ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/09/2010, 01:56:10
quote:
Καλώς , άντε λοιπόν να φάμε και κανα κουφέτο κι απο κανέναν φίλο.

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚ!Δεν εννοουσα οτι παω για γαμο (φτου φτου φτου σκορδα,μακρυα απο μας,χτυπα ξυλο κτλ).

Αλλο εννουσα.

Η αλλιως.

Its not you,its me

The plural of anecdote is not data.

19/09/2010, 02:01:11
quote:

quote:
Καλώς , άντε λοιπόν να φάμε και κανα κουφέτο κι απο κανέναν φίλο.

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚ!Δεν εννοουσα οτι παω για γαμο (φτου φτου φτου σκορδα,μακρυα απο μας,χτυπα ξυλο κτλ).

Αλλο εννουσα.

Η αλλιως.

Its not you,its me

Όπως και να είναι , όλα καλά θα είναι...και αυτό διότι -για μένα- αυτό είναι μονόδρομος και πεποιθησή μου...

Όλα απο μας εξαρτώνται φιλαράκι...ΟΛΑ..

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
19/09/2010, 02:06:55
Xάρηκα που τα είπαμε , τελικά απο τα δύσκολα ... βγαίνουν και όμορφα πράματα...που υπο προϋποθέσεις μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα..

Ελπίζω σε καλύτερες στιγμές και σε πιο όμορφες επικοινωνίες "ένθεν"...

Καλό σου βράδυ Med..

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
19/09/2010, 11:29:49
Αγαπητή μου amalia, επαναλαμβάνω, ότι η γνώση του ζητηματος,λεει πολλά...Η προσπάθεια, αλλοίωσης του, επίσης προφανώς, απευθύνεται
σε κρετίνους,οπότε, ας μείνει, οτι η εγκαλούμενη,παρορμητική,όχι γώ Δήμο μου,ακόμη δεν έχει φανερώσει σε ποιό επίπεδο σπουδών είναι,
όταν μιλά,σαν επίσημος εκπρόσωπος, όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα, όπου επίσης, την έχουν εγκαλέσει να κόψει το παραμύθι...

Απο κει κι έπειτα, δικαστήρια,είπες καλή μου;...
Για κάνε μου τη χάρη, να το κάνεις...
Χαρά μου....
Πέραν αυτού, το ότι το θέμα προυπήρχε,λέει πολλά...
Και φυσικά, η λέξη ύβρις, έχει ευτελιστει αφού το να βρίζει το νιάνιαρο θερείται ορθόν και να του λέω ότι δεν είναι σοβαρός συνομιλητής, απο τέτοιες ενέργειες κι όχι κατάλληλη, όπως νομίζει για να μιλά,λέει ότι τη βρίζω...
Εγωισμό το λένε...
Πέραν αυτού, καλημερα...

25/9/2010

19/09/2010, 15:44:27
quote:

αθεος
1)δεν νομίζω ότι η medtech έχει ανάγκη από υπερασπιστές
2)σου ζήτησα αποδείξεις για το ότι είμαι κλώνος(όχι ότι με καίει απλά έτσι για να σπάσω πλάκα με την μαλάκυνση εγκέφαλου που έχεις σκατόμυαλε) ακόμη να φέρεις, τι έγινε βρε τραχανοπλαγιά θα τις φέρεις ποτέ;

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

18/9/2010

Όλα τα προβληματικά έχουν ανάγκη κατανόησης και υποστήριξης.
Δεν είσαι και το πρώτο προβληματικό που πέρασε από το Εσωτέρικα.
Τώρα, τι φταίμε εμείς να σας έχουμε στην καμπούρα μας .......; ας όψεται η ασυλία που σας παρέχουν οι συντονιστές.

19/09/2010, 16:18:46
quote:
Όλα τα προβληματικά έχουν ανάγκη κατανόησης και υποστήριξης.
Δεν είσαι και το πρώτο προβληματικό που πέρασε από το Εσωτέρικα.
Τώρα, τι φταίμε εμείς να σας έχουμε στην καμπούρα μας .......; ας όψεται η ασυλία που σας παρέχουν οι συντονιστές.

