- ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
μονο που το ωθεις να γινει τσατ το τοπικ βρε ντεβα...
θα δεχτώ λοιπόν, αβίαστα την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού μου, αν διαφανεί στους διαχειριστές του, κάτι τέτοιο που λες φίλε μου.
'Ηδη όμως, καταφέραμε να κάνουμε μια κουβέντα, - κουτσά στραβά βέβαια - κι αυτό είναι το πρώτο βήμα, που πρέπει να κάνουμε όλοι για να διατηρηθεί αυτό το φόρουμ...
Τα σέβη μου,
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 19:31:34
quote:
ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
Aυτο το καταλαβαίνω.. δεν καταλαβαίνω το γιατί να γίνεται αυτό...
Το να έχουμε κάποιες διαφορές .. επειδή έγιναν ορισμένες συζητήσεις.. και να έχουμε ανταλλάξει εκφράσεις.. το καταλαβαίνω..
Εδώ ομως γίνεται χαμός.. Ο ενας πετάει υπονοούμενα στον αλλον , και στο τέλος , θα αρχίσουν οι βρισιές και οι διαγραφές.
ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΥ.
DEVA ΣΕ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ...ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ AYTA ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο allzzaro TA ΕΙΠΑ ΕΓΩ...ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΗΜΟΥΝ Ο allzzaro ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.
ΑΥΤΑ...ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΘΩ ΜΕΣΑ.
Edited by - pixeldream on 09/07/2005 19:34:53
quote:
Ας πω δυο λόγια, γιατί βλέπω σημαντικούς ανθρώπους να παίρνουν θέση στο θέμα, καθισμένοι άβολα στ’ αυγά τους.Είναι γεγονός πως μέλη με μεγάλο αριθμό μηνυμάτων στο φόρουμ, σαφώς δηλώνουν με την παρουσία τους την αγάπη τους προς αυτό και το στηρίζουν έμπρακτα με τις προσπάθειές τους. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να είναι οι γαμάουές του. Ουδείς νομίζω από τους συντονιστές & διαχειριστές του φόρουμ, δεν έχουν μιλήσει προσβλητικά, δεν έχουν θίξει υπολήψεις, δεν έχουν πει κακοήθης χαρακτηρισμούς, μήτε για την ΑΤΜΑ, μήτε για την Mantis, μήτε για την Galadriel, και αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι καλό γι’ αυτούς.
Κάνετε όμως ένα λάθος, όσοι νομίζετε πως τούτο είναι «φασισμός». Θεωρείτε de facto την αντιληπτική ικανότητα του συνομιλητή σας, και αφήνετε να εννοηθούν μπούρδες, που αν σας ζητήσει κάποιος να τις ερμηνεύσετε, ούτε κι εσείς οι ίδιοι θα γνωρίζετε τι λέτε. Με αυτόν τον τρόπο, οδηγείστε σε παρερμηνεύσεις, παρεξηγήσεις και μαλώνετε σαν γάιδαροι σε ξένο αχυρώνα γιατί το φόρουμ σε κάποιους ανήκει. Όταν συνειδητοποιήσετε τον ρόλο σας εδώ, θα σας είναι πολύ εύκολο να αποδεχτείτε τις κινήσεις των διαχειριστών του, και δεν θα σχολιάζετε, βγάζοντας έξω τα εξάσφαιρά σας, γιατί η τεχνολογία έχει προοδεύσει και έχουν εφευρεθεί και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Σεις, γιατί δεν τα χρησιμοποιείτε ?
Όταν ένα μέλος όπως η ΑΤΜΑ λέει «Εμένα δεν με πειράζει που απενεργοποίησαν προσωρινά τον λογαριασμό μου», τι άλλο θέλεις ryche ? Μήπως δεν την πιστεύεις ? Εγώ την πιστεύω. Τι προσπαθείς να κάνεις λοιπόν ? Σπέρνεις ανέμους και θα θερίσεις θύελλες καλέ μου φίλε, και άσε κατά μέρος τις καμουφλαρισμένες σου απειλές, γιατί no passaran σε μερικούς.
