ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/02/2009, 23:25:37
Για χρόνια μιλάμε αγαπητέ μου open mind, όχι για
αιώνες...Αυτό που έγραψα ήταν ότι επειδή άλλες
βγήκαν γι αυτο και πιστεύω ότι θα βγούν κι οι άλλες...
Που βλέπεις το "θέλω να τις πιστέψω";Όλες όσες είχαν
βγει μέχρι τώρα βγήκαν, ακόμη και το 666, μπάρ κόντ, τι
να μην πιστέψω;
Φίλε μου, έχω μια βάση που δεν με έχει προδώσει και με προειδοποιεί
για ότι έρχεται..Τι το κακό σε αυτό;
gilgameshΜέλος
04/02/2009, 02:27:00
Σε αυτό το σημείο έρχεται και μια άλλη εύλογη απορία.

Γιατί η Τουρκία να επιχειρήσει πόλεμο όταν μπορεί να επιτύχει πολλά μόνο από τα θερμά επεισόδια?

Μέχρι τώρα κέρδισε:
*Το 1976 το Πρωτόκολλο της Βέρνης και εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να προβούμε σε αναζήτηση πετρελαίου στο Αιγαίο μας, στην επικράτεια μας.
*Το 1996 με το επεισόδιο στα Ίμια να αναγνωριστούν οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και από τις δυο μερίες. Και ας λέει το ΥΠ.ΕΞ. ότι δεν τις δέχεται στα Ίμια και στα νησία της ζώνης δεν τοποθετεί κυριαρχικά σύμβολα (σημαίες, σκοπίες κλπ). Και φυσικά ούτε ψαράδες πάνε εκεί ούτε γιδοβοσκοί.
*Το 2008 με το έτσι θέλω, με τσαμπουκά, πραγματοποίησαν εξερεύνηση του βυθού με το Νορβηγικό σκάφος και όταν ήρθε ο στόλος της Ρωσίας κάνανε κοινά γυμνάσια πάλι με τσαμπουκά ενώ η Μόσχα το είχε απαγορεύσει.

Δηλαδή ποίο το όφελος να ξεκινήσουν πόλεμο, στο οποίο μπορεί να χάσουν είτε στρατηγικά είτε να χάσουν τις εντυπώσεις
όταν με μικρά και σίγουρα βήματα εγκαθιδρύουν στο Αιγαίο ένα καθεστώς αμφισβήτισης.

Θα το θεωρούσα ανόητο να κάνουν πόλεμο όταν ήδη τα καταφέρνουν μια χαρά.

Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking

04/02/2009, 10:35:12
Το θερμό επεισόδιο, όπως τα ξέρουμε μέχρι τώρα, δείχνουν ότι
η Τουρκία δεν κερδίζει τίποτε, ενώ με την απόβαση,
κερδίζει, απο τον εκβιασμό λόγω κατοχής γής...
Θερμό επεισόδιο, είναι και η απόβαση αφού η διαρκεια με τον
εκβιασμό παράλληλα, δεν θα είναι παρά για γρήγορες λύσεις, που
συνήθως είναι συμβιβασμοί, εις βάρος του κατεχομένου...
Έχει γίνει σενάριο σε όλο το ΝΑΤΟ μια τέτοια κατάσταση και το περιμένουν..
Θέμα χρόνου λένε όλοι ότι είναι...
04/02/2009, 13:04:34
Παρακολούθησε χτες κανένας τον Αθέατο Κόσμο με τον Χαρδαβέλα ?

Είχε ρεπορτάζ για την ομάδα Καρντάκ που αποβίβασαν οι Τούρκοι στα Ίμια το 1996.

Υπάρχει θέμα για τα Ίμια να ποστάρω ή να το βάλλω εδώ ???

Έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο πως όλοι από την ομάδα αυτή είναι πλέον νεκροί....

04/02/2009, 16:18:34
Στο μεταξύ τα πρώτα δείγματα της "φιλοελληνικής" στάσης των ΗΠΑ τα πήρατε είδηση φαντάζομαι... :

http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=703#703

04/02/2009, 18:55:11
quote:
Αυτό που έγραψα ήταν ότι επειδή άλλες
βγήκαν γι αυτο και πιστεύω ότι θα βγούν κι οι άλλες...
Που βλέπεις το "θέλω να τις πιστέψω";Όλες όσες είχαν
βγει μέχρι τώρα βγήκαν, ακόμη και το 666, μπάρ κόντ, τι
να μην πιστέψω;
Φίλε μου, έχω μια βάση που δεν με έχει προδώσει και με προειδοποιεί
για ότι έρχεται..Τι το κακό σε αυτό;

Ποιες βγήκαν δηλαδή ? με το barcode τα έχουμε ξαναπεί κατ αρχήν δεν είναι 666
Αλλα 6-6-6 άλλο ο αριθμός 666 και άλλο τα τρία εξάρια μεμονωμένα .

quote:
Θα το θεωρούσα ανόητο να κάνουν πόλεμο όταν ήδη τα καταφέρνουν μια χαρά.

