ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μυστικό των Ναϊτών - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Το μυστικό των Ναϊτών - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Python5463 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
06/04/2005, 04:57:29
Όταν θα φύγεις, θα ησυχάσουμε από διπλά, τριπλά και τετραπλά μηνύματα τα οποία στέλνεις και μετά τα σβήνεις!

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

GothicΜέλος
06/04/2005, 13:34:24
quote:
ZADOK επειδη καποιοι με αναγνωριζουν ως κατι, εδω και 37 χρονια (απο το 1968) κι επειδη αυτα τα γεγονοτα στα οποια αναφερεστε τα εχω ζησει και δεν τα εχω απλως ακουστα, επετρεψε μου να σου πω πως ουτε η δικη σου συμπεριφορα(οπως και καποιων αλλων αυτοαποκαλουμενων Τεκτονων) τιμουν την Βασιλικη Τεχνη. Μαλλον την εκθετουν και λυπαμαι που στο λεω γιατι γνωσεις εχεις, αλλα απο τη ΓΝΩΣΗ μεχρι τη ΣΟΦΙΑ υπαρχει μακρυς δρομος που οφειλεις να διανυσεις.

Το ελαφρυντικο στη δικη σου περιπτωση αλλα και αλλων εδω μεσα ειναι οτι εισαι νεα σε καθε ειδους ηλικια και το αιμα βραζει.

Πριν μου ανταπαντησεις θυμισου οτι ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΠΑΡ ΗΜΙΝ κλπ κλπ κλπ

GothicΜέλος
06/04/2005, 13:46:29
Και μιας και αγαπητε Peter Gore είσαι ο "Τέκτων" των "Τεκτώνων"....και μιας και "μασάς την τεκτωνική καραμέλα" περί ηλικίας,κάτι που τόσοι άλλοι όμοιοί σου,"ων ουκ έστιν αριθμός" κάνουν,καταρακώνοντας τον υπέροχο αυτό θεσμό,...δε μας λες τι είναι η Βασιλική Τέχνη και ποία η σχέσις του τεκτονισμού με αυτήν;

Εάν είσαι ό,τι λες,(λέω... "εάν"), ΕΓΩ προσωπικά δεν σε ανγνωρίζω ως ΤΙΠΟΤΕ.

Επειδή προσέβαλες γενικώς και αορίστως αυτά "κύριε".

Δεν θα δώσω βέβαια συνέχεια σε ό,τι κι αν απαντήσεις αλλά προσπάθησε σε παρακαλώ να αμαυρώσεις μόνον το άτομό σου αυτή τη φορά και όχι θεσμούς που δεν είσαι ικανός να αγγίξεις.

PHILOSOFOS-1Μέλος
06/04/2005, 21:25:39

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

gh

TyphwnasΜέλος
06/04/2005, 21:52:48
LACTA Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ

quote:

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΡΑΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΤΩ ΤΟ 1318, ΚΑΤΩ Ο ΡOΖΕΝ ΚΡΟΟΥΤΣ...

07/04/2005, 00:09:29

Ρε για να μην διαβάζω τα Topic τόσες μέρες τι χάνω !!!

Μία ώρα μου πήρε να διαβάσω το τι έχει γραφτεί.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως με όλους αυτούς τους διάλογους από μυημένους μαθαίνουμε και εμείς οι αναγνώστες.

Η απορία μου είναι πως τόσο καιρό εδώ μέσα ψάχναμε τους Μασόνους με το φακό και επειδή δε τους βρίσκαμε κρεμάγαμε ταμπέλες δεξιά και αριστερά και τώρα όπου και να κοιτάξεις υπάρχει και ένας μασόνος που εναντιώνεται σε κάποιο άλλο μασόνο !!!!

Άντε ρε θρύλε γερά με τσαμπουκά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νικάν ή Θνήσκην !!!!!! (Απο την επανάσταση μου έμεινε αυτό)
Και οι Ναΐτες κόκκινα άσπρα φόραγαν !!!!!!!!!!!!!!!!

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

stabΝέο Μέλος
15/04/2005, 20:15:13
quote:

Φίλε stab δεν κατανοώ το πνεύμα σου...θα ήθελες να μας πεις πόσο χρονών είσαι;

Όπως επίσης θα ήταν καλύτερα να έκανες μία προσπάθεια να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish,διότι είναι πολύ κουραστικό.

Καλώς ήλθες πάντως...

