- ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Edited by - allzzaro on 09/07/2005 20:52:11
quote:
Φίλε deva δεν ξέρω αν μου επιτρέπεις να σε φέρω ως παράδειγμα.. δεν το κάνω με κακή πρόθεση .. κάθε αλλο.. αλλά στο mystica ανοιξες δύο τόπικ.. ``εκτός έδρας`` τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι συμβατά με την εσωτερική αναζήτηση ... πάρολα αυτά τα τόπικ διαγράφηκαν αμέσως καθώς και ο deva ως μέλος...
Allzzaro φίλε,
Απορίας άξιο αυτό που λες. Παρά τούτο, το "Eντός έδρας" και το "Eκτός έδρας", σαφώς δηλώνει αναζήτηση. Λέγοντας "Εντός έδρας", ήθελα να δείξω στους επικεφαλείς του, πως βρίσκομαι κι εγώ στο χορτοτάπητα του εσωτεριστή και παίζω μαζί τους, στο πλευρό τους και στην έδρα τους/μας. Από την άλλη όμως, με το "Εκτός έδρας", δήλωνα πως μπορώ ταυτόχρονα να γίνω και αντίπαλός τους, όταν θα διαπίστωνα πως το παιχνίδι τους δεν είναι αληθινό.
Επίσης, το "Εκτός έδρας", θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως ισχυρό αντιβιοτικό που θα ήταν χρήσιμο, στον καθένα από τους επικεφαλείς και στα παιδιά που 'στήσαν το mystica, στην οποιαδήποτε εισβολή ιών που θα επιχειρούσαν να το εξασθενήσουν. Καλύτερα λοιπόν, θα ήταν να κρατούσαν αυτή την ερμηνεία που λέω τώρα, παρά αυτή του αντιπάλου. Ως φαίνεται, επέλεξαν την δεύτερη (του αντιπάλου δηλ), γι' αυτό και απενεργοποίησαν τον λογαριασμό μου. Κανείς τους βέβαια, δεν τόλμησε να συζητήσει μαζί μου τους λόγους που συνέβει αυτό. Αυτό είναι και καλό, μα είναι και κακό...
Μου δίνεις την ευκαιρία όμως, να πω, πως το παραπάνω ισχύει και για το παρόν φόρουμ.
Η απάντηση όμως αυτή, μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν και είναι άσχετη με το θέμα αυτό, παρ' ότι καταλαβαίνω γιατί κάνεις αυτήν την αναφορά. Ουδέποτε όμως, τους χαρακτήρισα "φασίστες", ούτε άνοιξα θέμα καταγγελίας στον κορμό του esoterica για το mystica. Τους είπα "εμπαθείς", αναφερόμενος σ' αυτόν που προέβει στην απενεργοποίησή μου, τους κάλεσα να μιλήσουμε και να κουβεντιάσουμε τους λόγους που έγινε αυτό, και κουβέντιασα με την galadriel, στο θέμα "Το τραγούδι της ήττας" για λίγο, θέλοντας κι εκεί να δείξω πως ο ηττημένος της διαγραφής κρύβει πίσω του και έναν κερδισμένο της ίδιας του της ήττας...
Τα σέβη μου,
Deva Parinito
Υ.Γ Τι τα θες και τα σκαλίζεις τώρα αυτά ? Ό,τι πέρασε, περνάει...
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 23:03:15
Αν ο διαχειριστής, δεν είναι απολύτως σίγουρος για την πράξη του, δεν έχει Λόγο δηλ. να παραθέσει, σε κάποιον που θα του ζητήσει εξηγήσεις γι' αυτό, τότε αυτομάτως ο ηττημένος της διαγραφής γίνεται νικητής επί της άγνοιας των επικριτών του.
Στην περίπτωση του φίλου Ερυθρού Αστέρα, μάλλον δεν ισχύει το παραπάνω, αφ' ενός γιατί ο φίλος δεν ξέρει να μιλάει, αφ' ετέρου γιατί αυτό από μόνο του, δίνει στους διαχειριστές τον μοναδικό αληθή και πανίσχυρο λόγο για να προχωρήσουν στην διαγραφή του. Τι θα μπορούσε να πει ο Ερυθρός Αστέρας, αν κάποιος του έλεγε "Μα καλά ρε φίλε, είναι τρόπος έκφρασης αυτός ? Δεν μπορείς να είσαι πιο προσεχτικός στις εκφράσεις σου ? Καλά, πες ό,τι θες να πεις, αλλά μην μας βρίζεις κιόλας."