το ποιος είναι προβληματικός φαίνεται
εσύ βλέπεις παντού κλώνους και κυνηγούς της αίρεσης σου, εγώ απλά απολαμβάνω το καφεδάκι μου και γελάω με την όλη ιστορία

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

19/09/2010, 18:04:16
Καλά κανεις άθεε..Το ξέρουμε ότι μας έχεις γραμμένους εδώ και καιρό....Το πόσο το απολαμβανεις είναι που δεν ξέρεις...
19/09/2010, 18:16:40
quote:
Αγαπητή μου amalia, επαναλαμβάνω, ότι η γνώση του ζητηματος,λεει πολλά...Η προσπάθεια, αλλοίωσης του, επίσης προφανώς, απευθύνεται
σε κρετίνους,οπότε, ας μείνει, οτι η εγκαλούμενη,παρορμητική,όχι γώ Δήμο μου,ακόμη δεν έχει φανερώσει σε ποιό επίπεδο σπουδών είναι,

Εχει δηλωσει σε τι επιπεδο σπουδων ειναι,αν και αυτο ειναι ασχετο με το γιατι κατηγορεισαι αυτη την στιγμη.

Ισχυριστικες κατι απολυτως αναληθες για μενα και διαψευστηκες πανηγυρικα,οταν εφερες το μηνυμα που υποτιθεται σε δικαιωνε.

Σαφως και την προσπαθεια σπιλωσης μου απο σενα,μονο ενας κρετινος θα μπορουσε να την αποδεχτει ως εγκυρη,πλεον.

quote:
όταν μιλά,σαν επίσημος εκπρόσωπος, όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα, όπου επίσης, την έχουν εγκαλέσει να κόψει το παραμύθι...

Δεν εχω μιλησει ποτε και σε κανενα forum ως επισημος εκπροσωπος οποιασδηποτε οργανωσης συκοφαντη!

Ουτε ποτε με εχει εγκαλεσει ο οποιοσδηποτε να κοψω το παραμυθι!

Τα εχεις βγαλει ολα απο το μυαλο σου!

Οταν σου ζητηθηκαν αποδειξεις για τους ισχυρισμους σου,εφερες ενα μηνυμα που σε ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!

Με αλλα λογια την εβαψες.

quote:
Απο κει κι έπειτα, δικαστήρια,είπες καλή μου;...
Για κάνε μου τη χάρη, να το κάνεις...
Χαρά μου....
Πέραν αυτού, το ότι το θέμα προυπήρχε,λέει πολλά...

Κανενα θεμα δεν προυπηρχε,το εβγαλες απο το μυαλο σου με λιαν ευφανταστη παρερμηνεια.Οποιοσδηποτε εχει 1 δραμι εγκεφαλο,διαβαζοντας το μηνυμα που εφερες μπορει να καταλαβει οτι δεν στοιχειοθετει οσα μου προσαπτεις.

quote:
Και φυσικά, η λέξη ύβρις, έχει ευτελιστει αφού το να βρίζει το νιάνιαρο θερείται ορθόν και να του λέω ότι δεν είναι σοβαρός συνομιλητής, απο τέτοιες ενέργειες κι όχι κατάλληλη, όπως νομίζει για να μιλά,λέει ότι τη βρίζω...

Οποιος διαβασει τα μηνυματα σου,μπορει αν δει οτι με βριζεις και με προσβαλεις διαρκως.Μαλιστα οχι μονο εμενα αλλα και οποιοδηποτε διαφωνησει με την μεγαλη επιστημονικη αυθεντια που λεγεται trexagireve (η οποια επιστημονικη αυθεντια ας πουμε δεν ξερει τι θα πει DNA αλλα τολμαει να ανακατευεται σε συζητησεις για την Θεωρια της εξελιξης,δεν μπορει να λυσει ενα μαθηματικο συστημα 3 εξισωσεων με 3 αγνωστους,αλλα τολμαει να ανακατευεται σε συζητησεις για την φυσικη των υποατομικων σωματιδιων που απαιτουν μαθηματικα τα οποια δεν φανταζεται καν οτι υπαρχουν κτλ)

Η σαλατα μηνυματων ειναι γεματη με μηνυματα σου που αποσυρθηκαν,ενω οι συζητησεις που συμμετεχεις γεματες με τις υβρεις σου σε ατομα τα οποια τολμησαν να διαφωνησουν μαζι σου.

Η λεξη νιανιαρο ειναι μια απο τις αγαπημενες σου προσβολες,σε ατομα νεοτερα απο σενα,αλλα που σε αντιθεση με σενα,περασαν απο ενα πανεπιστημιο και μπορουν ανετα να ξεγυμνωνουν το απυθμενο βαθος της αγνοιας σου.

