ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- deste - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- deste - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gretel27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/05/2006, 15:31:29
Δυστυχώς δεν τη γνωρίζω καθόλου. Πρώτη φορά την ακούω.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
null_n_voidΜέλος
08/05/2006, 20:05:38
η χαντις ειναι δυσκολη τραπουλα.
καταρχην τα συμβολα πανω της ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισεις.

πχ στο 8 τριφυλι, οι απλες εχουν 8 τριφυλια.
αυτη εχει μονο ενα.

οι αριθμοι της ειναι λεπτοι και συμπυκνωμενοι με αποτελεσμα να μην μπορεις να ξεχωρισεις ευκολα τα φυλλα.

αντιπαθητικη τραπουλα.

δεν μου εκανε κατι...

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

GonzalezΜέλος
09/05/2006, 14:42:24
Ρε παιδιά μιας και μιλάμε για τη χαντίς, θα ήθελα να μάθω περισσότερα, τα μόνα που ξέρω (ή μάλλον έχω ακούσει), είναι ότι είναι τράπουλα μιας πριγκήπισσας και ότι είναι δύσκολη, ξερει κανείς κάτι παραπάνω ή κάποιο site που να δίνει πληροφορίες και να εξηγεί τα χαρτιά της;

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

null_n_voidΜέλος
13/05/2006, 08:40:21
νομιζω οτι ολες αυτες οι τραπουλες συνοδευονται απο βιβλιαρακια.

αγορασε την, ποσο θα χει 20 ευρω? και διαβασε προσεκτικα.

παντως εμενα δεν μου εκανε καλη εντυπωση....

GonzalezΜέλος
15/05/2006, 20:32:11
Τι να σας πω μην επιχειρήσει κανείς να αγοράσει τη χαντίς, πιο άχρηστη τράπουλα από αυτή δεν υπάρχει, είναι δύσκολη τράπουλα, τα σχέδια κάπως κουλά, γενικά όταν τα έριξα έκανα καν δυο προβλέψεις αλλά για περαιτέρω ανάλυση δεν νομίζω

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

ΝάσιαΝέο Μέλος
17/06/2006, 13:04:17
Γεια σας κορίτσια. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι...γιατί ψιλοφοβήθηκα. Μπήκα στο σάιτ ''Οι μάγισσες της Σμύρνης'' και από περιέργεια,πήγα να ρίξω τα χαρτιά. Μού είπε να τραβήξω,ένα χαρτί και αυτό μου ανέφερε ένα (άσχημο) γεγονός το οποίο όντως,ισχύει.Ήταν απλά σύμπτωση;
another starΜέλος
17/06/2006, 13:55:51
Γεια σου Νάσια
καλως όρισες

αν και σίγουρα δεν είμαι η πιο ειδική εδώ μέσα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βασιστείς σε κάτι τέτοιο.
Προσωπικά πιστεύω ότι μία τράπουλα για να δείξει χρειάζεται να πάρει ενέργεια. Αν δεν τη φορτίσεις και δεν τη ρίξει και ένας άνθρωπος που είναι ανοιχτός να δει τότε ότι και να πεις δεν νομίζω να ισχύει

Σίγουρα όμως κάποιος που έχει περισσότερη εμπειρία θα μπορεσει να σου πει πιο πολλά

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
ΝάσιαΝέο Μέλος
17/06/2006, 14:01:59
Σε ευχαριστώ πολύ. :)
17/06/2006, 15:34:28
Νάσια καλωσόρισες. Θα συμφωνήσω με την another star. Πιστεύω ήταν σύμπτωση.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
GonzalezΜέλος
17/06/2006, 16:17:48
quote:

Γεια σας κορίτσια. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι...γιατί ψιλοφοβήθηκα. Μπήκα στο σάιτ ''Οι μάγισσες της Σμύρνης'' και από περιέργεια,πήγα να ρίξω τα χαρτιά. Μού είπε να τραβήξω,ένα χαρτί και αυτό μου ανέφερε ένα (άσχημο) γεγονός το οποίο όντως,ισχύει.Ήταν απλά σύμπτωση;

Κοίτα Νάσια θα διαφωνήσω με τους another star και gretel έχω ρίξει αρκετές φορές στο www.marameimaridi.com τα χαρτιά και τα γεγονότα που έδειξε βγήκαν, αυτό δεν ήταν σύμπτωση. Φιλικά πάντα.