Θα ήταν μια ανόητη κίνηση .

quote:
Έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο πως όλοι από την ομάδα αυτή είναι πλέον νεκροί....

Δεν είδα την εκπομπή αλλα το άκουσα ότι όλοι είναι νεκροί είναι αξιοπερίεργο
Γιατί τους έφαγαν ? είπαν τίποτα στην εκπομπή ?
04/02/2009, 19:30:00
Αγαπητέ μου open mind,το 666 είναι γνωστό σαν
χ ξ στ΄, οπότε δες το έτσι , αν και σου ξαναλέω ότι
το 666 ήταν ο φόρος που πλήρωναν οι υποτελείς του Σολωμώντα
χώρες, σε τάλαντα χρυσού και αυτο οραματίζονται οι εβραίοι,
για την ερχόμενη παγκόσμια κυριαρχία τους, πίσω απο οργανώσεις
και αποκρυφιστικές σέχτες....
Οι πρόβλεψεις για το 666, όπως και άλλα περί χωρών συμμαχιών,
κλπ, την πυρηνική ενέργεια, όπου λέει 2000 χρόνια πρίν , ένας
άνθρωπος, ότι μετά ποα πρηνική βόμβα,για 6 ΄μηνες δεν μπορείς
να πλησιάσεις κοντά κι ότι θα πηγάινουν ειδικά συνεργεία για
να μαζεύουν τα ραδιενεργά αντικείμενα ( Προφητεία Δανιήλ)...
Είναι πολλά φίλε μου και η υπάρχουσα κατάσταση, είναι όπως
την περιγράφει η Αποκάλυψη..
Γιατί να μη συμβούν, λοιπόν και τα υπόλοιπα;
05/02/2009, 11:25:02
quote:
Δεν είδα την εκπομπή αλλα το άκουσα ότι όλοι είναι νεκροί είναι αξιοπερίεργο
Γιατί τους έφαγαν ? είπαν τίποτα στην εκπομπή ?

Ούτε εγώ είδα την εκπομπή (ας ώψονται τα νέα επεισόδια του LOST), διάβασε όμως το παρακάτω, παραλλήλησε και το πως "εξαφανίσανε" τον Τούρκο ηθοποιό που έκανε τις δηλώσεις για την Κύπρο και άρχισε να υποθέτεις.....

Μετά λίγους μήνες η περιβόητη «ομάδα Καρντάκ» των Τούρκων κομάντος που κατέλαβαν τα Ίμια συμμετείχε σε άσκηση στον Κόλπο της Μαρμαρίδας. Η ομάδα αυτή πήγαινε στις ασκήσεις ως ομάδα πρότυπο υπό τις διαταγές του Τούρκου Ταγματάρχη Ζεκί Σεν. Ο Ζεκί Σεν, ήταν ένας λαμπρός αξιωματικός των Καταδρομών, μέλος της SAT Μονάδος Ειδικού Πολέμου της Τουρκίας. Ο Ζεκί Σεν ήταν αδειούχος κατά την προαναφερόμενη άσκηση… Η «ομάδα Καρντάκ» απογειώθηκε με ελικόπτερο COUGAR για να εκτελέσει αεραπόβαση. Ξαφνικά σφοδρή έκρηξη καταστρέφει το ελικόπτερο, το πλήρωμα του και την «ομάδα Καρντάκ». Αύτανδρο βυθίζεται στα νερά της Μαρμαρίδας.

Μαζί με τον Σακί Σεν, απουσίαζαν άλλα δύο μέλη της «Ομάδας Καρντάκ». Τούρκοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι υπήρξε Ελληνικό σαμποτάζ, εκδίκησης για τα Ίμια. Άλλοι ανέφεραν ότι Ελληνικό Μιράζ τους κατέρριψε. Άλλοι ότι Ελληνικό υποβρύχιο έβαλε με το πυροβόλο του και το κατέρριψε.

