διαφωνώ με τον Dragon Path όχι με τις ύβρεις του, αλλά για το περιεχόμενο της "βίβλου" του (της ιστοσελίδας του). Αυτό είναι που τον ενδιαφέρει, και που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει - τα πράγματα δηλαδή που θέλει να "δώσει" στον κόσμο, θεωρώντας τα ωφέλημα (;) για αυτόν.
Του είπα λοιπόν ξεκάθαρα ποια είναι κριτική μου απέναντί σε αυτά που πρεσβεύει και αφού δεν υπήρχε τίποτα άλλο επι της ουσιας να ειπωθεί μεταξύ μας, σταμάτησα να ποστάρω.
Αν τώρα θέλει κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε, εδώ θα είμαι. Οι ύβρεις δεν χρίζουν καμίας απάντησης.