- Η "θαυματουργή" εικόνα της Τήνου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Δηλαδή θα έπρεπε να τον αφήναμε να πιστεύει σε κάτι που μπορεί να είναι ψέμα από το να του πούμε την αλήθεια?
Προσωπικά κοιτάω την αλήθεια κατάματα και δεν κάνω υπεκφυγές, αν εσύ πιστεύεις πως πρέπει να κάνουμε....
Νομίζω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να εισχωρούμε στα πιστεύω του άλλου ότι και αν είναι αυτά και να κατευθύνουμε. Αν γνωρίζουμε την αλήθεια πιθανώς ο άλλος θα καταλάβει όταν έλθει η ώρα του και αν θέλει.
Η εκκλησία της Ιορδανίας μαζεύει σε κάθε ραμαζάνι τους φτωχούς μουσουλμάνους και τους κάνει το βράδυ τραπέζι. Είναι μια θετική κίνηση δεδομένου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιος μουσουλμάνος χριστιανός.
Φυσικά θα ήταν πολύ καλύτερο αν κάποιος έκανε το ίδιο χωρίς να δηλώσει τη θρησκεία του.
Μπορεί κάποιος αν έχει διαβάσει κοράνι να τονώσει την ελπίδα και την αυτοπεποίθηση του μουσουλμάνου μέσα μέσα από αυτό.
Η να βοηθήσει τον εθνικό μέσα από τους σοφούς και τη μυθολογία του.
Συνήθως το να επιμένω στην δική μου αλήθεια σημαίνει ότι δεν την γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει.
quote:
Νομίζω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να εισχωρούμε στα πιστεύω του άλλου ότι και αν είναι αυτά και να κατευθύνουμε. Αν γνωρίζουμε την αλήθεια πιθανώς ο άλλος θα καταλάβει όταν έλθει η ώρα του και αν θέλει.
Νομίζω πως πρέπει να αφυπνίζουμε τον άλλον όταν ζεί σε ένα ψέμα.
Αν μη τι άλλο, δεν έχω μάθει να ζώ σε ουτοπίες...
quote:
Η εκκλησία της Ιορδανίας μαζεύει σε κάθε ραμαζάνι τους φτωχούς μουσουλμάνους και τους κάνει το βράδυ τραπέζι. Είναι μια θετική κίνηση δεδομένου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιος μουσουλμάνος χριστιανός.
Εμένα αυτή η κίνηση μου ακούγεται ως καλόπιασμα των Μουσουλμάνων ώστε να γίνουν Χριστιανοί.
Οι Μουσουλμα΄νοι είναι φανατικοί με την θρησκεία τους, οπότε μου ακούγεται λογικό να τους "καλοπιάνουν" για να αλλαξοπιστήσουν.
Πές με καχύποπτο, αλλά αυτό πιστεύω.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Σου ζήτησε κάποιος να γίνει μαθητής σου, να του διδάξεις κάποιαν ατραπό?
Μερικοί σοφοί έδιναν καρπαζά στον μαθητή , στο πίσω μέρος πάνω από το ηλιακό πλέγμα για αφύπνηση.
Πως θα το κάνουμε? Θα πλακώσουμε στην καρπαζιά όποιον βρούμε μπροστά μας , μπας και ξυπνήσει?
![]()
Είπα οτι απλά θα του μιλούσα και θα του έλεγα ποιά είναι η αλήθεια κατά τη γνώμη μου!
Από κεί και πέρα αν θέλει να λατρεύει εικόνες, να πηγαίνσει σε εκκλησίες κτλ κτλ δικαίωμα του.
Είπα εγώ πουθενά οτι θα τον πίεζα?

quote:
Αν μη τι άλλο, δεν έχω μάθει να ζώ σε ουτοπίες...
...χμμμ...
Και πως ξέρεις Dying_Incubus ότι δεν ζεις εσύ μέσα σε ένα ψέμα?
Γιατί πρέπει να ζει ο χριστιανός, ο ινδουιστής, ο ισλαμιστής κλπ, σε ένα ψέμα?