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

ΝάσιαΝέο Μέλος
17/06/2006, 18:35:22
Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας. Με ενδιαφέρουν πολύ.
null_n_voidΜέλος
18/06/2006, 15:48:21
ειμαι ενθουσιασμενη απο την νεα ταρω τραπουλα μου, την golden tarot....

φοβερες φιγουρες, εχουν χρυση μπορντουρα, ειναι πολυτελεστατη....

medi evil ζωγραφιες, απο μοναστηρια και εκκλησιες...

FRA LE NUVOLEΜέλος
31/07/2006, 15:26:36
Γειά σε όλους....
ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας την καινούργια Ταρώ του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και αν έχει ασχοληθεί κανένας μαζί της....

Τώρα βέβαια, έχετε πάει όλοι διακοπές, αλλά όλο και κάποιος ελπίζω να μου απαντήσει....

Ευχαριστώ!

MarilinaΝέο Μέλος
20/09/2006, 16:00:05
Καποια στιγμή κάποιος, σε αυτό το forum, είχε ρωτήσει για μια τράπουλα (είχε και την εικόνα ενός χαρτιού). Είδα αυτήν την τράπουλα στα χέρια ενός ανθρώπου σε μια χώρα στο εξωτερικό. Αναγνώρισα το χαρτί. Είχε την μορφή ενός άντρα με στολή. Στρατιωτική ή κατι τέτοιο.

Με ενδιαφέρει να μάθω πληροφορίες για αυτή την τράπουλα και κυρίως πως την λένε.
tnx

Special_KΝέο Μέλος
22/08/2007, 16:42:14
Καλησπερα σε ολουςςςςςςςςςςςς!!!

χαιρετω ολουσ σας!! Αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα που γραφω στο φορουμ και ειμαι χαρουμενος που μπαινω στην παρεα σας! Αποφασισα να αφησω σε αυτη την κουβεντα το πρωτο μου μηνυμα γιατι αυτη κυριως αποτελεσε τον λογο να εγγραφω μελος! Ευελπιστω οτι θα εχω απαντηση απο καποιον απο εσας (γιατι βλεπω οτι η κουβαντα εχει διακοπει απο περσι !

γεια σε ολουςςςςςςς

ΥΓ: Εχω μαζεμενες ερωτησεις και σχολεια επι του θεματος

SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
07/04/2009, 17:51:56
ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΡΩ ΚΥΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω

Rose F. M.Νέο Μέλος
17/07/2015, 04:31:48
Kαλησπερα σε ολους!ασχολουμαι εδω και λιγο(ελαχιστο)καιρο με το ριξιμο των χαρτιων με την απλη τραπουλα.Εχω διαβασει το βιβλιο της Κ.Μειμαριδη και θα ηθελα να προμηθευτω το αλλο βιββλιο πουε χει και την deste.Ξερω οτι εχουν περασει πολλα χρονια απο το τοτε που αναλυατε το θεμα αλλα θα ηθελα να με διαφωτισετε.Απο τη μια θα ηθελα πολυ να ασχοληθω εκτενεστερα με το ριξιμο χαρτιων αλλα απο τη λιγη ερευνα που εκανα στο ιντερνετ αλλα και στο μαγαζι που πηγα να ρωτησω για την deste ,πληροφορηθηκα οτι οι κοπελες που τα ριχνανε ειχαν πονοκεφαλους,εφιαλτες κλπ.ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ..σαν να το γρουσουζευε η τραπουλα..(το ιδιο μου ειπαν και για ταρο).και σιγουρα οσο και να με εξιταρει δεν θα ηθελα να μπλεχτω σε κατι ασχημο..τι αποψη εχετε; (ευχαριστω εκ των προτερων)

~Wild Oriental Spirit~

17/07/2015, 13:18:06
heretic

Δικό σου το πεδίο.Διαφώτισε τον φίλο μας.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/07/2015, 13:57:34
Nikomaxos, κάτσε γιατί εδω είναι σοβαρό το θέμα, όπως και η φίλη που ρωτάει.

Rose, θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το θέμα αυτό (βλ. χαρτορίχτρα) ή θέλεις να το κάνεις απο χόμπι, βαρεμάρα, κάτι μεταξύ φίλων, ή να μάθεις τι κάνει κάποιος δικός σου (πχ άντρας σου);

17/07/2015, 14:29:14
Το βλέπω ότι είναι σοβαρό και για αυτό σε κάλεσα.Ξέρω ότι κατέχεις την τέχνη απ'ευθείας από την Λετίτσια Γκολέ και γνωρίζεις το ρίξιμο των ταρώ, ειδικά με τα επτά φύλλα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 17/07/2015 14:30:00