ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Peronosporos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
μαθήτριαΝέο Μέλος
19/10/2005, 22:31:19
http://noiazomai.tripod.com/vatatzis.html
22Μέλος
19/10/2005, 22:43:40
Άραγε ποιά ακριβώς χρονιά εννοεί η προφητεία που μας λέει για το 2006; Γιατί αν μπουν οι Ρώσοι φέτος το Νοέμβριο,τότε βασικά θα βρίσκονται σε καταδίωξη των Τούρκων κυρίως μέσα στο 2006,ενώ αν ξεκινήσει τον 11/2006 τότε ναι μεν θα ξεκινήσουν όλα τέλος του 2006 αλλά θα έχουμε πόλεμο κυρίως το 2007.Επίσης σε όλα αυτά κολλάω το χρησμό του Λέοντος Σοφού που μιλάει για νίκη των Τούρκων.
STITSΜέλος
19/10/2005, 22:48:55
ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΤΟΙ,

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:

ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ.
ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2005 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΛΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΡΙΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕ ΥΑΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΑΛΙΝΟ ΤΟΙΧΟ ΕΙΔΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ « 2006 – 2007 ». ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΗ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ».

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΡΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ (ΜΑΛΛΟΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 7500 ΑΠΟ ΑΔΑΜ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ «2008».
ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ.

LiakoFanΜέλος
19/10/2005, 23:09:14
quote:

2. «όταν τέρμα φέρωσιν, σύν έβδομον αιώνα» : ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ) ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΑΙΩΝΟΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο 7ος ΑΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 7000 – 5508 = 1492

STITS, εγώ ξέρω ένας αιώνας είναι 100 χρόνια, αλλά και 1000 χρόνια να εννοεί, τότε ο 7ος "αιώνας" τελειώνει το 7000, δεν αρχίζει το 7000.

"Το τέλος έφεραν οι Ρώσοι, στην εξέλιξη του 7ου αιώνα" δηλαδή από 1392 μέχρι 1492; Τι κάνανε τότε οι Ρώσοι;

Μετά πηδάς από το 1492 στο 1768 (πρώτος ρωσοτουρκικός πόλεμος).

Τι είναι όλα αυτά;

STITSΜέλος
19/10/2005, 23:13:37
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΝ ΧΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΤΟΙ,

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ή ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΕΝΝΟΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΖΗΣΑ ΕΝ ΕΤΗ 2001.

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

νιντζαΜέλος
19/10/2005, 23:40:24
wwalker,kyriakopoylos answered instead of me.i hope you know where church of pantanassa is.sorry for writing in english but i am sending a few messagges in the USA-in a couple of minutes i am back.
AetosΜέλος
19/10/2005, 23:55:13
quote:

Άραγε ποιά ακριβώς χρονιά εννοεί η προφητεία που μας λέει για το 2006; Γιατί αν μπουν οι Ρώσοι φέτος το Νοέμβριο,τότε βασικά θα βρίσκονται σε καταδίωξη των Τούρκων κυρίως μέσα στο 2006,ενώ αν ξεκινήσει τον 11/2006 τότε ναι μεν θα ξεκινήσουν όλα τέλος του 2006 αλλά θα έχουμε πόλεμο κυρίως το 2007.Επίσης σε όλα αυτά κολλάω το χρησμό του Λέοντος Σοφού που μιλάει για νίκη των Τούρκων.

Μου αρέσει που διάβασες τον συνδυασμό των προφητειών που έκανα πρις 3-4 σελίδες

18 Μαρτίου 2006 λέω εγώ...
κι ο λόγος είναι γιατί μας λέει ο Άγιος Κωνστάντσας ότι τότε αρχίζουν οι πόλεμοι και οι νίκες. Η μόνη αναφορά σε νίκες από τις υπόλοιπες προφητείες είναι οι νίκες των Ρώσων σε Τουρκία, Περσία, κλπ.