Κάνεις το ίδιο λάθος που έκαναν οι Βυζαντινοί, οι Σταυροφόροι, οι Ιεραπόστολοι που ακολοθούσαν τους Ισπανούς στον Νέο Κόσμο, οι Ιεραπόστολοι που κατέκλυσαν την Αφρική, την Ινδία κλπ...
...αν αυτό που πιστεύει κάποιος τον "απογοητεύσει" και έρθει να σου ζητήσει βοήθεια, τότε να τον αφυπνήσεις, όχι επειδή το θέλεις εσύ, αλλά επειδή στο ζητάει αυτός...
...και για να είμαστε δίκαιοι... που ξέρεις ότι εσύ και όλοι όσοι βάλουν κατά της Εκκλησίας και κάθε "εκκλησίας" ότι είστε αφυπνησμένοι?
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
γιατι δεν νομιζω οτι το να πλενομαι με τα ουρα της ιερης αγελαδας το να μπουσουλαω για να παω στην παναγια της τηνου η να ποδοπατιεμαι για να κανω γυρο γυρο απο την ιερη πετρα που εριξε ο θεος ειναι η αληθεια
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
γιατι δεν νομιζω οτι το να πλενομαι με τα ουρα της ιερης αγελαδας το να μπουσουλαω για να παω στην παναγια της τηνου η να ποδοπατιεμαι για να κανω γυρο γυρο απο την ιερη πετρα που εριξε ο θεος ειναι η αληθεια
Άποψη σου. Αν κάποιος άλλος τη βρίσκει έτσι, εσύ τι πρόβλημα έχεις? Περι ορέξεως, κολοκυθόπυτα αγαπητοί. Δηλαδή αν του μάθεις να πίνει κοκα κόλα αντί για ούρα αγελάδας θα ''τον έχεις αφυπνίσει''?
Mantis,
quote:
που ξέρεις ότι εσύ και όλοι όσοι βάλουν κατά της Εκκλησίας και κάθε "εκκλησίας" ότι είστε αφυπνησμένοι?
Εύγε.
''μητρός τε και πατρός τε και των
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''
quote:
Ναι, συμφωνώ... δεν είναι η δική σου αλήθεια, είναι η αλήθεια κάποιου άλλου και αν είσαι ανοιχτόμυαλός, δημοκράτης και πάνω απ' όλα άνθρωπος, οφείλεις να την σεβαστής και να προασπίσεις το δικαίωμα του άλλου σε αυτή την αλήθεια...
Δεν έχετε καταλάβει κάτι...
Όλα είναι θέμα επιλογών
...δεν μπορείς να επιλέξεις εσύ gigeni για κάποιον άλλο... τώρα αν η επιλογή που κάνει ο πιστός του κάθε δόγματος, είναι λανθασμένη είναι δικό του πρόβλημα...
Ότι για εσένα φαίνεται "μεσαιωνικό" για κάποιον άλλο είναι το μοναδικό του στήριγμα...
...είτε λάθος, είτε σωστό κανείς δεν έχει δικαιώμα να κρίνει την πίστη του άλλου...
Μπορείς να κρίνεις την εκμετάλευση, αλλά όχι την πίστη...
