ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

deppy-8831 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
deppy-88Μέλος
05/07/2011, 01:47:48
ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΜΕΤΑ ΤΟ 2003)ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

I want to believe...

05/07/2011, 01:56:09
Κατ' αρχήν φίλη μου πρέπει να μας πεις ποιούς θεωρείς Ανδρομέδιους, και ποιούς ολύμπιους... Τι είναι δηλαδή αυτοί;
05/07/2011, 02:10:26
Γιατί υπήρχε επικοινωνία πριν το 2003;
Και αν υπάρχει ποιος είναι - ήταν τόσο τυχερός ώστε να επιλέγει να του δοθούν αυτές οι πληροφορίες;

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

deppy-88Μέλος
05/07/2011, 02:11:42
quote:

Κατ' αρχήν φίλη μου πρέπει να μας πεις ποιούς θεωρείς Ανδρομέδιους, και ποιούς ολύμπιους... Τι είναι δηλαδή αυτοί;

ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ: ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΥΠΕΡΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΟΝΤΑ (ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΣΤΗ ΓΗ ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΩΣ ΘΕΟΙ) ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΓΑΛΑΞΙΟΔΡΟΜΕΙ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΧΒΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΣΤΗ ΣΗΨΗ. ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (ΓΡΑΠΤΩΝ Ή ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2003 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ 2003 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΛΙΓΕΙ...

I want to believe...

deppy-88Μέλος
05/07/2011, 02:14:42
quote:

Γιατί υπήρχε επικοινωνία πριν το 2003;
Και αν υπάρχει ποιος είναι - ήταν τόσο τυχερός ώστε να επιλέγει να του δοθούν αυτές οι πληροφορίες;

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ:
http://ellania.pblogs.gr/2007/05/78115.html

I want to believe...

05/07/2011, 02:38:46
Επιδι και εγώ έχω βρει κατα καιρούς παρόμοιες αναρτήσεις ,που αν και μου αρέσει αυτο που διαβάζω, αυτή η εύλογη απορία με κάνει να είμαι επιφυλακτικος και δυσπιστος," απο που προέρχονται αυτές οι πληροφορίες και ποιος είναι αυτός που του δόθηκε απλόχερα αυτή η συνέντευξη " .
Αναφέρομαι στο παρακάτω :

http://www.knossopolis.com/2010-09-08-01-34-04.html

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

deppy-88Μέλος
05/07/2011, 02:48:34
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ: ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ Π.Χ. ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ LAPTOP ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ INTERNET, ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ...! ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΤΕΣ NETRINO-NASER (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ). ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ Κ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.

I want to believe...

05/07/2011, 03:24:57
Τόσο πίσω είστε ακόμη?

Ανδρομέδιοι Πελασγοί ηταν!

Και του λόγου το αληθές εδω:
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΑΠΟ ΜΕΣΑ?

deppy-88Μέλος
05/07/2011, 03:32:32
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΜΑΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ! ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΟΕΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΤΟΥ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ-ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑΧΘΗΚΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΕΝΩ Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ; ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ!

I want to believe...

05/07/2011, 06:11:01
ΕΛ-ΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

ΧΜέλος
05/07/2011, 07:25:06
Αυτή η θεωρία αναπτύσσεται στα βιβλία του Γεράσιμου Καλογεράκη. Αν και ενδιαφέροντα στην ανάγνωση είναι σαφές οτι δεν είναι δυνατόν να διευκρινιστεί τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Για την απάντηση στο ερώτημά σου, ίσως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με τον συγγραφέα.

05/07/2011, 07:53:34
Μια ειλικρινής σκέψη:
Γιατί θεωρούμε τόσο παράξενο να πιστεύει κανείς στον Άγιο Βασίλη;
Αφού με το σωστό promotion, θα μπορούσε κανείς να πιστέψει οτιδήποτε!

05/07/2011, 12:50:52
Μα καλή μου Αμαλία ΔΕΝ είναι καθόλου κακό να πιστεύουν στο Αγ. Βασίλη τα παιδιά.
Τουλάχιστον μέχρι 6 ετών είναι φυσιολογικό και μαγευτικό θα έλεγα.

Τώρα για τους Ανδρομέδειους Πελασγούς, τι να πω.
Δεν ξέρω αν αυτό θα ήταν ένα άκακο παραμύθι ή όχι!
Πάντως εγώ δεν θα διακινδύνευα να το πω στα παιδιά μου.
Δεν μπορώ να προβλέψω πως θα το πάρουν, μετά ως ενήλικες.

MasvidalΜέλος
05/07/2011, 14:06:38
Έστω και σαν..."παραμύθια"(δεν θα στοιχημάτιζα οτι είναι),είναι πολύ προτιμότερα απο κάτι άλλες ΠΑΡΑΜΥΘΑΡΕΣ ... !!!!!
05/07/2011, 17:10:34
Ποιο απ΄ τα δύο?
Για του Α Βασίλη, δεν το κουβεντιάζω!!!!

05/07/2011, 17:19:56

quote:
ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ: ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΥΠΕΡΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΟΝΤΑ (ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΣΤΗ ΓΗ ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΩΣ ΘΕΟΙ) ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΓΑΛΑΞΙΟΔΡΟΜΕΙ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΧΒΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΣΤΗ ΣΗΨΗ. ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (ΓΡΑΠΤΩΝ Ή ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2003 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ 2003 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΛΙΓΕΙ...

Μιλάμε ασφαλώς για ψευτο-new age πληροφορίες.Διαστρέβλωση με νόημα! Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα φίλη deppy αλλα στο όλο κύκλωμα που τα αναπαράγει για κάποιο λόγο,ο ποιός όπως θα εξηγήσω κάποια άλλη στιγμή είναι σκοτεινός.

Edited by - alex22 on 05/07/2011 17:24:01

05/07/2011, 20:55:57
quote:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΜΑΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ! ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΟΕΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΤΟΥ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ-ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑΧΘΗΚΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΕΝΩ Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ; ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ!

I want to believe...

Αγαπητή συνδίκτυα,το σχόλιό μου ήταν εν <<χιουμοριστική χροιά>>
και η παραπομπή στην σελίδα της ΟΕΑ,ήταν για να δείξει το μέγεθος
της ανθρώπινης βλακείας,με τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό που μπορώ
να αποδώσω.Είπαμε οτι ναι,ισως,μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι,οτι ναι,
ισως,μπορεί να εχουν επισκεφθει τον πλανήτη μας,αλλά οχι και να το
παρακάνουμε πιστεύοντας τούς ανεκδιήγητους της ΟΕΑ!!!

Ξέρεις ακόμη και η παραπληροφόρηση,εχει τα οριά της.
Αυτοί τα εχουν ξεπεράσει προ πολλού!!

ΑΠΟ ΜΕΣΑ?

42NAΜέλος
06/07/2011, 00:05:00

06/07/2011, 00:09:06
06/07/2011, 01:14:26
42ΝΑ kai Ντοτόρο

Να υποθέσω οτι ο αρχαίος ναός πωλείται
και ο Santa Τέτοιος τον αγοράζει?

ΑΠΟ ΜΕΣΑ?