- NTPOΠH - ΠPOΠHΛAKIΣAN METANAΣTEΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΣYΓKEKPIMENA TO BPAΔY TΩN ΠANHΓYPIΣMΩN META TON AΠOKΛEIΣMO TΩN ΓAΛΛΩN, MIA OMAΔA 10, 15 ANEΓKEΦAΛΩN (BΛEΠE XPYΣH AYΓH Ή AΛΛO ΓKPOYΠOYΣKOYΛO) ΠPOΠHΛAKIΣAN ΛIΓOYΣ KAKOMOIPOYΣ METANAΣTEΣ ΣTHN ΠΛATEIA OMONOIAΣ OI OΠOIOI ΣTO KATΩ THΣ ΓPAΦHΣ ΠANHΓYPIZAN KI AYTOI ΓIA TH NIKH THΣ EΘNIKHΣ MAΣ. ΘEΩPΩ TO ΓEΓONOΣ KATAKPITEO KAI ΘA HΘEΛA TH ΓNΩMH ΣAΣ.
xXx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εννοώ.
Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και λόγο του μεγάλου συνωστισμού που υπήρχε βρήκαν την ευκαιρία να κλέψουν πορτοφόλια, να χαϊδέψουν κλπ.
Απέναντι σ’ αυτή την συμπεριφορά ανεξάρτητα αν προερχόταν από μετανάστη ή Έλληνα θεωρώ απόλυτα σωστή την όποια αντίδραση.

Ο κακός λύκος
EΛΛHNEΣ EINAI OI METEXONTEΣ THΣ EΛΛHNIKHΣ ΠAIΔEIAΣ, AN ΔEN KANΩ ΛAΘOΣ.
xXx
quote:
Απέναντι σΆ αυτή την συμπεριφορά ανεξάρτητα αν προερχόταν από μετανάστη ή Έλληνα θεωρώ απόλυτα σωστή την όποια αντίδραση.
EΠETPEΨE MOY NA ΔIAΦΩNHΣΩ.
H XEIPOΔIKIA ΔEN EXEI ΘEΣH ΣE MIA OPΓANΩMENH ΠOΛITEIA ME NOMOYΣ.
AYTA EINAI ΓIA TIΣ ZOYΓKΛEΣ.
xXx
Όμως όσο αφορά το "H XEIPOΔIKIA ΔEN EXEI ΘEΣH ΣE MIA OPΓANΩMENH ΠOΛITEIA ME NOMOYΣ.
AYTA EINAI ΓIA TIΣ ZOYΓKΛEΣ." επέτρεψε μου να διαφωνήσω εγώ, διότι ο Έλληνας πολίτης δεν έχει καμία προστασία απέναντι στον όποιο επιβάλει τους νόμους της ζούγκλας.
Δυστυχώς αυτοί που έπρεπε να επιβάλουν τους νόμους, ασχολούντε με το να επιβάλλουν πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα.

Ο κακός λύκος
xXx
quote:
AN KAI TO ΘEMA MAΣ ΔEN EINAI H XEIPOΔIKIA AΛΛA TO AYΓO TOY ΦIΔIOY ΠOY ZEΣTAINETAI.
Αστο να ζεσταίνεται, θα ωφελήσει γιατί καλό είναι πότε πότε να υπάρχει και ένας αντίποδας στο διεθνιστικό ξεμπούρλεμα.
Αλλά επειδή ανοίγονται πολλά παρόμοια θέματα , με "ρατσιστικές" επιθέσεις , με το "νομο που παίρνουμε στα χέρια μας" κλπ , εγώ ένα μόνο θα πώ.
Είναι ντροπή να διασύρουμε τον Ελληνικό λαό για περιπτώσεις που τα πράγματα είναι στη διακριτική ευχέρεια του Οικοδεσπότη που δεν ρωτήθηκε κάν.
Αλλά για το συγκεκριμένο συμβάν το μόνο που έχω να πώ είναι ότι αυτοί που προκάλεσαν το επεισόδιο ούτε ρατσιστές , ούτε εθνικιστές είναι. Ψάξτε τους αλλού. Ισως σ`αυτούς που τα βράδια σπάνε φαρμακεία.
xXx
xXx
Για να κατηγορήσεις 5 μαλάκες, ή να πάρει η μπάλα και όλους τους Έλληνες;
Να μας προειδοποιήσεις για το κακό με τα φίδια και τα αυγά;
Χθές βράδυ ο γείτονάς μου έδερνε τη γυναίκα του .
Να ανοίξω θέμα και γι`αυτό;
Βλέπεις πουθενά κάτι κακό που να γενικεύεται;
Όταν δηλώσεις καθαρά ότι κατηγορείς τους συγκεκριμένους 5 που αναίτια επετέθηκαν σε μιά ομάδα απροστάτευτων ανθρώπων , τότε και εγώ θα πάρω πίσω όσα έγραψα και θα σου δώσω δίκιο.
quote:
ENA ΓEΓONOΣ ΠOY ΠEPAΣE ΣTA ΨIΛA AYTEΣ TIΣ MEPEΣ.