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
για να αφυπνηστει
αλλα να αφυπνηστει και να αφηνει να βαλουν αιμα στο παιδι του και οχι να αρνητε γιατι του το απαγορευει η θρησκεια του
να ακολουθει την φαρμακευτικη αγωγη που του εδωσαν και να μην κανει γαργαρες με ουρα και κοπρανα
να μην τρωει απο το ιδιο πιατο που τρωνε και οι ιεροι αρουραιοι
να μην σκοτωνει το παιδι του τωρα που ειναι χωρις αμαρτιες για να γινει αγγελακι
να μην πιστευει οτι ο θανατος 121 ατομων ηταν σχεδιο του θεου που μονο αυτος ξερει
αφυπνηση ειναι να μην περιμενεις την καταστροφη του κοσμου για να δικαιωθεις οτι η δικη σου θρησκεια ειναι η σωστη
αφυπνηση ειναι να καταλαβεις οτι αν υπαρχει θεος δεν θελει να κανεις ολα αυτα τα τραγελαφικα που κανουν στις διαφορες θρησκειες αλλα θελει να εισαι σωστος με τους γυρω σου
Εκεί που θα συμφωνήσω, είναι πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει στα παιδιά του τις πεποιθήσεις του, πολύ περισσότερο όταν αυτές οι πεποιθήσεις μπορούν να αποδειχτούν καταστροφικές για την υγεία του. Η πίστη είναι κάτι εντελώς προσωπικό. Και για αυτό άλλωστε διαφωνώ με όλες αυτές τις ατέρμονες διαμάχες με τον χριστιανισμό στο φόρουμ. Έναν χρόνο τώρα( έκλεισα προχθές έναν χρόνο!) δεν έχω δει ούτε μια φορά κάποιον να αλάζει γνώμη ή να κάνει πίσω σε θέματα που αφορούν την πίστη του. Δεν οδηγούν πουθενά αυτές οι συζητήσεις. Πότε θα το καταλάβουμε επιτέλους?
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''
Edited by - Invader on 16/08/2005 02:09:21
Edited by - Invader on 16/08/2005 02:10:43
Να μην αρνείται να υπερασπιστεί την πατρίδα του "στο όνομα του Θεού του"
Να μην εξαπολύει άδικους κατακτητικούς πολέμους "στο όνομα του θεού του"
Να μην εξαρτά και επιρεάζει την πολιτική του βούληση από τον κάθε τυχάρπαστο (αρχι)ιερέα
Να μην υποβάλεται σε ψυναναγκαστικές εξαρτήσεις ακολουθώντας τις οδηγίες του κάθε τυχάρπαστου ιερέα
Να μην καταστρέφει τη ζωή και την περιουσία του στα νύχια του κάθε ιερομόναχου ή γκουρού απατεώνα
Να μην καταστρέφει ναούς και έργα τέχνης προγενέστερα της πίστης του (εδώ εξαιρούνται οι μουσουλμάνοι, σαφώς πιο ευσεβείς από τους χριστιανούς)
Να μην πολεμάει τον ορθολογισμό στο όνομα της πίστης του
Να μην καίει ή κόβει μύτες όσων έχουν αντίθετη άποψη από την πίστη του
Και το σημαντικότερο...
Να μην έχει την ψευδαίσθηση ότι ένα (μέτριο) βιβλίο που του πασάρανε ως "θεικό", περιέχει την υπέρτατη αλήθεια.
Εμπόριο ελπίδας είναι η Τήνος φίλε... και δεν υπάρχει πιο κατάπτυστο πράγμα από το να εμπορεύεσαι τον ανθρώπινο πόνο.
Οι γιατροί μόνο άγιοι δεν είναι... αλλά αυτοί κάνανε την λέπρα παρελθόν. Ο Ιησούς μέχρι το 1945 ήταν μια απλή εικόνα στη Σπίλα Λόγκα...
οπως λες ο καθε ενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει αρκει η πιστη του να μην προκαλει κακο στους αλλους
οταν ομως καποιοι εκμεταλευονται τη ναφελια καποιων πρεπει να τους κυνηγαμε οτι και να ειναι αυτοι η ειναι ιερεις η ειναι κομπογιανητες
μεσα στα θεματα του εσωτερικα θα βρεις και καποιο θεμα που ουτε λιγο ουτε πολυ καποιοι λενε οτι θα γινει πολεμος με την τουρκια μεσα στο 2005 η 2006 και ειναι συγουροι και για το αποτελεσμα
ολα αυτα υποτιθεται οτι τα γνωριζουν απο καποιες προφητιες
αυτα πρεπει να τα αφησουμε ετσι πρεπει να τρομοκρατουν τον κοσμο με βλακιες του τυπου ερχετε το τελος του κοσμου θα γινει πολεμος ο θεος μου ειπε οτι θα πεθανεις και αλλες τετοιες μπουρδες;
quote:Εμπόριο ελπίδας είναι η Τήνος φίλε... και δεν υπάρχει πιο κατάπτυστο πράγμα από το να εμπορεύεσαι τον ανθρώπινο πόνο.