Η «ομάδα Καρντάκ» διαλύθηκε. Οι δύο παρασημοφορημένοι κομάντος που απουσίαζαν μεταφέρθηκαν σε άλλες μονάδες καταδρομών. Ο Αρχηγός τους Ζεκί Σεν, αποσπάστηκε μυστικά στην Γεωργία ως προσωπικό του ΟΗΕ.

Μετά δύο μήνες με διαφορά 3 ημερών, φεύγουν από την ζωή και οι δύο επιζώντες Τούρκοι κομάντος… και οι δύο σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα… Μέσα στο ίδιο έτος, 1996, και οι 12 Τούρκοι κομάντος των Ιμίων, δεν ήταν πλέον στην ζωή… έμεινε μόνο ο Αρχηγός τους.

Τα ίχνη του Ζεκί Σεν χάθηκαν… ώσπου το 2003, επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη. Στις 6 Μαΐου του 2003, ο Ζεκί Σεν γιόρτασε τα γενέθλια του με την κοπέλα του και τους φίλους του σε γνωστό κλαμπ της Κων/πόλης (LAILA) στην Περιοχή Ορτάκιοϊ (Ortaköy). Την νύχτα των γενεθλίων την πέρασε στο κοντινό ξενοδοχείο “CIRAGAN PALACE HOTEL”, παλαιό παλάτι του Σουλτάνου.

Την επόμενη μέρα, το μεσημέρι στις 3.30 μ.μ., ο Ζεκί Σεν πήγε στην πλατεία Ταξίμ και μπήκε στο McDonald και αγόρασε ένα χάμπουργκερ. Μόλις βγήκε από το φαστ φουντ, δέχθηκε την επίθεση τριών νεαρών, οι οποίοι τον κατακρεούργησαν με μαχαίρια και διέφυγαν στα στενά σοκάκια της Πόλις…

Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια για τον χαμό της «ομάδας Καρντάκ» …

Ούτε και εμείς δεν θα την μάθουμε ποτέ… Θεία Δίκη; Ή μήπως η ίδια η Τουρκία είχε λόγους να τους κλείσει το στόμα; Τότε γιατί τους παρασημοφόρησε; Λέτε να αληθεύουν τα όσα έγραψαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι…;»

http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2009/02/blog-post_4948.html

Περίεργα πράγματα......

05/02/2009, 12:36:13
quote:
Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια για τον χαμό της «ομάδας Καρντάκ» …

Ούτε και εμείς δεν θα την μάθουμε ποτέ… Θεία Δίκη; Ή μήπως η ίδια η Τουρκία είχε λόγους να τους κλείσει το στόμα; Τότε γιατί τους παρασημοφόρησε; Λέτε να αληθεύουν τα όσα έγραψαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι…;»

KERRY KING Συμφωνώ περίεργα πράγματα μάλλον οι τούρκοι τους έβγαλαν απ τη μέση το γιατί είναι
Κάτι που ξέρουν μονο αυτοί θα δούμε στο μέλλον ολο και κάτι θα βγει προς τα έξω .

quote:
Ούτε εγώ είδα την εκπομπή (ας ώψονται τα νέα επεισόδια του LOST),

Άσχετο αλλα επειδή βλέπω και εγώ lost εννοείς τον καινούργιο κύκλο ?αν δεν κάνω
Λάθος έχουν βγει 3 επεισόδια .

trexagireve Έρχεσαι στα λογια μου αυτό λέω και εγώ αν θέλει κάποιος να πιστεύει σε αυτές θα πιστεύει είναι Έτσι δοσμένες ώστε να μην μπορούν να κατατριφθούν καθώς δεν δίνουν χρονικό
Όριο αρα παίρνουν παράταση επ αόριστο .

05/02/2009, 13:15:58
quote:
Άσχετο αλλα επειδή βλέπω και εγώ lost εννοείς τον καινούργιο κύκλο ?αν δεν κάνω
Λάθος έχουν βγει 3 επεισόδια .

Χτες δείξανε το 4ο, οπότε φαντάζομαι σήμερα κάποιοι τυχεροί θα το δούνε....
Νομίζω είναι ώρα να αναστήσουμε το σχετικό θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία, μετά τα 2 επεισόδεια που έχω δει έχει χοντρύνει πολύ το πράγμα....

(Κλείνει η παρένθεση γιατί είναι αγένεια στον θεματοθέτη αυτό που κάνουμε )