- Σχετικά με περίεργη εμπειρία σε σπίτι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ευη

============================================================
Αγαπητή ευη 69, ομολογώ ότι κι εγώ δυσκολεύομαι να κατανοήσω επακριβώς την έλλειψη υλικής υπόστασης σε αυτό το μαύρο πουλί.
Πως είσαι σίγουρη ότι δεν είχε υλική υπόσταση;

In anticipation of my resurrection...
Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν, νομίζω ότι πρόκειται για κάποιου είδους φασματικής οντότητας (αυτό εκλαμβάνω από τα συμφραζόμενα) η οποία για κάποιους λόγους υλοποιήθηκε στον χώρο ώστε να καταστεί αντιληπτή από τις αισθήσεις σας.
Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο εξαφανίσθηκε (χάθηκε), με βάση την περιγραφή σας, είναι ανάλογος (καρμπόν) μιας παρόμοιας εμπειρίας (εξ αφορμής της οποίας και αποφάσισα να σου απαντήσω) που μου περιέγραψε αξιόπιστος μάρτυρας προ καιρού και η οποία συνέβη στην εξοχική του κατοικία. Και εκεί η «οπτασία» που αντιλήφθηκε κρύφτηκε κάτω από ένα έπιπλο του δωματίου του (!) και παρΆ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε αυτός και οι οικείοι του δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί τι ήταν (απλά χάθηκε). Τούτο το φαινόμενο ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από παράξενα φαινόμενα (όχι όμως μεγάλης συχνότητας) που εκδηλώνονται στην περιοχή όπου διατηρεί το ακίνητο του, οπότε ενδεχομένως αυτό να είναι το κλειδί και στην περίπτωση σου (ο τόπος –locus), αλλά για να εξαχθεί κάποιο περισσότερο ασφαλές συμπέρασμα θα πρέπει να γνωρίζεις αν στην εν λόγο οικία ή περιοχή έχουν εκδηλωθεί στο παρελθόν ανάλογα φαινόμενα (είτε ως μαρτυρίες είτε ως φήμες).
Edited by - XD on 17/10/2011 00:24:52
είναι γιατί αυτές οι "φασματικές οντότητες" (όπως χαρακτηρίστηκαν)
κάνουν την πολύ προβλέψιμη (αναμενόμενη) αντίδραση κι έχουν την ανάγκη του να "κρυφτούν" , πριν εξαφανιστούν ...

Δεν θέλουν να υπάρχουν μάρτυρες στη απο-υλοποίησή τους!
Μπαίνει κάτω απο τον καναπέ και ...πάφ,χάθηκε!!και συ νομίζεις οτι παίζει κρυφτό!
Αφου ειναι φασματική οντότητα,οτι θέλει κάνει!![]()
![]()
Βέβαια εγω ξέρω οτι το φάσμα είναι πολλά πράγματα,αλλά και οντότητα τώρα το έμαθα.Μάλλον τα παιδιά περιγράφουν όντα άλλων διαστάσεων και μη βρίσκοντας κατάλληλες λέξεις,τις ονομάζουν <<φασματικές>>!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Υ.Γ.
Φυσικά αυτού του είδους τα οριακά φαινόμενα ούτε μπορούν να μετρηθούν, ούτε να επιβεβαιωθούν μέσο πειράματος ενώ και οι προσπάθειες καταγραφής τους με διάφορες συσκευές μάλλον οδηγεί σε αντικρουόμενα αποτελέσματα (και εδώ οι σκεπτικιστές έχουν απόλυτο δίκιο να αμφιβάλουν!). Ούτε μπορεί να είναι σίγουρος κανείς για το τι, το γιατί και το πώς τους. Συνεπώς άλλοι τα δέχονται, άλλοι όχι, και άλλοι δηλώνουν άγνοια, δηλαδή «περί ορέξεως..»
. Παρόλα αυτά και εις βάρος της Πραγματικότητας ορισμένες φορές (πραγματικά σπάνια) συμβαίνουν και εδώ δεν αναφέρομαι στην εμπειρία του θέματος (η οποία μπορεί να είναι αληθινή, μπορεί όχι) αλλά σε εμπειρίες που μου έχουν εκμυστηρευτεί έμπιστοι & λογικοί άνθρωποι (και που για αυτό τον λόγο δεν τολμούν να τις συζητήσουν ανοιχτά -για να μην «τους πάρουν στο ψηλό») οπότε διατηρώ πλέον (ας πούμε) "ανοιχτό μυαλό" ειδικά όταν παρατηρώ ομοιότητες μεταξύ των περιγραφών τους.