Εννοείς εμπόριο τα 5 ευρώ κερί και όχι τα 200 εκατομμύρια που απαιτεί ένα σύγχρονο νοσοκομείο για να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο.
Δε μιλάς για νοσοκομεία.Δεν μιλάς για φακελάκια. Μιλάς για αυτούς που έδωσαν τον εαυτόν τους στην ιατρική και όλα τους τα πλούτη και πήγαν γονυπετείς σε κάτι που πίστευαν, και τους φτύνεις κι από πάνω σαν "κατάπτυστους", αυτούς που άναψαν κερί στην τήνο κι αυτούς που έλαβαν.
quote:
Invader ανταλαγη αποψεων κανουμε οχι μονο εμεις οι δυο αλλα ολα τα μελη
οπως λες ο καθε ενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει αρκει η πιστη του να μην προκαλει κακο στους αλλους
Πολύ φοβάμαι φίλε μου πως η συζητηση πάνω στο θέμα του χριστιανισμού έχει ξεφύγει εδώ και καιρό απο το στάδιο της ''ανταλαγής απόψεων''.
quote:
οταν ομως καποιοι εκμεταλευονται τη ναφελια καποιων πρεπει να τους κυνηγαμε οτι και να ειναι αυτοι η ειναι ιερεις η ειναι κομπογιανητες
Μα αυτό ακριβώς σου λέω. Αυτό που για εσένα είναι αφέλεια, για τον άλλο μπορεί να είναι σοβαρότατο στοιχείο της πίστης του. Βέβαια, αν επιχειρήσουν να επιβάλουν αυτές τις απόψεις, τότε ασφαλώς θα τος πολεμήσεις υπερασπιζόμενος τα δικά σου πιστεύω, αλλά δεν βλέπω κανέναν να βγάζει διαταγεί ''ελάτε όλοι στην Τήνο''. Αντίθετα, λένε ''όσοι πιστοί προσέλθετε''. Απο εκεί και πέρα, εμάς τι λόγος μας πέφτει?
quote:
μεσα στα θεματα του εσωτερικα θα βρεις και καποιο θεμα που ουτε λιγο ουτε πολυ καποιοι λενε οτι θα γινει πολεμος με την τουρκια μεσα στο 2005 η 2006 και ειναι συγουροι και για το αποτελεσμα
ολα αυτα υποτιθεται οτι τα γνωριζουν απο καποιες προφητιες
αυτα πρεπει να τα αφησουμε ετσι πρεπει να τρομοκρατουν τον κοσμο με βλακιες του τυπου ερχετε το τελος του κοσμου θα γινει πολεμος ο θεος μου ειπε οτι θα πεθανεις και αλλες τετοιες μπουρδες;
Κοίτα: Όλα αυτά απευθύνονται σε χριστιανούς. Όποιος δεν πιστεύει δεν δίνει δεκάρα τσακιστή. όποιος πιστεύει, δεν νομίζω να τρομοκρατείται, μάλλον χαίρεται που η πίστη του πάει να βγει αληθινή. Και έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Προς τι λοιπόν ο σαματάς?
