- ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ........ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Θυμάμαι συγκεκριμένα ένα ζώο, μια γάτα της γειτονιάς, η οποία είχε ένα άσχημο ατύχημα με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλές πληγές και ίσως και κατάγματα. Το ζώο είχε παράξενη συμπεριφορά και πολύ συχνά πήγαινε και τριβόταν σε ένα σημείο ενός τοίχου.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με ολα τα ζώα.
Τρώνε φυτά οταν έχουν κάποιο πρόβλημα.
Βέβαια εγώ περίμενα περισσότερα να ακούσω επι του θέματος αλλά αρκούμαι σε αυτό..
Τελικά.. τον ουρανό τον κρατά κανείς ή θα μας πέσει στο κεφάλι
Edited by - allzzaro on 20/05/2009 22:17:59
quote:
Στου κουφού την
πόρτα, πάρε την πορτα και φύγε...Ή αλλοιώς επιθετική φιλία...
Την ξέρετε;
Τώρα να σου πώ να μου το αναλύσεις αυτό?
Τι σχέση έχει ο κουφός και η πόρτα με την επιθετική φιλία?
εε.. απορίας άξιον..![]()
Edited by - allzzaro on 20/05/2009 22:31:43
μου allzzaro, αλλά αυτό που εγώ έγραψα ήταν παρε την πόρτα που
χωρίζει, ώστε να διαβάσει τα χείλη ο κουφός και να καταλάβει...
Εκτός, αν απλώς θέλουμε να δείξουμε πόσοι κουφοί υπάρχουν...
Είναι πολλοί...Και ποικίλουν....
quote:
Ένας κουφός, μπορεί να το θεωρούσε απορίας άξιον, φίλε
μου allzzaro, αλλά αυτό που εγώ έγραψα ήταν παρε την πόρτα που
χωρίζει, ώστε να διαβάσει τα χείλη ο κουφός και να καταλάβει...
Μιάς και ο απορών είμαι εγώ, να θεωρήσω οτι και είμαι κουφός.![]()
![]()
Για το υπόλοιπο μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου.
Να την επαναλάβω μπας και βγάλω νόημα.
Δεν λές πάρε την πόρτα που χωρίζει ώστε να διαβάσει τα χείλη ο κουφός.
Λές πάρε την πόρτα και φύγε και το συνδυάζεις με την επιθετική φιλία.
Και αναρρωτιέμαι.
Τι σχέση έχει ό κουφός και η πόρτα με την επιθετική φιλία αφενός και αφετέρου τι σημαίνει αυτό το ``επιθετική φιλία``.
της πόρτας, δεν επικοινωνει...Αν την πάρεις απὀ
μπροστά του,μπορεί να έχεις επικοινωνία..
Επιθετική φιλία είναι η επίμονη προσπαθεια να επικοινωνήσεις
με τον άλλο...
Κατάλαβες πόσο σχετικά είναι;;
Λές επιθετική φιλία είναι η επίμονη ίσως και βίαιη επικοινωνία.
Ποιός μπορεί να είναι επιθετικά φίλος? Θέλω να πώ που και πότε παρουσιάζεται το φαινόμενο αυτό..?
Σου κάνω επίθεση φιλίας, γιατί μιλάμε τόσο καιρό και
"απαιτώ" να έχουμε καλύτερη επικοινωνία, όπως πρέπει να
συμβαίνει με ένλογα όντα....
Δεν είναι επίμονη και βίαια επικοινωνία, αλλά, απόφαση του
ενός ή και των δυο, να μην κρυφτούν πισω απο τύπους και φόρμες
και να επικοινωνήσουν...Να μην μιλάμε για να μιλάμε. δλδ...
quote:
Ωχ, noema & trexagireve γράφουν σ' ένα θέμα που ονομάζεται "στου κουφού την πόρτα ... " : τo άκρον άωτον της ματαιότητος ...- ΕΓΩ [στην θεση σου παλικαρι με τετοια παλικαρισια ψυχη ... και ξερω και λεω Τι λεω ...]ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ [επετρεψέ το μου , ειναι για χαρη της ευθυμιας και της καλοκαρδίας στην παρεα που συχναζω ]
- ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑΦΩΝΑΖΑ ... που λες φιλε μου στης ψυχομεριας μου τα μερη ..
- 'ΠΑΙΔΙΑ , ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ...' ... Ό Ό ΚΑΙ Ό ... 'ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ' ......... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ , ΞΕΚΟΥΦΕΝΟΝΤΑΙ !!!!!!quote:
noemaκοινονόηση [ η λέξη αυτή δεν υπάρχει, υπάρχουν οι "κοινοκτημοσύνη", "κοινότητα", "κοινωνία" κτλ. ]
-
- ΕΚΕΙΝΟ , ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ [ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ] ...
- 'κοινης νοησης δεδομενο μεταξυ μας εί'- ΕΧΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ...
- καταλαβαινουμε το Ιδιο για το Ιδιο , Εμεις δηλαδη ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ... ειτε αργα ειτε γρηγορα ... και συντοχρονω ...
- ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΚΙ' ΕΓΩ ΚΑΙ 'ΣΥ , ΠΩΣ ,
- 'ή Ισοκρισια μεταξυ μας'[ εκεινη ή οχι οπως θελει να την καταλαβαινει ο καθενας μονος του και χωρια απο τους αλλους μεσ' την ζωη , ειναι αφορμη , αξια [για Μας] λογου ...
- αιτιας δηλαδη , για το αααααα!!!
- Εγω και 'Κεινη και Τουτος και Εκεινη , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ......
- ΚΟΙΝΟΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ 'ΣΥ ΚΑΙ 'ΓΩ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 'για να νοιαζομαστε ο Ενας τον Αλλον , ή να ξενοιαζουμε ο Ενας απο τα του Αλλου ' .....