Μερικοι συνομηλιτες σου αντιμετωπιζουν τις υβρεις σου με υβρεις,εγω δεν θα παρω αυτο τον δρομο.

Περιμενω απο τους διαχειριστες και συντονιστες να παρουν τα απαραιτητα μετρα.

Edited by - medtech on 19/09/2010 18:17:49

19/09/2010, 19:13:18
Το πόσο προβληματική θέλεις να είσαι medtech, είναι δικό σου πρόβλημα....Κάνε ένα θέμα για σένα και ασχολήσου με την πάρτη
σου...
Εδώ λέμε. για ένα υποτιθέμενο κίνδυνο, περί του ιού της γρίπης των
χοίρων,όπου πέρισυ σκίζατε τα ιμμάτια σας,εσύ και άλλοι, ότι είναι πανδημικό φαινόμενο και ότι υπάρχει πρόβλημα,αγνοώντας, την ...καταστροφική γαι τον ανθρώπινο οργανισμό δράση, του
εμβολίου εναντίον του, που ΑΥΤΌ σκοτωσε ανθρώπους...
Η επιστήμη, πάιζει ρόλο εγκάθετου, αφού εξυπηρετεί συμφέροντα,
πολυεθνικών,αποσιωπώντας, το ότι κάνουν πειράματα πάνω σε ανθρώπους,
ότι πεθαίνουν άνθρωποι, απο την επιστήμη, ότι παίζει παιχνίδια με το μέλλον μας...
Η επιστήμη ,είναι στο εδώλιο, γιατί, όλοι οι ιοί που κυκλοφοράνε, ειναι εργαστηριακά παρασκευάσματα και όλοι..κατά λάθος ξεφύγανε,αλλα, δεν μας λένε, αν έπρεπε όσοι ασχολούνται με αυτούς, να καταδικάζονται ως εγκληματίες πολέμου κι άν πλήρωσε κανείς τέτοιες "δεξιότητες".........
Ποιός πλήρωσε για τέτοιες ...."αμέλειες", ποιός σταματάει αυτή την ...εργοδιάρροια των απανταχού χημικών, που σκοτώνουν ανθρώπους;
Αυτή είναι η πραγματικότητα...
Τώρα, που κοιμάται και που ταξιδεύει κανείς, είναι πρόβλημα του, καθαρά προσωπικό....
19/09/2010, 19:32:16
quote:
Το πόσο προβληματική θέλεις να είσαι medtech, είναι δικό σου πρόβλημα....Κάνε ένα θέμα για σένα και ασχολήσου με την πάρτη
σου...

Με την παρτη μου ασχολουμαι,με την τιμη και την υποληψη μου που τολμησε να την λερωσει ενας κατεξην υβριστης και συκοφαντης ΕΣΥ δηλαδη.

Σου υπενθυμιζω οτι ακομα δεν εχεις φερεις αποδειξεις για οσα μου προσαπτεις και οτι σου εχει δωθει διορια γιαυτο η οποια ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

quote:
Εδώ λέμε. για ένα υποτιθέμενο κίνδυνο, περί του ιού της γρίπης των
χοίρων,όπου πέρισυ σκίζατε τα ιμμάτια σας,εσύ και άλλοι, ότι είναι πανδημικό φαινόμενο και ότι υπάρχει πρόβλημα,αγνοώντας, την ...καταστροφική γαι τον ανθρώπινο οργανισμό δράση, του
εμβολίου εναντίον του, που ΑΥΤΌ σκοτωσε ανθρώπους...

Αλλη μια επιδειξη της απυθμενου βαθους αγνοιας σου.

Δεν εχει νοημα να συζηταω με εναν αμαθη οπως εσυ.

Εχει νοημα ομως να υπερασπιστω την τιμη και την υποληψη ΜΟΥ.

Τι θα γινει παντογνωστη trexa τα βρηκες ακομα εκεινα τα μηνυματα που δηλωνω οτι ειμαι εκπροσωπος/μελος του συλλογου εργαστηριακων γιατρών;;;

Ξανα σου υπενθυμιζω οτι σου ζητηθηκε τοσο απο εμενα προσωπικα οσο και απο την Amalia να φερεις αποδειξεις για οσα μου καταμαρτυρεις και κατα γενικη συμφωνια δεν τις εχεις φερει ακομα.

Ολα τα υπολοιπα που γραφεις ειναι μια θλιβερη προσπαθεια αντιπερισπασμου η οποια δεν θα σε γλυτωσει απο τις ευθυνες σου.