ΣYΓKEKPIMENA TO BPAΔY TΩN ΠANHΓYPIΣMΩN META TON AΠOKΛEIΣMO TΩN ΓAΛΛΩN, MIA OMAΔA 10, 15 ANEΓKEΦAΛΩN (BΛEΠE XPYΣH AYΓH Ή AΛΛO ΓKPOYΠOYΣKOYΛO) ΠPOΠHΛAKIΣAN ΛIΓOYΣ KAKOMOIPOYΣ METANAΣTEΣ ΣTHN ΠΛATEIA OMONOIAΣ OI OΠOIOI ΣTO KATΩ THΣ ΓPAΦHΣ ΠANHΓYPIZAN KI AYTOI ΓIA TH NIKH THΣ EΘNIKHΣ MAΣ. ΘEΩPΩ TO ΓEΓONOΣ KATAKPITEO KAI ΘA HΘEΛA TH ΓNΩMH ΣAΣ.
Γνωστοι ψευτοπαλικαραδες που βγαζουν τα απωθημενα τους ξεσπωντας σε φουκαραδες αλλοδαπους που θελανε να γιορτασουν και αυτοι με τους Ελληνες.Δεν λεω ,προκειται για μεμονωμενα περιστατικα αλλα κανενα καναλι δεν το καταδικασε.
Και κατι αλλο,το ξερετε οτι στην Πορτογαλλια δεν δημουργησαν ουτε ενα επεισοδιο οι Πορτογαλλοι και μαλιστα επετρεψαν στους Ελληνες να πανηγυρισουν μεσα στην χωρα τους.Σκεφτειτε τι θα γινοταν αν η Πορτογαλλια ειχε κερδισει την Ελλαδα και μετα πανηγυριζαν εδω στην Ελλαδα καποιοι Πορτογαλλοι.Θα τους ειχαν σπασει στο ξυλο καποιοι γνωστοι αλητες Ελληναραδες του ποδοσφαιρου.
quote:
Αλλά για το συγκεκριμένο συμβάν το μόνο που έχω να πώ είναι ότι αυτοί που προκάλεσαν το επεισόδιο ούτε ρατσιστές , ούτε εθνικιστές είναι. Ψάξτε τους αλλού. Ισως σ`αυτούς που τα βράδια σπάνε φαρμακεία.
Θεωρώ ότι είναι ατυχής η δήλωση αυτή και γι'αυτό την προσπερνώ...
Τα πρεζόνια ξέρεις δεν έχουν κουράγιο ούτε να κουβαλάνε το κορμί τους θα σπάγανε σε ξύλο αλλοδαπούς και δη μαύρους? Εκτός κι αν θέλανε να τους πάρουν τα πειρατικά cd για να τα πουλήσουν και να πάρουν τη δόση τους...
VIKING αυτά είπα και γω στο τόπικ "Ελληνάρες" νομίζω ή ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ και με κράξανε!

Λένε ότι αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Ε λοιπόν εγώ μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον μερικούς στους οποίους δεν ανήκει καθόλου. Αναφέρομαι στο "λαό της Ν. Μηχανιώνας". Αυτοί δεν ήταν έτοιμοι να τα κάνουν όλα λίμπα επειδή ένας αριστούχος Αλβανός θα σήκωνε την ελληνική σημαία; Τώρα που ένας μεγαλοφυής Γερμανός τη σήκωσε μπροστά σε 2.000.000.000 τηλεθεατές, ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ; ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ή ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ή ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Αλλά μόκο οι κύριοι και οι κυράτσες της Νέας Μηχανιώνας όλες αυτές τις μέρες. Και ξέρετε γιατί; Γιατί σκασίλα τους τότε με τον Οδυσσέα για τη σημαία. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μη φανεί ότι ένας Αλβανός είναι καλύτερος στα μαθήματα από τα παιδιά τους.
Όσο για το ότι δεν ήταν εθνικιστές ή ρατσιστές αυτοί που προκάλεσαν το συγκεκριμένο συμβάν στους πανηγυρισμούς... μη χ&σω. Ναι steelspring, δεν ήταν ρατσιστές, ήταν ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αεροσυνοδών της Ολυμπιακής. Οποιοσδήποτε λέει το αντίθετο υποθέτω είναι μέρος της σιωνιστικής συνωμοσίας για τη δυσφήμιση αυτών των αγίων παιδιών που λέγονται χρυσαυγίτες.
Επειδή όμως δίκαιο είχε ο steelspring τελικά για την γενίκευση, θα απαντήσω στους floro-junkηδες το βράδυ, γιατί τώρα έχω λίγη δουλίτσα με κάτι Άγγλους (αλλοδαπούς) που εχθές που τους συνάντησα, είχαν απορήσει και παραμιλούσαν με τον κόσμο που μαζεύτηκε για την Εθνική.