- Ειμαστε στην ωρα μας , για να λεμε , θέέ μας συγχωρα μας , θέέ μας βλεπε μας , θέέ μας , διορθωνε μας και κανε οτι εμεις δεν μπορουμε να κανουμε για Μας ...
-
παραπολυγνωσία [ ούτε αυτή η λέξη υπάρχει ]αυτοεαυτοεπίδειξη [ ομοίως, ανύπαρκτη λέξη, ανύπαρκτη γλωσσολογική σύνδεση, να χρησιμοποιείς απλές λέξεις, όχι σύνθετες, κι όταν θες να πεις κάτι, να το λες περιγραφικά (με πολλές λέξεις) , όχι βάζοντας τις λέξεις κολλητά την μία μετά την άλλη, δεν γίνεται αυτό πάντα με όλες τις λέξεις ]
πολλαγράφουσα [ τέτοια λέξη δεν υπάρχει, η σωστή είναι "πολυγραφούσα", όχι "πολλαγραφούσα" ]
- ασε τα ^%^#&$$4 τα ορθογραφικα μαςςςςςς λαθη ....
- το δυσκολαορθανοούμενο ... που πρεπει να ρεει...ΑΥΤΟ προσεχε [ΣΕ ΜΑΣ]... τους εχοντες πεντε δραμια υπομονης και τεσσερα επιμονης και εφτα και εννια και μολις μολις εναμισο , κανταρια αλονισμενης συνειδησης ...noema, συμβουλή τσαμπαντάν από μένα : παράτα τα forum, δεν τα χρειάζεσαι, δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτε παρά μόνο extra αμορφωσιά και χαμηλής ποιότητας λόγο, πράγματα τα οποία θα επιδεινώσουν το γλωσσολογικό - αλλά ιάσιμο - πρόβλημα που ήδη έχεις.
υ.γ. simori, sorry για το άσχετο του μηνύματος αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε ορισμένους ανθρώπους χωρίς πραγματική βοήθεια ...-
- ευδιακριτη η τυπικοτητα και ... η ΤΥΠΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ [ ΠΑΡΑΠΟΛΥΕΥΚΟΛΟΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ...],
- sorry ???
- ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΕΕΕΕΕΕΕ ... δεν μπορουμε ακομη να πουμε !!!- τελος με τετοια χαζοχαζουλη ... ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣΣΣΣΣ ... 'μονος δεν εισαι' !!!!!!
- πες μου χαρη [που σου οφειλω...]και να το παλεψω για χαρη σου ...
- για τουτο που τοσο ευκινητα ΕΚΑΝΕΣ εσυ ... για χατηρι του ονοματος της παρεας μας εδω και 'κει και περα και ακομη πιο περα ...
- εργαζου τα των νοιασμων σου ...
- εχε εμπιστοσυνη στο ενστικτο σου , σε σενα , και στον αναλογο σου .
-
Edited by - zip on 15/05/2009 15:56:30
*** θαρρω πως , ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ,οι ανθρώποι ...
*** το εννοω δηλαδη !!!
*** και σ' εμπιστευομαι και σου λεω και σου λεω ...
*** κανε το Ιδιο , παλικαρι ...
*** ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΤΩΡΑ [δικαιολογημενα απο μενα...]ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ... ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ !!!
quote:
Σου κάνω επίθεση φιλίας, γιατί μιλάμε τόσο καιρό και
"απαιτώ" να έχουμε καλύτερη επικοινωνία, όπως πρέπει να
συμβαίνει με ένλογα όντα....
Θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο σαφής Βαγγέλη.
Θεωρώ οτι η επικοινωνία που έχουμε είναι άριστη.
Επίσης θεωρώ οτι είμαστε ένλογα όντα.
Νομίζω οτι εχω πεί τα καλύτερα λόγια για εσένα, σε σέβομαι και σε εκτιμώ, προσπαθώ να μην σε προσβάλω.
Το οτι ερχόμαστε σε αντιπαράθεση αυτό είναι αναμενόμενο και νομίζω οτι αυτός είναι και ο σκοπός της συζήτησης.Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε ούτε μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου και να ασπαστώ τις αντιλήψεις σου.
Και πάλι θεωρώ οτι η επικοινωνία μας είναι άριστη.
Θα ήθελα να μου το διευκρινήσεις αυτό φίλε Βαγγέλη γιατί με αυτό που είπες θεωρείς οτι δεν έχουμε άριστη επικοινωνία και δεν είμαστε ένλογα όντα , τουλάχιστον ενας απο τους δύο μας.
κανείς ότι έχει και με μια .....χελώνα, ο διάλογος και η
αποδοχή του άλλου σε αυτόν είναι σαφώς άλλο.....
Επικοινωνία ενλόγων όντων, επικαλέστηκα όχι γιατί αφορούσε
έναν απο τους δυο μας, αλλά για ολόκληρη την σημερινή
κοινωνία, που προσωπικά, πιστεύω ότι δεν επικοινωνεί....
Βλέπω ανθρώπους να μην ξέρουν τους διπλανούς τους, να μην
λένε καλμέρα, για επικοινωνία ή για καχυποψία συ μοιάζει αυτό;
Ρε φίλε, επιθετική φιλία σημαίνει ότι κάποιος τολμά αυτό που
θέλει και ο άλλος, την επικοινωνία, εφόσον, πάντα, δεν υπάρχουν
αλλα προβλήματα....
Σήμερα,λέω, έχουμε πρόβλημα, γενικά και εσύ και εγώ, δεν εξαιρούμαστε
απόλυτα...