Παρά τούτο, ο φίλος Ερυθρός Αστέρας, τουλάχιστον σε μένα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, - και καλώς επιτρέπουν οι διαχειριστές του esoterica το παρόν θέμα - ως παράδειγμα προς αποφυγήν και γνώσην των υπολοίπων μελών. Ο λόγος του είναι προσβλητικός, αλλά σκεφτείτε αν υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να τον κάνει να παραδεχτεί το σφάλμα του, και να "ηρεμήσει" κάπως αυτόν τον Γκεβάρα που έχει μέσα του, γιατί ο Γκεβάρα - για όσους γνωρίζουν - ήταν ένας πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος.
Νομίζω πάντως, εν κατακλείδι, πως το να είσαι διαχειριστής και συντονιστής ενός φόρουμ με τόσα μέλη, δεν είναι και πολύ εύκολο και συνάγει μεγάλες ευθύνες. Συμπεριλαμβάνει κόπο αλλά και πόνο.
Είναι σαν να έχεις να κάνεις με μια ελιά. Κοπιάζεις για να την καλλιεργήσεις, την περιποιήσε λίγο (γιατί οι ελιές δεν θέλουν και πολύ περιποίηση, λίγο νεράκι δηλ. μόνο), άλλα όταν έρθει ο καιρός της (κάθε δυο χρόνια νομίζω), έχεις την ευκαιρία να την πονέσεις, να την ξεζουμίξεις και να πάρεις το λάδι της. Αγνό παρθένο ελαιόλαδο για το φαγητό σου. Άριστο, αγουρέλαιο ή όχι, αυτή στο δίνει, μα δεν αισθάνεται τίποτε. Μάλλον λοιπόν, και ο κόπος και ο πόνος, είναι δικός σου...
Τα δέοντα,
Deva Parinito.
Υ.Γ Αυτή η τελευταία παράγραφος, δεν είναι δική μου...
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 22:43:12
quote:Τι έγινε βρε παιδιά;
2 ωρίτσες τόλμησα να λείψω και είδα 14 φορές γραμμένο το όνομά μου!
Με κεφαλαία, με μικρά, με greeklish, με greeklish κεφαλαία...
ειδες χαλια Κυρα μας των Κλειδιωνε?
ανεφεραν το ονομα Σου επι ματαιω!
και ουτε μια σπονδη...
ριχτους ενα λουκετο καπακι!!! ![]()
quote:Και κάτι ακόμα, απευθύνομαι στον jonniebegood και στον Deva_Parinito:
quote:
Deva:
Jonniebegood, λες «αν ήμουν συντονιστής». ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ! Ξύπνα!jonniebegood:
και ουτε θα ειμαι ποτε φιλε, απο επιλογη μου.To να θέλει να βοηθήσει κάποιος και να προσφερθεί σε ένα συντονιστικό έργο, σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει τίποτε άλλο, παρά τη διάθεσή του, να βοηθήσει στην πράξη
και αυτή η διάθεση είναι σεβαστή, αλλά και καλοδεχούμενη.
καλη μου Αμαλια τις προθεσεις μου εσυ τις γνωριζεις.
οπως και τον σεβασμο μου στο συντονιστικο εργο και στο φορουμ που επελεξα για να γραφω και με φιλοξενει(κατι που δεν ειναι τυχαιο).
το οτι ειναι επιλογη μου να μην γινω ποτε συντονιστης πουθενα οφειλεται μονο στο οτι πιστευω πως μπορουμε ολοι να παιξουμε τον ρολο του συντονιστη (κι ας μην ειμαστε) με τον τροπο εκφρασης μας.
εγω γνωριζω οτι η "κριτικη" που ασκησα προς τους διαχειριστες για τις διαγραφες δεν παρεξηγηθηκε απο αυτους.
ειχε πολλαπλα επιπεδα αναγνωσης και ενα απο αυτα απευθυνοταν στον θεματοθετη που θεωρει φασιστικο τον χωρο - σε φασιστικο χωρο δεν γινεται ανεκτη η κριτικη.
τσιμπησε ο συμπαθεστατος ντεβα ομως και το εριξα λιγο στο χουμορ. ![]()
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Περί απενεργοποιήσεων, λασπόλουτρων κι άλλων τινών θλιβερών, (για τρεις τουλάχιστον λόγους)...