Αγαπητε φιλε δεν ειθελα να φανο αγγενις απλα λιγι ευγγενικι πλακα με τον τροπο τον δικο μου εκανα,μπορι να μην τα εγραψα σοστα τες παν
συγνομη απο ολους!
οσο απο ιλικια ειμαι 35 αν και δεν πεζει κανενα ρολο
παρακολουθο το θεμα σας και ιλικρινα με εχετε εντιποσιασι σας βρισκο αρκετα διαβασμενους.αντιθετος εγο απλα εχο διαβασι διαφορα σκορπια κεφαλεα και σιγουρα ειναι μπερδεμενα στο κεφαλι μου !!
ελπιζο να μαθο απο εσας
Python54Νέο Μέλος
29/04/2005, 17:07:20
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

Μετά από σχεδόν 25 ημέρες απουσίας επανήλθα. Διαπιστώνω ότι δεν έχει γίνει μεγάλη συζήτηση στο θέμα και μάλιστα καλύτερα να μην χαρακτηρίσω κάποιες από τις απαντήσεις.
Αγαπητή ZADOC αν θέλεις να συνεχίσουμε την συζήτηση απάντησέ μου και κάνε τις ερωτήσεις σου. Θα σου απαντήσω όσο μπορώ.
Καλό Πάσχα σε όλους.

Πύθων

TyphwnasΜέλος
03/05/2005, 17:48:36
quote:
Φίλτατε Gothic, με κάνετε και κοκκινίζω!

"Και η Κύπρος στην Ελλάδα δίνει 12 βαθμούς"

HOME SWEET HOME
Piri ReisΝέο Μέλος
15/05/2005, 14:58:47
Γιατί άραγε μόλις εμφανίστηκε ο Python54 εξαφανίστηκαν όλοι; (Και ο Python54 μαζί.)

Η σχέση Ναϊτών – Τεκτόνων έχει απασχολήσει πολλούς αλλά εκτός από ενδείξεις για την ταύτισή τους, δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι η αναγνώριση του ναϊτικού έργου από διάφορα σύγχρονα τάγματα, τα οποία έχουν θεσπίσει στην κλίμακά τους και το σχετικό ιπποτικό – ναϊτικό βαθμό.

10/01/2008, 10:08:36
-Δεν νομίζω ο Παίσιος ή κάπιος άλλος να έδωσαν ποτέ τους ημερομηνίες! είτε γνώριζαν είτε όχι! σημάδια μπορεί! Το να δώσεις όμως ημερομηνίες πιστεύω ότι είναι παρέμβαση! στο έργο του Θεού! και δε νομίζω κάτι τέτοιο να του αρέσει!
-Πάντως αντί να τρέχετε για κονσέρβες ή πασατέμπο! πέραν της προσευχής! μάθετε όσοι δε γνωρίζετε καλή σκοποβολή!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

ALEXANDERGREEKΝέο Μέλος
10/01/2008, 11:05:35
αγαπητέ europaios2,

δε θα μας χρειαστεί η σκοποβολή! Οι προφητείες του Γ.Παϊσίου είναι ξεκάθαρες σε αυτό το θέμα: "Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο."
http://www.omogenia.com/forums/showthreaded.php?Number=45246

- «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι - εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: "Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;" Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο. Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε

Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή. Οι μεγαλουπόλεις θα γίνουν παραγκουπόλεις. Εμείς, οι Έλληνες, δεν θα συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο πόλεμο.» σελ. 440 - 441

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚ. ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ "ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!"
http://forums.pathfinder.gr/Religion_Beliefs/Christianity/thread.html?thread=43812 1/4/2007

10/01/2008, 11:28:04
-Να πάρω τότε τον πασατέμπο λίγο ουισκάκι, ξύλα μπόλικα στο τζάκι, τις παντόφλες-πιτζάμες, μία 40 ιντσών! καναπές, να πω και στη γυναίκα να μου σιδερώσει τη φουστανέλα του προπάπου μου, να γιαλύσει τα τσαρούχια! και να περιμένω να με φωνάξουν να παρελάσω στην Πόλη!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

stavros77Μέλος
10/01/2008, 11:50:43
Παιδιά εντάξει μπορεί να μην πάρουμε μέρος στον πόλεμο όπως κάποιοι άλλοι αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είμαστε θεατές έτσι όπως το έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θα είναι σαν τον πόλεμο του Κόλπου που το έδειχνε η TV σαν να ήταν ταινία και εμείς τρώγαμε στο σπιτάκι μας ζεστή πίτσα.