Μάρτιος + 5-6 μήνες πόλεμος = Νοέμβριος : φυτεύονται τα λάχανα.
(ξέρουμε ότι η 1η φάση θα κρατήσει 5-6 μήνες - Αγιος Ιωσήφ Βατοπεδινός).

Θα επικρατήσουν οι Ρώσοι 5 μήνες - 8 Ιουλίου 2007(Αγ. Κωνστάντσας) γίνονται οι 2 ανήκουστοι πόλεμοι δηλ. η είσοδος της Κίνας & της Γερμανίας από δυτικά στον πόλεμο.

Εγκαταλείπουν οι Ρώσοι τα στενά και έχουμε διαπραγματεύσεις για τα στενά 1-2 χρόνια μεχρι το 2009.

Το 2009 τον Μάρτιο γίνονται οι 3μερες μάχες στην Κων/πολη και στις 25 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη ανήμερα της Παναγίας, εμφανίζεται το αστέρι. Τρεις μέρες μετά κι ενώ όλοι πολεμούν, την Παρασκευή 28 Μαρτίου αναδυκνείεται ο Βασ. Ιωάννης.

Αν οι διαπραγματεύσεις δεν κρατήσουν 1-2 χρόνια αλλά αρχίσουν οι ερθροπραξίες αμέσως μετά, τότε η μόνη χρονιά είναι το 2007 και η εμφάνιση του άστρου θα γίνει είτε στις 21 Νοεμβρίου ή στις 15 Αυγούστου (που την θεωρώ πιο λογική γιατί μεσολαβεί μόνο ένας μήνας από τις 8 Ιουλίου που γίνονται οι 2 ανήκουστοι πόλεμοι).

Αυτό πιστεύω εγώ, και με την χάρη του Θεού, εύχομαι να μην έχω πλανευθεί.

νιντζαΜέλος
20/10/2005, 00:03:58
κυριακοπουλε ελπιζω να ξερεις το που ειναι η παντανασσα.συγγνωμη για τα αγγλικα αλλα η ελενη δυσκολευεται με τα ελληνικα στη γραπτη μορφη.
παντως ρε παιδια τι γινεται με την σεισμικη εξαρση στην ελλαδα?λετε να ερχεται ο μεγας σεισμος στη μεσογειο?
20/10/2005, 00:04:51
Κατ'αρχάς φίλε ΣΤΙΤΣ, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Κυριακόπουλε, επίσης σε ευχαριστώ που απάντησες. Λες όμως ότι θα μου πει πως οι προφήτες που θα έλθουν είναι ο Μωυσής και ο Ηλίας, και όχι ο Ενώχ, για να μην με παραξενέψει.
Γιατί το είπες αυτό;

Η Παντάνασσα που πέφτει, αν γνωρίζει κανείς; Είναι μέσα στην Πάτρα ή προς τα έξω;

----------

Αετέ, αν μπορείς να ξαναπαρουσιάσεις το χρονοδιάγραμμα που πρότεινες, το οποίο συμφωνεί και με το Τραχώνι, θα σου ήμουν ευγνώμων.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

22Μέλος
20/10/2005, 00:09:25
Παρατήρησα κάτι για το οποίο θέλω τη γνώμη σας γιατί εγώ δεν έχω προς το παρόν άποψη.Κοιτάζοντας απόψε τον προφητικό χάρτη του Αγίου Όρους που είχα παραθέσει,παρατήρησα με τη βοήθεια του μεγενθυντή μου στον υπολογιστή,ότι επάνω στο άλογο που ιππεύει ο Ιωάννης καθώς βρίσκεται επι τη δίωξη των εθνών,είναι γραμμένα κάποια γράμματα και ένας αριθμός,είναι δλδ το Β.7 ,κοκ ή κφκ.Επίσης από πάνω ακριβώς και στη φράση που λέει <<Αρχαί οδύνων,τρομερός αιών,τριετής δυστυχία>>,υπάρχει μια παραπομπή που γράφει <<όρα δτοιχ.2>>,τι μπορεί να σημαίνει άραγε; Νομίζω ότι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η παρατήρηση του χάρτη με μεγέθυνση.