ok no problem
ακου ομως ενα σεναριο ακραιο αλλα ακου το
ας πουμε οτι βγαινει καποιος και λεει οτι μετα απο μελετη που εχει κανει βρηκε οτι ο αντιχριστος θα ειναι ο γιος σου
με βαση διαφορες προφητιες βγενει οτι το παιδι σου θα πρεπει να κληστει σε μοναστιρι για να μην το βρει ο διαβολος και μπει μεσα στο σωμα του και καταλαβει την εξουσια
τι κανεις σε αυτη την περιπτωση;
που η πιστη τους σε επιρεαζει;
τι θα κανεις στην περιπτωση που η μανα σου ειναι πιστη σε μια θρησκεια που τις απαγορευει να την εξετασει γιατρος γιατι λεει οτι αμα ειναι θελημα θεου θα ζησει αν οχι θα πεθανει;
και ας πουμε οτι καποιος δικος σου θελει να παει στην τηνο γιατι εχει κανει ταμα αλλα ο γιατρος εχει πει οτι δεν πρεπει να ταξιδεψει
τι θα κανεις θα τον αφησεις να παει η θα του πεις αστο πηγενε του χρονου με το καλο;
quote:quote:
Αν μη τι άλλο, δεν έχω μάθει να ζώ σε ουτοπίες......χμμμ...
Και πως ξέρεις Dying_Incubus ότι δεν ζεις εσύ μέσα σε ένα ψέμα?
Γιατί πρέπει να ζει ο χριστιανός, ο ινδουιστής, ο ισλαμιστής κλπ, σε ένα ψέμα?
Κάνεις το ίδιο λάθος που έκαναν οι Βυζαντινοί, οι Σταυροφόροι, οι Ιεραπόστολοι που ακολοθούσαν τους Ισπανούς στον Νέο Κόσμο, οι Ιεραπόστολοι που κατέκλυσαν την Αφρική, την Ινδία κλπ...
...αν αυτό που πιστεύει κάποιος τον "απογοητεύσει" και έρθει να σου ζητήσει βοήθεια, τότε να τον αφυπνήσεις, όχι επειδή το θέλεις εσύ, αλλά επειδή στο ζητάει αυτός...
...και για να είμαστε δίκαιοι... που ξέρεις ότι εσύ και όλοι όσοι βάλουν κατά της Εκκλησίας και κάθε "εκκλησίας" ότι είστε αφυπνησμένοι?
.
.
.
@rwen the Guardian...Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρΑνάβω γίνομαι πυρσός
Γιατί, όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω πως η κάθε θρησκεία που εμφανίστηκε από την απαρχή του κόσμου έως σήμερα, ξεπήδησε από το φόβο του ανθρώπου πρός το άγνωστο.
Πιστεύω μόνο σε ό,τι βλέπω και δεν έχω στοιχεία πως κάποια θρησκεία υφίσταται.
Με αυτή τη λογική ΟΛΟΙ είμαστε σε μία πλάνη επειδή κανείς δεν ξέρει ποιά θρησκεία είναι αληθινή.

Παιδιά συνέλθετε.
Βρείτε τα με τον εαυτό σας.
Φέρτε μαθηματικούς τύπους αν είστε παιδιά της δυτικής κοινωνίας.
Τεκμηριώστε.
Ο ανατολίτης έχει αποδείξεις από τους σοφούς του, ότι αυτό που κάνει είναι καλό.
Ο δυτικός γελάει με τον ανατολίτη, απλά γιατί δεν έχει απόδειξη από τους σοφούς του αν αυτό είναι καλό ή κακό.
Τι να πω. Ακόμα μια απόδειξη του μεσαίωνα όπου επιλέγετε να ζείτε.
Ορίστε οι "μαθηματικοί τύποι σου..."