Μην ξεχνάτε ότι ο πόλεμος θα είναι στη γειτονιά μας. Εγώ από Καβάλα είμαι και απέχει από την Πόλη 400 χιλιόμετρα μόνο. Σαφώς και θα είναι δραματικές οι καταστάσεις. Μεγάλη πείνα θα πέσει όπως είπε και ο Παϊσιος. Αλλοίμονο σε μας τους νεοέλληνες που έχουμε παρατήσει τη νηστεία και τρώμε συνεχώς γύρους, πίτσες και goodies. Θα δεινοπαθήσουμε.

Europaios2 με μπερδεύεις φίλε. Την μια γράφεις υπερ της ορθοδοξίας αλλά από την άλλη κρίνω (και πες μου αν κάνω λάθος) ότι δεν πιστεύεις τίποτα από τα λεγόμενα ενός ανθρώπου που αν μη τι άλλο έχει αγιοποιηθεί στη συνείδηση όλου του εκκλησιάσματος (μιλώ για τον γ. Παϊσιο). Προφανώς και δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι στις ημερομηνίες αλλά φίλε βλέπεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πριν από 5-6 μήνες που είχαμε την ίδια συζήτηση σε τούτο το forum.

Λέγανε τότε...."Αντε γεια στρατηγοί τώρα που νίκησε ο Ερντογαν. Αντίο προφητείες για Τουρκική πρόκληση. Αντίο κεμαλικό κατεστημένο."

Που είναι τώρα αυτοί που το υποστηρίζουν αυτό??
Που είναι τώρα που η Τουρκία μας σέρνει στο χωρό των προκλήσεων και ο Ερντογάν ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ???

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ

Όλοι εκείνοι που τα περιγελούσαν έχουν εξαφανιστεί από το forum. Δεν τους παίρνει βλέπεις. Το παζλ συμπληρώνεται.....λίγα πολύ λίγα κομμάτια λείπουν!!!

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

comerΜέλος
10/01/2008, 12:15:04
stavros77 συμφωνο απολυτα με τα λεγομενα σου.

ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ,Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ,Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΜΒΕΝΕΙ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

10/01/2008, 13:02:36
quote:
Europaios2 με μπερδεύεις φίλε. Την μια γράφεις υπερ της ορθοδοξίας αλλά από την άλλη κρίνω (και πες μου αν κάνω λάθος) ότι δεν πιστεύεις τίποτα από τα λεγόμενα ενός ανθρώπου που αν μη τι άλλο έχει αγιοποιηθεί στη συνείδηση όλου του εκκλησιάσματος (μιλώ για τον γ. Παϊσιο). Προφανώς και δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι στις ημερομηνίες αλλά φίλε βλέπεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πριν από 5-6 μήνες που είχαμε την ίδια συζήτηση σε τούτο το forum.

-Όχι φίλε μου κάνεις λάθος σε άλλο θέμα έχω αναφέρει μάλιστα και κατά κάπιο τρόπο προσωπική εμπειρία με τον Άγιο Παίσιο! Πιστεύω αλλά δεν πιστεύω ότι έδωσε ημερομηνίες, παρά μόνο σημάδια!
-Kαι το πιο βασικό το ξέχασα. Δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη σε ένα βιβλίο που να μεν περιέχει όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας του πληροφορείες, αλλά έχει ως στόχο και ίσως μοναδικό το κέρδος!
-Περισσότερο εμπιστεύομαι τις κατιδίαν συζητήσεις που καταγράφονται στο forum και όχι αυτές που μεταφέρονται ως μαρτυρίες σε βιβλία του εμπορίου! Ο κάθε έμπορος έχει στόχο το κέρδος και δεν τόχει σε τίποτα να πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες!
-Και μια απορία γιατί ο ίδιος ο Παίσιος δεν άφησε ιδιόχειρες σημειώσεις? ή άφησε?

Μ.Ε.Κ.

Edited by - europaios2 on 10/01/2008 14:33:09

10/01/2008, 14:29:50
Η υπόθεση «Βαρνάβα και λοιποί»
Καταδίκη της Τουρκίας από το ΕΔΑΔ για το θέμα των Ελληνοκύπριων αγνοουμένων

Λευκωσία

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) έκρινε την Τουρκία ένοχη για παραβίαση του άρθρου 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε σχέση με τη μη διεξαγωγή αποτελεσματικής έρευνας για την τύχη των Ελληνοκύπριων αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής του 1974.

Το ΕΔΑΔ ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόφασή του στην υπόθεση «Βαρνάβα και λοιποί εναντίον Τουρκίας», που αφορά εννέα Ελληνοκύπριους αγνοουμένους.

