ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ...ΠΕΡΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ...ΠΕΡΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Zadok32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
drumx13Μέλος
26/11/2003, 19:56:38
Εγω δεν ειχα λογο καθοτι φιλοξενουμενος
και δεν τα ξερω ολα οσα πρoυπυρξαν

αλλα αυτη η λεξη μου κακοφανηκε
τελος παντων....

αλλο θεμα
για το συμφερον

οσο κακοηχη και να ειναι η λεξη σε προκαλω παρακαλω να βρεις καποια αλλη ελληνικη καλοηχη

και σε τελευταια αναλυση (αν και θελει πολυ αναλυση αυτο)
ολα οσα κανουμε στην ζωη μας τα κανουμε γιατι εχουμε καποιο συμφερον και αυτο ειναι απολυτο...
κρυσταλινο.....

και το κηνιτρο για οσα καλα η κακα εκανες εσυ ,εγω και ολος κοσμος.

Ακομη και αυτο που κανουμε τωρα εμεις αλλα και ολος ο κοσμος αυτην την στιγμη εχουμε-εχουν ενα λογο και το κανουν
ενα συμφερον..... ενα κινητρο....
κατι παιρνουν ή κατι προσδοκουν να παρουν

και ακομα και αν αυτο το κατι ειναι η αιωνια ζωη
παλι κατι θελουν να παρουν

freedom

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Edited by - drumx13 on 26/11/2003 19:59:00

26/11/2003, 21:10:46
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά για μένα το θέμα "συμφέρον" ή... άλλη λέξη... δεν είναι θέμα συνήχησης, είναι θέμα πιστεύω...

Το συμφέρον κρύβει, όπως πολύ σωστά καταγράφεις, μία υστεροβουλία.

Δε θεωρώ ότι για μένα τα πάντα περιλαμβάνουν υστεροβουλία.

Οπότε εδώ ερχόμαστε σε ένα αδιέξοδο.

Ειδικά όσον αφορά στον εσωτερισμό, πιστεύω ότι δεν "πιάνουν αυτά".

Οπότε...;;; Πάλι αδιέξοδο.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Knight MIXAILΜέλος
26/11/2003, 22:20:19

Μου επιτρεπεις drumx13,

Ρε συ φιλε, η αδελφε στην κοινωνια των ανθρωπων,

τα 'παμε για το συμφερον και απλα δεν επανελαβα.
Παντως ενω συμφωνω με την διευκρινηση που κανεις- απλα
νομιζω οτι πιο συχνα η λεξη αυτη φορτιζεται αρνητικα και
γι 'αυτο στεκομαι απεναντι της
Σε οσα ειπε η zadok σχετικα, προσθετω
Θυμασαι 'Νon Nobiς Domine, Non Nobis. Sed Tuo da Gloriam"

Oι ερωτησεις που θεττεις, μονο εσυ και ο καθε ενας απο
εμας για τον εαυτο του, μπορει να τις απαντησει,
κανωντας το επομενο βημα.
"Δυνασαι να προχωρησεις ?"

Τελος του χτισιματος ?
Ποιο ? Που? Ποτε? Ποιος?
Οικοδομειτε(αι) Αδιακοπα

Οσο αφορα την δυναμη που νιωθεις, η διαχειρηση της
ειναι και αυτο μια μυηση.

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

26/11/2003, 22:30:42
quote:
Θυμασαι 'Νon Nobiς Domine, Non Nobis. Sed Tuo da Gloriam"

Αμ κι εγώ θυμάμαι...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

drumx13Μέλος
27/11/2003, 00:00:19
quote:
Oι ερωτησεις που θεττεις, μονο εσυ και ο καθε ενας απο
εμας για τον εαυτο του, μπορει να τις απαντησει,
κανωντας το επομενο βημα.
"Δυνασαι να προχωρησεις ?"

Τελος του χτισιματος ?
Ποιο ? Που? Ποτε? Ποιος?
Οικοδομειτε(αι) Αδιακοπα

Οσο αφορα την δυναμη που νιωθεις, η διαχειρηση της
ειναι και αυτο μια μυηση.

Εχεις δικιο ιπποτα μου οπως παντα

απλα ρωτουσα αν υπαρχει κατι κοινο σ' αυτα τα πραγματα...

αλλα μαλλον ο καθενας ειναι μονος του
και τα παντα ενονωνται επανω στο "εργο" ...

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Knight MIXAILΜέλος
27/11/2003, 08:33:22

Καλημερα φιλε,
Ναι σωστα κλεινεις το τελευταιο post

Κοινη εργασια σε κοινες ανησυχιες ειναι το κοινο μεταξυ μας
Κι ομως ο καθενας μονος του προχωρα

Παραληλλα η συμμετοχη σε μια αδελφοτητα
μας επιτρεπει να εμπιστευομαστε
την χει(η)ρα που θα οδηγησει τα βηματα μας

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

TUBALKAINΝέο Μέλος
27/11/2003, 09:34:11
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ....ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....,
.....ΤΟ "west club" ....TI EINAI ????!!!!