quote:
Ε.coli: Ανήκει στα κωλοβακτηριοειδή, συνεπώς είναι μέλος της οικογένειας των Εντεροβακτηριακών και θεωρείται ο βασικός δείκτης κοπρανώδους μόλυνσης, τόσο του πρωτογενούς, όσο και του κατεργασμένου νερού. Η E.coli αποτελεί μόνιμο ξενιστή του εντέρου των ανθρώπων και των θερμόαιμων ζώων, όπου μπορεί να υπάρχει σε μεγάλους αριθμούς (μέχρι και 109/gr κοπράνων) και μπορεί να αντιπροσωπεύει το 95% των Eντεροβακτηριακών που ανευρίσκονται στα κόπρανα. Τα χαρακτηριστικά επιβίωσης και η ευαισθησία της στα απολυμαντικά είναι όμοια με εκείνα πολλών παθογόνων μικροβίων, ιδιαίτερα δε με την Σαλμονέλλα και την Σιγκέλλα. Λόγω των ιδιοτήτων αυτών, η E.coli είναι ο καλλίτερος βιολογικός δείκτης κοπρανώδους μόλυνσης του νερού. Η απομόνωση της από δείγματα νερού, αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία την πρόσμιξη του νερού με περιττωματικές ουσίες, υποδηλώνοντας ότι και οποιοσδήποτε άλλος μικροοργανισμός που τυχόν βρίσκεται στο έντερο των ανθρώπων και των ζώων μπορεί να εισχωρήσει στο νερό και κατ’ επέκταση και παθογόνοι μικροοργανισμοί, επισημαίνοντας τους δυνητικούς κινδύνους μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων.Εντερόκοκκοι: Ανήκουν στην οικογένεια των Στρεπτοκόκκων, στην ομάδα των D κατά Lancefield. Αποτελούνται από διάφορα είδη που υπάρχουν στα κόπρανα ανθρώπων και θερμόαιμων ζώων. Στα κόπρανα ανθρώπων οι εντερόκοκκοι σπανίως υπερβαίνουν τους 106 /gr, ενώ στα κόπρανα των ζώων υπάρχουν σε μεγαλύτερο αριθμό από την E.coli. Σπανίως πολλαπλασιάζονται στο νερό και παρουσιάζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στα περιβαλλοντικά stress και στην χλωρίωση από την E.coli. Η παρουσία τους αποτελεί απόδειξη μόλυνσης του ύδατος με περιττωματικές ουσίες και δη παλαιότερης μόλυνσης. Ο κύριος λόγος αναζήτησης τους είναι η εκτίμηση της σημασίας της παρουσίας Ολικών Κωλοβακτηριοειδών επί απουσίας E.coli καθώς και η παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών για την εκτίμηση της έκτασης πιθανής κοπρανώδους μόλυνσης.
Cl. perfrigens (βλαστικές μορφές και σπόροι). Αποτελεί είδος του γένους των θειοαναγωγικών κλωστηριδίων. Παράγει σπόρους ανθεκτικούς στο περιβάλλον που επιζούν στο νερό και στο περιβάλλον για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την E.coli. Στα κόπρανα ανευρίσκεται σε πολύ μικρότερους αριθμούς από ότι η E.coli και ο εντερόκοκκος. Ως εκ τούτου είναι λιγότερο ευαίσθητος δείκτης κοπρανώδους μόλυνσης. Αναζητείται όταν το νερό προέρχεται ή επηρεάζεται από επιφανειακά νερά. Χρησιμοποιείται σαν δείκτης ελέγχου της αποτελεσματικότητας της επεξεργασίας του νερού. Σε περίπτωση μη τήρησης της παραμετρικής αυτής τιμής θα πρέπει να εξετάζεται η παροχή νερού για να εξασφαλισθεί ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενος κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία λόγω παρουσίας παθογόνων μικροοργανισμών όπως π.χ. Κρυπτοσπορίδιο.
(Κείμενο Δρ. Παναγιώτας Γεωργίου-Μπούφα)
Original text http://portal.tee.gr/pls/portal/url/ITEM/FB4BE26AD0D33748E0340003BA2D133C
Τι να κάνουμε ρε φίλε... ο Ιησούς δεν ειχε ΙΔΕΑ για τον μικρόκοσμο και τα μικρόβια. Εσύ μείνε κολλημένος εκεί, και αν αρρωστήσεις πήγαινε στο μοναστήρι.
Μήπως θέλεις να σου πω και ποια μικρόβια μπορεί να περιέχονται στην ""θεία κοινωνία"" ??? ![]()
Όσο για την Θεία Κοινωνία δεν το αποκλείω...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
ΕΝΟΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΠΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ FORUMS.
περισσότερα στο σχετικό θέμα:
Ανακοίνωση: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
κάνε κλικ^^^^