Καμάρια μου, τους απάντησα (από μέσα μου) η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν υπάρχει πια και σας κατανοώ μια χαρά.. Σε όλα ανάποδοι είστε, ακόμα και στην οδήγηση, αλλά δυστυχώς για σας αλλά και για κάποιους άλλους (εδώ μέσα και αλλού) νομίζω η καλύτερη απάντηση είναι πως "Τα σκυλιά γαυγίζουν η άμαξα περνά"!
Φιλικά,
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ FORUMS
quote:
Καμάρια μου, τους απάντησα (από μέσα μου) η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν υπάρχει πια και σας κατανοώ μια χαρά.. Σε όλα ανάποδοι είστε, ακόμα και στην οδήγηση, αλλά δυστυχώς για σας αλλά και για κάποιους άλλους (εδώ μέσα και αλλού) νομίζω η καλύτερη απάντηση είναι πως "Τα σκυλιά γαυγίζουν η άμαξα περνά"!
Ε βέβαια από μέσα σου εθνικιστάκι της κακιάς ώρας...
Είμαι σίγουρος ότι το βράδυ θα μου πορδίσεις την πάσαν πατρότητος ελπίδαν μου.
ΥΓ: Με διάταξη του 2000:
«Κάθε αλλοδαπός μαθητής, ο οποίος φοιτεί για δύο χρόνια σε ελληνικό σχολείο εφ' όσον αριστεύσει και εφ' όσον το επιθυμεί μπορεί να σηκώσει την ελληνική σημαία»
Edited by - junk95 on 07/07/2004 16:00:40
Edited by - junk95 on 07/07/2004 16:23:05
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ FORUMS
quote:
Επειδή όμως δίκαιο είχε ο steelspring τελικά για την γενίκευση..............
Γιατί ο Athakandr είναι ο μόνος που κατάλαβε ότο εννοούσα την γενίκευση;
Είναι ο μόνος που δουλεύει το μυαλό του εδώ μέσα;
Δέν θα τόλεγα.
Όταν λέω :
quote:
Γιατί άνοιξες το θέμα ;
Για να κατηγορήσεις 5 μαλάκες, ή να πάρει η μπάλα και όλους τους Έλληνες;
Γιατί αυτό ειναι σαν να μήν το έγραψα κάν;
Γιατι αυτό που είναι η κεντρική μου τοποθέτηση δεν μετράει ;
Στην δε υπόθεση Τσενάι γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι η φωνή του λαού είναι τελικά αυτό που μετράει;
Η φωνή ενός λαού που δεν ρωτήθηκε για τίποτα γιατί είναι κακιά;
Τελικά πόσοι κατάλαβαν ότι η διαμαρτυρία απευθύνεται στην πολιτεία;
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια θα θυμίσω ότι Δίκαιο είναι το Εθνικό συμφέρον.
Βάσει αυτής της αρχής πρέπει να εξετάζουμε το πώς θα γενικεύουμε καταστάσεις, τι εντυπώσεις θα σκορπάμε , και ποιανού το συμφέρον υπηρετούμε.
Όσοι έχουν χεσμένο κάθε τι που είναι Εθνικό , ας πάνε να πολιτογραφηθούν ότι τους γουστάρει και να ζήσουν μακρυά απο δω αν τους ενοχλεί το Εθνος και οι Έλληνες και ας πάψουν να ασχολούνται πιά μ`αυτά.
quote:
AN KAI TO ΘEMA MAΣ ΔEN EINAI H XEIPOΔIKIA AΛΛA TO AYΓO TOY ΦIΔIOY ΠOY ZEΣTAINETAI.
Ο συγγραφέας του θέματος πάντως επιμένει και διασαφηνίζει για ποιό λόγο άνοιξε το θέμα.
Ποιό λοιπόν είναι το αυγό;
Ο Ελληνικός λαός που δίκαια διαμαρτύρεται;
Ο Καρατζαφέρης που ο λαός τον εξέλεξε νομιμότατα;
Η ΧΑ που δεν την εξέλεξε κανένας;
Το σύγχρονο Εθνικιστικό Ευρωπαικό κίνημα;
quote:
Όσοι έχουν χεσμένο κάθε τι που είναι Εθνικό , ας πάνε να πολιτογραφηθούν ότι τους γουστάρει και να ζήσουν μακρυά απο δω αν τους ενοχλεί το Εθνος και οι Έλληνες και ας πάψουν να ασχολούνται πιά μ`αυτά.
και συ ρε φιλε ,τι εισαι δηλαδη που θα κανονιζεις ποιος θα ζει στην Ελλαδα και ποιος οχι?
Το οτι γεννηθηκες Ελληνας δεν σημαινει οτι εισαι και ο νταβας της Ελλαδας και μπορεις να την πασαρεις οπου γουσταρεις.
Non spero a niente,non temo nessuno,sono libero(N.K)