Edited by - XD on 17/10/2011 11:41:11
τόνα κοιτάει το Μαχαλά ,το άλλο κατά το Ρίβιο,
το τρίτο το μακρύτερο ,τη Λεπενού τη δόλια,”
(Δημοτικόν Άσμα)
Αντιλαμβάνομαι απολύτως τι θέλεις να πείς και δεν διαφωνώ καθόλου,το αντίθετο μάλιστα.Θα ξέρεις απο τα ποσταρίσματά μου,οτι δεν είμαι κάθετα εναντίον της άποψης της ύπαρξης και άλλων οντοτήτων πέρα απο αυτές που αντιλαμβανόμαστε με τις 5 αισθήσεις μας.
Απλά διεφώνησα στην χρήση του όρου <<φασματικές οντότητες>>.Δεν ισχύει και η απόδοσή του σε τέτοιες οντότητες είνα κραυγαλέα λάθος.Το φάσμα είναι κατάσταση ύλης,δεν μπορεί να είναι ον.
quote:
XD
Δεν είναι απαραίτητα θέμα διάστασης, δίχως βέβαια να μπορούμε να το αποκλείσουμε, αλλά εκδήλωσης μιας οντότητας στο δικό μας οπτικό φάσμα,
Είναι αποκλειστικά θέμα διάστασης αγαπητέ φίλε.Το δικό μας οπτικό φάσμα όπως λές,είναι μέχρι τρισδιάστατο το πολύ.Κάτι που εχει την ιδιότητα να απο-υλοποιείται στον δικό μας κόσμο,είναι σίγουρα απο άλλη διάσταση.Και σίγουρα απο μεγαλύτερη της δικής μας.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ήμουν σαφής στο κείμενο μου για το υπό ποίες συνθήκες χρησιμοποιείται ο όρος (μάλιστα μιας και λέει ρητά η μάρτυρας ότι δεν είχε υλική υπόσταση θεώρησα ότι ο όρος θα ήταν περισσότερο οικείος προς αυτήν -και επ' ευκαιρίας καλό θα ήταν να μας εξηγούσε τι την έκανε να καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό). Tο αν πρόκειται για oν που έχει ικανότητα αλλαγής φάσματος (σε επίπεδο ύλης -αν έχει καν υλική υπόσταση ή αν δεν υποθέσουμε για να μπερδευτούμε ακόμα χειρότερα ότι επρόκειτο για κάποια εγκεφαλική προβολή, οπότε ακόμα και η όψη της "οπτασίας" μπορεί να διαφέρει υπό συνθήκες..) ή διάστασης δεν παίρνω θέση (υπό συνθήκες μπορεί να ισχύουν και τα δυο -καμία φορά) - παρέχω και τις δυο εκδοχές στον αναγνώστη και εκείνος ας αποφασίσει αν κάποτε βιώσει ανάλογη εμπειρία επί του θέματος ![]()
Καταλαβαίνεις το πνεύμα μου νομίζω, οπότε δεν πρόκειται να επιμείνω περισσότερο επ' αυτού.
Edited by - XD on 17/10/2011 18:10:54
quote:
“Τρία πουλάκια κάθονται στου Πεταλά τη ράχη,
το τρίτο το μακρύτερο ,τη Λεπενού τη δόλια,”(Δημοτικόν Άσμα)
Ωραίο αλλά παλιό ρε Γιάννη, να σου πω εγώ ένα καλύτερο, φολκλόρ αλλά ταυτόχρονα hitάκι (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GJoW9e0Oil4) αυτή την εποχή
Edited by - XD on 17/10/2011 18:08:01
Δυστυχώς όμως δεν τρέχω βιντεάκια, έτσι δεν μπορώ να κρίνω το δικό σου δημοτικό άσμα .
Ως εκ τούτου δεν μπορώ να κρίνω την επιλογή σου.
Μην το πάρεις προσωπικά είναι θέμα αρχής
Αν έχεις την καλοσύνη και μπορείς να ….απαγγείλεις, έστω και μερικούς στίχους βρε αδερφέ ,γραπτώς να αναφέρεις, , θα ήταν πολύ σπουδαίο.
Ευχαριστω για τις αποψεις ολων σας.Ευη.
ευη
Για να σχηματίσεις μια εντύπωση για αυτή την παράξενη (και όχι ιδιαίτερα γνωστή) ιστορία δες εδώ (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4878) και εδώ (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4878) (αναζήτησε τα post με το username μου - φυσικά όλο το θέμα είναι ενδιαφέρον διότι πραγματεύεται φτερωτές οντότητες
).