ΕΙΘΕ Η ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

TUBALKAIN

OannesΜέλος
27/11/2003, 10:08:55
Αγαπητοί φίλοι καλή μέρα να έχετε όλοι

Οι φροντίδες της υλικής ζωής με κράτησαν τις τελευταίες ημέρες μακριά σας. Ομολογώ πως μου λείψατε και με χαρά βλέπω οτι η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά. Save as... λοιπόν τα χαμένα ...επεισόδια για ανάγνωση και δέσμευση να τα ξαναπούμε μέσα στο σαββατοκύριακο

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
27/11/2003, 12:38:00
Αγαπητέ TUBALKAIN,

δεν ξέρω τί απάντηση θα σου δώσει ο drumx13, ο οποίος πιθανά να προσπαθήσει και να σε παραπλανήσει, αφήνοντάς σε στα μαύρα σκοτάδια της αμάθειας.

Εγώ θεωρώ χρέος μου να σου δώσω το μίτο... Ξεκίνα από το υπο-φόρουμ "μεταξύ τυρού και αχλαδιού", εκεί θα βρεις κάποιον κακοήθη μιμητή σου (κοινώς ψάξε για αντίστοιχο τόπικ) και μελέτα...

Knight ΜΙΧΑΗΛ,

ταυτίζομαι απόλυτα...

TUBALKAINΝέο Μέλος
27/11/2003, 13:31:21
ΑΓΑΠΗΤΗ Zadok

ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ .
ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΞΥΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΡΕΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ.
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ " west club " ?

ΕΙΘΕ Η ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

TUBALKAIN

LocoΜέλος
05/12/2004, 09:29:54
Καλημέρα!

Πρίν λίγα λεπτά καθώς έκανα την πρωινή μου βόλτα στους σκοτεινούς δρόμους(darkness.irc.gr) στο Grnet Irc, έπεσα σε ενα Chat channel με την ονομασία #Esoterica.

Προς στιγμήν θεώρησα πως βρήκα χρυσάφι μιας και πίστεψα πως το συγκεκριμένο channel είναι το επίσημο Irc σκέλος του Esoterica.
Όταν μπήκα διαπίστωσα πως κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει. Το room δεν είχε users κάτι παράξενο αν σκεφτεί κανείς τον αριθμό μελών του Esoterica. Υπήρχε το εξής link: www.esoterica.gr και κολλητά σχεδόν ενα κείμενο που έγραφε: "Ρε Agios πότε θα το πείς στο Forum για το channel?"

Αυτό το Topic το άνοιξα με σκοπό να κάνω γνωστή στον Admin και τους συντονιστές του Esoterica την ύπαρξη του καναλιού. Αν εκπληρώσει τον σκοπό του, μπορεί να διαγραφεί.

ΥΓ. Η ιδέα δημιουργίας ενος Irc channel του Esoterica δεν είναι κακή πάντως. Μελετήστε το αν θέλετε. Εγω ευχαρίστως να συνεισφέρω.

estas Loco?

09/12/2004, 15:56:26
Ευχαριστούμε Loco για την ενημέρωση.

Επικοινώνησαν μαζί μας και από το Grnet για τη δημιουργία αυτού του καναλιού IRC. Δεν έχουμε κάποια αντίθεση στη δημιουργία του. Όμως, όπως έχουμε δηλώσει κατ'επανάληψη στο παρελθόν, δεν πιστεύουμε στην χρησιμότητα αυτού του τρόπου επικοινωνίας(τουλάχιστον με το συνήθη τρόπο λειτουργίας του) σε δημιουργικές Συζητήσεις.

Διάβασε όμως καλύτερα μία πρόσφατη(από τις πολλές) τοποθετήσεις μου πάνω στο θέμα των Chat-rooms γενικότερα:
(από τη συζήτηση "αρχειοθέτηση Θεμάτων / Ερωτήσεις")
"Το Forum "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" δημιουργήθηκε ως απάντηση στην ανάγκη αρκετών παλαιών Μελών μας να δημιουργούν ή να συμμετέχουν σε Συζητήσεις πιο "χαλαρές" και "ανέμελες" καθώς μάλιστα μερικοί/ες από αυτούς/ες βρίσκονταν για ώρες ολόκληρες στα Forums και μερικοί ζητούσαν ήδη τη δημιουργία ενός ή περισσότερων Chat-rooms που να εξυπηρετούν αυτήν την ανάγκη. Την άποψή μας σχετικά την γνωρίζεις ίσως, αν όχι όμως, εν συντομία είναι το ότι δεν συμφωνούμε καθόλου με τη γνωστή νοοτροπία των παρεμφερών χώρων και τρόπων επικοινωνίας όπου για μερικούς οτιδήποτε λένε είναι σαν να μην ειπώθηκε ποτέ. Η μόνη περίπτωση δημιουργίας τέτοιου χώρου, "πραγματικού χρόνου επικοινωνίας", είναι να καταγράφονται και να αρχειοθετούνται πλήρως όλα τα μηνύματα και να διέπονται και αυτές οι Συζητήσεις από τους Κανόνες ή καλύτερα το Πνεύμα την Κοινότητας Αναζήτησης που όλοι μαζί Συν-δημιουργούμε και Συντηρούμε."

Η πιθανότητα ύπαρξης και Συζητήσεων "Πραγματικού Χρόνου" στο ESOTERICA είναι μεν μικρή, όμως δεν είναι ανύπαρκτη.

Θα δούμε...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------