Comrade E.A., ασχέτως στυλιστικής άποψης, διατροφικών συνηθειών και «περί επιτυχημένης μέρας» (που θα έλεγε κι ο Χάντκε) του φόρουμ έσω, εγώ σε ευχαριστώ και μόνο για κείνο το «θα σου ξαναφτιάκω τη μέρα- HASTA LA VICTORIA SIEMPRE» και δεν πα να σαι κι ο Βελζεβούλ ο ίδιος! (Η φωτό είναι όλα τα λεφτά...
)
Τις ευχές μου στην ΑΤΜΑ,, στην The She Mantis και στην Galadriel, για δημιουργικούς?εσωτερικούς- διαλόγους με τις καλύτερες δυνατές προθέσεις... Reminder: «Η ζωή είναι μικρή, για είναι θλιβερή, μωρό μου/η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι» που λέει κι ο Γιάννης και να τον ακούτε, ξέρει τι λέει...![]()
Απορία: Ο άνθρωπος ήρθε, μίλησε, έφυγε (κοινώς «έφαγε σουτ!»). Οι 3 σελίδες σε τι εξυπηρετούν; Στην εξομάλυνση σχέσεων των υπολοίπων; //Χμ...Εγώ πίνω κρασί 3 φορές την εβδομάδα, πρωί βράδυ. Εσείς;.../Και δεν θέλω να γίνω συντονιστής (σαν τον Τζώνυ-μπι), ούτε με σφαίρες./ Είμαι Σκορπιός στο ζώδιο (για σένα όμως Κριός...)/Κάνω και τάι τσι./Ξέρω κι από RPG./Έχω και τατού-αυτόγραφο του Χώκινγκ στο αριστερό μου γόνατο./Καπνίζω μόνο πούρα από το Σείριο./Και πήγα και στο Ιερό Έβερεστ!... Βοηθάει αυτό στην «εξομάλυνση»; Σας κάνω ως «μέλος»; Αμαλία μου τι λες... «θα ζήσω γιατρέ μου»;;; (Ή να κόψω το κρασί;)
Admin, θαυμάζω την κράση σου, το ομολογώ.
Τα σέβη μου στο χώρο που «με περιθάλπει»...
Υγιαίνετε!
M©Ζ
quote:
Όταν ένα μέλος όπως η ΑΤΜΑ λέει «Εμένα δεν με πειράζει που απενεργοποίησαν προσωρινά τον λογαριασμό μου»
Deva αυτο το γνωριζαμε μονο εγω,εσυ και η Αμαλια.
Θεωρω ανηθικο εκ μερους σου να το ανακοινωνεις δημοσια στο Forum χωρις την συγκαταθεση της Ατμας.Θα στο ελεγε και η Ατμα αλλα βλεπεις θα ξεκλειδωθει ο λογαριασμος της αφου το θεμα αυτο θα εχει πλεον κλειδωθει.
quote:
Μήπως δεν την πιστεύεις ? Εγώ την πιστεύω.
Πηγαινε μεχρι την γωνια να δεις αν ..Ερχομαι..
Αν την πιστευες δεν θα ελεγες την μιση αληθεια.
quote:
τι άλλο θέλεις ryche ?
Να μην ανακατευεσαι.
Το θεμα δεν σε αφορα καθολου.
quote:
Σπέρνεις ανέμους και θα θερίσεις θύελλες καλέ μου φίλε
Αποδεχομαι παντα τις συνεπειες των πραξεων μου.
Ασε με λοιπον να θερισω.
Γκε γκε ή μημπως να σου το τραγουδισω;
quote:
και άσε κατά μέρος τις καμουφλαρισμένες σου απειλές, γιατί no passaran σε μερικούς.
Deva.Μαλλον χρειαζεται να ανοιξεις και εσυ κανα λεξικο.Κοιτα την λεξη απειλη και δειξε μου που απειλω εγω.
Δεν εχεις καταλαβει τιποτα.Γιατι δεν γνωριζεις γιατι προκειται.
Ειναι η μονη δικαιολογια που σου αναγνωριζω.
Κατα τα αλλα το "τρελο" στιλακι που πουλας εδω δεν...passaran σε μενα.
Τσαμπα μαγκας.Αυτο εισαι στην προκειμενη περιπτωση.
Λες για να λες.