Είναι πολύ παλαιά θέματα στα οποία είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα, μήπως και βρεις κάτι που να ταιριάζει με την εμπειρία σου.
Μια ακόμη εκδοχή είναι κάποιο φαινόμενο "Σκιάς" αλλά δεν νομίζω ότι θα εκδηλωνόταν έτσι.
Edited by - XD on 17/10/2011 22:26:57
ευη
quote:
“Τρία πουλάκια κάθονται στου Πεταλά τη ράχη,
το τρίτο το μακρύτερο ,τη Λεπενού τη δόλια,”(Δημοτικόν Άσμα)
ε ρε αθανατο ξηρομερο κ δημοτικο ασμα εχεις γινει...για μπαμπινη λεει τπτ??? (η ακυρη σπαμμερ εγω)
Θα γκρινιάξωωωω.......!!!!!!
γιατί οι λέξεις και η αυθεντική τους έννοια χάνουν το νόημα τους συνεχώς!
γιατί το Ξεπούλημα της Αλήθειας με αντίτιμο το διαδικτυακό και μη ίματζ του καθενός είναι η χειρότερη μορφή πορνείας... και όσο φταίει γι'αυτό η/ο "επαγγελματίας" άλλο τόσο φταίνε και οι "πελάτες"...
αν κανείς δεν "αγόραζε" το "προϊόν" (βλ. καλοθελητές, ειρηνοποιοί, παραπονούμενοι, φίλοι, μύλοι κλπ) αυτό το "είδος" απασχόλησης θα είχε εκλείψει...
δεν φταίνε οι Αρχές ενός τόπου Deva , αν ο τόπος αυτός είναι γεμάτος πελάτες... φταίει ο καθένας που διαμορφώνει σε "πορνείο" την ίδια του την σκέψη...
μες την γκρίνια....
το G.ίνι σου

Δ
Ε Κ
quote:
Θα συνεχίσω να την καταδιώκω, μέχρις ωσότου, οι υπεύθυνοι του φόρουμ, της απαγορεύσουν να μπαίνει σε θέματα του esoterica και να γράφει άσχετα ποστ με τους τίτλους των. Είναι αδιανόητο σε ένα φόρουμ εσωτερισμού, όπως είναι τούτο – είναι? – να υπάρχει μέλος, όσο ευγενικό κι αν θέλει να δείχνει, που να πηγαίνει σε θέματα όπως είναι το "Έσω…Ανατροπή" και να γράφει ποιήματα.
Μάλιστα...
Εάν η Αφροδίτη γράφει σε ένα topic ποιήματα εσένα τι σε ενοχλεί?
Μπορεί να είναι αρκετά ποιητική, ναί.
Έχεις σκεφθεί όμως Deva οτι αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος γραφής της κι ο τρόπος προσέγγισης της σε κάποιο θέμα?
Αναφέρεις πως είναι αδιανόητο σε ένα forum εσωτερισμού να υπάρχει ένα μέλος που γράφει άσχετα ποιήματα με τα θέματα.
Έχεις αναλογιστεί πόσο άσχετα θα μπορούσαν να θεωρηθούν τα όσα προσωπικά στοιχεία έχετε βγάλει κι οι 2 πλευρές στη φόρα, πόσο άσχετα με το forum αυτό είναι οι προσβολές, οι ειρωνίες και τα καρφιά που εκτοξεύονται συνεχώς από τη μία πλευρά στην άλλη?
Έχεις αναλογιστεί πόσο προσβλητικό είναι για το forum, για τους συνομιλητές και τον κάθε θεματοθέτη να βλέπει να γίνεται το topic του πεδίο μάχης από συγκεκριμένα μέλη που επιτίθεται το ένα στο άλλο?
Και το είχα πεί και πρίν λίγες μέρες σε αυτό το topic και θα το ξαναπώ.
Σε ένα forum που πραγματεύεται τον εσωτερισμό τα μοναδικά πράγματα που έχετε να προσφέρετε και να αποκομίσετε είναι τέτοιου είδους συζητήσεις?
Γιατί δεν προσπαθείτε να αναλωθείτε σε συζητήσεις με κάποιο πολύ πιο ουσιαστικό περιεχόμενο?