Εσύ pixeldream, τι θες ? Είσαι μέλος ή δεν είσαι ? Μήπως είσαι περισσότερος ελεύθερος από τους άλλους ? Μήπως σε ενοχλεί η δημοκρατία που βασίζεται σε αρχές & νόμους ? Είσαι άναρχος ? Για δεν πας να ζήσεις τότε σε μια ζούγκλα και να βρυχάσαι ολημερίς κι ολονυχτίς σαν λιοντάρι ?
Jonniebegood, λες «αν ήμουν συντονιστής». ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ! Ξύπνα!
Κάθεστε και γράφετε ανοησίες, σχολιάζοντας μια κίνηση του διαχειριστή του φόρουμ. Αυτό είναι το φόρουμ μωρά μου, take it or leave it. Αλλά όταν θα το take it, να ξέρετε τι κάνετε, κι όταν θα το leave it, πάλι να ξέρετε τι κάνετε.
Γνωρίζετε τι σημαίνει «κοινότητα» ? Ελάτε να μιλήσουμε αν θέτε, πάνω σ’ αυτό, κι όχι τι κάνει η Amalia και η κάθε Amalia. Σε νοιάζει πολύ ryche αυτό ? Εμένα καρφί δεν μου καίγεται. Εσένα pixeldream, σε νοιάζει ?
Lorenzo, για δεν έγραψες εδώ ‘κανα απόσπασμα του Καζαντζάκη ? Έχει κι αυτός, άμα ψάξεις, όμορφες περιγραφές του «φασισμού» και τις αποδοκιμάζει με τον δικό του τρόπο. Για δεν σκέφτηκες να το κάνεις αυτό με τον δικό σου τρόπο, που είναι κι ωραίος και τον γουστάρω κιόλας? Περισσότερη αξία θα είχε, από αυτά που λες. Άλλα που να πάει το μυαλό σου έρμε, έτσι που το κατάντησες σαν χωματερή, πάει εκεί που σε συμφέρει.
Admin για δεν βάζεις πάλι το διακριτικό του Ρεχάγκελ, παρά κάθεσαι και «απολογείσαι» για την στάση σου ? Ο Χαριστέας θα πει στο Ρεχάγκελ που θα σταθεί στο γήπεδο, ή ο Ρεχάγκελ στον Χαριστέα ?
Σας πείραξε ο κομμουνιστάκος ? Θέλετε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό ? Εγώ τους αγαπάω αυτούς πιο πολύ απ’ ότι αγαπούν αυτοί οι ίδιοι τον ίδιο τους τον εαυτό. Μπορώ να αποδείξω πως κι αυτοί είναι «φασίστες», σε λίγες γραμμές κειμένου. Περισσότερο φασίστας είναι κάποιος που νομίζει πως ξέρει τι λέει, από αυτόν που δεν ξέρει. Ο πρώτος είναι αλυσοδεμένος από τον «φασισμό» του ύπνου του, ο δεύτερος, έχει τουλάχιστον την οξυγονοκόλληση της άγνοιάς του…
Σας χαιρετώ,
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 19:49:19
quote:
Η ΑΜΑΛΙΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.
ε.. και .. αυτή δεν είναι η δουλειά της. Κάποιος πρέπει να τα κλειδώνει.
Δεν απάντησες σε κάτι ομως.. και έχω μείνει με τις απορίες.. ο χρόνος που είναι με το μέρος της ..
quote:
DEVA ΣΕ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ...ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ AYTA ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο allzzaro TA ΕΙΠΑ ΕΓΩ...ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΗΜΟΥΝ Ο allzzaro ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.
![]()
![]()
![]()
εγώ ποιός ήμουν...![]()
![]()
![]()
quote:
ΑΣΤΑ ΒΡΕ allzzaro...ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ; ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
Τίποτε δεν ψάχνω.. τι να ψάξω??
quote:
ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...Η ΑΜΑΛΙΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.
Σαν τί δηλαδή .. να της πάρουμε το κλειδί...??
ή να της το κρύψουμε να μην το βρίσκει...![]()
![]()
![]()
quote:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.