Η απόφαση ελήφθη με έξι ψήφους υπέρ και μίας κατά που ανήκει στην Τουρκοκύπρια δικαστή Γκονού Ερονέν, η οποία εκπροσώπησε την Τουρκία.

Στην απόφασή του, το Δικαστήριο αναφέρει ότι η Τουρκία κρίθηκε ένοχη για «τη συνεχιζόμενη παραβίαση του αρθρου 2 της Συνθήκης για μη συμμόρφωση των τουρκικών Αρχών σε σχέση με τη διεξαγωγή αποτελεσματικής έρευνας για διακρίβωση της τύχης των εννέα αγνοουμένων».

Οι εννέα αγνοούμενοι, σημειώνει, εξαφανίστηκαν υπό συνθήκες, απειλητικές για τη ζωή τους.

Το ΕΔΑΔ απεφάνθη επίσης ότι σε άλλες εννέα υποθέσεις υπήρξε παραβίαση του άρθρου 3 της Συνθήκης για απάνθρωπη μεταχείριση, καθώς και του άρθρου 5 για έλλειψη αποτελεσματικής διερεύνησης για διακρίβωση της τύχης των ατόμων που αγνοούνται.

Οι προσφυγές καταχωρήθηκαν το 1990 και αφορούν τους αγνοούμενους Ανδρέα Βαρνάβα, Ανδρέα Λοϊζίδη, Φίλιππο Κωνσταντίνου, Δημήτρη Θεοχαρίδη, Πανίκο Χαραλάμπους, Ελευθέριο Θωμά, Σάββα Χατζηπαντελή, Σάββα Αποστολίδη και Λεοντή Δημητρίου Σαρμά.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-

10/01/2008, 14:39:49
-Δεκάδες φορές έχει καταδικαστεί! μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

stavros77Μέλος
10/01/2008, 15:52:37
Europaios2 εφόσον δέχεσαι ότι ο Παϊσιος έχει δώσει σημάδια σε ρωτάω ευθέως

Βλέπεις ή όχι κάτι ανησυχητικό γύρω σου?
Πιστεύεις πραγματικά ότι απέχουμε δεκάδες χρόνια από τα γεγονότα?
Πως ερμηνεύεις τα σημερινά σημάδια για

1) Κόσοβο - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ?
2) Τουρική προκλητικότητα ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ και ειδικά για τις γκρίνες ζώνες - υφαλοκρηπίδα?
3) Μετονομασία ΣΚΟΠΙΩΝ σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή οποία φαίνεται να γίνεται σε πολύ συντομο χρονικό διάστημα και ενώ ο γέροντας είχε πει ότι το σκοπιανό οικοδόμημα θα καταρρεύσει?
4) ΡΩΣΙΚΗ ανάσταση ενώ πριν 10 χρόνια δεν είχανε να φάνε?
5) Εξαθλίωση του ελληνικού λαού με ακρίβεια και φόρους ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ όπως είχε προφητέψει και ο Άγιος Κοσμάς?
6) Ενδυνάμωση της θέσης του Κουρδιστάν?
7) Απαξίωση της Ε.Ε. όπως το είχε προειδοποιήσει ο Παϊσιος?

Θα ήθελα πολύ να μου αναλύσεις τις σκέψεις σου για τα παραπάνω. Όπως βλέπεις δεν σου έβαλα καμιά αμφισβητούμενη προφητεία και ημερομηνία. Απλά έβαλα ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

AGS2008Νέο Μέλος
10/01/2008, 21:39:56
Σχετικά με την απόσχιση του Κοσόβου που εγώ τουλαχιστον περιμενα οτι θα γίνει σημερα θέλω να πω οτι αν δεν γίνει δεν σημαινει οτι η μαρτυρία αυτης της μοναχής ειναι πλάνη.. Σημερα 10/1 δεν ήταν μια τυχαια μέρα στο Κοσοβο. Σε τελετη που εγινε σημερα ο απερχόμενος προθυπουργός παρέδωσε την προθυπουργία στον Θάτσι οποτε σημερα είναι ουσιαστικά η πρωτη μέρα που έχει στα χέρια του την εξουσία του Κοσόβου. Στην πρώτη του συνεντευξη στους δημοσιογράφους δήλωσε οτι απο την στιγμή που αναλαμβάνει αυτός την διακυβέρνηση του Κοσοβου πρέπει να θεωρουν την ανακύρηξη ανεξαρτησίας τετελεσμένο γεγονός και οτι αυτο θα έχει γίνει πράξη έως τις αρχές Φεβρουαρίου. Οπότε ας μη βιαστουμε να βγάλουμε συμπεράσματα...