Και θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο από την απάντηση σου που μου γεννά παρόμοια ερωτήματα:
quote:
Είναι ανεπίτρεπτο να σοδομούνται θέματα εσωτερισμού, επειδή κάποια νομίζει πως είναι η μεγαλύτερη ποιήτρια της νεότερης ιστορίας του Ελληνικού Έθνους. Είναι ανόητο, να αφήνουν ένα μέλος, μια γυναίκα, την Αφροδίτη, να κάνει τις κόνξες της, να χαριεντίζεται με μέλη, σε στυλ "σας αγαπώ, αχ – βαχ!", και να ποστάρει ποιητικές ακρότητες σε θέματα, που αν της ζητήσεις να πει την γνώμη της, θα πάρεις το τίποτε.
Είναι ανεπίτρεπτο επίσης να σοδομούνται θέματα εσωτερισμού επειδή κάποιοι δημοσιεύουν τα της προσωπικής τους ζωής, Deva.
Και προσωπικά δε με αφορά καθόλου να διαβάζω το ποιός ήταν με ποιόν, το ποιός είναι πλέον με ποιόν, το τι κάνουν και να τρώγονται.
Αυτό, αγαπητέ μου, δεν είναι ούτε κατά διάνοια εσωτερισμός.
Εάν λοιπόν η Αφροδίτη απαντάει ποιητικά, προσωπικά δεν ενοχλούμαι.
Κατανοώ τον τρόπο που προτιμά να εκφράζεται.
Αν κάποιος είχε πρόβλημα με αυτό (διαχειριστής/συντονιστής/μέλος) θα μπορούσε να της το επισημάνει.
Έχω πρόβλημα όμως με κάθε μέλος που πυρπολεί ένα θέμα με φανερή ασέβεια πρός τον χώρο στον οποίο βρίσκεται και με το κάθε μέλος που αναλώνεται σε επιθέσεις με άλλα για προσωπικά ζητήματα που μόνο το forum δεν αφορούν.
Έχει πρόβλημα η Αφροδίτη με σένα ή εσύ με την Αφροδίτη?
Μιλήστε στο τηλέφωνο, βρεθείτε, στείλτε e-mails δεν ξέρω κι εγώ τι.
Δεν θέλετε να τα βρείτε?
Μην το κάνετε, αγνοήστε ο ένας τον άλλον και ακολουθήστε ο καθένας τον δρόμο του.

In anticipation of my resurrection...
Στην παρούσα φάση δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Dying Incubus που συμφωνεί με την Ostria που συμφωνεί με τον Αdmin...![]()
Mα είναι αυτό το esoterica![]()
Eνα απέραντο κρεββάτι![]()
Ενα διαδικτυακό bordello![]()
Mη με παρεξηγήσετε... δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα όποια κρεββάτια ... αλλά όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να τηρείται - αν μη τι άλλο - εχεμύθεια και διακριτικότητα ...
Για το πέσιμο στο βούρκο δε θα μιλήσω... Πως μπορώ άλλωστε αφού: "εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα'ρθεις..."
Και είναι πολύ ωραίο να δίνουμε συμβουλές στους άλλους όταν εμάς δεν μας έχουν στήσει στο ένα μέτρο... όταν δε μας πετροβολήσανε να κάνουμε ένα καρουμπαλάκι... όταν δε μας "τσαλακώσανε" το διαδικτυακό μας image.![]()
Ολοι κάνουμε λάθη... το θέμα είναι να μπορούμε να τα διορθώνουμε και όταν αυτό δε γίνεται να τα προσπερνάμε και να κάνουμε τουμπεκί, καθώς βέβαια και ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!
Επεσα, σηκώθηκα, έμαθα...
Αυτά για αυτούς που θεωρούν εαυτούς υπεράνω κατινιάς...
Να είστε έτοιμοι... "ο καιρός γαρ εγγύς..."![]()

Edited by - Avallon on 02/12/2005 12:43:19
Αφιερωμένο...
quote:Για σου ρε Κηλαηδόνη αθάνατε!!!!
Πού βαδίζουμε κύριοι;
Τα 'φτιαξε ο Μηνάς με την Ανέτα
Που τα 'χε με το Δήμο τον τρελό
Χώρισε ο Χρηστάκης με την Τέτα
Και τα 'φτιαξε ξανά με την Ζωζώ
Και τα' φτιαξε η Μάρι με τον Άρη και τον Χάρη
Που τα είχε με την Ρένα και μετά με την Νανά
Κι ο Μιχάλης με την Άννυ που τα είχε με το Γιάννη
Μπερδεύτηκαν και τα φτιάξανε ξανά