Έτσι νομίζεις ? Η παραδοχή της άγνοιάς σου, σου προσέφερε παραμονή στο θέμα...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 20:42:29
DEVA...ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΑΓΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ...Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ...ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΕΨΩ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ;
quote:
DEVA...ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΑΓΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Τότε, γιατί δεν μας εξηγείς τι εννοείς με εκείνα τα μηνύματά σου ρε φίλε ? Αν αυτή είναι η πραγματικότητα, ε, πες την και σε μας δηλ. να την γνωρίσουμε γιατί ούτε εγώ, ούτε ο allzzaro, καταλάβαμε τι ήθελες να πεις.
Όσον αφορά τον προβολέα, πολύ ευχαρίστως θα δεχτώ τα φώτα της δημοσιότητάς σου. Αλλά σε συμβουλεύω, να μην το κάνεις, γιατί δεν μπορείς να φωτίσεις κάτι που είναι από μόνο του φωτισμένο...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 20:26:37
Δεν ξέρω .. δεν εχω ερθει σε αυτή τη θέση ώστε να ξέρω ποιός νοιώθει κάποιος όταν διαγράφεται.. θέμα δεν μου έχουν κλειδώσει.. δεν έχω ανοίξει και πολλά εδώ που τα λέμε δύο τρία ολα και όλα..
Το θέμα είναι αν το τόπικ κλειδώθηκε δικαίως ή αδίκως.. και το θέμα είναι αν οι διαγραφές έγιναν δικαίως ή αδίκως..
Εκεί επικεντρώνεται το θέμα της συζήτησης .. οπως και η προσωρινή απενεργοποίηση της ΑΤΜΑΣ καθώς και των υπόλοίπων.
2 ωρίτσες τόλμησα να λείψω και είδα 14 φορές γραμμένο το όνομά μου!![]()
Με κεφαλαία, με μικρά, με greeklish, με greeklish κεφαλαία...
Και μετά μου λες pixeldream, πως ο χρόνος είναι με το μέρος μου.
Εν πάσει περιπτώσει.
Για να μην αγχωνόμαστε κιόλας,
το θέμα αυτό θα παραμείνει ενεργό, μέχρι και αύριο το βράδυ, Κυριακή.
Πιστεύω πως είναι αρκετός χρόνος, ώστε να αποκατασταθεί μία όμορφη ατμόσφαιρα, δε νομίζετε ![]()
Και κάτι ακόμα, απευθύνομαι στον jonniebegood και στον Deva_Parinito:
quote:
Deva:
Jonniebegood, λες «αν ήμουν συντονιστής». ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ! Ξύπνα!jonniebegood:
και ουτε θα ειμαι ποτε φιλε, απο επιλογη μου.
To να θέλει να βοηθήσει κάποιος και να προσφερθεί σε ένα συντονιστικό έργο, σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει τίποτε άλλο, παρά τη διάθεσή του, να βοηθήσει στην πράξη
και αυτή η διάθεση είναι σεβαστή, αλλά και καλοδεχούμενη. ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
Δεν είπα αυτό φίλε. Δικό σου είναι το συμπέρασμα αυτό, κράτα το αν θες. Αλλά και ποιος σου είπε πως ένας φωτισμένος, δεν έχει απορίες ? Ίσα, ίσα, αυτός είναι που έχει τις περισσότερες...
Deva
quote:
Για να μην αγχωνόμαστε κιόλας,
Τι να μην αγχωνόμαστε απο τη στιγμή που μας λές οτι θα το κλειδώσεις.. Αυτό μας αγχώνει ....![]()
quote:
Και πολύ του είναι, θαρρώ...
Deva
Deva λες για το υπόλοιπο του χρόνου:και πολύ του είναι....
Eίμαι ντιπ για ντιπ ή εννοείτε το ίδιο;;;
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 20:48:20
Για να διαγραφεί το τόπικ του ... ή πρέπει να υπάρχει κάποιο αλλο όμοιο ... ή πρέπει να θίγει πολιτικά πρόσωπα ή να είναι ανήθικο....
Φίλε deva δεν ξέρω αν μου επιτρέπεις να σε φέρω ως παράδειγμα.. δεν το κάνω με κακή πρόθεση .. κάθε αλλο.. αλλά στο mystica ανοιξες δύο τόπικ.. ``εκτός έδρας`` τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι συμβατά με την εσωτερική αναζήτηση ... πάρολα αυτά τα τόπικ διαγράφηκαν αμέσως καθώς και ο deva ως μέλος...